40521
  • 1Darton1
    A control deckek nem arról híresek, hogy a 7. körig kivégeznének bárkit.
  • Pio
    Tényleg? Akkor nem olyan olcsó.
    Deeee a legend card back értéke felbecsülhetetlen! :D
  • Shep
    Potom 400 dolcsiért levisznek 25-ről legendre :D
  • Pio
    Elég olcsón árulnak ám legend boostot imitt-amott a neten... :D
  • Zozo0122 #9821
    Én azért összekapom magam, ha az ellenfelem piros háttérrel nyomja, vagy legenddel. Persze előfordulhat amit írsz, de az a ritkább eset.
  • Pio
    Funolásra nagyon jó, ajánlom EZT a sámán decket, de semmiképp se mondanám konzisztensnek, ha viszont bejön a kombó, akkor nagyon mókás. Persze OTK, amit a Blizz nem szeret, de nem hinném, hogy kivennék, mert elég sok lap kell az OTKhoz.
    Komoly, konzisztens deck a miracle aki használja, bár a gadgetzan nerf óta nem sokat látni olyat.
  • Shep
    A frászt, semmit nem jelent. Simán lehet, hogy első szezonban elérte a rank 20-at és azóta egy percet nem játszott. A hátlap az égvilágon semmit nem jelent, ahogy az arany hős sem.
  • Devv
    Értem ám srácok! :)
  • Zozo0122 #9817
    Nem nagy szám, csak erős ellenfelet feltételez, mert első szezon óta nyomja. Sok lap, sok tapasztalat stb. De attól még lehet béna is, csak az idő mellette szól(hat).
  • Negritis
    piros hátlap = kb 1 éve tolja ennyi :D
  • Devv
    Ha már piros hátlapos ellenfél... nem tudom az miért nagy szám, na mindegy. Mill druidot tolt ellenem, de valami mutáns dekk volt, force of nature, miegymás. Aztán feladta.
  • Shep
    Hát szerintem nem túl hatékony de próbálkozni lehet :)
  • Zozo0122 #9813
    Nekem is megnyugvást jelent, ha azt hallom, hogy valaki cafatokra vert egyet. Rohamosan nő egyébként ellenük a winratem, mióta vannak belcherek... :) Egy 5. körös belcher szépen tudja stabilizálni a helyzetet. Nagy elégtétel legyőzni őket, de még mindig szégyennek tartom a classt, mert a facehunterek játéka 90%-ra megegyezik. Rossz ellene játszani, de ha nyerek akkor jót érzek
  • Shep
    Nekem is úgy szokott lenni, hogy lever 10 alá aztán fordítok, kár, hogy most meg minden más ellen vagyok gyenge. Érthetetlen ,hogy ugyanazon paklival ugyanazon paklik ellen egyik nap OK a dolog másik nap már nem.
  • Zozo0122 #9811
    Malygosról mi a véleményetek? Nincs meg, de mozgatja a fantáziámat a lap...már kitaláltam köre egy priest meg egy rogue paklit :D
  • Tinman #9810
    Shep! Adok a kárörömömből :-)

Most vertem el egy nagypofájú huntert, szerintem most ment eret vágni... 3HP-re levert 21HP-je volt és meghalt. Anti-hunter sámánom akcióban :-)

Pakolta a Webspinner-t, Savannah Highmane-t, Malorne-t(!), meg persze a szokásos hunter aljasságok...

Első websinnerje mit adott neki? Webspinnert ^^
    Második? Angry csikint :-D
    Sajna a 3. Malorne-t adott neki, de mihelyst kitette kapta rá a békát :-D

Folyamatosan pofázott... iszonyat irritáló volt, de a vége az priceless, mikor már nem pofázik, és a lethal ütés előtt az arcán tartom a kurzort a lény célkeresztjével aztán látom, hogy rángatja az egeret mindenen :-DDDDD

Priceless!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.26. 15:33:52
  • Shep
    Én most ott tartok ,hogy annak örülök ha huntert kapok, mert minden egyéb pénzfeldobás kategória.
  • kabel15
    Kaptam egy 5 win palával küldöt, azt gyorsan le zavartam, majd építettem egy vicces Dudu-t :)Azzal is meg lett a 3 win :D
  • dave9004
    nekem megvan. most viszont h átváltottam, egy huntert se ad be :D abba is hagyom mert komolytalanná kezd válni
  • kabel15
    Tegnapi dudu szenvedesem utan semmi kedvem duduzni. Foleg hogy hianyzik az osszes hasznalhato dudu epic. Se a 3db 2/2idezo spell nincs meg, se a heal/lap huzo. Igy nem lehet jatszani.
  • dave9004
    duduhoz kell nyulnom a mirrorok miatt sztem.
  • kabel15
    Ha at verekeded magad rajtuk, rank 4 tol 7 legendarys warrior, top deck priest. Meg par paladin.
  • dave9004
    a szokásos retard hunter :D
    r7-8nál csak hunter jön ellenem már
  • Shep
    Aztán az mi?
  • kabel15
    Azert odaig el is kell jutni :) marmint 7 manaig. Es ha nincs eleg lenyunk az asztalon vagy eleg spell part a kezunkben, szegeny legendas mageunk meg fog purcanni :(
  • 1Darton1
    Nekem most a mechmage jön be nagyon, a durván defenzív control paklik se nagyon tudnak mit kezdeni 5-6 fireballal.
  • Negritis
    ezt a trump féle új mech-zoo-huntert még nem láttam :D
    de hasonlót se ami nem foglakozik trapekkel
    de úgy néz ki hogy "nem éri meg" a trap+bow duó
  • dave9004
    r7 1csillagnál jött az első vereség egy mech huntertől lol :D
  • Devv
    Legendáig meg se álljál!
  • dave9004
    én 12-ről vok 8-nál első vereségnél megállok de még nem jött el az ideje
  • Devv
    Kolento szopik rendesen a hunterek ellen priestel...
  • Devv
    Én is azzal másztam 13ig. :)
  • dave9004
    én összedobtam egy huntardot winstreak rögtön...
  • csoszi87
    ÖÖÖ... csak úgy röpködtek az Epicek.
    Az ilyen deckekkel szoktam 3-3at menni.
  • Devv
    Nekem ma jó napom van... Amikor anyázok, a párom mindig azt mondja: valakinek veszítenie kell.
  • Shep
    Én meg visszabuktam magam oda ahonnan tegnap elindultam. Igazi sikernap akkor a mai :)
  • kabel15
    Nem tudom mi van ma de nem tudok nyerni. 2 órája próbálok megcsinálni egy 2 win es dudu küldit és nem tudom. 2 órája kikapok. Agyvérzés kerülget ettől a ......... És megtörtént 2 és fél óra latt sikerült megcsinálnom 2 win-t.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.01.25. 22:35:14
  • Dreadshade
    Csak annyit, hogy a Hearthstone lapjaimat is szórjátok utánam a tengerbe :D Amúgy kijött még egy packre való gold abban meg egy Big Game Hunter volt ami értelmes, igaz ebből már volt 1 darabom. Úgyérzem most jópár packig elhasználtam a mák pontjaimat :D
  • Fletley9
    A cápák ne támadjanak meg.
  • Negritis
    de lehet szavad, felelj a kérdésemre:
    Mi az utolsó kívánságod, mielőtt a cápák közé vetlek? :D