Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Akkor viszont nehezek lesznek. Vagy azok a Legendary kártyák amik ott esnek akkor tucat kártyák lesznek?

BattleTag: kabel15#2672

Djuree
minek farmolni? megveszem pénzért...farmoljanak a koreaiak...

Waaaaaagh!

Gondold csak végig 1 pakli ~másfél dollár és 100 gold.
Ha 10k gold lenne a nyitás az azt jelentené, hogy ~150 dollárba kerülne.
Szerintem olyan 300, nagyon maximum 500 gold lesz a nyitás wingenként (összesen tehát ~900-1500 gold, ~15-23 dollár) és egyszeri összegrõl beszélünk.
Nekem amúgy 4K goldom van jelenleg.
kabel15
De azt mondták hogy quarter enként kell fizetni. Vagyis az elsõ az ingyenes a többiért fizetni kell. De lehet úgy lesz hogy az elsõ 1000 második 2000 harmadik meg 4000. De ezen kár még rágódni, mert senki se tudja. Lehet még õk sem tudják biztosra, vagy kiadják így aztán változtatnak rajta.

kabel15
inkább kifizetek egyszer 5000 et mint menetenként 500 at. Ki tudja hányadikra sikerül.

Ez engem is érdekelni, hogy minden nyitásnál fizetni kell, vagy leperkálsz egy összeget és ut´na annyiszor mehetsz, amennyiszer akarsz. Ha az utóbbi a nyerö, akkor viszont annyival drágább is lesz a nyitás.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

kabel15
2000 szerintem elég lesz. Most addig el farmolgatom magam, aztán a maradékból veszek paklikat. Egyébként azt nem tudom, hogy próbálkozásonként kell majd fizetni vagy egyszer kifizeted akkor megnyílik. De annak mondjuk semmi értelme nem lenne, ha mondjuk 10.000 aranyba kerülne egy insta nyitás. Mert nem hiszem, hogy túl sok embernek lenne ennyi aranya. Másrészt van egy Cap is ha jól tudom. AZt nem tudom megmondani pontosan mennyinél, de talán 10k-t már el se lehet érni.

Szerintem ez inkább a learning curve-rõl szól, zoo lockkal egyszerû játszani, mint a faék, ezért kevésbé profi játékosok is egész jól tudnak boldogulni vele, de amikor elérsz arra a ratingre, ahol már mindenki viszonylag jó nem igazán emelkedik a többi fölé, sõt...
Épp ezért van az is, hogy a ranglétra alján kiborító a zoo lock, ott kevésbé rutinos playerek vannak, ahol a zoo lockosok emiatt elõnyben vannak, ugyanakkor a ranglista tetején nem rosszabb egy zoo lock ellen játszani, mint bárki más ellen.
Mondhatni a zoo a hearthstone casual deckje.

DarkHorSe
Ki mennyi goldot tervez osszefarmolni a kiegre?

Swedish people are albino monkeys

kabel15
Régebben volt egy kérdés a Blizzard felé, hogy tervezik e a Monk ot berakni a HS be, de azt nyilatkozták, hogy egyenlõre nem. Szóval szerintem elõször kapunk pár instát, aztán talán 1-2 év és ide is bekerül, bár nekem csak rossz élményeim vannak, azzal mikor egy kártya játékba bekerül egy új hõs/cast. Úgyhogy jelenleg nekem bõven elég ez a 9 😄

Nekem a sámán a kedvencem, de valahogy a 3 meccs 1 gyözelem arány nem annyira jött be, ezért váltottam elöször hunterre, aztán druidra, majd most lockra.
WoW-ban sámánoztam meg monkoztam, illetve hunter karim is volt, ezeken kívül semmi.
Ha itt lenne monk kaszt, akkor azzal tolnám folyamatosan. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

kabel15
Van életem a játékon kívül is. Munka, Suli, barátnõ és ezek után jön a HS.
Nem feltétlenül érdekel a legend. A kártya hátlap sem különösebben izgat.
Ez csak egy plusz dolog ami vagy meglesz vagy nem. De értelmetlenül nem szeretek játszani, legyen valami célom ha már játszok. Egyébként az arany Warlock hero jobban izgat mint a legend. De ugye ahhoz Ranked ben kell nyerni ami elkerülhetetlenül rank nyeréssel jár. Nem azért játszok Lock al mert az az OP hanem mert szeretem a lockot, szeretem a lock lényeket, és tetszik a pörgõs játék is. Hunter is tetszik, csak jelenleg nincs meg a csoda BOW, craftolni pedig nem szeretném, mert most gyûjtöm a dustot. Ezért marad a lock. Egyébként 6 évig toltam WoW ban Lock al csak idõ hiány miatt és állandó raid elés miatt mér abba hagytam mert bele fáradtam, hogy minden héten x nap y idõben raid van és ott kell lenni. Jó ez egyéni szoc problem, csak gondoltam leírom ezt a lock os dolgot. Mindig van egy cast ami nagyon tetszik, ugyan úgy toltam hetekig mage el, hunterrel, lock al, pappal, mikor éppen mihez van kedvem. WOT ban is elegem lett mikor sírtak az emberek, hogy jaj ilyen rossz a Win rate ilyen idioták a csapat társak, õk is már úgy játszottak, mintha munka lenne, " el kell érni bizonyos win ratet vagy teljesítményt" De minek? Ez egy játék. Szóval azzal játszok amihez kedvem van. Most éppen a ZOO lock. Jövõhéten lehet Giant lock. Vagy amit éppen kitalálok, és kedvem lesz hozzá.

Persze ez csak egy vélemény, ami olyan, mint a s*gglyuk, mint tudjuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra. Na mindegy, én ezeket az elveket szem elõtt tartva játszok nagyon élvezetes meccseket palával rank9en, elõzõ hónapban pedig rank 3-4 környékén stresszeltem a meccseken, hogy jajj legyen már meg a legendary.
Szerintem a ramp druidhoz se kell sokkal több gondolkodás, mint a zoo lockhoz, ezzel a két decekmmel tudok a leginkább stresszmentesen játszani, nagyon ritkán van olyan, hogy végig kell agyalni egy kört, hogy mi az optimális lépés.
A többivel bezzeg... 😊

Viszont az ilyen "rank12nél járok, jó lenne a legend" dologhoz annyit fûznék, hogy a végén, fõleg rank5 fölött irgalmatlanul belassul a dolog, hisz onnan nincs winstreak.
Egy kis matek, ha 55%os winrate-ed van, akkor rank5-rõl legendre jutáshoz ~250 meccset kell játszanod (meccsenként 15 perccel számolva az 62 óra tiszta játékidõ), ráadásul ott már mindenki eléggé profi, szóval ha vannak hibáid nem lesz 55%os winrate-ed.
Szóval szerintem olyan hónapban, amikor nem lesz elõreláthatólag legalább 6-8 napotok, amit végig tudtok játszani nem érdemes legendre hajtani --> nincs jelentõsége annak, milyen rankon vagytok (hisz csak a rank20 és a legend ad rewardot) --> felesleges csak azért zoolockozni, mert azzal 5-8 rankkal feljebb tudtok ugyan úgy játszani --> ha nem vagy nolifer az adott hónapban, akkor azzal a deckkel játssz, amit a legjobban élvezel és ne azzal, amivel a legnagyobb rankot tudod elérni.
Shep
Nem anyázott, ellenben te "gyönyörûen" nyilvánultál meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pont ez a lényege attiGT, ha úgy akarsz nyerni, hogy gondolkodnod se kell.
Gondolkodásra ott a ramp druid vagy a midhunter. Azokkal is játszom, de most a zoo a nyerö nálam. Ettöl még nem tartom magam annak, amit te oly ékesszólóan a hozzászólásodban kijelentettél.

Na mindegy. Nálam most a rank10 alá jutás a cél, azzal már elégedett lennék, elözö seasonban rank16ig jutottam, most jó lenne kicsit tovább is eljutni.
Viszont most a legutolsó meccsen egy control warrior eléggé lealázott. 😊

attiGT
nem tudom mi szükség van anyázni

Zickler
Ídösanyád de ízösen tanított meg böszélni

Battletag: Muhee#2716

attiGT
csak a nyomorult lúzer csicska noname noskill fasszopól játszanak zooval, ezt jól jegyezzétek meg. semmi ész nem kell hozzá.

kabel15
Én rank 12 nél járok. Bár eddig toltam olyan 25 meccset arénában ebben a hónapban. Majd kiderül mi lesz a vége. Örülnék egy Legend nek. De szerintem még nem lesz meg. Rank 5 környékén már nem férnek bele azok a hibák amiket elkövetek néha.

Legutolsó meccs pala ellen, 6. körben vége volt. Ha nem üti le a Dark Iron Dwarfom, akkor már az 5.ben vegeztem volna.

A Zoolock lehet, hogy egy idö után unalmas, viszont baromi eredmenyes. 13 meccsböl csak 2 vereség, jelenleg rank15 vagyok 4 csillaggal. Tegnap délután még csak rank18 voltam. 😊

kabel15
Az se rossz. Amin csodálkoztam, hogy miracle rogue okat megfogtam ZOO val.
Mondjuk volt 1-2 csatám mikor pont jókor jött egy lap, de ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy másnak is van szerencséje ellenem, és elõtte is lehetett volna az a lap a kezemben. 😄

REALista
Akkor már inkább egy fasza hunter deck...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kabel15
Én annó toltam egy basic priest deck el. Az is élvezhetõ volt, egészen addig míg ki nem fogtál egy Murlock Lock ot, ami akkoriban minden 2. az volt. Ott kicsit ideges lettem és jegeltem. Most lehet, hogy használhatóbb, meg talán jobb lapjaim is vannak hozzá. Milyen volt a deck?

Kolento tegnap priesttel játszott, legend 3. helyig jutott vele. Szóval azzal is el lehet érni bármit. 😊
kabel15
Szerintem élvezhetõ. Fõleg mivel engem az agyvérzés kerülget mikor nem tudok az elsõ körben lényt kijátszani.

Banane15
Mondjuk ezzel nem értek egyet, igaz hogy gyors, és eredményes is, de nagyon unalmas egy idõ után, kitartás kell hozzá, hogy valaki ezzel elérje a legendet, másért meg egyszerûen nem éri meg játszani (talán még a küldik).

Zickler
Én elvbõl nem vagyok hajlandó játszani.

kabel15
Játszatok Zoo lock ot. Szerintem legjobb deck a sikerhez. Egyszerû élvezetese gyors és még vicces is.

Shep
Nem rossz, kár hogy millió lap hiányzik nekem hozzá 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Ez a Token Druid másnéven. Itt van róla egy részletesen leírás.

kabel15
Mondjuk terveztem, hogy komolyan kéne venni a játékot. De rájöttem, hogy mivel van rendes életem is amit nem gép elõtt töltök. Nem tudom felvenni a versenyt az ilyen napi 12 órát stream élõkkel.

dave9004
héten meglett nek ia golden priest 😄
kabel15
Azért értékelem a kitartását, hogy priest el tolja 😄

Najó, ez az ember tényleg jós 😄 (3:10-nél)

DarkHorSe
Szerintem erdemesebb a legjobb neutral lapokat berakni, megszerezni/lecraftolni a jatek folyaman, mert azokat (nagyjabol) az osszes kasztnal ki lehet hasznalni. Ha erdekel valakit, szivesen leirom mik ezek 😄

DarkHorSe
Grat😊

Shep
Az alapötlet az ,hogy olyan lapok kerültek be akik vagy hoznak magukkal +1 lényt, vagy halálkor újat adnak, ezzel nyerve némi elõnyt a sok pusztító varázslattal szemben.

Arénás 2 wines pakliból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/dua859e9h6reomqbt9u1.png

Épp elõtte törtem be Millhouset meg Nat-et Ragnarosért. <#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

DarkHorSe
Szerintem siman belerakhato, legalabbis en beleraknam, egyik legjobb druid lap sztem.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shep
Pont azért, hogy ezt így leírjátok és kiderüljön ,hogy felesleges bele 😊

Zickler
Minek bele innervate, ha a legnagyobb lényed az Ancient of War, és abból is csak 1 van?

DarkHorSe
Azure drake, chillwind yeti, boulderfist ogre, senjin shieldmastah, gnomish inventor, argent commander, argent squire be

Shieldbearer, Razorfen hunter, murloc tidehunter, leeper gnome, Dragonling mechanic ki

de ez az en velemenyem, nemtudom milyen kartyaid vannak

Swedish people are albino monkeys&#65279;

kabel15
Szerintem inkább lap duplázásokat kéne csinálnod. 1 innervate jó de mekkora az esélye hogy elsõ körben a kezedben lesz. Az egy jó kis ütõ kártya ha már az elsõ körben coin al kiraksz egy 4 manás lapot. 4 manáért Yeti-t kéne berakni elég OP lap a maga mana költségén.
Meg jó lenne tudni mit akarsz vele játszani 😄 Mert lehet jó a paklid csak mondjuk rush deck el controlt játszani, majd hõbörögni hogy milyen rossz össze állítás ez elég érdekes 😄 (Ezt nem rád írom)

Shep
Errõl a deckrõl mi a véleményetek, kellene bele még egy Soul of Forest és az úgy elég vicces kombó lenne szerintem, bár ezzel sikerült most zsinórban 3-at nyernem (nekem már ez is egész jó). Mit lehetne még jól beilleszteni?

Shep
Hahaha, most szedtem szét egy papot, szinte szóhoz sem jutott 😄

Shep
Hát ezt csinálom de mindig kivégez.

dave9004
fura ezt olvasni, legalábbis nekem. négyes attack lényt ne buffoljatok, tisztítás kb.
kabel15
Priest ellen tisztítani kell az asztalt, vagy ha nem tudod megölni a lényét akkor kár is bele támadni, a kövi körében úgy is full HP-n lesz. Legjobbak a 4 et sebzõ lények mert azt nem tudja spell el instant szétkapni. Próbálj meg dominálni amennyire csak lehet, ne az õ HP ját próbáld lent tartani inkább kontrollálni az asztalt, mindig legyen lény a kezedben ha esetleg le tisztítaná az asztalod legyen mit kirakni kövi körben, nem kell rohanni.