40521
  • Shep
    Igen, valahogy én is ezt érzem, csak azt nem értem akkor miért tette fel a kérdést.
  • Negritis
    megnéztem az indokait, nem óhajtok vitatkozni vele
    eldöntötte hogy szar lap és próbálja megindokolni
  • Shep
    Lehetne még sorolni estig, ezért írtam ,hogy nem értem a kérdést :)
  • Tinman #9742
    Lassítás igen... arra ott a szinte semmibe kerülő Annoy-O-Tron, azt 10x többe nézem.
  • Tinman #9741
    Ami rá van írva az nem hatott még meg...
  • Tinman #9740
    Bármikor kitették ellenem nem okozott gondot, kb. annyi gondot okozott, mintha kitettek volna egy 5/5-ös tauntot. Eleve nem baxok el varázslatot egy senkiházi 5/5-re, 95%-ba minionokkal szoktam leszedni.

Pont ez a bajom. 5/5-ért kiteszik, nyilván a board clear nekem fontos, ezért tőlem aztán piros pipacsokat is szellenthet Loatheb a lyukjából akkor is lefogom szedni és ebből a szempontból ez nekem csak egy db. 5/5, holott ennyiért van:

- Belcher
    - Spectral Knight
    - Madder Bomber
    - Faceless

amiket "picit" többre tartok és a gyakorlatban jobban be is váltak.

Nyilván jó a Loatheb egy kényszeredetten varázslatokkal operáló mage ellen, de a többiek? Megeszik reggelire, ezért eszembe nem jutna egyetlen kaszt miatt elcseszni egy helyet.

Ok... AOE ellen? Mi történik? Kiteszi 5. körben, abban a körben az ellenfél eltolja az AOE-t egy körrel, de gond nélkül kitehet miniont, vagy leszedheti a Loathebet a már kint levőkkel. Late gameben meg tényleg nem sok vizet zavart.
  • Negritis
    mage ellen flamestrike-tól megvédi egy potenciálisan lethal körben a boardod
    priest ellen MC kört véded ki
    dudu kombó is lassítható

ezen kívül az 5/5 elég test ahhoz hogy ne merje úgy hagyni
  • Devv
    Vagy ha te akarsz boardot takarítani, előtte kijátszod, hogy hozzon le még lényt. De ez bonyolultabb művelet...
  • Shep
    Hát kezdjük ott ,hogy 5-ért 5/5 ez már maga nem rossz, és azzal ,hogy nyersz egy kört az ellen varázslatai ellen egyből előnybe kerülsz, vagy ha hátrányban voltál visszajöhetsz a meccsbe, persze nem mindegy mikor játssza ki az ember. Olyanokba ,hogy megvédheted a boardodat egy aoe ellen már bele sem megyek. Igazából nem is értem a kérdést :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.23. 18:44:05
  • Devv
    Rá van írva a kártyára :)
  • Tinman #9735
    Egy pro kifejtené nekem Loatheb hasznosságát?

Thx!
  • Tinman #9734
    Megvettem miatta Tier3-as HiB pakkot, de véleményt még nem szeretnék róla mondani, még korai.
  • Negritis
    slam helyett használj 2/2 1 sebzés +2 dmg lényt
    pain-armorsmith-berserker-worgennel is jól kombózik
  • Devv
    Jó látni végre a dekkedben a Belchert! Amúgy nem úgy volt, hogy a Juggernautot visszaveszed a kezedbe?
  • Zozo0122 #9731
    Az annyira nekem sem tetszetős.
  • Zozo0122 #9730
    Ez a kedvenc paklim most, nagyon élvezem, saját gyártmány :D Segítsetek, mivel tehetném még hatékonyabbá? Amim nincs hozzá: Shield slam, Brawl, Grommash, Alexandria és Szilvásbukta. Szóval pont a legfontosabb lapok :D Nem baj, az aknákra építek, meg arra, hogy esetleg tudjam duplázni Yserát, ami ha megtörténik 10ből 9 azonnali concede Szóval nem a tipikus control wari...de nem is baj, így is nagyon élvezetes. :)

• Shep
    Nincs, de ott tradelni kell a cuccokat, az meg nem az én világom, ezért nem tetszik a Hex sem, élőben jó a csere-bere de virtuálisan már nem jön be.
  • Zozo0122 #9728
    Amúgy a Scrolls című játékot próbálta már valaki? Hasonló a HS-hez, bár nem sokat láttam belőle. Van valakinek tapasztalata vele?
  • Zozo0122 #9727
    Az előbb elég jó meccsem volt egy druiddal :D Ott adta fel, amikor 6 lényem volt kinn, abból az egyik egy armorsmith és elnyomtam egy dupla whirlwindet :DDD Fél órán át pörgött felfelé az armor...imádom ezt :)
  • Negritis
    jaja, amúgy agyaltam hogy a belém 5-t sebző lényt is beletegyem de az már nem igazán zoo hanem vmi demon lock és ahhoz nem ártana a 2 legend, de legalább az új
  • Shep
    Az úgy kemény :)
  • Negritis
    nem aktiválódik, de 8 meccs alatt nem is volt rá szükség :D
    viszont volt egy fun ahol a doomguardot úgy hívtam le hogy caller + pow&egg re rányomtam a terrort :D
    instant concede :D
  • Fletley9
    Nem kéne mert battlecry.
  • Shep
    A voidterror nem aktiválódik ha callerrel jön le, nemde?
  • Negritis
    kicsit el voltam maradva küldikkel így a 30x<2 miniont meg 5 warlock W-t toltam le zooval amit magamtól összedobtam
    háát, haladós de továbbra is inkább handlock

mondjuk én beleraktam a voidcaller-void terror duót hogy legyen vmi kombó ami érdekel is, ne csak zombi módjára pakoljam
  • Shep
    Nem, ellenem mindig 4-et sebez szerencsére napok óta nem találkoztam zooval.
  • Shep
    Én a 3/2-est mondom.
  • Fletley9
    Pap vs Pap

Négy szörny nálam az asztalon /trogg/cabal/gurubashi/Sneed's shredder
    ellenfél kirak egy Lightspanwt 20/20- ra buffolja.
    Na jó mi a f@sz legyen nincsen deathem azt le kell szedni.
    Beleütöm a Shreddert.
    Sylvanas
    Holy fire Sylvanasra
    Ellenfél concede,
  • Negritis
    golden gilbin ftw!!! életem nyitása ...
  • greyfox
    A legjobb az implosion. 10-ből 2-szer sebez 2 felett :(
  • Negritis
    tegnap trump ellen az 1/2s ooze-t dobta
  • Shep
    Hát mivel a shredder elég sokszor dob chow-t az is elképzelhető. Na de amúgy vicces, hogy olyat pl. még nem láttam ,hogy ooze-t dobott de pecást, meg pandát már rengetegszer. Asszem mégiscsak szar az RNG.
  • Negritis
    mondok jobbat : cho -> unstable portal másolva és az dobta a mistresst :D
  • Shep
    Hát szerintem az a shredderből lett és nem kirakta.
  • qetuol
    napi találós kérdés: druid ellen voltam, és egyszercsak látom, hogy Mistress of Paint rak ki? hogyan lehetséges?
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.01.23. 11:10:49
  • DarkHorSe
    Semennyire nem hasznalhato.
  • karmacoma
    Valami elbaszott kombó Locknál láttam. Csak removal volt nála meg Golem+Power over+Faceless.
  • Negritis
    van aki használja? :D
  • Zozo0122 #9705
    Én meg egy void terrort meg egy twistling nethert. Ez az utóbbi mennyire használható lap? Kicsit drágának tűnik...
  • Shep
    Nyitottam egy újabb goblin sappert, nagyon hiányzott már.