Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általában 20 lap után vagy kikapok vagy nyerek 😄
BattleTag: kabel15#2672
Swedish people are albino monkeys
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Akkor kicsit változik a helyzet amikor az ellenfelednek kevés az élete. Tegyük fel, van 10 élete. A pálya úgyanúgy néz ki mint az elõbb. Ekkor az a legjobb ha betámadsz arcra, és megpróbálsz még egy miniont lerakni. Nem érdemes már ekkor belenyomni a fireballt, mert akkor is csak 1-re tudnád levinni a hp-ját (beleszámolva a Fireblastet is). Ami lehet hogy arra késztetné hogy kijátsza a healjét. De ha megtartod a Fireballt, akkor lehet hogy egy tauntot rak le, a heal helyett, mert jobban fél a minionjaidtól.
Remélem érthetõ valamennyire. 😄
Battletag: Muhee#2716
De most ez csak egy példa volt. Egyébként priest el játszok. Meg arénázgatok. Majd ha lesznek komolyabb kártyáim akkor neki állok ranked ozni. Bár nem hiszem, hogy valaha is lesz Legend rangom. Messze áll tõle a játék ismeretem. Meg közbe sorozatot nézek facebbok ozok. Szóval nem is nagyon figyelek oda. Csak mikor én jövök.
#1951 A fireball alatt a Lava Burstod érted?
#1952 Az szerintem a Bloodlustra gondoltál, nem enragere.
A sámán meg egyébként Control karakter, azaz Board Advantageért küzd, és nem rushol. Rengeteg removelje van ami segíti ebben. A totemek meg segítenek neki megszerezni a lapelõnyhöz jutnia.
Össze rakok egy "jó" paklit, de lehet, hogy rosszul használom. Szerintem akkor lesz valakibõl jó játékos ha rá tud jönni, hogy mikor érdemes lényt támadni és mik a hõst. Sokszor volt már az hogy egy Fireball-t ráküldtem egy lényre és a végén pont az az 5-6 hp hiányzott a gyõzelemhez.
paladin vs priestnel 20/3 lett a vegere 😄 az ellen healje is szamit, jo tudni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
kb 8 meccsbõl meglett az 5W
tegnap volt gond mikor 11bõl lett 2 😄
átlagba 50-50 sztem amúgy
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Semmi baj nincs azzal ha fun decket játszol, csak akkor jól kell viselni a vereségeket is. 😊
és nyílván 5 legendarys deckem van így zsebbõl 😄
Negritis. A Lightwell, a lightspawn és az említett hp duplázó is gyenge lap. Ha ilyen kombókkal játszol, akkor sokszor fogsz veszteni. Ezek inkább fun deckbe valóak, mintsem komoly paklikba. Mutatok egy használható priest paklit: Reynad paklija
de inkább csak a lapok jönnek rosszul és a reset miatt nem is olyat kapok akit kéne 😄
nameg a daily q mindig idegel 😄
Egyébként én ennek az elsõ helyezettjét akartam mutatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)