Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
bocsi ha nagy 😄

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

benőmenő
Most már hivatalos:
Az összes MurLock bekaphassa <#duhos2>
Sámival esélyem nem volt. 3 kör alatta ledarálta a hp-m felét és persze a közelben nem volt egy lightning storm sem -.-
Most nyomtam két csatát ipadról. Eu szerver okés.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

lol a shadowflame sebzését emeli a + spell dam

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

teszteltem nekem már jól megy
én is kérdezem,még mindig kidobál laggol?
mert akkor én sem indítom el,tegnap elég volt.
Megy megint rendesen? Vagy még mindig szarakodnak a szerverek?
Lassan végzek a melóban, megyek haza, kicsit játszanék, ha már tegnap legalább 1 órát elszórakoztam azzal, hogy összeállítsak 5-6 különféle paklit sámánnak (csak azzal játszom, még egy lock paklim van, de azt se használom), aztán tudtam vele játszani 3-4 meccset, utána kicsit lepihentem, erre mikor elövettem, már beszartak a szerverek.

Ma nem akarom ugyanezt átélni a stresszes meló után. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Zickler
akkor... esetleg...
De borzasztó ritka aza szituáció, amikor a Naturalize megmenthet. Ha már egy olyan miniont kell leütnöd ami miatt vesztenél, akkor azzal a 2 bónuszlappal amit húz, ugyanúgy nagy valószínûséggel meg tud fingatni.
Vagy pl. egy Earth Golemre játszod ki, miközben csak 4 HP-d van, ellenfelednek meg csak 3, de ott csücsül még a kezedben a Claw, akkor használható lap, de valljuk ez a helyzet kb. minden 200. meccsen furdol elõ, amiért szerintem nem éri meg 199 meccsen keresztül tartogatni egy borzalmas lapot.

Battletag: Muhee#2716

És ha egy olyan miniont removeolsz, aki miatt két kört sem éltél volna, akkor leszednéd-e vele?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Zickler
Ezt azért mondtam, mert ha pl. egy másik druid, control warrior, handlock, HUNTER (mostani meta erõs pakliai) ellen kijátszod, egyszerûen túl nagy sok esélyt adsz nekik a kombózásra azzal a 2 plusz lappal.

DarkHorSe
Szerintem egesz jo kartya, nem mondom hogy a legjobb de nagyon jol ki lehet hasznalni, az meg hogy 2 kor mulve instant elveszted a jatekot elegge tulzas. Nyugodtan lehet hasznalni akkor is, amikor az ellenfelnek 9-10 kartya van a kezeben, vagy ha controlt jatszol es elonyhoz akarsz jutni.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

omg, 4 perce várok hogy PRACTICE meccset találjon 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Klemice
fapados ex-tinkmaster

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Shep
Én szerencsére még megcsináltam az 5 gyõzelmet a mai feladathoz de már akkor is nagyon lassú volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pff játszhatatlan vagy egy órája az egész,eszméletlen lag.
Trump dala annak örömére, hogy free to play zoo deckkel legend lett:

Errõl eszembe jut, amikor Amaz thoughtsteallel lopott egy rugótól egy deadly poisont és egy blade flurryt és azt mondta: "Thoughtsteal now reads: Permanently decreases your hand size to 8." 😄
Zickler
Naturalize = 1 manáért elpusztíthasz egy ellenséges miniont, viszont cserébe, 2 kör múlva elveszted a játékot. (Csak éppenséggel a játékban nincs ilyen szépen megfogalmazva)

DarkHorSe
Ha unod hogy mindig legendary kartyak vernek agyon, faceless manipulator + Naturalize(druid kartya) 😄D

Zickler
Dustot csak arénán keresztül és Disenchantból lehet szerezni. Eleinte hajts az olcsóbb de erõs lapokra, mint pl. Dark Iron Dwarf, Azure Drake, Argent commander, Harvest Golem.

Dustra más szerzési lehetõség nincs és most a goldot is érdemes szerintem félretenni aréna helyett, mert úgy lehet majd Naxxramast unlockolni és úgy tippeljük, hogy Naxxramasban majd lesz lehetõség farmolni goldot/dustot/kártyákat akár napi/heti küldetések formájában, persze ez még majd kiderül, szóval ezt ne vedd készpénznek, csak lehet számítani arra, hogy a blizzard be fog hozni egy nem kompetitív fejlõdési rendszert.
Djuree
igen ezt megcsináltam, olvasgattam már a témában. 😊

Waaaaaagh!

Mephike
Egyet biztosan tudok, ha egy lapot szétszedsz (disenchant), akkor kapsz további 95 dustot, ez egy achievement. Természetesen olyan lapot kapj szét, amibõl már felesleged van.
Azt nem tudom, hogy lehet-e ezen kívül és a sima desenchanton kivül még dustot szerezni.

Djuree
üdv!

szombaton kezdtem a játékot és nagyon megtetszett. azóta lényegében csak ezt tolom. 😊
eddig unlockoltam az összes karit, és tolom a casual csatákat, mage meg paladin lvl 12, hunter meg warlock lvl 5.
nézem a sikeres deckeket de még nem használtam õket, asszem még nem vagyok azon a szinten, elõször ismerjem ki a lapokat jól.
hogyan lehet dustot szerezni? csak úgy ha szétbontom a kártyákat? tudom arénából is lehet. de szétbontással alig jön az értékesebb lapokat meg nem akarom szétbontani.

mit ajánlotok egy kezdõnek ,mit tegyek? játsszak tovább még nem rankeden, vagy menjek rankedre? sztem több winem van mint lossom, bár nem sokkal.

Waaaaaagh!

Mephike
Köszönöm, így már értem!

z0ty
Mindig amikor egy minion-t támadsz, akkor 1-gyel csökken az attack értéke (elõször 7, aztán 6, stb.), viszont ha a hõsre mész, akkor elveszíted az 1 durability-t (és ezzel együtt valószínûleg magát a fegyvert is).

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Mephike
Kezdõként lenne egy lappal kapcsolatban egy kérdésem. A Gorehowl pontosan hogy mûködik? 7/1-es fegyver: 1 Támadás helyett 1 Durability-be kerül a lény támadása.
Tehát ha játékost támadok vele, akkor nem fogy a durabilityje? Vagy rosszul értelmezem? Kössz a választ és bocs ha túl noobnak tûnik a kérdés.

benőmenő
A rankeddel az a legnagyobb baj szvsz, hogy túl gyakran resetelik.
Remélem most tovább fogják engedni, mert még mindig elõfordul, hogy rank 20-as ellenfél vérprofi módjára bealázott, rank 15-ön meg olyan missplayek elõfordulnak, hogy öröm nézni.
A kedvencem egy mage volt flamestrike nélkül. Nagyon megalázta a sámánom 😄
Ott tesztelnek bizonyos új ötleteket, mielõtt bemerészkednek vele rankedre
Van egy ELO ratinged, ha nyersz feljebb megy, ha veszítesz lejjebb megy, ha nagyobb ELO ratingût versz meg jobban megy feljebb, satöbbi. Olyan ellenfelet kapsz, aki közel van hozzád ELO ratingben.
Lehet, hogy még nem játszottál eleget ahhoz, hogy beálljon az ELO ratinged vagy az ellenfeled nem játszott még ahhoz, hogy felmenjen az ELO ratingje.

Ha engem kérdezel inkább játssz rankedet, be fogsz állni majd egy olyan rankra, ahová passzolsz és ott egész jól el tudsz majd lenni. Az én "minden nap csak dailyzek" ismerõseim például olyan rank18-14 közt mozgolódnak és azt mondják, általában szintjükben hozzájuk való ellenfeleket kapnak.
Árulja már el valaki, hogy az olyan emberkék, akiknek a fél paklija epic+legendary, miért casualban vergõdnek. És én a kis átlag paklimmal miért õket kapom feszt ellenfélnek? Komolyan érdekelne, hogy mit ért a játék méltó ellenfélen.
Valóban a handlock teljesen eltûnt,mondjuk én nem csodálkozom hiszen az óriásoknak nincs helyük a jelenlegi metában egész egyszerûen nem éri meg feláldozni életerõt,hiszen semmi azonnali elõnyt nem biztosítanak mire lelehet õket hívni...Az endgame jaraxus terén is gyengélkedik ,egész egyszerûen túl lassú, és ha már nulla közelében is állt a warlock nem menti meg a végtõl az ellenfélnek van egy köre legalább hogy lehozza 15 rõl amit nem nehéz.....Nem életképes elméletben sem.

Rank4en se fog érdemben változni a helyzet, talán csak annyi, hogy a ctrl warrior sokkal ritkább.
Ami számomra teljesen meglepõ, hogy handlock egyáltalán nincs, pár napja még ha jött egy lock, akkor ki kellett várni 1-2 kört, mire kiderült, hogy micsoda, mára ez már a múlté.

Viszont újra kezd divatba jönni a tempo rogue és az aggro mage, talán azért, mert meg tudják fogni a zoo-t, nem tudom, nincs tapasztalatom velük.

Ctrl warriort azért nem szeretem, mert ha összefutsz egy másik ctrl warriorral, akkor az egy 45 perces kínszenvedés, amit az dönt el, hogy kinek jön be a ragnaros rng. Amúgy nagyon élvezetes, de emiatt nagyon ritkán veszem már elõ, most is épp azért játszok vele megint, mert nem igazán van más warrior. Persze Murphynek megfelelve csakazértis pont összedobott egy ilyennel, akirõl 45 perc után derült ki, hogy teljesen szokatlan módon 2 facelesst futtat és az a +2 ragna el is döntötte a meccset az õ javára.
na igen 10-es felé közeledve már nem is nagyon látok mást csak zoo warlockot kb 50% ) a maradék az elõbb említett ctrl warrior vagy UtH hunter ,illetve végül a druid ez a három együtt kb 40%

A maradék 10% ban mage,shaman.
Paladint-Pristet eddig kb összesen 4szer láttam.
Rogue még mindig nem volt példa 0(!)
Öhh, honnan fogtam meg zoo lock ellen... 😊

[/img]
DarkHorSe
Ellenfel polosaty 😛

dave9004
😄 én most futok bele 5-6 sámánba és egyszerûen csak azzal nyertek h ligh strikeban mindig bemákolták a 50%-ot, én meg nem 😄
kabel15
3 aréna sorba 1-1-1 win. Asszem abba kéne hagyni mára.

BattleTag: kabel15#2672

Itt például a 2. jelenetben egy laza 27-es OTK-t levág a rogue, persze mégis elrontja, mert nem tartja be az alapszabályt: ha lethalod van, ne kezdj arcozni, csak hajtsd végre és örülj magadnak. 😊

dave9004
én se vagyok nagy arénás. Sámán constructed<- nem lehet megunni
kabel15
én most mentem 8 win hunterrel. És az elsõ bukóm is úgy volt hogy mage le szedett. De kövi körben én végeztem volba ki. Az utolsó meccsen meg fordítani tudtam. Warriornál 6/1 es fegyver lent az asztalon egy 4/2 es lény és van 12HP-m. Erre meg lerak egy 4/2 es chargot :/ Pedig neki is csak 2 HP ja volt kövi körben döglött volna a hero power tõl vagy a lent lévõ 4 lényem egyikétõl :/

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Na én nem arénázok többet, annyira igazságtalan ,hogy én a sok szarból válogathatok az ellen meg ontja a jobbnál jobb lapokat, túlságosan nagy a szerencsefaktor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én ezzel nem igazán értek egyet, persze nem vagyok még legend.
Én úgy látom, hogy a miracle rogue-ban elég erõs szerepet játszik a szerencse és inkább ezért nem népszerû, semmint azért, mert kiemelkedõen nagy skill kéne hozzá mondjuk egy token druidhoz vagy egy control warriorhoz képest. Inkább csak látványos, hogy 1 körben 10 lapot is kijátszik néha.
Ezen felül a miracle rogue-nak vannak OTK-szerû kombói (leroy+shadowstep+cold blood, gadgetzan, dupla cold blood, conceal és társai), amik levédhetetlenek és ami miatt szerintem ha még valaha változtatnak kártyákon, akkor variálni fognak rajta (stealth nem véd a silence ellen, esetleg csak a spellek ellen véd, esetleg a többi class is kap majd deadly shot szerû képességet stealthes nagyHPs lények ellen).
Hogy mennyire kézfüggõ azt az is mutatja, hogy miracle rogue ellen vagy nagyon csúnyán kikap az ember, de úgy, hogy köze sincs a meccshez, egyszercsak turn7ben kap a semmibõl 20at az arcába vagy úgy elveri, hogy nem is érti, hogy lehet az illetõ rank20nál elõrébb. Én legalábbis mindig így járok velük, szoros meccsem miracle rogue ellen csak nagyon ritkán szokott lenni.
dave9004
valahogy én is így gondoltam.
a késõi cél a handlock, de ahhoz még kell több epic meg legend kártya 😄
Leeroy lett most a nyerõ.
Cairne nem igazán jó sámánnak, mert õ amúgy is sok lényt tud tartani az asztalon a class abilitynek hála.
Leeroy, Al'akir Rajtad múlik, mindkettõ nagyon jól tud jönni. Ha Leeroyt teszel a deckbe, akkor tegyél mindenképp 1 windfuryt is. Én Al'akirt annyiból jobban szeretem, hogy nem csak finisherként használható.
Ugyanakkor Leeroyt egy csomó más pakliban is használni tudod majd, szóval én inkább õt craftolnám le.
Hát akkor minden tiszteletem az övék a kolento féle miracle roguet nézve szerintem a leginkább skill igényes deck...Vagyis ha egy kezdõ kezébe adnánk egyet a legend képesek közül biztosan a rogue lenne a legalacsony nyerési aránnyal,úgy nézem nagyon elõre kell gondolni meg meggondolni minden lépést,szinte félelmetes..
dave9004
na nekem meg kigyûlt megint legendary craftra a dust.
Rag, Jaraxx, Thalnos, Sylvanas, Ysera van.
szerintetek melyik lehetne legideálisabb, fõleg sámánnak.
leeroy, cairne, al akir közül. v más ötlet? 😊
A miracle rogue nagyon is életképes, sokan lettek legendek ebben a szezonban csak azzal. Sajnos másfajta rogue most tényleg nem igazán effektív, de azért el lehet boldogulni vele.

2 streamer is van, akik szinte mindig rugóznak és legendek, az egyik Forsen, a másik neve nem jut szembe.
jah akkor azért látok annyi control warriort kb ugyanazzal a deckkel amit linkeltél.
Ami érdekes hogy játszottam olyan 100 körül de roguel egyetlen egyszer sem(!) futottam össze,vszinûleg a legéletképtelenebb class a priest mellett.
Többé-kevésbé igen, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nincs igazán counter deckje, minden ellen hozni lehet vele az 50% körüli winrate-et, míg minden más erõs paklinak van Achilles-sarka.