40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nem, elment a kedvem így este a játéktól, majd holnap reggel. -
Na lecraftoltad? :) -
Aki tudja craftolja le Dr.boom ot, szerintem rövidesen nerfelni fogják akkor vissza jön majd az ára. De mikor már a mage is ezt rakja ki ellened. Bármilyen deck be bele rakható. -
Most saját mage. De itt már kezd gyengülni. Dudu val kéne csak hát se dr.boom se sylvanas. Gold farmolásnak indult az egész :D Csak valahogy megindult a pack :D
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.01.22. 21:50:50 -
Zozo0122 #9699 Menj rá a legendre, van még időd. Mivel játszol? -
Rank3 jellemzés: Hunter,Warrior, Lock, néha 1-2 pala.
De ami még durvább hogy Dr.Boom ellen játszol bármi is jön szembe. Csak nézek mikor hunter kirakja, vagy a Lock. Hihetetlen mi megy lent. -
Zozo0122 #9697 Igen :D Bár...ha jobban belegondolok Dr. Boom olyan, mint amire te gondolsz...gondolj a megjelenésére, nagy lény középen, 2 kisebb két oldalt
Vajon az alkotója miből merített ihletet hozzá?
-
Pontosan, boldog, boldogtalan játssza, ha megvan neki, mert tényleg bárhova beszúrható. mondjuk én a priestembe nem biztos, hogy beraknám, egy Vojlint már annál inkább. -
karmacoma #9695 Boom nerf azért lenne jó, mert akkor közvetlenül a max dustos időszak után megkapnám mint Leeroyt. :D
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.22. 18:19:34 -
Pio #9694 Bocsi, lemaradtam, még mindig a kártyáról beszélünk? :D -
Zozo0122 #9693 Nagyon érik neki a nerf. És nem is lenne baj. Mert tényleg, boomot kb. bármibe berakod. Mert ha megvan, akkor berakod. Amit be kell rakni azt be kell rakni :D -
Pio #9692 Amúgy pont ez mutatja, hogy Dr. Boomot rosszul árazták be, innentől kezdve nem is csoda, hogy minden pakliban nobrainer módon ott van (kivéve, ha mindenki 2 BGH-t futtat vagy nincs más BGH target a paklidban).
War golem 7 mana 7/7
Dr. Boom 7 mana 7/7 + 2×1/1 ami még sebez is halálkor, 9/9 vanilla value plussz ~5 sebzés random targetbe. Talán még a 9 manás költség se lenne teljesen indokolatlan, de 8 a minimum. -
Zozo0122 #9691 Nyugodtan
Szegény ember Dr. Boomja :D
-
Can I replace Dr.Boom with war golem and 2 wisps guys???? -
Utolsóra tippelek :D -
Negritis #9688 1. gyakorol
2. napi q
3. gold farm
4. erre veri -
Nem nagyon értem ,hogy fullos control warrior deck miért bohóckodik casualban. Béna a rankedhez? -
Nirz #9686 félre vagy pár hétre. -
Negritis #9685 sztem youtube-ra is felteszi majd :D
legend rank 1 akar lenni, azt énekelte meg :D -
Zozo0122 #9684 Videót, vagy meg sem történt :D -
Negritis #9683 Trump megint énekel :D -
Van, csak ahhoz kell Velen is, és annyira nem is hatékony, mert ugye nem tudod utána gyógyítani magad a hp-val. -
Zozo0122 #9681 Amúgy nincs valami dark priest pakli? :D Shadowform, Auchenai, az új 1 manás priest lap stb...tehát ilyen darkosabb irányban nincs működőképes pakli? -
És akkor kérditek miért szeretem és egyben meg a hajam is tépem a priesttől? :) -
karmacoma #9679 Priest tényleg annyira menny-pokol hero, amennyire csak lehet. Néha belebolondulsz, hogy 4 kombó fele van nálad, vagy nincs laphúzás, ha meg flottul mennek a dolgok, nem is érted, hogy lehet ezzel néha veszíteni. Most játszottam vele életem meccsét egy paladin ellen. Végtelen hosszúságú volt, rakott ki Yiserát, amit valami egészen beteg Sylvanas+boardclear kombóval szedtem el, voltam 4 életen is, végül ő adta fel. Tényleg nagyon beteg volt, kár hogy nem marad meg valami history a meccsről, végignézném újra. -
Zozo0122 #9678 Priestnek nagyon szemetek a tolvaj lapjai :D Ha jól játszol azok meccseket hoznak, akár már egy rohadt Thoughtsteal is...nekem adott már egyszerre Ragnarost meg asszem Alexát, de tuti 2 legendaryt ! Le is fotóztam. A zsugormester + kabala kombóról nem is beszélve :D Jó is a priest :) Csak tényleg nagyon kombókra épül. -
Leülök mellé amikor van szabad 10 percem tolok egy meccset és quit, később ha megint van időm, megint mehet. Teljesen fun :-)
Ma életem legkönnyebb 40G-ját kaptam napi questeben, 2 priest win. Ízirájder.
1. Druida, jó, de főleg klasszikus druida kombókra építő dekkel... 9. körben feladta, mikor volt az egész meccs vagy 4 perc.
2. Mage, szokásos freeze, control, melynek jó nagy hátulütője, hogy ha bírod ellene minionokkal, akkor egyszerűen elfogy szegény, mint a orkánban a gyertya lángja. Így is lett. 7. körben adta fel. Nagyon jól lehet terelni, félrevezetni ezt a buildet... ellövi a polyt, flamestrike-ot mert az hiszi, hogy... aztán utána jön a fekete leves :-D 3 perc? Volt annyi?
Priest-el mostanában megint nagyon jól megy. Elképesztő, hogy miket meg lehet vele fogni, ha éppen nem genyózik veled az rng :-) -
Zozo0122 #9676 Játszom egy másik játékkal is közben. Bár arra sem volt időm napok óta...ez meg ilyen kis egyszerű, leülsz mellé és benne ragadsz :D Amíg fel nem idegesít :D -
Hát egy egészen picit szerintem k. sokat játszol vele. Ez a játék -ahogy már írtam 1-2x- inkább évekre szól és nem arra való, hogy minden nap ezzel létezz. Néha egyszerűen csak told le a napi questet vagy várd be a 3-at és ne foglalkozz vele. Játssz más játékokkal is mellette, amik teljesen mások. -
Rakj össze egy zoo-t azzal sikerülhet. Valamelyik quest csak sikerül és akkor nem buksz el egy újat. -
Nem volt még ilyen, de nem csodálkozom, mikor a múltkorában meg napi 8 órákat játszottál. -
Zozo0122 #9672 Na, azt hiszem én kiégtem. 3 napja rohadnak a questek, ilyenek, hogy nyerj 5-öt warlockal, de még casualban sem megy. Semmi motivációm a nyerésre, játszok, de kb. full leszarom, hogy nyerek vagy vesztek. Szokott ilyen lenni nektek is? Lehet félre kéne tenni pár napra a játékot...nagyon nem érek rá igazából még a questeket sem csinálni, egészen mással kéne most foglalkoznom...éjfélkor persze emiatt megint bukok egyet :D -
karmacoma #9671 Pont ezt írtam félre. Palával szinte mindig tolom a 3. körös mustárt(folytatás nélkül is, sőt elsősorban annélkül, mert coin+Qm-et pont megalázza utána a HF), csak azért, hogy a hellfire-t kihúzza. Sok a 2- 3 életes minon a pakliban(Argus Aldor, Healbot, Minibot, Jugler), és így a legkisebb vaule neki+nem jön drake. Pyrokat időközben kivettem, mert mid range-be túl kombós, és másra rossz lap/nekem hátrány mustárral. -
Negritis #9670 nagyjából áll, bár palaként én az aldor-kodo kombót is tolnám a pyro-equa mellett
valamint a 3. kör mustár 4. kör coin kvártély kombó is izmos ellene -
karmacoma #9669 Lolz. Félreírtam az egészet. :D De úgy nagyjából áll. Nagyon sok meló után vagyok, ne röhögjetek ki azért nagyon . -
Tegnap még nekem is annyi volt :) -
Negritis #9667 hellfire tudtommal 4 mana :D -
karmacoma #9666 Paladin agyonveri. Nekem bent van ugye black knight, BGH, a kombó és két Peacekeeper.
Általánosságban a Handlock ellen legfontosabb, hogy tudd hány manából mit csinál(hat). Hellfire 3 mana, ki kell belőle húzni 3. körben, mert nem tud lapot húzni, szarabb lesz a drake, drágább a giant, ha nem jön HF akkor buli van. A Shadowflame 4 mana, szedd le a watchert vagy ha nincs kint rakd ki loathebet 5. körben mielőtt teleraknád a boardot. Moltennek kb 15élet a választóvonal. Onnan 5 mana+ amennyit ráütsz. Számold ki mennyi neki feltauntosítani, és csak akkor ütsd tovább, ha szándékosan arra mész, hogy kiszedd őket, mert ott a válasz. Kb ennyi, és persze ima. :) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kösz, ezen jót röhögtem :DDDDDDDDDD -
Vannak jó majdnem basic deckek amikkel kazuárban simán lehet nyerni 5-öt.