Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
Ha 10k gold lenne a nyitás az azt jelentené, hogy ~150 dollárba kerülne.
Szerintem olyan 300, nagyon maximum 500 gold lesz a nyitás wingenként (összesen tehát ~900-1500 gold, ~15-23 dollár) és egyszeri összegrõl beszélünk.
Nekem amúgy 4K goldom van jelenleg.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Épp ezért van az is, hogy a ranglétra alján kiborító a zoo lock, ott kevésbé rutinos playerek vannak, ahol a zoo lockosok emiatt elõnyben vannak, ugyanakkor a ranglista tetején nem rosszabb egy zoo lock ellen játszani, mint bárki más ellen.
Mondhatni a zoo a hearthstone casual deckje.

WoW-ban sámánoztam meg monkoztam, illetve hunter karim is volt, ezeken kívül semmi.
Ha itt lenne monk kaszt, akkor azzal tolnám folyamatosan. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nem feltétlenül érdekel a legend. A kártya hátlap sem különösebben izgat.
Ez csak egy plusz dolog ami vagy meglesz vagy nem. De értelmetlenül nem szeretek játszani, legyen valami célom ha már játszok. Egyébként az arany Warlock hero jobban izgat mint a legend. De ugye ahhoz Ranked ben kell nyerni ami elkerülhetetlenül rank nyeréssel jár. Nem azért játszok Lock al mert az az OP hanem mert szeretem a lockot, szeretem a lock lényeket, és tetszik a pörgõs játék is. Hunter is tetszik, csak jelenleg nincs meg a csoda BOW, craftolni pedig nem szeretném, mert most gyûjtöm a dustot. Ezért marad a lock. Egyébként 6 évig toltam WoW ban Lock al csak idõ hiány miatt és állandó raid elés miatt mér abba hagytam mert bele fáradtam, hogy minden héten x nap y idõben raid van és ott kell lenni. Jó ez egyéni szoc problem, csak gondoltam leírom ezt a lock os dolgot. Mindig van egy cast ami nagyon tetszik, ugyan úgy toltam hetekig mage el, hunterrel, lock al, pappal, mikor éppen mihez van kedvem. WOT ban is elegem lett mikor sírtak az emberek, hogy jaj ilyen rossz a Win rate ilyen idioták a csapat társak, õk is már úgy játszottak, mintha munka lenne, " el kell érni bizonyos win ratet vagy teljesítményt" De minek? Ez egy játék. Szóval azzal játszok amihez kedvem van. Most éppen a ZOO lock. Jövõhéten lehet Giant lock. Vagy amit éppen kitalálok, és kedvem lesz hozzá.
A többivel bezzeg... 😊
Viszont az ilyen "rank12nél járok, jó lenne a legend" dologhoz annyit fûznék, hogy a végén, fõleg rank5 fölött irgalmatlanul belassul a dolog, hisz onnan nincs winstreak.
Egy kis matek, ha 55%os winrate-ed van, akkor rank5-rõl legendre jutáshoz ~250 meccset kell játszanod (meccsenként 15 perccel számolva az 62 óra tiszta játékidõ), ráadásul ott már mindenki eléggé profi, szóval ha vannak hibáid nem lesz 55%os winrate-ed.
Szóval szerintem olyan hónapban, amikor nem lesz elõreláthatólag legalább 6-8 napotok, amit végig tudtok játszani nem érdemes legendre hajtani --> nincs jelentõsége annak, milyen rankon vagytok (hisz csak a rank20 és a legend ad rewardot) --> felesleges csak azért zoolockozni, mert azzal 5-8 rankkal feljebb tudtok ugyan úgy játszani --> ha nem vagy nolifer az adott hónapban, akkor azzal a deckkel játssz, amit a legjobban élvezel és ne azzal, amivel a legnagyobb rankot tudod elérni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gondolkodásra ott a ramp druid vagy a midhunter. Azokkal is játszom, de most a zoo a nyerö nálam. Ettöl még nem tartom magam annak, amit te oly ékesszólóan a hozzászólásodban kijelentettél.
Na mindegy. Nálam most a rank10 alá jutás a cél, azzal már elégedett lennék, elözö seasonban rank16ig jutottam, most jó lenne kicsit tovább is eljutni.
Viszont most a legutolsó meccsen egy control warrior eléggé lealázott. 😊
Mondjuk volt 1-2 csatám mikor pont jókor jött egy lap, de ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy másnak is van szerencséje ellenem, és elõtte is lehetett volna az a lap a kezemben. 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Battletag: Muhee#2716
Swedish people are albino monkeys
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Épp elõtte törtem be Millhouset meg Nat-et Ragnarosért. <#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Battletag: Muhee#2716
Shieldbearer, Razorfen hunter, murloc tidehunter, leeper gnome, Dragonling mechanic ki
de ez az en velemenyem, nemtudom milyen kartyaid vannak
Meg jó lenne tudni mit akarsz vele játszani 😄 Mert lehet jó a paklid csak mondjuk rush deck el controlt játszani, majd hõbörögni hogy milyen rossz össze állítás ez elég érdekes 😄 (Ezt nem rád írom)