Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel hasonló kártyáid vannak mint nekem linkelem azt amivel én tolom
rank 15-20 környékén vagyok mert nincs idõm feljebb jutni
de sikerélményem simán van

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmasan béna vagyok.
Kb 1 hete játszok.
Eddig összesen 7 win. Nagyjából 10%os winráta.
Régebben rengeteget yu gi oh-ztam, azt hittem: no majd itt is megmutatom... <#idiota>#idiota>
Csináltam 1 mage decket.
0 sikerélmény.
Most a küldetések miatt rouge alap dekkel próbálkozom, de hétfõn volt utoljára winem, akkor is csak 1.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ma olyan 20 meccset mentem, ebbõl 1 meccsem volt miracle rogue, 1 pedig aggro warrior ellen, az összes többi hunter, zoo vagy murLock.
Én imádok a control warriorommal és a sámán deckemmel játszani, de jelenleg minden nap, amikor jut idõm játszani úgy zajlik, hogy elkezdek ezekkel játszani, esek 1-2 rankot, váltok hunterre, visszalépem azt az 1-2 rankot. Igaz túl sok idõm még nem volt játszani
Kisebb összeget mernék tenni arra, hogy ha nem is nerfelik meg az aggro deckeket, de ez a kiegészítés, amit meglengettek sok olyan lapot fog tartalmazni, ami közvetve gyengíteni fogja az aggro deckeket.
Jellemzõ...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
2. Ez a meta, ha le akarod gyõzni az aggro deckeket, akkor valami olyan classt/paklit kell játszanod ami jó ellenük.
3. Pont azért játsszák sokan az aggro huntert pl, mert olcsó összerakni, a control deckek 80%-a meg elérhetetlen annak aki nem fizet a játékért és még viszonylag új.
...
Swedish people are albino monkeys
BattleTag: kabel15#2672
ha "basic" kártyákat nem lehet szétszedni, ezekbõl szintlépéssel kapsz aranyozott verziót
valamint ha 1x vettél lapot kapsz egy goblin legendaryt, azt se tod szétszedni
ezen kívül említendõ hogy arany lapot nem tudsz jelenleg craftolni se, tudtommal
Kerestem de nem találtam arról infot, hogy ha egy aranyozott lapot szétkapok akkor teljesen elvész, vagy egy arany nélküli verziót azért hátrahagy? Ja és miért nem tudok minden aranyozott lapot szétbontani, legalábbis nem tünteti fel crafting módban.
Giant paladint (onnan ismered fel, hogy az elsõ 3-4 körben csak kasztképességet használ, nem igazán tesz ki lapot) érdemes 20 HP körül tartani és megpróbálni 1 kör alatt lenyomni, mert tuti, hogy van a kezében egy csomó heal és ha leütöd 10re, akkor kiteszi ingyen a gianteket és felhealeli magát.
Paladin ellen sose érdemes nagyon sok lényt asztalon tartani, mert tuti van nála equality és wild pyro vagy consecration, szóval mindig trade-eld el a lényeidet, ne az arcára menj. Kivéve persze ha már elment mindkét equality.
Közös lényekbõl berakod az összes valamire való beast et 4 manáig.
Hunter lapokból pedig a Markot, Kutyás spell-t, 2 sebzõt, 2 sebzõ secret, meg azokat a beast eket amik adnak + lapot vagy ha meghal ey beast kap + támadást!életerõt. Ezzekkel 50% win el lehet érni. Csak rush olni kell.
Boldog ember vagy!<#vigyor>#vigyor>
Vagyis ha lerak valamit azt kövi körbe üsd le. Különben vissza heal.
Persze biztos vannak paklik, amiknek része és még játszhatóak is. Egy keresést megér.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A minap kaptam egy ingyen csomagból 1 arany Hogger lapot.
Érdemes-e betörni 1600ért és összerakni 1 paklit belõle/esetleg 1-2 erõsebb kártyát craftolni?
Vagy vannak olyan paklik amiben alap kártyának számít?
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Jelenleg nem túl erõs a priest, de ez még változhat majd, szóval én csak akkor zúznám be, ha nagyon kell az a 400 dust, és nem nagyon akarsz priestezni a jövõben.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)