Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A murloc-os kérdésemre pedig viszatérve azért érdekelne mert most van elég dustom hogy a hiányzókat lecraftoljam de jólenne tudni hogy mégis melyik hõssel vagy egyáltalán érdemes e még murloc deckben gondolkozni?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Ja és megkaptam Prophet Velen-t a priest legendet és nemtudom hogy zúzzam e be vagy sem ebben is kérnék tanácsot?

Hali. Szerintetek mi a jobb warlock murloc deck vagy shaman?

benőmenő
Tegyük hozzá, hogy a yetihez viszonyítva elég sok szar kártya van 😄
DarkHorSe
Hmm szerintem kimondottam szar kartya, mondjuk a yetihez hasonlitva

vs

1/1 meger -5hpt? Mert szerintem nem....

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
En betornem, ha ketto van belole es az egyik golden akkor meg tuti. Kettot nem raknek egy pakliba, mert -10 hp azert fajdalmasan hangzik

Értem, köszi a választ, azért mégis ott van bennem, hogy tuti akkor változtatnának rajta, ha szétkapnám 😄 Amúgy a pitlordon egyszer már lett változtatva nem?
kabel15
óóó igen 😄
Bocsesz. Ez törölhetõ 😄

BattleTag: kabel15#2672

A Blizzard azt mondta, hogy a balanszolás ideje a bétateszt, élesben már csak nagyon indokolt esetben fognak kártyákon változtatni (például OTK-k likvidálása).
benőmenő
Nem igazán.
Ha felraksz egy Xfire-t, Raptr-t, vagy Steambe felveszed, akkor ezek számolni fogják.
REALista
Én tuti betörném.Fõleg így hogy arany...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Van egy Arany Pit lord kártyám és minap elgondolkodtam rajta, hogy betörjem és lecraftoljak egy Molten giant-et. Csak ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha fognak változtatni a lapon? 😄 szerintetek mennyi esély van rá? mert úgytudom nem egy híres lap 😄 többet árt, mint használ legtöbbször. Mondjuk ha szétszedem az fix hogy másnapra jön a változás rá 😄D
Meg lehet valahol nézni ,hogy hány órát kártyáztam már eddig?

Agamemnon
Ez a kommented lehet, hogy Topic-ot tévesztett 😄

kabel15
“Megfutottam a leggyorsabb kört, ami remek, de nem a móka kedvéért. Az autó jónak érzõdött, és fontos volt tudni, mire képes, ha a helyzet úgy hozza a jövõben.” Hamilton
Tipikus erõ demonstráció 😊 Ha a többiek azt hitték volna, hogy ha utol érik akkor meg lehet verni. Megmutatta, hogy az nem lett volna olyan egyszerû.

Köszi. Hú de megszenvedtem ma a 3 gyõzelemért, elsõ 2 simán megvolt utána meg vagy 10-et kellett játszanom mire sikerült, egyszerûen semmi nem állt össze.

DarkHorSe
Faceless manipulator + Onyxia, hat ideje volt mar.

nekem se ment

viszont msot reggel nyitottam Ragnarost 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
15 manát el tudsz érni, ha 10. körben Coin-ozol + 2 Innervatet is elnyomsz

Battletag: Muhee#2716

benőmenő
10 fölé a plusz manát adó lapokkal sem mehetsz.
Tehát ha már a 10. körben vagy és leraksz coint, vagy innervate-et az már csak arra jó, hogy a spellekkel buffolható kártyádat erõsítsd.
Minionokból a már említett molten giant, ami 10 fölötti és a mountain giant, ami pedig 12 mana, de minden kezedben lévõ lap után egyel kevesebbe kerül, tehát a legideálisabb esetben 3 manáért hívhatsz le egy miniont, ami 8-8.
A több mint 10 manás lapoknak általában van valami leírása ilyenre kell pl gondolni, hogy "1-el kevesebb manába kerül minden egyes elvvesztett hõs életpont után" szal 20 manába kerül (molten giant?!) akkor az már csak 10 manába fog ha 20 hp-ja lesz a hõsödnek....és nullába ha 10 vagy kevesebb. Ja meg vannak lapok amik adott körre adnak plusz manát coin (ez egyet) valamint a druid innerevate (nem vagyok biztos a nevében) ami 2-öt
Láttam 20 manás lapokat, azokat, hogy lehet kijátszani, van valami manalimit feloldó lap?

kabel15
Nektek megy a játék most?

kabel15
Mondjuk ez igaz. Nekem is akkor tetszik mikor eljutunk 10 mana pontig. Aztán mC vel húzom át a lényeket 😄.
De pont errõl írtam tegnap, hogy csak a rush megy most :/

Lehet vele nagy szívatásokat csinálni, de ezek csak alkalmi fellángolások. Jelenleg a priestek nem tudnak mit kezdeni ezzel a gyors játékmenettel.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Olyan OP, hogy szinte senki sem játszik vele.

kabel15
Pedig mindenki azt mondja milyen OP a priest.

DarkHorSe
Az elozo honapban is a priest volt a legszarabb minden teren.

Arena
1. Mage
2. Paladin
3. Druid

Constructed
1. Warlock
2. Hunter
3. Druid

In terms of win rate, the classes ranked as follows:

Arena
1. Mage 53.06%
2. Rogue 52.65%
3. Paladin 51.81%
4. Shaman 50.97%
5. Druid 49.15%
6. Hunter 47.38%
7. Warrior 47.17%
8. Warlock 43.74%
9. Priest 41.68%

Constructed
1. Warlock 52.34%
2. Druid 51.51%
3. Hunter 50.62%
4. Shaman 50.44%
5. Warrior 50.00%
6. Rogue 49.25%
7. Paladin 49.17%
8. Mage 47.82%
9. Priest 43.66%

kabel15
Csak én érzem úgy hogy arénában csak a rush deck mûködik most?
Bármennyire is próbálok egy szép eggyenletes paklit össze hozni, jön mondjuk egy paladin 2-3 manás lapokkal és szét szed. De ugyan ez van az összes cast al. Az elmúlt 20 aréna mérkõzésemen csak rush al találkoztam. Idõm sincs kijátszani a 5-6 manás lapjaimat.

Agamemnon
Diablo, World of Warcraft, StarCraft and Hearthstone players may be impacted by high latency and disconnections during their gaming experience that are the result of a series of DDoS attacks on certain European online services.

DarkHorSe
Mert? Akkor kapunk valamit?😄

Mindenki hajt a legendre szezon vége alkalmából. 😄
DarkHorSe
Jatszhatatlan a jatek ugy laggol, nem tudok egy kartyat se lerakni 😄

DarkHorSe
Ja igen, es volt nala meg egy faceless manipulator is 😄

DarkHorSe
Hahaha, rank 18, troll priest deck, ellenfelem valami paladin volt nala ragnaros, tirion,black knight olyan jo volt elverni (biztos nem arrol szol a jatek hogy farmoljuk a kezdoket a napi winert) Lattam ahogy szenved 😄D

56825862 mondjuk még nem volt túl nagy 😄

Zickler
Bármilyen támadástól bekapcsol, de fontos hogy annak csapásnak kell lennie, és nem speelnek. Szóval pl. a Warrior egy Fiery War Axe-l ugyanúgy aktiválja, de pl. Mortal Strike-kal nem.

Sziasztok!
Lehet hülye kérdés de az Ice Barrier secret csak akkor aktiválódik ha lény támadja a hõsömet?
kabel15
De ez mi 😄 Túl nagy volt a HP ja és megsemmisült XD

Jaja, az a beszt! 😊

Zickler
Lorewalker Cho <#idiota>

Thalnos, Bloodhoof nagyon jok mage deckben es mashol is nagyon jol hasznalhatoak.
kabel15
Mage legendary kártya szerintem nagyon jó. Vagyis én arénán használtam de elég durva. Csak az a lényeg, hogy mikor lerakod legyen a kezedben még 1 spell amit el tudsz tólni. Mert ha az lap lekerül az asztalra tuti, hogy az ellen csak azt fogja õlni amíg lent van 😄

REALista
Na összejött az 1600 dust.Szerintetek mit érdemes a mage paklihoz kidustolni?😄
Na jó tudom hülye kérdés mert nem ismeritek a paklimat...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Argus talán a leguniverzálisabb rare kártya jelenleg a játékban.
Banane15
Esetleg defender of argus, azure drake ?

kabel15
Ez attól függ milyen kártyáid vannak már meg.
Mondok 2 kártyát de lehet neked azok már megvannak.
Másik 2 kártyám ami meg alap az lehet neked nincs meg.
Szóval nehéz így megmondani.

DarkHorSe
250 dustert ti mit craftolnatok? Argent commanderre+Sunwalkerre gondoltam. Olyan kartyat akarok amit azert minden paklimban tudok hasznalni.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

csak funból játszok, nincs kedvem rendes decket összerakni 😄
ez is jó amivel most megyek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Banane15
Rank 15 alatt Malygos inkább hátrány mint elõny, legutóbb egy secret mage ellen játszottam, leszedte mindenemet kb, szóval muszáj volt malygoshoz nyúlnom, aztán következõ körben elõkapott 2 faceless manipluatort : D