40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #9865 Nem jó lap? Még nem volt alkalmam kipróbálni :D -
Dehogy. nem bolondultam meg. -
Mondtam már ,hogy imádom ha feladják? Úgy tűnik most én vagyok a napos oldalon :D -
Zozo0122 #9862 Shadowformot használsz? -
Imádom mikor feladják a priestem ellen :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.26. 23:17:22 -
Pio #9860 Csak olyan deckbe érdemes rakni, amivel biztosítani tudod, hogy üres asztalra menjen le, máskülönben, ha az ellennél a tempo, akkor nagyon jó trade-eket fog tudni csinálni a banánok segítségével.
Arról nem is beszélve, hogy milyen jól kombózik majd az ellennél Gazlowe-al, ami ugyebár minden deckben ottvan kétszer is! :D -
törd be csinálj vmi értelmesebbet helyette -
Negritis #9858 meg sylvanas, azt ne feledd :D -
1Darton1 #9857 Törésre alkalmas. -
Zozo0122 #9856 Akárkivel játszok Sznídszoldsredör meg Doktorbúm van mindenkinek...csak nekem nem. -
Zozo0122 #9855 Srácok a Mukla szerintetek berakható a warrioromba? 3 manáért a statjai rohadt jók, kérdés, hogy mennyire hátrány a 2 banán amit az ellenfélnek ad? -
lassan Sneeds oldshredderje is minden vmire való controlba kötelező lesz -
injured nem is kell bele, csak a nagyon controllba de az amúgy már nem sok mindent ér, ha nincs mellé még Vojlinod meg a 2 cabal is. Van viszont jófajta undertaker gvg azzal játszom most, és elég jó (ha nem szívat be nagyon) és abba pl. csak egy cabal van. -
Pio #9852 Én Thalnos + Coldlight Oracle-re fogom cserélni szerintem, egyszerűen túl pörgősek a meccsek ezekhez a drága lapokhoz, mint az Azure Drake.
Illetve lehet, hogy Alex helyére bemegy egy vitality totem vagy egy doomsayer. Volt már meccs, amit Alex nyert meg nekem, de egyszerűen nem érzem fontosnak.
Továbbá még azon is agyalok, hogy lesz egy mana tide --> loot hoarder csere, mana tide-ból úgyis ritkán jön 1-nél több lap, Loot Hoarded pedig hunter/zoo ellen azért el tud vinni 1 lényt, ha jól jön ki (és olcsóbb is). -
Negritis #9851 öcsém is tolja, aszondja fun
nekem talán a 2 call hiányzik (ami azért komoly), viszont ha meglenne Thalnos a 2 gnomisht lehet cserélném egy azure + bloodmage duóra
próbáltad úgy? -
Pio #9850 Játszottam párat ezzel a sámánnal és ladderen se teljesen életképtelen.
Azért megnézném az ellen fejét, amikor rankeden turn10-ben néz értetlenül, hogy mi ez a szar deck, ami ellen játszik, aztán megy a malygos+frotshock+frostshock+lightning bolt+lava burst kombó 30 damage-el. :)
Az deck lényege, hogy nagyon, nagyon gyorsan pörgesd a lapjaidat, lehetőleg ~15 kör alatt az egész decket, így jó eséllyel max turn 11-12 körül meglesz a lehetőséged a lethalra.
Egyáltalán nem kell Alexre várni a lethalhoz, Maly sokszor elég rá, mindig számolj, ha látod, hogy köv körben mondjuk 22-t tudsz húzni Malyval, akkor lőj bele 1-2-t, hogy levidd addig, senki nem fog elkezdeni 20+ HP-n healelni, szóval következő körben ott lesz a lethalod.
A far sightokat mindig próbáld minél előbb ellőni, kivéve, ha valami nagyon jó egyéb played van vagy úgy érzed, végképp elvesztenéd a tempo versenyt, mert 1-1 jól sikerült far sight akár 3 körrel is előrébb hozhatja a lethalodat.
Mivel bőven 15 sebzés fölé lehet menni a kombóval, ezért szemben a frostmage-el itt igenis érdemes arra is figyelni, hogy egy 5-10 HP-t kaparj le az ellenfélról, ismét hangsúlyozom, szemben a classic frostmage-el itt egyáltalán nem kell Alexre várni.
A pakli erőssége a handlock, rettentően szerencsétlen draw kell ahhoz, hogy veszítsen ellene, gyengéje pedig a control warrior, ott az armor miatt nem sok esélyed lesz. Minden más ellen viszont simán lehet nyerni, sikerült elcsípni face huntert is vele, bár tény, hogy nem erőssége a decknek a face hunter. -
Lapok nem jöttek ember. Mondjuk nincs injuredem, se cabalom, úgyhogy nem tudom mire vártam a csodát. Csinálok ebből is egy mech-dekket... -
Ja, akkor azért szidtad, hogy nem jött a kombó? :) -
csoszi87 #9847 2-3 well played. -
Nem, pont hogy priest-el voltam, de már töröltem a dekket. 
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.26. 21:19:24 -
Biztos van még lejjebb is :) -
Mi van hunterezel? :D -
+1 -
Az igen... az ember mikor nem tudja, hogy alázhatná meg magát a leginkább ebben a játék, akkor bejön egy ilyen adu ász! Na ezt pl. nem lehet überelni :-D -
Pio #9841 Meg is van, júni közepe. Igazából élveztem a dolgot, azúj lapok meg nagyon tetszenek, szóval simán még egyszer bevállalnám, de a jelenlegi szabadidő mennyiségemmel sajnos nem férne össze az, hogy még egyszer összehozzam.
Arról nem is beszélve, hogy mostanában inkább fun deckekkel szeretek játszani (pirate rogue, mechwarrior, blingtron priest, OTK sámán satöbbi) konzisztens deckek helyett.
Keresgélés közben viszont belefutottam ebbe a képregénybe is, ami a "régi szép időkre" emlékeztet, amikor még rengeteg pap játszotta ezt a kombót:
-
A priest akkora egy tetű, szarrágó fos, hogy nem igaz.
-
Elmész a csába a nyitásaiddal, játszol itt 2-3 hónapja azt miket nyitsz, én meg lassan 1 éve aztán egy normálisat nem nyitottam, ami van azt is gyártani kellett. :) -
Negritis #9838 mill duduba is jó :D -
Zozo0122 #9837 Nyitottam egy újabb legendaryt...fél percig ültem fölötte mire meg mertem nézni :D King Mukla
Talán a beast druidomba befér...viszont jött egy Shadowform is :)
-
Negritis #9836 nem volt még meg a legend úgyhogy első menet lenne érte :D
és ha nem csak én lennék akkor igen kommentálnám valszeg :D -
Pio #9835 Megvolt már korábban is a legend vagy ez egyben az első próbálkozás lesz?
Néha szívesen ránéznék, főleg, ha kommentálnád is a play-eidet.
Egyébként ki és melyik szezon(ok)ban szerezte meg a legendet?
Nekem sajnos már lövésem sincs, de az tuti, hogy még Naxx előtt. Itt a topikban vissza lehetne vadászni, szerintem meg is teszem. -
Negritis #9834 dehogy :D csak napi 2-3 órát tolnám, hogy mi a plafon -
imikszde00 #9833 Foallasu streamer leszel? :D -
Negritis #9832 nah csütörtökön megyek interjúra
ha nem jön össze a meló akkor elsejétől megindulok a legend felé Handlockal, mindezt streamelve -
Negritis #9831 sztem a favágó farkas sem gyenge :D
vagy a világoslény,vastanár, erőtúlcsordulás, utasító üvöltés
de ami a legjobb elme irányító gépész :D -
Zozo0122 #9830 
Csak belepillantottam a lapjaimba...
-Vaskéreg Védelmező
-Mech-Medve-Macska
-Elmevezérlés
-Egyszemű szélhámos
-Kőagyar vaddisznó
-Savas mocsári sár
-Őrült bombázó
-Újrakombósító
-Instabil hullarabló
-Ezüsthátú Pátriárka
-Sötétvas törp
-Szendzsin pajzsmöster
-Sós kutya
-Pilótázott éggólem
-Maximális tankerő :DDD
Nyilván úgy fordítottam ezeket, hogy minél betegebben hangozzanak...
-
vagy földesgyűrű távollátó -
Kellene hozzá magyar felirat, vicces lenne :) -
Pio #9827 Hegyi óriás... :D
Ez elgondolkodtatott néhány vicces magyar lapnéven. :)
gyalázkodó őrmester
fogaskerék manó
....
agyagcsengő távollátnok :D -
Negritis #9826 kivéve a handlock :D
az egy jó kézzel 5. körre kirak 2 hegyi óriást te meg pislogsz hogy hol a hp-d :D