Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes MurLock bekaphassa <#duhos2>#duhos2>
Sámival esélyem nem volt. 3 kör alatta ledarálta a hp-m felét és persze a közelben nem volt egy lightning storm sem -.-
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
mert akkor én sem indítom el,tegnap elég volt.
Lassan végzek a melóban, megyek haza, kicsit játszanék, ha már tegnap legalább 1 órát elszórakoztam azzal, hogy összeállítsak 5-6 különféle paklit sámánnak (csak azzal játszom, még egy lock paklim van, de azt se használom), aztán tudtam vele játszani 3-4 meccset, utána kicsit lepihentem, erre mikor elövettem, már beszartak a szerverek.
Ma nem akarom ugyanezt átélni a stresszes meló után. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
De borzasztó ritka aza szituáció, amikor a Naturalize megmenthet. Ha már egy olyan miniont kell leütnöd ami miatt vesztenél, akkor azzal a 2 bónuszlappal amit húz, ugyanúgy nagy valószínûséggel meg tud fingatni.
Vagy pl. egy Earth Golemre játszod ki, miközben csak 4 HP-d van, ellenfelednek meg csak 3, de ott csücsül még a kezedben a Claw, akkor használható lap, de valljuk ez a helyzet kb. minden 200. meccsen furdol elõ, amiért szerintem nem éri meg 199 meccsen keresztül tartogatni egy borzalmas lapot.
Battletag: Muhee#2716
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Swedish people are albino monkeys
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Swedish people are albino monkeys
Azt nem tudom, hogy lehet-e ezen kívül és a sima desenchanton kivül még dustot szerezni.
szombaton kezdtem a játékot és nagyon megtetszett. azóta lényegében csak ezt tolom. 😊
eddig unlockoltam az összes karit, és tolom a casual csatákat, mage meg paladin lvl 12, hunter meg warlock lvl 5.
nézem a sikeres deckeket de még nem használtam õket, asszem még nem vagyok azon a szinten, elõször ismerjem ki a lapokat jól.
hogyan lehet dustot szerezni? csak úgy ha szétbontom a kártyákat? tudom arénából is lehet. de szétbontással alig jön az értékesebb lapokat meg nem akarom szétbontani.
mit ajánlotok egy kezdõnek ,mit tegyek? játsszak tovább még nem rankeden, vagy menjek rankedre? sztem több winem van mint lossom, bár nem sokkal.
Waaaaaagh!
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Tehát ha játékost támadok vele, akkor nem fogy a durabilityje? Vagy rosszul értelmezem? Kössz a választ és bocs ha túl noobnak tûnik a kérdés.
Remélem most tovább fogják engedni, mert még mindig elõfordul, hogy rank 20-as ellenfél vérprofi módjára bealázott, rank 15-ön meg olyan missplayek elõfordulnak, hogy öröm nézni.
A kedvencem egy mage volt flamestrike nélkül. Nagyon megalázta a sámánom 😄
Van egy ELO ratinged, ha nyersz feljebb megy, ha veszítesz lejjebb megy, ha nagyobb ELO ratingût versz meg jobban megy feljebb, satöbbi. Olyan ellenfelet kapsz, aki közel van hozzád ELO ratingben.
Lehet, hogy még nem játszottál eleget ahhoz, hogy beálljon az ELO ratinged vagy az ellenfeled nem játszott még ahhoz, hogy felmenjen az ELO ratingje.
Ha engem kérdezel inkább játssz rankedet, be fogsz állni majd egy olyan rankra, ahová passzolsz és ott egész jól el tudsz majd lenni. Az én "minden nap csak dailyzek" ismerõseim például olyan rank18-14 közt mozgolódnak és azt mondják, általában szintjükben hozzájuk való ellenfeleket kapnak.
Ami számomra teljesen meglepõ, hogy handlock egyáltalán nincs, pár napja még ha jött egy lock, akkor ki kellett várni 1-2 kört, mire kiderült, hogy micsoda, mára ez már a múlté.
Viszont újra kezd divatba jönni a tempo rogue és az aggro mage, talán azért, mert meg tudják fogni a zoo-t, nem tudom, nincs tapasztalatom velük.
Ctrl warriort azért nem szeretem, mert ha összefutsz egy másik ctrl warriorral, akkor az egy 45 perces kínszenvedés, amit az dönt el, hogy kinek jön be a ragnaros rng. Amúgy nagyon élvezetes, de emiatt nagyon ritkán veszem már elõ, most is épp azért játszok vele megint, mert nem igazán van más warrior. Persze Murphynek megfelelve csakazértis pont összedobott egy ilyennel, akirõl 45 perc után derült ki, hogy teljesen szokatlan módon 2 facelesst futtat és az a +2 ragna el is döntötte a meccset az õ javára.
A maradék 10% ban mage,shaman.
Paladint-Pristet eddig kb összesen 4szer láttam.
Rogue még mindig nem volt példa 0(!)
[/img]
BattleTag: kabel15#2672
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én úgy látom, hogy a miracle rogue-ban elég erõs szerepet játszik a szerencse és inkább ezért nem népszerû, semmint azért, mert kiemelkedõen nagy skill kéne hozzá mondjuk egy token druidhoz vagy egy control warriorhoz képest. Inkább csak látványos, hogy 1 körben 10 lapot is kijátszik néha.
Ezen felül a miracle rogue-nak vannak OTK-szerû kombói (leroy+shadowstep+cold blood, gadgetzan, dupla cold blood, conceal és társai), amik levédhetetlenek és ami miatt szerintem ha még valaha változtatnak kártyákon, akkor variálni fognak rajta (stealth nem véd a silence ellen, esetleg csak a spellek ellen véd, esetleg a többi class is kap majd deadly shot szerû képességet stealthes nagyHPs lények ellen).
Hogy mennyire kézfüggõ azt az is mutatja, hogy miracle rogue ellen vagy nagyon csúnyán kikap az ember, de úgy, hogy köze sincs a meccshez, egyszercsak turn7ben kap a semmibõl 20at az arcába vagy úgy elveri, hogy nem is érti, hogy lehet az illetõ rank20nál elõrébb. Én legalábbis mindig így járok velük, szoros meccsem miracle rogue ellen csak nagyon ritkán szokott lenni.
a késõi cél a handlock, de ahhoz még kell több epic meg legend kártya 😄
Leeroy lett most a nyerõ.
Leeroy, Al'akir Rajtad múlik, mindkettõ nagyon jól tud jönni. Ha Leeroyt teszel a deckbe, akkor tegyél mindenképp 1 windfuryt is. Én Al'akirt annyiból jobban szeretem, hogy nem csak finisherként használható.
Ugyanakkor Leeroyt egy csomó más pakliban is használni tudod majd, szóval én inkább õt craftolnám le.
Rag, Jaraxx, Thalnos, Sylvanas, Ysera van.
szerintetek melyik lehetne legideálisabb, fõleg sámánnak.
leeroy, cairne, al akir közül. v más ötlet? 😊
2 streamer is van, akik szinte mindig rugóznak és legendek, az egyik Forsen, a másik neve nem jut szembe.
Ami érdekes hogy játszottam olyan 100 körül de roguel egyetlen egyszer sem(!) futottam össze,vszinûleg a legéletképtelenebb class a priest mellett.