40521
  • Devv
    Wáááááááá mit bontottam!
  • Devv
    A napi küldi miatt nehéz, mert 5 win warrior vagy rugó és mind a két dekkem halál gyenge, bár warrior mech-el haladok azért. :)
  • Shep
    Feladás :) Az a baj, hogy ha handlock ellen építesz más ellen gyenge leszel. Egyébként priest jó ellenük főleg ha van lightbombod
  • Negritis
    mivel játszol?
    mert a paladin is meg tudja oldani alapvetően
    és a dudu combo is könnyen megoldja
    a shaman meg kb természetes counter : earth shock, hex, bgh, + burst spellek
  • Devv
    Akkor nálam ez lesz az auto-concede...
  • Negritis
    persze, verd meg mirrorban :D
    amúgy nekem pl a priest egy nehéz matchup handlockal
    vagy ha elég gyors az ellenfél és 5. körre megöl, ha 5. körben van nálam aoe akkor az esetek jó részében fordítok

nem árt ellenük a bgh és silence giantek és a drake ellen
  • Devv
    Buzi handlock ellen van valami jó taktika? Már kurvára unom...
  • csoszi87
    Nekem is ez furcsa.
    És az a durva, hogy R18-ról R5-ig nem volt jelölés.

Itt meg mint az oviban.
    Ügyi voltál, leszünk barátok?
  • Zozo0122 #9655
    Valaki írta asszem itt a fórumon, hogy elvert valakit ( talán épp huntert :D tényleg úgy emlékszem! ) erre a srác felvette spannak, majd ráoltott egyet kettőt
  • Tinman #9654
    Kb. 1 hónapja vertem el egy piros hátlapos playert (azóta már többet is), rögtön bejelölt. Ignore on.
    Most mi? Az, hogy éppen jó lapjárásom volt az RNG király játékban és akkor már rögtön spanoljunk? Come on... -.-
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.21. 14:55:40
  • csoszi87
    OMG
    R5ön mindenki elkezd ismerősnek jelölgetni, akivel játszottam.
    Kérdezem: ismerjük 1mást?
    Nem csak tetszett nekik a Tree Of Life kombóm.
    Thank you. Remove
  • Negritis
    2. gvg legend - Toshley :D
    klasszikusan az amelyik nem rossz, de annyira nem jó hogy lecraftoljam később
    majd még ki kell találni van-e helye vmelyik deckemben (mech duduban talán egy mechbearcat helyett a sok bgh miatt)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.21. 01:22:30
  • Negritis
    nem kapsz újat, ha mákod van akkor mikor megcsinálsz egyet a 3ból akkor megkapod a "mai"t
  • Zozo0122 #9650
    Köszi !
  • Shep
    Hát egy kvest oda, asszem a legrégebbi.
  • Zozo0122 #9648
    Mi történik akkor, ha van 3 questem és éjfélig nem tudok egyet se befejezni? Ha éjfél után sikerül az adott quest, akkor egyből kapom a napit? Ugye így van, és nem pedig úgy, hogy ezzel bukom az aznapi új questet?
  • dave9004
    nekem az utolsó 100 meccsemből kb 80 mechmage lenne
  • antiatom
    Eleinte jó volt, amikor még szerette a hearthstonet, mostanában csak a sírás megy a streamen.
  • csoszi87
    Ígértem az én meta elemzésem.
    Január 11 óta
    127 meccs
    26 hunter
    25 warlock
    19 mage
    16 druida
    14 pirest
    11 paladin
    6 sámán
    5-5 rouge és warrior
  • Negritis
    sztem nagyképű is, ettől függetlenül én elvagyok vele
  • BoneDragon
  • 1Darton1
    Szerintem nem nagyképű, csak elviselhetetlen módon affektál. Azt hiszi, hogy attól műveltebbnek tűnik.
  • Devv
    Bukjál vissza 20ra!
  • kabel15
    Az az ember egy paraszt. Mikor Belező stream je van és megjelenik, olyan nagyképű paraszt, hogy az hihetetlen.
  • Devv
    Pedig én is napi questezek, meg pluszban 20-30 arany. Fél év alatt gondolom kijött.
  • Negritis
    madi streamel közbe
  • Tinman #9637
    Simán!

Nekem napi max 1 óra, de sokszor inkább 35-45 perc. Célirányosan napi questek, sőt néha átfedéseket is hagyok. Ha látom, hogy a napi quest csak 40 és olyan kritériuma van, hogy tegyek ki 30 db. 2 manás miniont, akkor hagyom, hadd jöjjön még quest és egy füst alatt oldom meg. Nem akarok annyira belebuzulni, hogy más játékra ne legyen időm... ez ilyen mellékes és ebből is látszik, hogy nem farmolok :-)
  • kabel15
    Lehet nem Rank4 en kéne farmolni goldot
  • Shep
    Hát ha ma elkezded akkor csak hónapok kérdése :D Amúgy ha meglesz a priest és nem uninstallálom és/vagy nem sikerül összekaparni a hiányzó lapokat a jó control priesthez akkor lehet ráállok a mage-re vagy a warlockra, a zoo úgyis óccsó, mert a handlockhoz még mindig nincs egy fia moltenem sem.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.20. 18:25:47
  • Zozo0122 #9634
    Nekem kb. hécccáz winem van :D Az arany herok meg...hát mire az meglesz... Nem tudok egynél leragadni, először Druid ment nagyon, aztán warrior meg pala, de az utóbbi 2-3 napban csak magezek. Shep: prisettel 2 winem van rankeden. Szerinted mikor érlek utól ?:DDD
  • Devv
    Már megkaptam a 300 aranyat, írtam is nemrég. Gondolom a gép ellenit is számolja...
  • Shep
    Akkor már nem sok kell a 300 aranyhoz.
  • Nirz
    nekem már megvolt uninstall lehet hogy majd visszanézek pár hónap múlva főként azért nem játszom mert napi túl sok idő a farmolás úgyértem gold és inkább úgy vagyok vele elég egy mmorpg is nem kell több.
  • Devv
    Full topdeckeltem az előbb: amikor kellett, jött a flamestrike, unstable Alakir-t adott, és a végén amikor kellett jött a fireball.
  • Devv
    Nekem 921 a play mode wins. Ennyivel többet játszottam volna?
  • Devv
    Utána gondolom jön az 500 hunter győzelem. :P
  • Negritis
    én pl megcsinálom a napi Q-t (vagy ha nincs olyan class amit szeretek az sé:D) majd megyek pár meccset rankedon handlockal
    tekintve hogy van 2 másik mmo amit komolyan tolok ennyi bőven elég, emellett meg maradnak a streamek
  • Shep
    1880
  • yesname #9625
    Szerintem farmolás az, ha goldért játszik valaki. Teljesen mindegy, hogy mennyiért. Ha goldért (vagy bármilyen jutalomért) játszom, akkor farmolok. Aki nem farmol, az nem nézi mennyit szedett össze. Ha 3-4 partihoz van kedve akkor annyit játszik, ha 100-hoz akkor annyit és közben nem azt nézi mennyit kell még összeszednie, mennyit kell játszania a tervezett vagy spontán célig. Szórakozásig játszik. Mindegy mennyit.
    Viszont a kettő összeegyeztethető: a kitűzött cél eléréséig farmol szórakozás közben. :D
  • Shep
    Megnézem neked.