Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Ilyen még sose volt velem, hogy elfogytak volna a lapjaim 😄
Általában 20 lap után vagy kikapok vagy nyerek 😄

BattleTag: kabel15#2672

ááá ezen besírtam 😄

Kivéve, ha.... 😊

kabel15
Szerintem jó a priest. Ha nem is a HeroSpell de a lények és a varázslatok minden képpen. És hidd el jobban zavarja az ellent egy Nortshire Cleric, mint bármelyik más lényem.

Az összes kasztképesség úgy van belõve, hogy gyengébbek, mint a lapok és ez nem véletlen, ezek inkább amolyan kiegészítõ dolgok, amik jól kombinálhatóak egyéb taktikákkal és lehetõvé teszik, hogy legyen mire elnyomni a maradék manát, semmint kulcsfontosságú elemek.
DarkHorSe
Legandary kartyakkal persze hogy osszejohetnek erdekes dolgok. 2 Manaert nem akarom magamat healelni, inkabb lerakok vmit 😄 Mind1, nem kotelezo egyeterteni.

Swedish people are albino monkeys

Zickler
Plusz magadat is tudod healelni vele...

Battletag: Muhee#2716

Jó kis képesség az. Fõleg, ha olyan ally-kat használsz, amik profitálnak belõle. Egyébként meg vannak olyan lapok is amelyekkel sebzéssé lehet alakítani átmenetileg/permanensen. Egy Velent lerakva pedig durva dolgok jönnek össze néha. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

DarkHorSe
Szerintem gyenge, 2 manaert sokkat tobbet varnak. Ha nincs sebesult egyseged semmire nem tudod hasznalni. Az elejen meg azert kell a mana az egysegekhez ha nem akarod hogy a 4 kor kornyeken agyonverjenek 😄 Legalabbis nekem ezek a tapasztalataim.

Zickler
Mármint a heal? Ember, hol élsz te?

DarkHorSe
Hat szerintem neki van a leghaszontalabb kepessege az tuti.

Zickler
Inkább mondanám azt hogy idegesítõ

DarkHorSe
Priest egy rakas szar

Zickler
Vegyünk egy példát. Mondjuk az ellenfelednek van lent egy 4/4-s Azure Drakeje, neked viszont csak egy 2/3-s Sunfury Protectorod. A kezedben azonban ott csücsül a Fireball. Akármilyen fájó szívvel is, de le kell fireballoznod a Draket, mert csak így tudod megõrizni a Board Advanteget, még ha 2 Damaget el is pazarolsz. Máskülönben leütné a clerikedet maradna 4/2-n és még mellé kinyomhatna egy Yetit + Raptort, amivel már viszont torony magasan õvé lenne az elõny.

Akkor kicsit változik a helyzet amikor az ellenfelednek kevés az élete. Tegyük fel, van 10 élete. A pálya úgyanúgy néz ki mint az elõbb. Ekkor az a legjobb ha betámadsz arcra, és megpróbálsz még egy miniont lerakni. Nem érdemes már ekkor belenyomni a fireballt, mert akkor is csak 1-re tudnád levinni a hp-ját (beleszámolva a Fireblastet is). Ami lehet hogy arra késztetné hogy kijátsza a healjét. De ha megtartod a Fireballt, akkor lehet hogy egy tauntot rak le, a heal helyett, mert jobban fél a minionjaidtól.

Remélem érthetõ valamennyire. 😄

kabel15
Nem. Ott Fireball ra gondoltam. Mert mage el találkozok mindig ezzel. Lerak egy lényt ami mondjuk 5/5 ös. És azon vacilálok hogy akkor azt most bezúzzam vagy mennyek arcba. Mondjuk a hõsének van 10 élete. Bezúzom a lényét majd kövi körben meg kapom a kövi FireBall-t.
De most ez csak egy példa volt. Egyébként priest el játszok. Meg arénázgatok. Majd ha lesznek komolyabb kártyáim akkor neki állok ranked ozni. Bár nem hiszem, hogy valaha is lesz Legend rangom. Messze áll tõle a játék ismeretem. Meg közbe sorozatot nézek facebbok ozok. Szóval nem is nagyon figyelek oda. Csak mikor én jövök.

Zickler
Na jó emberek. Legyünk tisztában fogalmakkal.

#1951 A fireball alatt a Lava Burstod érted?
#1952 Az szerintem a Bloodlustra gondoltál, nem enragere.

A sámán meg egyébként Control karakter, azaz Board Advantageért küzd, és nem rushol. Rengeteg removelje van ami segíti ebben. A totemek meg segítenek neki megszerezni a lapelõnyhöz jutnia.

kabel15
Hupsz ezt nem ide 😄 Bocsesz.

kabel15

DarkHorSe
Szerintem a shaman egyaltalan nem rush, tok jo lenyei vannak pl fire elemental, fegyokbol is van hasznalhato. Inkabb torekednek hogy sok totem meg lenyem legyen lent aztan enrage + windfuryval kivegezni a masikat.

kabel15
Sámi basic deck et hogy érdemes használni? Sámi az inkább rush?
Össze rakok egy "jó" paklit, de lehet, hogy rosszul használom. Szerintem akkor lesz valakibõl jó játékos ha rá tud jönni, hogy mikor érdemes lényt támadni és mik a hõst. Sokszor volt már az hogy egy Fireball-t ráküldtem egy lényre és a végén pont az az 5-6 hp hiányzott a gyõzelemhez.

<#eljen>
kabel15
Most jó. <#bohoc>

Akkor ezt mond. Mikor kiválasztod a paklit és rányomsz a play-re akkor csinálja?
kabel15
Belépni be tudok. Csak folyamat kifagy.

igen, biztos csaltál és banoltak <#idiota> én most léptem ki, lehet megint haldoklik a login server, amin nem lepõdnék meg.
kabel15
Csak engem nem enged be most a játék?

REALista
True Story!😊
Szakadok...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kabel15
Tegnap este sikerült mennem egy 7 WIN es arénát. Ami vicc hogy palával mentem. Sose gondoltam, volna, hogy valaha rávisz a lélek. De tettem egy próbát. Ami vicces hogy jobban is ment volna. 2 mecset azért szívtam meg mert mage nek a végén jött egy Pyro+ chargos murlock. Az utolsó meccs pedig egy warrior ellen ment. Lerakta azt a 7/1 es fegyverét. Amivel szépen szét szedegette a lényeimet. A végén sikerült levinnem a HP ját 4 re. Viszont felhúzta a Grommash Hellscream amivel nem tudtam mit kezdeni. Fõleg hogy utolsó 3 kör 1-1 lapos ami jön lerakjuk volt mind 2 részérõl. Neki jobban jött 😞

DarkHorSe

paladin vs priestnel 20/3 lett a vegere 😄 az ellen healje is szamit, jo tudni

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ronihun
Low budget priest

...

ment a +
Az én véleményem szerint a Venture Co. egy kiváló aggro lap. Controlba jellemzõen sok nagy minionnal játszol, amiket lehet, hogy nem fogsz tudni kirakni miatta, így én egyet se használnék. Aggroban is inkább csak egyet. Ha sok silencet futtatsz egy pakliban, akkor jó lehet controlba is, de egyrészt nem érdemes sok silenccel játszani most, másrészt lesz arra jobb target is. Arenában viszont sokszor elõfordulhat, hogy kivennék egy másodikat is.

Mindegyik class, constructed és én a control játékot preferálom. Ezért néha beleszaladok a késbe a "rush" paklik ellen...:-(
kabel15
Azokat is szeretem. Bár sámival nem mentem olyan sokat. De totemekkel szépen lehet szórakozni. És a sámi kártyák is elég jók. Mage kártyák talán a legjobban használhatók.

én a maget meg shamant szeretem ott sztem 60-70%os a winratem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Én Warrior al szívtam. 4 mecs bõl jött össze a 2 gyõzelem. Pappal jól elvagyok.

igazából ma egész jól mûködött a fun priestem 😄
kb 8 meccsbõl meglett az 5W
tegnap volt gond mikor 11bõl lett 2 😄
átlagba 50-50 sztem amúgy

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Jók ezek az össze rakott paklik. Csak attól még hogy össze rakja valaki nem biztos hogy tud is vele játszani.

Az egy minta, a legtöbb legendary elég jól helyettesíthetõ olcsó lapokkal. Van erre egy cikk is, ha érdekel megkeresem.

Semmi baj nincs azzal ha fun decket játszol, csak akkor jól kell viselni a vereségeket is. 😊

tekintve hogy eszemben sincs komolyan tolni Priestel, csak a daily miatt tolom, és akkor már inkább fun mint más

és nyílván 5 legendarys deckem van így zsebbõl 😄

Milyen deck? Melyik class, aggro midrange vagy control? Arena vagy constructed?

Negritis. A Lightwell, a lightspawn és az említett hp duplázó is gyenge lap. Ha ilyen kombókkal játszol, akkor sokszor fogsz veszteni. Ezek inkább fun deckbe valóak, mintsem komoly paklikba. Mutatok egy használható priest paklit: Reynad paklija

amúgy értékelném ha vereségenként jönne mondjuk 5 dust, vagy 1 vagy vmi 😄

fos priest, hp duplázásra meg lightwell-lightspawnra építve a 4 lopással

de inkább csak a lapok jönnek rosszul és a reset miatt nem is olyat kapok akit kéne 😄

nameg a daily q mindig idegel 😄

DarkHorSe
Mutasd a paklid 😛

Swedish people are albino monkeys&#65279;

szánalmasan nem megy a játék mostanába 😞

Szerintetek egy deck-en belül érdemes 2 db Venture Co-t alkalmazni? Vagy az már túlzás?
Zickler
Nem pont erre gondoltam, de ez is jól szemlélteti azt amit akartam.

Egyébként én ennek az elsõ helyezettjét akartam mutatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zickler
Azért azt tedd hozzá, hogyha a kártyád pontjai növelve vannak, akkor azok cserélõdnek fel. Ez mondjuk akkor érdekes hogyha pl. egy Flametongue Totem buffolja az addot lapot, mert ugye akkor a megnövekedett támadóerõ cseréli fel a hp-val, majd a felcserélt statokat ismét megnöveli. Errõl valaki linkelt egy videót nemrég, megpróbálom megkeresni.

kabel15
Köszönöm.