Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
Felcsereli a kartyad ket erteket, pl 0/2 totembol 2/0 halott totem lesz

Swedish people are albino monkeys

kabel15
Crazed Alchemist hogy mûködik pontosan?

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Szép, csak ebben benne van az ellenfél is.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

DarkHorSe
Ma eddig csak shamannal jatszottam, iszonyatosan tetszik. Az elejen kicsit gyengenek erzem, mert nem igazan vannak olyan lenyeim akik ott erosek lennek, de utana marha jo. Most jatszottam vmi paladin ellen, vegig hatranyban voltam, 23 vs 4 re vezetett erre fire elemental meg chillwind yeti enrage meg windfury a fire elementalnak es kivegeztem 1 kor alatt. Nagyon bejon a shaman, meg a flametongue totem iszonyat eros, kb minden egysegbol gyilkologepet csinal 😄

Zickler
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én még ennél nagyobb overkillt nem láttam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Battletag: Muhee#2716

dave9004
elsején még ez volt februárban is. majd letisztul pár napon belül.
Fura lesz ez így, hogy minden hónapban mindenki rank25rõl indul, tegnap lazán elmentem rank11ig, ma meg rank18on egy partyn belül jön ellenem bloodmage, nat pagle, bloodhoof, black knight, tinkmaster, ragna, ysera. És nem egy ilyen volt... 😊

Mondjuk ez gondolom csak nekem új, mert pár napja kezdtem csak el játszani.
TurboX
😄

ismerõs helyzet
DarkHorSe
Hogy tudok questet rerollolni? Vagy azt kivettek a jatekbol?

Cserébe:

Ezer bocsánat, epic fail. 😊
A shadow form csak a class abilityt alakítja sebzõvé, ráadásul eleve miért hatna az enemynél lévõ lényre. Bocsi.
ronihun
Az auchenai soulpriest miatt sebez, ami az enemynél van.

...

kabel15
Na ezt nem értettem. Köszönöm 😊

Megöli Sylvanast, akinek az a képessége, hogy ha meghal, akkor egy random ellenséges minion átkerül az oldalára.
Így küldi át hozzá a lightwelljét, ami aztán a köre végén healelne, de a shadowform miatt sebez.
kabel15
Lightwell healel vagyis jelen esetben sebez rajta 1 et. Ez oké. De mitõl megy hozzá vissza az a kártya?

kabel15
De mikor vissza megy hozzá a minion akkor véletlenûl healel magán ami 3 at besebez? Vagy direkt végzi ki magát.

A pap shadowformban van, ami azt okozza, hogy a healek sebeznek és a lightwell healel egyet.
kabel15
Ebben a videóban 50sec nél mitõl sebzõdött az ellenfél? Mikor kör végén vissza kerül az õ oldalára az a lap.

kabel15
Tegnap este mentem 1-2 kört priest el. Netrõl néztem a deck et. Kezdem úgy érzeni, hogy a deck össze rakásán több múlik mint maga a játékon. Eddig csak szenvedtem a pappal, ezzel a paklival viszont zsinorba 4 kört nyertem, lehet ment volna több is, de inkább mentem lefeküdni. Majd ma talán folytatom.

DarkHorSe

Khaldor és a Chicken is adja 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

DarkHorSe

Az a priestes 😄DDD nagyon illik a lenti kephez 😄

games4ever

Nekem ez az egyik kedvencem 😄 Az az Artosis fej a végén...😄

DarkHorSe

24 resz van, nagyon jok! 😄DD

most látom hogy közbe megnéztétek jobban 😄
amúgy igen, a vicc hogy Lightspawn és Lightwell is benne van a deckben hasonló célokra 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

+2hp&draw card
2x double health
inner fire egyenlíti ki a HP-t - common lapok közül az egyik legjobb sztem

kabel15
Mondjuk ezt egy malygosal megjátszani 😄

kabel15
Közbe ezt is megtaláltam. De a 28 HP még mindig nem jön ki nekem? Alapból 5 van neki? Azt duplázom az 10 azt meint az 20. Ja értem már.
Power world Shield azzal akkor 7 hp duplázva 14 aztán 28 majd kap egy inner fiert. Beteg combo <#vigyor2>

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

kabel15
Ezt mivel hoztad össze? 2x dupla Hp zás, és utána mivel lesz annyi támadó ereje mint élete?

MEdievil
Összesen kettõ. Golden vagy sem nem számít.

F

DarkHorSe
Szoval..? 😄 Ketto darab lehet belole nalam? Ket sima es ket golden?

orichalcos
Hja nem, hülye vagyok, common lap...

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Max 2 lehet minden kártyából nálad. A Golden-t szint elérés után kapod, betörni nem lehet.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkHorSe
Artist, Zoltan&Gabor

Ebbol a kartyabol hany darab lehet egy priestnel? Vagy hogy van ez, mert eddig volt ebbol 1 darab, aztan most lett valahogy meg egy ami golden card. Ez az elso arany kartyam, nemis tudom hogy kaptam. Amugy a muveik nekem annyira nem jonnek be, talan az Argent Squire tetszik a legjobban toluk es a Holy Light meg kifejezetten ronda.

DarkHorSe
Ellenfel, hipotibor 😄

itt tényleg a hajadra kenheted a polit 😄
nekem is mage a mainem szal tudom 😄
de mikor egy 3/5bõl 1 kör alatt 28/28 akkor ég a pofám 😄

DarkHorSe
Akkor is marha eros akarmilyen egyseg ellen, en imadom 😄

OTK kombó ellen a hajadra kenheted. 😊
DarkHorSe
Polimorf + fireblast 😄

továbbra sem vagyok kibékülve a priesttel 😄
undorító hiába csinálom én 😄

DarkHorSe
Uuuuutalom a paladint, tul eros. Ma jatszottam megint, minden nap kb 2-3 kort jatszom. Alap kartyaim vannak, pont novice engineer a rankom. Kb minden ellenfelemnek vannak legendary meg epic kartyai :_D
Volt egy mage, ragnarost lerakta es nekem 18 hpm volt es 2 tank kartyam lent. Persze engem talalt el randomban a 3 celpont kozul -8 hp aztan polimorf es kinyirtam. Utana a kovetkezo korben meg nyomott vmi ice blockot asszem +8 armor es a vegen kivegzett egy pyroblastal 😄

Zickler
Úgy látszik a Novice Engineert elfelejtették frissíteni a legutóbbi patch óta a Hearthpwnes srácok.

DarkHorSe
A gold kartyak erosebbek a simanal? Eddig azt hittem hogy csak mas a szinuk azt csa 😄 wtf

ProGabe
Erre mondják sokan, hogy drafthoz is kell a skill. Tényleg kell! Mage kártya? KATT!

Amíg a legtöbb hõs kártyái kombinációként mûködnek, addig a Mage kártyái önmagukban is tökéletesek. Ezt kéne felismernie a Blizzardnak.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

attiGT
Elmehetnek a faszomba a magek arenaba, 3 flamestrike egymás után, addig 0 board presence volt, sorjában rakta le a kis szar lapokat amiket egybõl szétzúztam aztán 7. körtõl 3 körön át flamestrike... csak emiatt nyert és ehhez márpedig 0 skill kell... Ha nem játszom meg a kártyáimat akkor meg nincs mit flamestrikeoljon, ergo lerakja a nagy minionjait és lever. Ez balanced? hát számomra nem... BULLSHIT

Zickler
Igen. Meg kell találni a 2 között az egyensúlyt. Néha jobb ha a bénább lapot viszed el, ha az valamennyire javítja a Mana Curved.

kabel15
Nekem 5win a rekordom arénában. Lehet az a baj, hogy csak azt a táblázatot nézem és nem egészében a paklit.

dave9004
ha mind 10-es akkor is 100,
ha mindet vered majd experten akkor is 100