40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Igen, valahogy én is ezt érzem, csak azt nem értem akkor miért tette fel a kérdést. -
Negritis #9744 megnéztem az indokait, nem óhajtok vitatkozni vele
eldöntötte hogy szar lap és próbálja megindokolni -
Lehetne még sorolni estig, ezért írtam ,hogy nem értem a kérdést :) -
Lassítás igen... arra ott a szinte semmibe kerülő Annoy-O-Tron, azt 10x többe nézem. -
Ami rá van írva az nem hatott még meg... -
Bármikor kitették ellenem nem okozott gondot, kb. annyi gondot okozott, mintha kitettek volna egy 5/5-ös tauntot. Eleve nem baxok el varázslatot egy senkiházi 5/5-re, 95%-ba minionokkal szoktam leszedni.
Pont ez a bajom. 5/5-ért kiteszik, nyilván a board clear nekem fontos, ezért tőlem aztán piros pipacsokat is szellenthet Loatheb a lyukjából akkor is lefogom szedni és ebből a szempontból ez nekem csak egy db. 5/5, holott ennyiért van:
- Belcher
- Spectral Knight
- Madder Bomber
- Faceless
amiket "picit" többre tartok és a gyakorlatban jobban be is váltak.
Nyilván jó a Loatheb egy kényszeredetten varázslatokkal operáló mage ellen, de a többiek? Megeszik reggelire, ezért eszembe nem jutna egyetlen kaszt miatt elcseszni egy helyet.
Ok... AOE ellen? Mi történik? Kiteszi 5. körben, abban a körben az ellenfél eltolja az AOE-t egy körrel, de gond nélkül kitehet miniont, vagy leszedheti a Loathebet a már kint levőkkel. Late gameben meg tényleg nem sok vizet zavart. -
Negritis #9739 mage ellen flamestrike-tól megvédi egy potenciálisan lethal körben a boardod
priest ellen MC kört véded ki
dudu kombó is lassítható
ezen kívül az 5/5 elég test ahhoz hogy ne merje úgy hagyni -
Vagy ha te akarsz boardot takarítani, előtte kijátszod, hogy hozzon le még lényt. De ez bonyolultabb művelet... -
Hát kezdjük ott ,hogy 5-ért 5/5 ez már maga nem rossz, és azzal ,hogy nyersz egy kört az ellen varázslatai ellen egyből előnybe kerülsz, vagy ha hátrányban voltál visszajöhetsz a meccsbe, persze nem mindegy mikor játssza ki az ember. Olyanokba ,hogy megvédheted a boardodat egy aoe ellen már bele sem megyek. Igazából nem is értem a kérdést :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.23. 18:44:05 -
Rá van írva a kártyára :) -
Egy pro kifejtené nekem Loatheb hasznosságát?
Thx! -
Megvettem miatta Tier3-as HiB pakkot, de véleményt még nem szeretnék róla mondani, még korai. -
Negritis #9733 slam helyett használj 2/2 1 sebzés +2 dmg lényt
pain-armorsmith-berserker-worgennel is jól kombózik -
Jó látni végre a dekkedben a Belchert! Amúgy nem úgy volt, hogy a Juggernautot visszaveszed a kezedbe? -
Zozo0122 #9731 Az annyira nekem sem tetszetős. -
Zozo0122 #9730 Ez a kedvenc paklim most, nagyon élvezem, saját gyártmány :D Segítsetek, mivel tehetném még hatékonyabbá? Amim nincs hozzá: Shield slam, Brawl, Grommash, Alexandria és Szilvásbukta. Szóval pont a legfontosabb lapok :D Nem baj, az aknákra építek, meg arra, hogy esetleg tudjam duplázni Yserát, ami ha megtörténik 10ből 9 azonnali concede
Szóval nem a tipikus control wari...de nem is baj, így is nagyon élvezetes. :)
-
Nincs, de ott tradelni kell a cuccokat, az meg nem az én világom, ezért nem tetszik a Hex sem, élőben jó a csere-bere de virtuálisan már nem jön be. -
Zozo0122 #9728 Amúgy a Scrolls című játékot próbálta már valaki? Hasonló a HS-hez, bár nem sokat láttam belőle. Van valakinek tapasztalata vele? -
Zozo0122 #9727 Az előbb elég jó meccsem volt egy druiddal :D Ott adta fel, amikor 6 lényem volt kinn, abból az egyik egy armorsmith és elnyomtam egy dupla whirlwindet :DDD Fél órán át pörgött felfelé az armor...imádom ezt :) -
Negritis #9726 jaja, amúgy agyaltam hogy a belém 5-t sebző lényt is beletegyem de az már nem igazán zoo hanem vmi demon lock és ahhoz nem ártana a 2 legend, de legalább az új -
Az úgy kemény :) -
Negritis #9724 nem aktiválódik, de 8 meccs alatt nem is volt rá szükség :D
viszont volt egy fun ahol a doomguardot úgy hívtam le hogy caller + pow&egg re rányomtam a terrort :D
instant concede :D -
Fletley9 #9723 Nem kéne mert battlecry. -
A voidterror nem aktiválódik ha callerrel jön le, nemde? -
Negritis #9721 kicsit el voltam maradva küldikkel így a 30x<2 miniont meg 5 warlock W-t toltam le zooval amit magamtól összedobtam
háát, haladós de továbbra is inkább handlock
mondjuk én beleraktam a voidcaller-void terror duót hogy legyen vmi kombó ami érdekel is, ne csak zombi módjára pakoljam -
Nem, ellenem mindig 4-et sebez szerencsére napok óta nem találkoztam zooval. -
Én a 3/2-est mondom. -
Fletley9 #9718 Pap vs Pap
Négy szörny nálam az asztalon /trogg/cabal/gurubashi/Sneed's shredder
ellenfél kirak egy Lightspanwt 20/20- ra buffolja.
Na jó mi a f@sz legyen nincsen deathem azt le kell szedni.
Beleütöm a Shreddert.
Sylvanas
Holy fire Sylvanasra
Ellenfél concede, -
Negritis #9717 golden gilbin ftw!!! életem nyitása ... -
A legjobb az implosion. 10-ből 2-szer sebez 2 felett :( -
Negritis #9715 tegnap trump ellen az 1/2s ooze-t dobta -
Hát mivel a shredder elég sokszor dob chow-t az is elképzelhető. Na de amúgy vicces, hogy olyat pl. még nem láttam ,hogy ooze-t dobott de pecást, meg pandát már rengetegszer. Asszem mégiscsak szar az RNG. -
Negritis #9713 mondok jobbat : cho -> unstable portal másolva és az dobta a mistresst :D -
Hát szerintem az a shredderből lett és nem kirakta. -
napi találós kérdés: druid ellen voltam, és egyszercsak látom, hogy Mistress of Paint rak ki? hogyan lehetséges?
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.01.23. 11:10:49 -
Semennyire nem hasznalhato. -
karmacoma #9707 Valami elbaszott kombó Locknál láttam. Csak removal volt nála meg Golem+Power over+Faceless. -
Negritis #9706 van aki használja? :D -
Zozo0122 #9705 Én meg egy void terrort meg egy twistling nethert. Ez az utóbbi mennyire használható lap? Kicsit drágának tűnik... -
Nyitottam egy újabb goblin sappert, nagyon hiányzott már.