Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ez az, ha nincs nagy gáz bárkit el tudok verni, nyilván bizonyos keretek között, de priest ellen alig sikerül valami, azok is többnyire olyanok ,hogy rosszul jöttek a lapjai.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Detto. A priest meccs után mentem tovább zoolockkal, sámán! majd rugó ellen, sima win mind2. De priest ellen nem tudok nyerni. Se zoolock, se midrange hunter, se ramp druid paklimmal. Minden más ellen megy. 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Kész, kijelentem ,hogy priest ellen soha többet, egyszerûen bármivel megyek ellenük, bármilyen játékstílussal, mindig elvérzek, egyszerûen olyan mintha mindig ott lenne nála pont az a lap ami az enyémet üti, érthetetlen számomra ez az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
amelyikkel legjobban szeretsz játszani?
ha mind1 akkor most épp sámán, druid, rogue, warlock a legnépszerûbbek.
A lapjárás minden hösnél fontos. Szvsz talán a zoolock az, ahol a "legelnézöbb" lehetsz a lapjárást Tekintve, mivel mindig lesz low cost minion a kezedben.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Köszi.

Most hogy bezúztam van rengeteg dustom kérdés melyik hõst válasszam kivel lehet szinte ugy nyerni folyamat hogy mindegy a lapjárás? szinte mindegyiknél vannak lapjaim rare vagy epic ezért kérdéses hogy mibe fektessem ezt a rakás dustot?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

A 8. meccset buktam sajnos priest ellen.

A deck:
Soulfire x2
Mortal Coil x2
Abusive Sergeant x1
Argent Squire x1
Flame Imp x2
Shieldbearer x2
Voidwalker x2
Young Priestess x2
Dire Wolf Alpha x2
Knife Juggler x2
Harvest Golem x2
Scarlet Crusader x2
Shattered Sun Cleric x2
Dark Iron Dwarf x1
Defender of Argus x1
Doomguard x2
Argent Commander x2

Szedd szét és gyárts helyette valami értelmes legendaryt. 😊

Shep
Mikbõl áll?

Hali! Épp most nyitottam egy golden Milhaus Manastormot ha jól irom a nevét szerintetek zúzzam be vagy holhasználják ezt a kártyát még nem nagyon láttam akcióban?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Én most rankedezem, jelenleg a Zoolock paklimmal megyek, Mai eredmény zsinórban 7 win. 😊 Eddig tetszik.

kabel15
Én ilyen 5 win es meccseket megyek. Valahogy 4 win után olyan piszok rossz lapokat oszt kezdésnél meg utána is. Mondjuk rájöttem, hogy az egyik nagy hibám, hogy mage el 4-5. körben már kijátszom a pollit az elsõ nagyobb lényre. Pedig inkább bele kéne menni lényekkel aztán várni egy nagyobb dögre és azt barizni.

BattleTag: kabel15#2672

Zickler
Egyébként azt hiszem megalkottam az eddigi legkirályabb Pala aréna paklimat.
4 Holy Light, 3 Lay on Hands, 4 Guardian of Kings, 3 Earthen Ring Farseer.
Konkrétan nincs Consecrationnöm, és Truesilver Champinom se, de eddig 6-an adták fel miután magamra nyomtam a 3. Lay on Handst meg a 3. Holy Lightot.

Battletag: Muhee#2716

Ha lett volna akár 1 is...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
Duduhoz nem is kell legendary se epic. Becsomagolsz 2 swipe és borítékolható a min. 6 win.

No srácok elkezdtem arénázni.
Kipróbáltam a palát, mert mondtátok, hogy erõs, 1bõl 5 winig jutottam (mondom ez eddig tetszetõs).
De ami utána jött:
1 értelmes Herot se válszthattam.
2x mentem, druddal, 0 és 1 win.
Semmi jó legend card, vagy akár értelmes epic. A kártyacsomagokból jött kártyákat mind betörhettem.
Most rougal megyek de összesen 2 combós lapot dobott a gép...<#szomoru1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
Ich nem know.

kabel15
Köszönöm.
Érdekes ez a pakli. Bár ami lényeges és jó lap az benne van.
Miracle rogue ellen milyen százalékot hoz?

Zickler

kabel15
Link?

dave9004
na Trump is megcsinált a sámánját, itt az új meta 😄
én szeretem a sámánt, viszont a mirror meccsek uncsik lesznek
kabel15
Epic win shaman ellen arenaban. Mage el voltam. A vegen 6 hp ja volt a shamannak es az asztal tele a lenyeivel. En a kovi korben halott vagyok. Nekem volt lent az asztalon egy 3/1 es leny + 1 secret. Kovi korben max 4 et tudok sebezni mert charge lenyem mar nem volt a pakliban es spell sebzesem sem. A secretem pedig ami lent volt az idez egy 1/3 as lenyt es az elnyeli az ellen spell jet. Vegig jott arcba majd a vegen kirakta a windfurry spell-t 😄 innentol nem kell tovabb irni azt hisem 😄 kicsit be makoltam 😊

Zickler
Random shot = Deadly Shot

Zickler
A 10 tonnás taunt alatt nem az Ironbark Protectort értettem. Hanem Senjin-t, Druid of the Claw-t, Ancient of War-t. Wild Growth-val Nourish-al és Innervate-vel kb. a 3. körben kimegy a senjin, 4.-ben Druid, a 5.-ben meg az Ancient. És nem lesz ott mindegyikre a Random Shot.

Nem tudom, engem megettek vele a 3 manás nerfelt boxerek is. Kint volt +1 attack és jött 3, meg egy 1 manás 2-t sebzõ spell. És kidurrant a 8as taunt. A másikat meg megerõszakolta a hiéna, ami keletkezett az elõbbiekbõl. Igaz, sok lapba került neki, de utána a köv körben kipattintott megint 2-3 miniont, amíg nekem csak egy 5 manás 4/6-os tauntosra futotta.

Azt megölte a random ölõs hunter lappal, az utolsó epic 5/10-es tauntomra még 0 manáért egy hunter mark csattant oszt well played.

Nem éreztem a tonnás tauntok erejét.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Zickler
Konkrétan mind a 2 pakli az early aggro deckek ellen lett kitalálva. Fõleg a Ramb druid a maga 10 tonnás tauntjaival.

És milyen esélyel élnek meg a mid és lowrange rohamok ellen?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

kabel15
Fene ezekbe a ginat lock okba. Ezek szeretik ha ütik õket.

Zickler
A Control Warrior, és a Ramp Druid eléggé "nagypufis" paklik.

kabel15

Azt hiszem ezt hívják szerencsének 😄
Bár elég Epic kör volt. 4. körig nem tudtam lényt kijátszani mert ZOO hoz képest csupa nagy lények jöttek csak az elején 😄

Shep
Ja, értem, köszi.

Bár láthatólag ellenem megélt a nagypufis dekk is. De írtó nagy mázli kellett hozzá neki és az, hogy nem tudtam 3-at sebezni a 2. körben.

Kb. 4-5 manás lényekre alapozott stratégia.

A low meg az 1-2-3-as lények. Nyilván van olyan is, aki kifejezetten csak a nagypufikra épít. De azok szerintem nem élnek meg, max csak arénában.

Shep
A midrange az itt mit jelent?

Shep
ÚÚ hát ez azért így olvasva vicces, megélve már biztos nem mosolyogtam volna rajta.

Vagy nem õ kapja a coint, vagy tud a másik 3at sebezni a 2. körben.

kabel15
De ha az elején nem jon a bot akkor bukot az egész

dave9004
ez a totalbiscuit féle 20-30 legendarys pakli lehetett. v 28+2 alarm o bot.
Az elsõ azért fájt, mert õ kapta a coint, kézben volt neki az 5. kör végéig 3 vagy akár 4 legendása is azzal a szaros bottal És persze nekem nem adott volna be semmit ami 3-at tud sebezni, vagy instant ölni 3 alattit.

A második meg azért fájt, mert ilyen fajta megalázást még nem láttam. =)

dave9004
második az elviselhetõ

Sírok.

Tegnap pappal elsõ csata. Fickó 2. kör coinnal kirak egy alarm-o-botot. Nekem csak a kis 1/3-as papnõm volt kint és kézbõl csak buffolni, vagy 5-nél nagyobb attackút kivégezni tudtam, ezért fent maradt a bot.

Köv kör, lerántja kézbõl ragnarost. Belémqr 8at. Persze nem a clericbe. És ügye kirakja 3-ért újra a robotot.

Lenyomom ragnarost 3 manáért.

Erre a bot lehozza neki malygost. A köv körben Sylvanast és õ kézbõl mellé rakja bloodmage thalnost. Elintézem a bloodmaget és a sylvanast. A bot lehozta yserat és én kiléptem.

Nem baj, majd a következõ csata!

Aham. Sírtam.

Pap vs Pap.

Neki 8 hp, nekem 21. Nála 0 minion és van kb. 5 lapja, nekem 3 minion és van kb. 9 lap a kezembe. Kint volt mindkét laphúzós kiscsajom és a paklimból már csak 2 lap maradt.

Átadom úgy a kört, hogy kb. a lerakott minionjaim a kézben lévõ inner firellel bõven elegek lettek volna.

Persze veszítettem 1 kör alatt...

Elõször is ellõtt egy holy novat. Sérült a 3 minionom. Majd elcastolta a circle of healinget, ezért mind a 3 gyógyult és ezért húznom kellett volna a 2 pap miatt 6 lapot.

Felhúztam 2t, majd sérültem 1-2-3-4-t a laphiány miatt. Belelõtt holy smitevel az egyikbe, majd a képességével gyógyította. Sérültem 5-öt. Belémvarázsolt egy mind blastot ügye 5 és passzolt. Köröm elején sérültem 6-ot. Well played...

dave9004
hát már meglátszik az UTH változás. rendesen esett a hunterek száma
Én most a midrange huntert próbálgatom. Ma elmentem vele vereség nélkül rank 19 2 csillagtól rank 16 két csillagig, aztán belefutottam egy papba meg egy sámánba. Velük nem nagyon bírtam, bár ez a lapjáráson múlott.
A pap 1 HP híján majdnem meglett, már csak 1 kör kellett volna, a s´mánhoz több.
A midhunterrel az a baj, hogy ha az elején nem jönnek úgy a lapok, ahogy kéne, akkor késöbb nagyon megszorulhatsz vele.
De egyébként nagyon jó a deck. Tinkmaster helyett mondjuk én Cairne-t raktam bele.

dave9004
reggel handlockkal összefutottam egy giants priesttel. jó kis meccs volt
Nem, mivel a battlecry-ok nem érvényesülnek lénymásoláskor.
Szóval kapni fogsz egy Jaraxxus lényt az asztalodon (asszem 3/15ös és semmit nem tud).
Viszont tippre ha visszaveszed kézbe és újra kijátszod úgy igen, ez esetleg megérne egy kipróbálást, elvileg így kell lennie.

kabel15
Még meló van. Majd este tolhatjuk. Egyébként ha van TS etek vagy SKype néha tarthatnánk eszmecseréket vagy játszhatnánk is gyakorlókat. Esetleg aréna deck össze rakásban segíthetnénk egymásnak, ki mihez ért jobban, szerintem mindenki számára érdemes lenne, és sokat lehetne fejlõdni ezekbõl.
kabel15 vagyok játékban is.

Zickler
Nem hiszem, de ha akarod kipróbálhatjuk.
Muhee #2716 néven megtalálsz