40521
  • Pio
    Hunter ellen turn 6:
    - 1 mana - far sightolt ancestor's call Malygosra
    - 4 mana - lightning storm 7-8-as aoe full board clear (nem emlékszem pontosan, asszem leokk, misha, undertaker és 2 spirit pók voltak lent)
    - 5 mana - lightning bolt to the face, 22 HP
    - 6 mana - lightning bolt to the face - 14 HP
    - coin
    - 7 mana - frost shock to the face - 8 HP
    - 7 mana - far sightolt crackle to the face - -1 HP

felvett friend listára, inkább nem fogadtam el... :)
  • Zozo0122 #9904
    Köszi a tippeket, most elég ütőképes lett a druidom. Kivettem a starfiret, meg a fangeket is, tettem be még egy belchert, a pókok helyett egyelőre lúthordert a laphúzás miatt, mert most 2x is benn van a FoN+SR combo.
  • Negritis
    amaz tolt múltkor mirrorba olyat h 3 v 4x lopott Ts-t :D
  • Pio
    Igen, bocsi, el is felejtettem a priest mirrorok lényegét. :D Mondjuk mostanában sok priest nem is használja. Szerintem egy control priest mirror meccset ez el is dönt, akinél ott van, az nyert.
  • Pio
    Jól jön az aoe, de szerintem sose szabad hagyni odáig fajulni a dolgokat, hogy "majd feljön az aoe és az megoldja", még aggro ellen is meg kell próbálni menni az árral szemben.
    Az igazán profik azt mondják, még lock/hunter ellen se érdekes auch+cicrle kombóra mulliganolni, önmagában erős lapok kellenek és ha jön a kombó, örülünk neki.
  • karmacoma
    Meg kinek sikerül jobban a toughtsteal. :D
  • karmacoma
    Nekem is az early game hiányzott belőle. Mentem hétvégén 6 arénát paladinnal. 7, 6, 8, 7, 4, 2 winek lettek. A 8 wines egy hulladék pakli volt, jó early game-el a 4 wines meg Bolvar+Tirion szar early game-el. Valahogy olyan most aréna, mintha Zoolockot játszana mindenki. Tempo mindenek fölött. Shielded minibot kb win condition. :D Egyszer kivettem Truesilver helyett, 24. pickre 1 db 2 droppal. Szívem szakadt meg, de muszáj volt.
  • Pio
    Akkor pedig lehet, hogy túlságosan antiaggro a deck és control ellen nincs elég válaszod?
    A priest az egyik legjobb control deck, nagyon jó lategame lapjai vannak, mind control, sw:d, shrinkmeister + cabal kombó (Ysera, Cairne, de akár Tyrion is lopható vele), voljin+smite, satöbbi...
    Mindig mérd fel a helyzetet alaposan, mielőtt egy ilyen jellegű lapot elhasználsz, főleg, ha control ellen játszol, mert lehet, hogy úgy tűnik, megéri valami kulcslapot elnyomni az elején és tempo fölényt szerezni, de ez nem mindig van így. Control-control matchup pont arról szól, hogy ki tudja effektívebben kicsalni a másik lategame lapjait.
  • Tinman #9897
    +1

AOE nagyon sokszor létkérdés.
  • Shep
    Egyébként meg rohadtul sokat számít, hogy nálad-e az aoe, vagy nincs, igen is meccseket dönthet el és nem szökőévente 1x. Egy jól kijátszott HN, vagy auchanicircle simán megroppantja az ellenfelet. Azért némi elképzelésem van a priesttel való játékról így majd 500 nyertes ranked meccs után (nem 20-on farmolva).
  • Shep
    Priest volt az ellen de mindegy és nem kell elhinni de ettől még így volt. Ő már körök óta kipakolt mindent, 1 lapja volt mindig én meg nem tudtam semmit csinálni, csak 1-1 üthető bábut kirakni neki, ha jön a circle, vagy legalább a nova egyből fordul a kocka, de nem jött. Aggrok mostanában nem izgatnak, mert verem őket.
  • Pio
    Szerintem ha 21 illetve 25 lap mélységig eljutsz, akkor elég erős túlzás azt mondani, hogy "az a 3 lap kellett volna".
    Ha egy aggro deck turn6-ban kinyír csupa 2-4HP-s minionnal, akkor még csak-csak megérteném ezt a panaszt, de ~turn20ról beszélünk, ha eddig kihúztad egy aggro ellen és vesztettél, akkor szerintem hiányzik a win condition a deckedből, control ellen meg aligha hiszem, hogy CoH kombón vagy Nován állna vagy bukna a meccs.
  • Shep
    Huntert én ütöm, a többiekkel van gond ha nem jön a lap.
  • Tinman #9892
    Mai küldiben akadt priest. Tök jó lapjai voltak, nagy részük arany és 8. körre halott volt, pedig szétkombózta az agyát, de hunter ellen egyszerűn olyan esetlenek, hogy ha tehetném gyógyítanám őket minden körben :-D
  • Shep
    Hát amennyi összejön addigra mire meglesz az arany pap, de úgy kb 18-20 lesz., tudom hogy abból elvileg még 1 sem biztos de mivel jó sok paklit vettem az utolsó legendary óta így illene legalább 1-nek benne lennie, a 2 meg azért lett megcélozva, mert így nagyobb az esélye, hogy nem sikerül és akkor jöhet az uninstall. Tudom ,hogy akár most is törölhetném de akarok adni még egy esélyt ennek a szarnak.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 13:42:08
  • Shep
    Ez is igaz, csak azért kíváncsi lennék a számokra :)
  • Tinman #9889
    Matek ehhez nem kell, elég ha priest-el vagy :-D
  • Negritis
    6ból 5 győzelem 2x :D
    rank 12 környékén

ha lesz sylvanas akkor arra cserélem Toshleyt
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.27. 13:28:18
  • Devv
    Mennyi pakkot akarsz venni?
  • Devv
    Amelyik kaszthoz nincsenek meg a kellő lapok, ott mech lesz nálam. Legjobb. Mech-dudu, mech-mage (alap), mech-warrior, mech-rugó.
  • Shep
    Hivatalosan is elmegy a jó büdös oda. Direkt beraktam még egy hóli novát. Erre mi a retkes van, na mi utolsó 5 lapban a 2 circle és a hóli. Simán nyertem volna ha csak az egyik rohadt lap feljön de nem. Ez a rohadék sorozatban ezt csinálja. Rohadjon a meg a Blizzard a fos rng-jével együtt. Valamiért úgy érzem nem fog ez a 15+ nyitásból nem,hogy 2 de még egy és nem hogy értelmes de még egy foshulladék legendaryt sem adni, úgyhogy olyan 25 priest győzelem után elbúcsúzok a játéktól. Ja valami jó matekos számolja már ki mennyi az esélye annak, hogy a 3 szükséges lap az utolsó 5-ben legyen, és annak ,hogy 3 egymást követő meccsen az utolsó 9-ben?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 12:42:56
  • dave9004
    ezmár döfi. h muzsikál?
  • Mitttomén
    Nem egy világverő deck az tény, de hát abból gazdálkodik az ember amit kap ugye, azért annyira szerintem nem rossz, csak nincs benne early game az a baj, a 20. lap után már úgy voltam vele akármilyen 2 drop-ot kiveszek bármi van mellette, kínált is összesen egyet....
    Tegnap amúgy egy ennél számomra első ránézésre rosszabbnak kinéző dudu deck-el mentem 11 win-ig, na abban nem volt se legend, se epic, rare-ből is csak 5db, bár a 2 swipe is sokat segített, de ott nagyon el volt találva a tempo és durva volt a late game-je (2 fa, 2 sunwalker), azért aratott olyan jól.
    Ez a pala amúgy most 5-1-nél lett félbehagyva, majd este folytatom, ha még ennyiben marad már az sem annyira borzalmas.
    Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.01.27. 12:02:38
  • Negritis
    értem én hogy van bent pár beasted, de a fang-et sztem felejtsd el
    ha mindenképp akarsz futtatni power of the wildot akkor inkább rakj violet teachert mellé, és akkor befér a 2. SR kombó is
    starfire sem kell, nem igazán jó constructeden

valamint a mostani metában túl sok BGH fut ahhoz hogy a medvedisznóember működjön (én is kivettem a mech dududból)
    inkább egy 2. belchert rakj be helyette, vagy ha van még valamelyik Ancient akkor azt

én ezeket módosítanám, mondjuk én egy hagyományosabb ramp dudut használok, bár nálam is vannak érdekes cuccok :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.27. 11:53:55
  • Tinman #9881
    Hát ez már több, mint gyanús... hunter 5 wines quest. Nekem mindig minden szipi-szupi-szuper, ellenfél meg durván szív.

Piloted Shredderjét leverem-> Lorewalker Cho.

Webspinnerből mindig az potyog, ami éppen nekem kell.
  • Devv
    Én nem tudom. Wild Growth nagyon kell?
    + savage roar
    + owl
    - starfire
  • Tinman #9879
    Mage: Unstable Portal -> Murloc (2/1)

Sírok :-D
  • Tinman #9878
    Ugh gyerekek, hogy elment egy rugó meccse az Ogre Ninja miatt, de 100%-ban nem azt csapta amit kellett volna. 6HP-s lény, de amíg le nem vertem szegény rugót 4x csapott bele 1HP-s lénybe, amiket nyilván nem véletlenül generáltam :-D
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.27. 11:25:07
  • karmacoma
    Mondjuk a truesilvereken kívül elég gyenge decknek tűnik,.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.27. 10:58:15
  • csoszi87
    Nekem már volt 4 Falmestrikeos mágus.
    Sőt azzal a mágussal akivel 12 winem volt, volt 1 meccsem pala ellen akinél 3 Truesilver volt.
    1et kirakott, de utána sikerült folyamatosan fagyasztanom az arcát, így nem tudott 1et se ütni vele. Utolsó körében kirakta a másik 2-t is.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.27. 10:43:11
  • Mitttomén
    Mai aréna draft-om, személy szerint ilyen még nem volt nálam majd 700 aréna win alatt sem, azt hiszem ezt hívják úgy, hogy a klasszikus 5 truesilver-es pala deck....

Még egy Seagiant van benne, az lóg csak ki a képből.

Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.01.27. 10:09:29
  • Pio
    És azt se feledd, hogy teljes áron bonthatod majd el, amikor végre megnerfelik! :)
  • dave9004
    ezt csekkold le

cserének neked: cenarius helyett maradhat ysera, black knight helyére skygolem, sylvia helyére spectral knight esetleg.
    naxx kell még hozzá ofc
    olcsóbban meg ezt erősítheted pár dologgal
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.27. 00:31:10
  • karmacoma
    Nekem tetszik. Talán a 2/1 silencelőt beleerőltetném. Jól jön kombóhoz és beast. Roarból se nagyon bírnék 1-el játszani. Ysera helyett Thusad jobb lenne, de gondolom nem kívánságműsor ez a része. Starfire néz ki benne furán, de mivel nem nagyon használom nem tudok nyilatkozni róla. Gondolom a laphúzás is fontos belőle 1 lore-al.
  • dave9004
    el kell dönteni, hogy a ramp-tauntdruid irányába mész el, vagy a combó irányába.
  • Zozo0122 #9870
    Na, ehun a bísztdruidám. Vélemények? Davetől már kaptam pár tanácsot, pl Spectral Knight, de azt előbb meg kell szereznem :)

• Shep
    Azt mondtam már ,hogy utálom a paladinokat, most ők az új hunter. Be kell raknom még egy holy novát, mert a retkes auchanicircle kombók tosznak feljönni.
  • karmacoma
    Csak sikerült lecraftolni Boomot meg Tiriont. Rankeden futottam is a Palaval egy gyors winstreaket. Valahol 17-15 körül voltam, 12 4csillag vereség nélkül lett meg. Jövő hónapban szerintem rankedet fogok főleg játszani. Hónap végén nyilván nem nagy produktum ranked végén hasítani, kíváncsi vagyok mit bír a Paladinom és a Druidám. (Sámán most tényleg nem tűnik annyira jónak).

A lényeg az, hogy Boomot ellenfélként nem éreztem ilyen gusztustalanul op-nak mint a saját kezemben. Nagyon megtöri az ellenfél tempóját, akkor is ha van nála válasz. 7 manából tényleg túl sokat ad.
  • Shep
    Az a baj ,hogy ha elnyomod nem tudsz gyógyítani és az sokkal nagyobb hátrány, mint az ,hogy tudsz sebezni 2-t. Persze ha van Velen akkor lehet vele próbálkozni, mert úgy ugyebár duplát sebez de hát Velen nem egy hosszú életű lap.
  • Shep
    Na be is köszöntött az éjszaka, elég rövid a HS-ben a nappal.