Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Itt elmeséli, hogy a Tinkmaster ezentúl kb. egy Shattered Sun Clericként fog funkcionálni szerinte. Állítása szerint a Zoo-ba egész jól beleillik, mert ha 3. körben lent van neki egy Void Walkerje meg mondjuk egy Dire Wolfja, akkor bármelyiket átváltoztathatja a 3. körben Tinkmaster, nem bukik sokat, csak óriásit nyerhet azzal az 5/5-el.

Battletag: Muhee#2716

dave9004
fura, hogy bekerült a tinkmaster a paklijába. vajon miért?
Zickler
A zoo decket eleinte úgy írták le, mint a tradelés istenét 😄 Elvégre nem nehéz az 1 manás minionjaiddal a 4-5 manásait leütni.

Azt mondják az okosok, hogy a zoo-nak nincs konkrét counter deckje, bármivel nehéz ellene. Én warriorral nem bírtam vele, sámánnal egész jó arányban fogtam meg eddig, viszont ha jól jönnek a lapjai, akkor esélytelen megfogni. Ma egyetlen meccsre volt idõm, rank3-as zoo-t rakott be ellenem és úgy elvert, mint a huzat. 😊
De persze sokan rosszul játsszák a zoo decket, keverik a hunterrel és csak arcra mennek, õket általában könnyû megverni.

A meta pedig nagyonis igazodik ezekhez a deckekhez, eleinte senki nem tudta, hogy mirõl is van szó és esze ágában se lett volna egy sámánnal leper gnome-ra eartshockot "pazarolni", aztán pislogott, amikor turn5ben meghalt, most viszont amint meglátod azt az egységet és lock vagy hunter van ellened gondolkodás nélkül megy rá a shock.

Reynad amúgy elég gyakran változtatja a deckjeit, de van egy honlapja, ahol nagyjából naprakészek.
dave9004
Ahogyan ez ellen, úgy a zoo ellen is kitalálnak majd vmit.
ProGabe
Ezzel anno azért ért el gyors sikert, mert meglepõ volt. Nagyon hamar lépett rá a meta, ma már elkenik egy ilyen paklival a szádat. Pontosabban ez sem teljesen igaz, mert mindig alakul a játék.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dave9004
ez se rossz tõle, és cheap és legend rank 😄.
warrior
Zickler
Én is imádom 😄
Bár én a Scarlet Crusader helyett Leper Gnomet használok.

ProGabe
Akkor most kettõ igen kedvelt pakli lesz!
EZ valami eszméletlenül durva.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dave9004
én nem bánom amúgy. mert úgyanúgy vannak fun deckek amivel játszogatni lehet alacsonyabb szinten.
Viszont minél több ilyet mutat be, annál színesebb is lesz 😄. (Trump menetelését elnézve meg még feljebb csak watchers druid, meg control warrior van kb.
Reynad most csinált egy hunter videót, mintha nem így is ez lenne most a legnépszerûbb class magas ratingen. 😊

Úgyhogy készüljetek a hunter madnessre, mert amit egyszer Reynad bemutat egy videóban (és nem kerül 15k dustba 😊 ) az baromi népszerû lesz.

Ja, 16-ig húztam fel vele magamat, most rogue-val próbálkozom, meg is rekedtem vele, azt hiszem deck átgondolás lesz belõle.
Az a ranktól is függ, ha rank25rõl indultál, akkor nem olyan nagy dolog, rank20ig nem lehet csillagot veszíteni, szóval az elsõ 5 rank az csak azt mutatja, ki mennyit rankedezett és nem azt, hogy ki mennyire ért hozzá.
Tippre most, hogy már letisztultabb a mezõny (eltelt 2 hét a szezonból) úgy rank16tól kezd komoly tétje lenni a dolognak, de utána is folyamatosan, érezhetõen nehezednek az ellenfelek.
Egy darab murlock sincs benne.
DarkHorSe
Trump's Arena Tier List

Van tobb fele cikk is, szerintem nagyon jo guide.

#1: Part 1: Neutral Commons
#2: Part 2: Neutral Rares
#3: Part 3: Neutral Epics and Legendaries
#4: Part 4: Druid
#5: Part 5: Mage

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
Hmmm, tenyleg 😛 Akkor lehet megis csak megeri arenazni 😄

HunnernesKonge
Ha goldot kapsz már 4 win visszahozza az árát csak úgy kell hozzáállni, hogy 100 gold a paklit, e helyett te elmész arénába +50 goldért, Ha kapsz rewardként 40-50 goldot, akkor nullára jössz ki. Nyilván ha a paklit figyelmen kívül hagyod, és annak az árát nem számolod bele, akkor kell a 7-8 win 😄
DarkHorSe
Szerintetek jo igy az arena? 12bol minimum 7tet kell nyerjel hogy visszahozza az arat, a pro gamereknek van kb 70%os winratejuk.. Ha sokaig igy fog maradni, szerintem senki nem fog arenazni mert veszteseges.

DarkHorSe
Ja enis toltam egy arenat multkor magel, 0 polimorf, 0 flamestrike, 0 fireball, elmeny volt 😄

kabel15
Murlock warlock?
Azt ki akarom majd próbálni. Csak hiányzik hozzá 1 murlock még. Azt meg kell várnom még kiesik. Vagy le craftolom, még nem tudom.
Tegnap sikerrel mentem egy 0-3 at egy gyenge mage paklival. Nem tudom miért de ha nem kapok framestrike ot magel akkor nem megy a játék. Sámival valahogy meg tudom oldani arénán. Lehet mégse fogok teljesen ráálni erre a mage aréna dologra. inkább sámit választom ha lehet. vagy paladint. azzal még jobb.

BattleTag: kabel15#2672

Hát, én nem tartom magam egy komoly játékosnak, meg a warlock deck-em is tök átlagos, de most nyomtam egy sima 8-0-ás kanyart ranked-ben, úgy, hogy egy warrior izzasztott meg egy kicsit (7 hp-ig le tudott vinni), de a többi rém sima volt. Ja, viszont warlock nem jött szembe, lehet ezért...:-)
Na, jó lett a net, gyorsan mentem még párat, csak nyertem, win streakkel mentem rank5re.

Az utolsó momentumot el kell mesélnem, mert az hatalmas volt. Aggro hunter volt ellenem, 1 lap volt a kezében, alig volt HPm, neki egy panthere kint. Következõ körre lethalom volt alakir+rockbiter és doomhammerrel, de féltem tõle, hogy nem élem meg azt a kört. Mivel a saját körömön nem volt mit agyalnom, lényt nem tehettem ki unleashtól való félelmemben (alakirt nem tudtam, mert overload volt), spellem pedig csak 1 hex volt, amit a stealthelõjére nem tehettem rá, ezért elkezdtem az õ lapjaival matekozni.
Nem részletezek mindent, már nem is emlékszem pontosan, mert nagyon sok dolog volt az asztalon, de a lényeg, hogy kiszámoltam, hogy 2 kill commanddal, unleash+timberrel biztosan megcsapna, azok ellen nem tehetek semmit, de unleash + abusive serg.-el pont 0-ra vinne le. Lehexeltem hát a SAJÁT flametongue totememet, hogy legyen +1 tauntom és.... valóban az a 2 lap jött és túléltem és megnyertem, így lett meg win streakben a rank5. 😊
Ma egész nap szakadozik a netem, úgyhogy minden 3. meccset buktam azért, mert nem értem vissza 1 percen belül, de nem érdekelt, menni szerettem volna párat, ha már végre volt idõm, és sikerült 2 csillaggal feljebb is vánszorognom enne kellenére.

Valami eszméletlenül sok warlock van így rank6 környékén, 5 meccsbõl 3-4 lock ellen megy, volt, hogy zsinórban 6 lockot kaptam. És az a baj, hogy teljesen változó, hogy épp reynad aggro deck, murlock vagy handlock, szóval nem tudja az ember, mit tartson meg a kezében a meccs elején... Legközelebbre elhatároztam, hogy fel fogom írni a nickeket, így ha sokat játszom, már tudni fogom, hogy ki kicsoda. 😊
Ja és a druidák teljesen, totálisan eltûntek, gondolom a Tinkmaster nerf hatására.
DarkHorSe
Komolyan olyan szar kartyakat nyitok allandoan, ha fizetnek erte teljesen fel lennek haborodva 😄

Igen és a nerf ellenére hagytam is benne Pagle-t, olcsóbb, mint a mana tide és több HPja van, sokszor nagyon jól jön, ha tudok neki adni egy tauntot és így egy 5 HPs fal védi a 6ot sebzõ fire elementaljaimat vagy segít egy rush reck megállításában. De azért még mindig gondolkodom a cserén.
ProGabe
Ez a #1992-es pakli? Azt hiszem kipróbálom 😊

Végre jutott egy kis idõm megint játszani és rank6 lett a sámán deck, sõt, win streakben is vagyok (rank9-rõl streakben mentem rank7re, ahol buktam 2 meccset, de utána megint streakben rank6ra), szóval szerintem nagyon jól sikerült az a deck, mindenkinek ajánlom.

Van itt olyan amúgy, aki már elérte a legendet?
kabel15

Ez mennyire mondható jó aréna deck nek?

kabel15
[url=]Ez mennyire mondható jó aréna deck nek?

HunnernesKonge
<#taps>
kabel15
Rájöttem miért kapok ki mindig 4-5 gyõzelem után 😄
Ha mondjuk én 5-2 vel álok. akkor olyan ellenfelet kapok aki szintúgy 5-2 vel áll.

én most nyitottam Golden AlAkirt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Molten giantet fõleg 3fajta pakliban szoktam látni:

1. handlock, õ végig csak húzza a lapokat és félig-meddig kontroll alatt tartja az asztalt, aztán ha jó sok a lapja, akkor elkezd kijönni a twilight drake-ekkel és a giantekkel, esetleg ancient watcherrel és adja is nekik a tauntot. A HPra egyfajta resource-ként tekintesz, amit 2 okból is csökkentened kell: hogy olcsó legyen a giant és hogy húzhass új lapokat. Ha veszélyesen alacsony a szaturációd, akkor vagy Alexstrasza vagy Jaraxxus jön. Nagyon drága pakli, az összes kulcskártya rare, epic vagy legendary.

2. control paladin, õ azért meri hagyni lemenni a HPját, mert utána úgyis visszacincálja magát holy lighttal, lay on handsszel, guardian of kings-szel. Errõl a paklimról már írtam régebben.

3. frozen giant mage, ennek a paklinak az a koncepciója, hogy az elején csak ímmel-ámmal szól bele a meccsbe, utána pedig amikor elég manája lesz a keményebb lapokra úgy húzza az idõt, hogy befagyasztja az összes ellent vagy ice blockol és amíg ezek kitartanak, addig agyonvágja az ellent molten giantekkel és/vagy pyroblastokkal, fireballokkal.
Nekem is a warrior control deckemben van Baron Geddon és szerintem oda is illik. Illetve nem tudom, hogy ezt controlnak mondják-e, de úgyis mindenki össze-vissza használja ezeket a szavakat. 😊
Nálam control deck az, ami a játék elején kontroll alatt akarja tartani a boardot, hogy ne szaporodjon el az ellen és a végén a 8-9 manás lényekkel bedarál mindent.

Szóval a lényeg a lényeg, hogy van ez a warrior deck, amiben olcsó lény kizárólag armorsmith, acolyte of pain és esetleg frothing berserker szokott lenni, ezeket kiteszi laphúzásra, armornövelésre, vagy hogy 1 veszélyesen nagy sebzésû olcsó lényt összehozzon és ezen felül csak sebzõ spellekkel (whirlwind, cleave, slam, shield slam ( + shield block), cruel taskmaster, inner rage) dolgozik, illetve melákokkal (alexstrasza, ysera, ragna, grommash). Ide nagyon passzol geddon, mert az aoe-je proccolja az armorsmith-t és az acolyte-ot is, de egyiket se öli meg, plusszsegít kontroll alatt tartani az asztalt. Ezzel a paklival olyan is volt már, hogy egyenesen 2 baront csináltam faceless manipulatorral és ez volt a gyõzelmem kulcsa.

Más pakliba én se érzem úgy, hogy passzolna.
DarkHorSe
Nalam is amugy, multkor pont ezen gondolkoztam hogy miert lehet. Szerintem csupan azert mert sok jatekos az elejen hulladek lenyeket rak le, amik ugyan megsebeznek de kesobb mar tok hasznalhatatlanok.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

REALista
Szerintem meg kifejezetten jó lap.😊
Mondjuk nálam gyakran elõfordul hogy 10-15 hp körül veszem át az irányítást és olyankor elég jól jön...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DarkHorSe
Hmm 20 hpnal mar le tudom rakni 10 manaert? lehet nemis olyan rossz 😄

DarkHorSe
Na enis nyitottam egy molten giantet, szerintem nem vmi jo kartya :/

Geddont talán warrior pakliban láttam eddig, de nem igazán használható lap.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

REALista
Na a sok szar után végre jött egy Molten Giant.Ment is a mage-es paklimba.😊

DarkHorSe
Na majd otthon enis megnezem, hatha kapok valami ultra gold legendaryt. Mellesleg azon gondolkodtam, hogy nem is eri meg annyira ladderezni ugyis csak a napi kuldeteseket csinalom meg, azokhoz meg minel hamarabb kell nyerni. Szoval maradok a legalso ligaban, aztan nonrankedet tolok a kezdok ellen 😄

REALista
Nincs bug nekem jöttek a szokásos silány lapok...😄

3. Legendary-t nyitom már most sorozatban egymásután 😄 valami bug van? 😄D vagy most tényleg rám mosolygott a szerencse 😄 Baron Geddon-t adta most bár nemtudom, hogy milyen decket lehetne rá építeni, priest esetleg? vissza healelem amit sebez folyamatosan, de lehet hülyeség és nem éri meg 😄
DarkHorSe
Eddig csak azokat a kartyakat tortem be amikbol 2 darabnál több volt. Szerintem megmaradok ennel az elvnel, meg a goldokat nem fogom meg tartani mert a simak sokkal jobban tetszenek 😊

kabel15
Valahogy nem megy nekem ez az aréna. 4-5 gyõzelemnél több nem jön össze 😞
Az eleje mindig jól indul és a 2. meccs után jönnek a gondok.
Nem tudom miért van így. Pedig ugyan úgy csinálom. Most mentem 3 kört mage el. Mindegyik 4-6 win es volt. De nem tudok 7 fölé menni. 12 meg egy álom egyenlõre. Pedig jó lenne már keresni is aranyat vele. Mivel érdemes gyakorolni? Még van 6 meccsre elegendõ aranyam. Elkezdtem ranked ezni. Hátha egy kis pihi jót tesz majd.

TBTPumpa
Yep. Már töltõdik az új update és már a Béta jelzõt is eltávolították, szóval "tényleg" megjelent a játék.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én a magam részérõl soha semmit nem törnék be, ha nem 100% jár vissza érte. Túl nagy a veszteség és ki tudja, lehet, hogy pár hét vagy hónap múlva pont jól jönne.

Persze az is teljesen megérthetõ, ha valakinek nagyon unszimpatikus egy class és biztos benne, hogy nem fog vele játszani, akkor betöri a lapjait.
DarkHorSe
Ti betornetek a king krusht? Amig nincs vmi jo reward, en ugyis csak csinalom a napi questeket azt ennyi 😄 Huntert meg nem szeretem annyira

Zickler: szerintem zúzd be mindenképp, ráérsz akkor felhasználni a dustot, amikor csináltál egy paklit, amibe hiányzik még 1 legendary és kitaláltad, hogy melyik legyen az. Akár Natot is újra tudod gyártani majd belõle, ha úgy döntesz egyszer.

Dreadshade: Black Knight nagyon jó legendary. Legrosszabb esetben is egy yeti (igaz 1 manával drágább), de a legtöbb pakliban valamiféle taunt elõ szokott fordulni, még a rush deckekben is van általában Defender of Argus, tehát azért a +1 manáért kapsz egy kompromisszumok nélküli removalt.
Malygosszal pont az a helyzet, amit mondasz, soká játszhatod ki és akkor is alig marad manád, következõ körre meg úgyse marad meg vagy ha igen, akkor már úgyis nyerésre álltál. Azért nem haszontalan, jól tud az jönni, de tényleg nem tartozik a jobb legendaryk közé.