40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Casual, jó nem tudom hol jár az agyam :D -
wat -
Constructed ban is jár 10 gold 3 win enként? -
Negritis #10303 trump matekórát tart :D -
Negritis #10302 én holnap megyek interjúra, azon múlik hogy kell-e OBS-t telepítenem :D -
17-ről 14-ig vegyesen jön minden
zoo, priest, pala, mchmage.
ramp duduval megyek egyelőre -
Negritis #10300 handlockal rankeden mentem most 5 meccset, de nem jött mage szembe
ellenben volt 2 dudu, 2 priest meg 1 hunter
első priest kapásból feladta, ő valszeg farmolt
míg a 2. egy control szerű volt érdekes meccsen, fordítottam meg a board controlt és úgy sikerült végül nyerni
szeretem az ilyen meccseket -
voros12 #10299 És minden.. mech, rush, aggor, olyan deck amit fel se ismerek mert telerakta mindennel és kész.. -
voros12 #10298 Mi a tököm van?? 10 ellenfélből 8 mage.. elegem van már. -
Na igen, csak abból nem látszik szinte semmi, ahogy te is írtad.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.02. 18:55:43 -
Negritis #10296 ez így nem teljesen igaz :D
ahonnan húzol ott lehet látni egy kicsit :D -
Én szinte mindig vagy a jegessel, vagy a zölddel, meg néha a kalózossal, de igazából tök mindegy, mert úgyis csak az ellenfelét látod :) -
Negritis #10294 én továbbra is a standard hátlappal tolom :D -
Zozo0122 #10293 Az se rossz, de az oldala undorító a slotban, olyan mintha egybe lenne mosódva az összes lap széle :D -
Mostanit már most utálom, mindenki azzal a hülye rózsaszín szarral nyomja. -
Én el tudnék egy olyat képzelni, hogy kinyitod a paklit és lenne egy újrasorsolásra lehetőség, vagy ha pl. van benne egy legendary akkor azt becserélhetnéd egy másikra és nem ez a 400 dustért elbonthatod de 1600 az új legyártása. -
Zozo0122 #10290 A következő havi hátlap az eddigi legszebb szerintem :)
-
Cégben lementettem mik voltak benne, de a legkomolyabb kártya az egy Spellbender volt (ami nem érdekel, nem használom, nem is fogom, de már ez a 2. belőle), a többi olyan szinten szemét, hogy lassan legyárthatok lazán egy legendary-t, mert most is lett egy valag dust.
Nem csodákat várok, de rengeteg az "ismétlés", holott bőségesen lenne még lap amit kiszórhatna nekem az rng.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.02. 18:13:12 -
Gondolom a legerősebb szín a kék volt :D -
Zozo0122 #10287 Én is tippelnék: pala secretből minimum 2, egy hunter secret minimum, 2 leper gnome, shieldbearer stb :D -
Jól sejtem ,hogy volt benne Ragna, Sylvanas, meg egy Ysera is? .) -
Ohh, csak nem eszébe jutott valakinek ez a kombináció :) -
Nyitottam 3 db. classicot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1Darton1 #10283 Ez azért sokkal rosszabb, mint a dr hunter. Nem is lehet túl sűrűn látni. -
Az már rég elindult csak senki nem hitt nekem :) -
Dreadshade #10281 Remek :D Ennyit ért az undertaker nerf, valahol sejtettem igazából, mert előtte is voltak már ilyen paklik és hunterrel mindig is lehetett ilyen stílusú decket készíteni. -
karmacoma #10280 Nerf mechwarper crying visszaszámláló indul. :D
Nézegettem a versenyeket. Kb a mechmage hozta a legjobb százalékot. Majd szépen lereagálja a meta, kiegben lesz majd 2 anti mech lap, és a világ futja tovább ugyan ezt a kört. Annyira nem bánom, hogy vannak paklik, amik kordában tartják a heavy controlokat, csak néha azért zavaró, mikor nagyon elárasztják a metat.
Amúgy a Rouge nagyon hanyagolt kaszt lett, de én most érzek benne comeback potenciált. Paladin ellen egyre jobb counternek érzem, és ha valamivel kevesebb hunter lesz, lehet létjogosultsága a metaban. Ha tényleg lesz kieg, akkor őket és a sámánokat kéne kicsit megtolni, mert a gvg ezt a két kasztot segítette a legkevésbé. Előbbi kapott jó lapokat, amik viszont nem túl jók a mostani metaban, míg a sámán szinte csak gyenge vagy rosszul kitalált lapokat kapott, ráadásul a switch kinyírja a totemjeit 1 manából, és a sok nem túl "sticky" lény koncepciót mind a két oldal(Control/Zoo) szépen szét tudja kapni. -
1 nap alatt megoldotta, biztos nem játszik sokat. :) -
xixo lett ismét az első legendás a hónapban. ezt a huntert is sűrűn fogjátok látni -
Dreadshade #10277 Mechhunter
Napokban csak ilyen Hunteres képeket láttam redditre postolva. Sejtettem, hogy ez lesz, kisírják magukat és egy újabb métely deck megszületik :D Szóval lélekben is készüljetek fel erre, mert a mech mage mellett jön majd a mech hunter :D Másik "érdekesség" az összes ilyen képen hogy a körök száma nem nagyon haladja meg a 3-at. :D
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.02.02. 12:57:34 -
Ranked, priest.
A halálba kínozzuk egymást egy rugóval, topdekkel, én viszont lazán vagyok, mert bár alacsonyabb HP-n, de 3 lap a kezemben, mindig van mit kiraknom. Bemákol egy 7/7 tankot a dekkjéből, kb. endgame-ben vagyunk, de a 2 db. PWD-ből még egy sem jött fel... talán most... nem most sem, talán majd most, nem most sem. Elvert a halál széléről. Well played RNG! -.- -
Most jut eszembe Activisonnál van a Blizz, azt hiszem ez mindent megmagyaráz :) -
de am ja goldfarmra csinálod r15-ig aztán lebuksz. mindenki így csinálja + gold hero farm is így ment -
Mondjuk szerintem nem lehet túl magas a fizető játékosok száma, mert ha így lenne akkor nem jönnének ilyen sűrűn a kiegek. Na de aki pl. ma kezdte el a játékot soha nem fog sehova jutni ha ingyen vagy minimális befektetéssel akar játszani, ez ellen kellene valamit kitalálni a Blizzardnak, ha van eszük, persze lehet ,hogy annak a 10-15 streamernek készül a játék, a többiek meg örüljenek hogy nézhetik :D Mondjuk azért szerintem enyhén szólva is drága hobbi a HS ha valaki pénzért akar megvenni mindent, eleve kell az alap paklikból legalább 400-500, hogy meglegyen minden lapod de mondjuk ne akarj mindent csak azokat amik használhatóak úgyhogy legyen csak 300 plusz még a nax ami pénzben nem is tudom mennyi most, na meg a GvG ott is kell olyan 120 pakli körül. Valaki végezze el a matekot aztán le lehet vonni a konklúziót :) -
Mondjuk az kicsit bosszant, hogy játékról lévén szó már hetek óta nem élvezem, csak ha már elkezdtem akkor befejezem. -
én várok a farmmal. ign az elég blikk szagú sokszor -
Nem. -
Nyilván túloztam egy kicsit de aki akarja megérti miről beszélek. -
Most készülök 20 classic paklit venni, erre megint neki állhatok goldot farmolni.
2 hete csak farmolok és nem nyitottam semmit. :D Gí kezd unalmas lenni, mondjuk lehet nem rank 3 környékén kellet volna farmolni. Azért jár büntetés ha felmegyek rank10 ig majd vissza bukom magam direkt?
-
több mint 75 millió játékossal már egyre nehezebb megölni a játékot