40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Azt má' leülöd a vétén' :-D
Amúgy összesítve hány győzelmed van? Jó régóta tolod, ha jól tudom... nekem a napokban lesz meg az 500 még csak :-/ -
Utána lehet az uninstall mielőbbi megtalálása :D Már amúgy csak 60 körüli priest győzelem kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.20. 16:30:59 -
Ha az meglesz utána mi a cél? :-) -
Tudom ,hogy az itt a farmolás de én pl. az 500 győzelemre gyűjtök azért írtam ,hogy nem mindegy mi a farmolás célja :) -
Nem töröm be egyiket sem, csak a felesleg megy a levesbe.
700 dustom van, még ülök rajta :-D -
Szvsz itt az a farmolás, ha napi questet letudtad és utána is tolod 10Goldokért egészen napi 100Goldig. Az nettó farmolás.
De, ha csak a napi qusteket csinálod, az szerintem erősen nem farmolás kategória. Ha az, akkor minden játékmódra rá lehet fogni, hogy farmolsz.
Ma pont priest 60G-s questem volt, egy hunter ellen buktam, többi win, mert egyszerűen elhúzott az elején. Nehéz is nyeregben lenni, amikor varázslatokat, vagy sok manás lényeket kapsz induláskor. Aztán a köv. meccsem megint hunter ellen volt, ott már kézben megvoltak az alacsonyabb mana igényű lények. U.o. arctámadó volt, mint a korábbi, de ezúttal lazán elkalapáltam.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.20. 16:29:42 -
Legalább dust az is! Grat! -
Attól függ mire farmolsz ugyebár. :) Ha csak goldra akkor nyilván nem azzal érdemes. -
Negritis #9615 a farmolás lényege hogy NYERSZ :D ezért nem priesteznek benne :D -
Úgy látom te is megkapod a legjobb legendarykat ahogy én is :) Sőt még mintha a sorrend is ugyanaz lenne :D -
Nyitottam 2 classicot, egész korrekt volt a felhozatal (70%-ban még nem volt meg) és egy újabb Legendary esett: Millhouse. Fos/10 :-D -
Még ez sem kell hozzá ha priesttel játszol :D Egyébként igen, nyer, felad, nyer, felad, ennyi. -
csoszi87 #9611 Amikor naxra gyűjtöttem, akkor 2 győzelem, 1 felad. (így nem volt win streak)
Aztán R17-ről vissza 20-ra. -
Negritis #9610 én mikor tesztelgettem deckeket 15ig felmentem és visszabuktam magam 20ra szépen pár perc alatt -
Egyébként ezt a vissza bukást hogy csinálják az emberek? Mármint hogy rank20 on farmolnak. Felmennek rank10 ig majd direkt feladják az összes meccset? Vagy rank20 on nyernek 2 buknak 2? -
csoszi87 #9608 Én arra szoktam rá.
Összevárok 1000 goldot, vagy kb 10 aréna paklit és úgy nyitom ki egyben.
Úgy már nagyobb az esélye 1-2 jó lapnak, és jobb kedvvel lépek ki a játékból.
Vnap is 12 pakliból jött 1 pirest legend, meg 3 olyan epic ami eddig nem volt, -
csoszi87 #9607 Majd meglátom, ha valamelyik nap lesz kedvem rankeden bohóckodni.
Minden hónapban eldöntöm, hogy na most nekimegyek a legendnek, de R10 és 5 között elfogy a lelkesedésem. -
Rank 5-7 közt vagyok most. -
BlackWolf #9605 amennyiben feljön 1-3 körben a chow akkor jó :) , ha nem akkor egy felesleges lap . pyro talán jobb ,amennyiben bent van 2 eq :D , de nem merek pyrot játszani mustáros deckben . Viszont szeretek 1. körben csinálni valamit ami nem coin+shielded minibot
Utoljára szerkesztette: BlackWolf, 2015.01.20. 12:33:48 -
karmacoma #9604 Quatermaster nekem is csak 1 van bent. Coghammer tényleg crazy vaule lehet nekem is bekerül idővel. A zombie chaw-t látam szinte minden pakliban, meg nálad is bent van. Én Annoy-o Tront futtatok. Időt nyerni az is jó agro ellen, és lategameben is nyerhet meccset. Sok haszna van a zombienak?
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.20. 12:25:23 -
BlackWolf #9603 Igen alapvetően az efajta deckeknél nagyon könnyen előfordul , hogy van egy musár egy truesilver meg egy coghammer a kezedben :D az fájdalmas tud lenni, divine shield + taunt miatt viszont szerintem be kell férnie. Nekem ami nem fért be a 2 quartermaster mert non-stop felhúztam muligannél egyet, meg 3. körbe aztán csak ott napozott a kezemben. + equalityt szoktam cserélgetni cult masterral a metától függően , ha sok a handlock kell a 2eq. Próbálkoztam Greenskinnel is ( truesilverrel belcher gyilkos ) de az se vállt be :) -
karmacoma #9602 Köszi!
Hasonló paklim van Coghammer, Harrison és Cultmaster nélkül. A fegyót nem akartam lecraftolni, mert félek túl sokszor kell felülírni mustárral vagy truesilverrel és végül úgy is kivenném. Gondolom Hunter és zoo ellen nagyot dob az esélyeken.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.20. 12:12:32 -
Én úgy döntöttem össze szedek némi goldot és nyitok 20 alap paklit. Végig néztem a lap készleteket és annyi Epic lap hiányzik az alap készletből hogy ezek miatt szinte nem tudok controlt játszani :( -
karmacoma #9600 Igazából most először rankedezni szeretnék hónap végén, vagy jövő hónapban, és a lehető legjobb decket szeretném. A Sylvanas/Cairne/Black Knight hármasfogat megvan, szóval nem első legó lesz, és zúzni is csak a két Gazlowe-ot meg Leeroyt kéne hozzá(és akkor még maradna 700 dust a +lapokból meg még két mázsa gold lap). -
BlackWolf #9599 Én most palàval hoztam rankeden 21-5 között ilyesmi paklival . Tyrion sokkal több gamet hozott mr.boom op nem vitás , de kb 10ből 11x kiteszed és bgh. El is fáradtam most palában a sok 1-2 hp ról visszajövő control warrior meg handlock havertől . 5-4 között már sajna highmanes mid range hunterral ment a bohóckodás (5/5 win.... No op hunter) remélem a hónapba eljutok legendig
deck tyrion alul természetesen
-
csoszi87 #9598 Erre jó példa ahogy én jártam régen.
1. legendem amit craftoltam Archmage volt.
Alig használtam. És most se használom. Bukta.
Jó Tirion sokkal erősebb lap, de szerintem semleges legenddel hosszú távon jobban járnál.
Habár pont Boom miatt minden deckben van legalább 1 BGH.
Vagy megcsinálod azt, hogy játszol 1 clast amíg meg nincs az arany hero és csak utána kezdesz el mást játszani.
Akkor Tirion. -
csoszi87 #9597 Akkor valamit én csinálok rosszul.
Az én tapasztalatom (Rank 12-9-re mentem hétvégén). Délután meg tudom nézni trackerben a pontos számokat.
1. Hunter
2. Warlock (főleg aggro 1-2 Handlock)
3. Mage
4. Paldin
5. Druida
6. Pirest
7-8-9 Rugó, Warrior, Sámán -
karmacoma #9596 Erősen gondolkodom rajta, hogy Boom helyett Tiriont craftolok. Boom még kieshet, Tirion már nem fog. Megtetszett a Pala, meg is van hozzá minden fontosabb lap, és egyre jobb win%-ot hoz. Két kérdésem van. Szerintetek megéri-e ennyire elkötelezni magam Pala mellett, benne marad-e ennyire metaban? A másik pedig: Aki tolja ezeket amostani mustáros midrangeből controlba hajló Paladinokat, mennyit dob Tirion? Nyilván a játék egyik legjobb legendje, de az adott paklikban mennyit ad hozzá(Pl Dr Boomhoz képest). -
dzsonny6 #9595 5öt nyertem ma, de nem kaptam meg 3 után az aranyat... 2 napja semmit nem kapok.
az üzenet minden esetben ez: Ihr oder Euer Gegner erfüllt nicht die Wertungsanforderung für eine Goldbelohnung -
Pedig nagyon kevés a hunter, talán ha 10bol 1x van ellenem, inkább mage, wari, priest, pala, lock, néha rugó, sámán, hunter -
Negritis #9593 hány győzelemnél tartasz? mert naponta "csak" 100 gold szerezhető úgy, tehát csak az első 30 győzelem számít
mondjuk ha reggel 9kor túl vagy rajta az respect :D -
csoszi87 #9592 Csak rápillantotta, nem olvastam el, de nem a class hatékonysága szerint van rangsorolva?
Mert én se ezt a metát tapasztaltam múlt héten. -
:) -
Én is rácsodálkoztam :) -
dzsonny6 #9589 Hali!
Igaz nekem német a játék, de lenne egy problémám.
Hiába játszok sima meccseket, nem kapom meg 3 győzelem után az aranyat. Valami olyasmit ír, hogy nem voltam egy szinten az ellenféllel. Már vagy 20at nyertem és semmi. 5letek? -
Pio #9588 Szóval a hunter a 6. legjátszottabb class? Cool story, bro! :) -
csoszi87 #9587 Azért pont azt a pillanatot lekapni, amikor a Whisp üt EPIC. -
Múlt heti meta analízis. meta -
Pio #9585 Hobgoblin deck. -
karmacoma #9584 Blessing of Kings alert. :D