40521
  • Shep
    Na a francba akkor most vehetem ki a priest pakliból.

Azért mutatja a Blizz "nagyszerűségét", hogy a minap még arról beszéltek ,hogy az undertkaer még pont a határon belül van, erre nerfelik
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 18:48:40
  • Pio
    Most olvasom, hogy ma jár le a botolókról a ban. Szóval be prepared! :)
  • Zozo0122 #9943
    Helyes Blizz, na akkor most jöhet a Skill Command és a Vebszpiner nerf :D
  • Pio
    Még a kis Kolento is hogy örül:

• Zozo0122 #9941
  • Pio
    Ahogy az várható volt:
    Undertaker now reads: Whenever you summon a minion with Deathrattle, gain +1 Attack.

Csodálom, hogy nem intézik el egy kalap alatt Dr. Boomot is.
  • Shep
    Vagy fizess 400 dolcsit és megoldják helyetted :D
  • dave9004
    hallgass rám, törj és válj legendássá.
  • Dreadshade
    Elején én is így voltam, aztán belegondoltam, hogyha megvannak a deckek amikkel már szeretek játszani meg megvan minden benne, ami csak kellhet, akkor a dust gyűjtés meg a dust elhasználása ilyen lapokra már nem fog zokon esni :D De hát mindenki úgy csinálja ahogy szeretné, én nem szólok bele.
  • Zozo0122 #9936
    Meg én teljes lapkészletet szeretnék...és tegyük fel betöröm most az Anima Gólemet, utána 2 évig egy se jön belőle, craftolni viszont nem akarom :D
  • Dreadshade
    Ja de akkor még nem toltam, nem volt kulcsom :D Amikor elkezdtem tolni már azzal a stattal rendelkezett, mint most. Kb nyílt béta előtt 3 vagy 4 hónappal kaptam az invitációt.
  • dave9004
    pedig az volt 7/7-es és 7-et sebzett a hősödbe :D
  • Dreadshade
    Gondolom még annyira sok lap nincs meg, így minden értékes :D vagy valami ilyesmi.
  • Zozo0122 #9932
    Én meg se szólalok, törnivaló szarságok tömegét tartogatom :D
  • Dreadshade
    Még amikor az elején volt nagyon a játék akkor volt egy Arany pit lord lapom és azt is vagy 2 balance patchig tartogattam de feleslegesen :D Szóval thx a megerősítést a betöréshez mindenkinek :D
  • Negritis
    ha a legend dobna a deckeden törd, felesleges utólag azon rugózni hogy jajj mi lesz most jajj mi lesz
    én se teszem, Leeroyt se törtem vissza mikor nerfelték mert elfér
    Nozdurmut betörtem anno, de ha most változtatnak rajta nem fogok sírni, hogy jujj mert nem látom értelmét :D
    nem az "életem" múlik rajta, egy játék amit élvezni szeretnék (ezért se erőltetem a priestet :D) és az adott szituban legjobb döntést nézem a dust során
  • Pio
    Emlékeim szerint csak nerfelni szoktak lapokat, buffolni nem igazán. És ha buffolnának se hiszem, hogy ezzel kezdenék (Magma Rager anyone? :) ). Szóval ettől ne tarts.
  • Dreadshade
    Ja én se találtam értelmes decket amibe ezt beraknám, amúgy annyira nem izgat, hogy arany csak ott van benne ma félelem, hogy tuti akkor változtatnak rajta valamit és akkor oda egy csomó dust, igaz erre nagyon kevés az esély, hogy pont ehhez a laphoz nyúlnak :D De ja hajlok afelé, hogy betörjem most egy jó legendary lapért, majd még meglátom mi lesz :D
  • dave9004
    na Amaznál láttam amit eddig nem :D
    Ha Starfire-el sokáig céloztok akkor holdfogyatkozás lesz :D
  • dave9004
    a 4. körben (growthal 5mana) kiinnervate-elt Yserával tudtam előbb megfogni egyet pedig r5nél már nem agyatlan hunterek vannak.
  • dave9004
    csak úgy törne nálam :)
    Sneeds-re hajtok szal mostanában mindent törnék
  • Shep
    Lehet jobban is teszed :)
  • Negritis
    okés, ha neked így jobb akkor jó, nekem nem jutna eszembe (mondjuk nem is priestezek :D)
  • Negritis
    én törném, alapból minden aranyat török amúgy :D
    ezt meg nem is tudom mire lehetne használni
    violet teacher mellé - pow kombóval?
    vagy késdobáló mellé, esetleg lapot húzni az 5 semmivel
    de egyik se constructed play nálam, szóval én törném mert nem is igazán jó, és arany is :D
  • Shep
    Persze, de nem jött be, a 3 hp nagyon kevésnek bizonyult. Tudom ,hogy ha au kint van sebzésre is jó de arra aztán végképp nem tudtam használni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 15:51:08
  • Dreadshade
    Csak ez az egy van belőle, de hát nem használom, csak hát mégis arany lap :D Másik opció hogy valami legendaryt török be helyette: pl Gruul vagy hogger, csak ezekkel is úgy vagyok hogy hiába nem használom őket csak legendary lapok :D
    Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.01.27. 15:49:36
  • Negritis
    nem támadásból kérdeztem, csak megjegyzetem
    earthen ringet próbáltad amúgy?
  • Negritis
    van 2 sima belőle? ha igen és kellene akkor belefér
  • Dreadshade
    Szerintetek érdemes betörni egy Arany Dark Whisper-t? pont annyi dust kéne egy legendary lapig (Gallywix vagy Vol'jin-t craftolnék). Másfelöl meg sajnálom is :D Arany whispeket idéz, mondjuk nem mintha használnám a lapot, meg valószínű nagyon blizzard se fog változtatni rajta. Ti mit tennétek? vagy lehet érdemesebb lenne már kivárnom azt a 400 dustot packből.
  • Zozo0122 #9916
    Egyelőre beválik a druid, rank 11-ig jöttem vele, de megint megtörte egy tetves facehunter a winstreaket. Tipikus. Nem tudta lenyomni a control priest, control warrior, mechmage, mechrugó, zoo, semmi, de a tetves facehunter 8. körben megölt.
  • Shep
    Kérdésben a válasz.
  • Devv
    És a yeti? Az értékei + a deathrattle?
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.27. 15:14:45
  • Shep
    Én meg nem. Annyiszor megmentett már, próbáltam sok mindent helyette de semmi nem vált be olyan jól, mint az. Handlock ellen nyilván semmit nem ér de az ellen egyébként sem jó ez a pakli de pl. a mágusok, hunterek hada ellen nagyon is jó.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 15:13:05
  • Negritis
    én csak a healbotot csodálom
  • Shep
    Egyébként meg itt van a pakli, lehet köpködni.
  • Shep
    Hát megölsz, mondom ,hogy az aoe kellett volna de rohadtul kb 5 körön keresztül küzdöttem, hogy ne haljak meg nem jött. Mit értem volna el pl. a MC-ral semmit mert ha ellopom az egyik 4/2-es lényét mi lesz, semmi. Vagy mire lőttem volna el a SWD-t mikor 5-ös sebzésű lénye nem volt. Ráadásul ha az utolsó 5 lapig kihúztam a control ellen akkor nyilván ritka szarul játszottam és még szarul is választottam kezdőkezet. Lassan eljutunk oda, hogy priestbe nem is kell aoe. Mondjuk van olyan control paklim amiben nincs se circle se auchani, csak az aggro ellen marhára nem jó.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 14:49:53
  • Zozo0122 #9909
    Annyira jó a control priestet 28 életről egy kör alatt 0-ra verni :D El is felejtettem már ezt az érzést
  • Negritis
    swipe,wrath,innervate,claw,lore tényleg a duduk 99%ban ott sasol :D
  • Zozo0122 #9907
    Sajnos abból csak egy van.
  • Pio
    Nincs még 1 lore-od? Legerősebb druid lap és általában ő plussz esetleg a wrath-ok elég laphúzást szoktak jelenteni.
    Némelyik hiperramp druid még egy nourisht is be szokott tenni, de sokszor végzi halott lapként sajnos.

A druid deckben van talán a legtöbb fix lap és abból 2 szerintem mindenképp a 2 lore, rettentő erős a battlecry-a és nem tud ellene mit tenni az ellen.