40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Dreadshade #9985 Jó de azt is nézzük, hogy ez egy 1 manás minion, azért ne legyen már a 2. körre Yeti statja. De amúgy lefogadom ugyanúgy lesz valamiféle képpen Aggro Hunter meg mindenféle más Aggro deck is. Ezek mindig megtalálják a módját :D Másik oldalról nézve, most lehet megköveznek sokan, de valamiféle rush deck azért kell az ilyen játékokban, mert ha nem lenne mindenki controll lenne és tudjuk az itt HS-ben mit jelent :D Handlock meg Controll warrival lenne tele a game és az ugyanúgy unfun már egy időután. Vagy nektek mi a véleményetek erről? :D -
Hát de ezt mondom ,hogy még tápolva sem volt erős, csak ha nagyon összejöttek a lapok de az meg azért ritka. -
Na látod éppen ezért lett nerfelve, mert 1 manáért picit erős volt.. persze önmagában nem, de senki nem használta önmagában.
Priest-nél lehet megpróbálnám a Young Priestess-t.
Ma vertem le egy Ragnát Angry Csikinnel... kint volt, mert a hülye webspinner azt dobta, ellen le sem tojta, 1 HP-s card rá a ragnára, csikint beleverni, bódogság :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.28. 13:13:22 -
Hát ez megfontolandó de kevés az a 2 hp. A temetős is azért jó mert egy csóval 2 manáért már 2 db 2/3-as van lent, attól tartok nem lesz erre jó alternatíva. Igazából továbbra sem értem miért is kellett nerfelni. Egyszer vagy 2x kaptam ki azért, mert túl erős volt a taker.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 13:07:05 -
Hát nekem most jelenleg hunter a kedvenc ellenfelem, 80-90%-ban hozom őket, nem is tudom mikor buktam ellene utoljára. -
Csó az most is van. A láthatatlan lehet nem rossz de valami jó 1 manás kellene. -
Mikro Masinisztára. -
Zombie chow vagy 2/1 stealth -
Na mire kellene vajon kicserélni a 2 undertakert? -
"Ha szomorú vagyok, mindig megyek egy kört a hunteremmel és a priest-ek elhaló sikolyai után sokkal jobban érzem magam." - részlet egy anonim hunter naplójából.
Hunter quest volt ma is :-D -
Zozo0122 #9975 Köszi! Druiddal igen, közben feljebb is jöttem. A mai nap eredménye: rank 14ről a jelenlegi 9-re. -
Grat a 10-hez! Duduval másztál fel idáig? -
Zozo0122 #9973 I will hunt you down! I will hunt you down! I will hunt you down! Well fought! I concede!
Végem van :D
-
érdekességképp itt vannak az eddig nerfelt lapok
-
Negritis #9971 control warin kívül a többi ellen jó eséllyel indul amúgy, de laphúzás függő és nehéz ráérezni -
Csak senki nem játssza 1-2 elvetemültet leszámítva :) -
Ok meggyőztetek, csak a felét ölték meg, igazán biztató :) -
Pio #9968 Vagy régebbre tekintve Argus, Shattered Sun Cleric, Knife Juggler.... -
Dreadshade #9967 Flame Imp, Argent Commander, Defender of Argus, Shattered Sun Cleric, Unleash the Hounds, Sylvanas, ezeket mind nerfelték és most is nagyon jól használhatóak. De igen ott van a másik véglet is pl Blood imp, Novice Engineer és Starving Buzzard. -
Negritis #9966 tarei freezemage óta minden klasszikus freezeben ott van mint finisher
legnagyobb herélést a buzzard kapott amőúgy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.27. 20:35:37 -
Nem, pedig jó lenne :) -
Nem lehet beállítani, hogy ellenfelek befogják a pofájukat örökre? -
Pyro? Szinte senki nem használja, mert túl drága, unleash, ok fogjuk rá, na az íj az ok és akkor most azokat a lapokat amik majdhogynem kikoptak a nerf után? Ugye? :) -
Zozo0122 #9962 Annak jó hangja van :D -
Negritis #9961 amúgy pár deck most kezdi újraértelmezni Leeroyt is és sztem lassan visszaszivárog a metába -
Negritis #9960 hunter bow
unleash
pyroblast
sőt, ha megnézed kb az összes lap ebben a patchben benne maradt a metában valamilyen formában
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.27. 20:05:18 -
Na de visszatérve, mondjatok egy olyan nerfelt lapot ami a gyengítés után is használható maradt? (MC nem játszik :)) -
karmacoma #9958 Boomot én is azért craftoltam le, mert nerfnél visszakapom majd a dustot. Tuti nem hagyják így. UT nerf érett már, én is örülök neki. Ez volt a leglogikusabb változtatás. egy jó 1 drop és ennyi. Talán most már látunk pár lassabb huntert is. Szerintem a lapjai megvannak hozzá, bár a heropower necces. -
Hát ha van olyan erősnek mondható lap ami legkevésbé zavart az pont az undertaker volt, igazából én értetlenül állok a dolog előtt, szerintem az a lap pont úgy volt jó. -
Pio #9956 Szerintem mindig kivárnak, hogy elmozdul-e a meta. Legalábbis én az eleje óta játszom és ezt látom:
- a nép elkezd lázongani, hogy egy lap túl erős
- a Blizz szól, hogy calm the f*ck down
- eltelik 2-3 hónap
- a Blizz megnerfeli az adott lapot
Szerintem most arra várnak, hogy mindenki kezdjen BGH-t játszani, emiatt Dr. Boom kikopjon, ha ez nem valósul meg, nerfelik. De szerintem ez sose fog megtörténni. Ragnát is rengetegen játsszák, pedig azt teljesen hatástalanítja a BGH, Boom után viszont még akkor is ottmarad a 2 bomba, szerintem megéri vállalni vele a kockázatot, mert ha nincs BGH vagy más hard removal, akkor turn7ben kijátszva eldöntheti a meccset.
Sima midrange/control lapot amúgy emlékeim szerint még sose nerfeltek, lehet, ezért is tovább tart majd egy picit. :)
Eddig úgy rémlik, hogy minden nerf vagy aggro deckre, vagy valamilyen speciális mechanizmusra (Nat Pagle, Leeroyos lock/rugó OTK, satöbbi) ment ki.
Amúgy a játék megjelenése előtt nagyon következetesen mondták, hogy ők csakazértse fognak változtatni soha a lapokon, hanem inkább új lapokkal oldják meg a balansz problémákat és emiatt is nehezen szánják rá magukat a változtatásra, de ez szerintem hiba, ponthogy ki kéne használni ezt az előnyt a hagyományos kártyákhoz képest és szerintem simán minden szezon vagy max minden második szezon közepén/végén lehetne egy balance patch. Amíg engedik, hogy max áron elbontsd a lapot addig szerintem csak jót tesz a játéknak.
Belchert is nagyon sokat szokás emlegetni, hogy nerfelni kéne, de ő például szerintem jó úgy, ahogy van, erős lap, de nem túl erős, úgyse lehet minden lap teljesen egyforma. -
Zozo0122 #9955 Meg lehet oldani Boomot, nem arról van szó, de akkora tempohátrány nekem leszedni, hogy nem igaz. Gyakran 3 lapot elvisz önmagában, mindezt 7 manáért...amúgy jó kis lap, aki megszerzi tényleg mindenhová azonnal berakja. Csoda, hogy zooban még nem láttam.
Facehunterben természetesen már próbálkozott vele valami kretén a múltkor, mondom ez mi, már úgyis nyertél 2 körrel ezelőtt is látható volt, nagyon kell neked Boom is, hogy lássák mid van :D
-
Egyetértek...
Boom meg abs. nem jól balanszolt, ezt már szerintem itt a gyakorlatban Day1 láttunk mindannyian.
Viszont nem kis öröm mikor legyűrsz egy olyan versenyzőt, aki Boom + 1-2 legendary-val jön ellened. Ilyenkor azért eléggé örülök :-) -
Zozo0122 #9953 Vagy lehetne úgy, hogy amit a webspinner ad, az 1 manával többe kerül mint alapból. Malorne pedig ne legyen beast.
Amúgy Dr. Boom: pont tegnap fedeztem fel hasonlóságot közte és Cenarius között. Ha nem a buffot kérjük, akkor mindkettő erős lény és 2 kicsivel érkezik, DE:
Cenarius teste 5/8, ennél Boom 7/7-e jobb, de oké elviszi a BGH. Cenarius hoz kettő tauntot, ami nem rossz, de a boombotok azért jobbak. ÉS Boom mindez csak 7 manáért, míg Cenarius gyengébb nála 9ért, sőt ráadásul még class kártya is, Boom meg bárhová befér. Elképzelni nem tudom mit ülnek még rajta, nerfet neki ! -
csoszi87 #9952 Well played! -
Webspinnerre szvsz annyi nerf ráférne, hogy azé' 1 manáért ne dobjon már neki King Krush-t meg Savannak Highmane-t baze ^^
Dobjon neki mondjuk max 5 manáig valamit és akkor még mindig rendi voltam... -
Jó azért az sem volt egészen normális, hogy egy csomó kaszt fullba tolta a kretént ezzel:
- Undertaker
- Coin
- Webspinner vagy Clockwork Gnome vagy Lepper Gnome
És akkor kint vani neki egy 2/3-as vagy 2/1-es lénye vagy a webspinnerből majd kapj a hunter még a finomat és ha nem tudod leszedni az Undertakert izomból (lehetett készíteni a 3-as sebzésű varázslatokat), akkor a köv. körben garantáltan kapsz a boardra még a fentiek közül valamit, vagy Hunted Creepert vagy Mad Scientist-et. Sehol sem vagyunk, de már eldőlt a meccs, főleg egy Hunternél...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.27. 19:34:10 -
Hm, szerintem valami hatodik érzék lehet nálam, de pont kb 1 hete vettem ki a pakliból őket, mert az utóbbi időben csak a gond volt velük. Nem jöttek első 1-2 körben, hanem mindig a késői játékidőben jöttek.
Ez a nerf jogos, és a lapot nem fogja tönkre vágni, de Dr Boom nerfjének késése számomra érthetetlen. -
na azokat miafrásznak. akkor már fireballt is nerfeljék ennyi erővel mindent inkább -
Egyébként ezzel szerintem az undertaker ment is a levesbe a lightwarden mellé. A nerfelésük is olyan ,mint az rng-jük, 2 véglet van, ha túl erős egy lap akkor fogják és használhatatlanná teszik. Ez ám a profizmus.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 18:50:59 -
Beszarás de tényleg úgy néz ki :D