40521
  • Shep
    Na akkor lehet megint gold gyűjtésbe kezdeni. Erről pofáztam amúgy korábban, hogy f2p-nek álcázott p2w az egész, mert azzal ,hogy ilyen sűrűn jönnek a kiegek egyszerűen a fizetés felé terelik a népet, vagy pedig esélye sem marad normális eredményt elérnie rankeden, ill de az aggro vackokkal. Úgyhogy én attól tartok ,hogy ezzel a tempóval csak megölik a játékot, ill teljesen ellehetetlenítik azokat akik ingyen akarnak játszani vele.
  • Shep
    Én is kifogtam, azért durva, mert ha jól jön a lapja egyszerűen nem tudsz mit csinálni vele, mert mire le tudnád takarítani addigra már ltúl sok hpja van a kis szaroknak.
  • kabel15
    Áprilisban következő kieg?
    Remélem azért nem sietnek ennyire, nem nagyon lehet már tartani így a tempot.
  • Tinman #10263
    Elvert ma rankeden egy Warlock murloc aggro... hónapok óta nem láttam ilyet. Hát ki a bánat számít erre? :-D

Kb. mindenre van elképzelésem, valamiféle taktikám, de mivel ez ritka mint a fehér holló, csak fogtam a fejem... nyilván aoe nem jött, azt már nem is mondom.
  • dave9004
    ja amíg nem éred el a mechmagefelhőt.
    hányinger
  • dave9004
    mi a fene működik a handlock rankeden?
  • DarkHorSe
    Tul keves benne a kis leny, kb akarmilyen aggro deck agyon fog verni, mert az a 2db swipe meg a pain nem allitja meg oket az fix
  • Zozo0122 #10259
    Nekem nagyon bejön :D Kb. külön a bossokra specializálódott paklikat kell építeni :) Jól elvagyok vele. Holnap sztem kimaxolom a heroicot.
  • Shep
    Azzal szórakozol? Én azokat meg sem csináltam, annyira béna az egész nax single, hogy hihetetlen.
  • Zozo0122 #10257
    Ez a heroic mód nagyon ott van... :) Az első 3. szárny kész, de igazából csak az utolsó 2 boss tűnik vészesnek...azok alapon se voltak könnyűek.
  • Fletley9
    Kis önreklám csináltam hearthpwn-ra egy full buildet a dudu deckről amit használok (és linkeltem már korábban is itt) a Tree of Life-os akit érdekel esetleg : Tree of Life Vélemények is jöhetnek.
    Utoljára szerkesztette: Fletley9, 2015.02.01. 15:13:21
  • Tinman #10255
    Egyetlen egy volt a dekkemben, neki kettő, majd lenyúlta, de ugye nem tudhattam, hogy pont azt.

Elnyomta Mind Controlt egyik lényemre, azt hamar megoldottam. Aztán elnyomta a 2. Mind Controlt Stalaggra, azt visszaloptam és örültem, hogy nincs több Mind Control lehozhatom Thaddot... lehoztam. Lenyúlta, baxhattam :-(
  • Shep
    Na megint a sötét oldalra kerültem, asszem majd este megpróbálom a küldetést megcsinálni.
  • Devv
    Tesztelem az elméletedet. Köv 7végéig farmolni fogok és egyszerre veszek 5-6 pakkot, hátha nekem is csurran-cseppen valami. :)
  • Negritis
    boom, rag, tbk,
    esetleg cenarius ha akarsz dudu-t
  • kabel15
    Arénában most rank 15 ön kb 80% mage. Múlt hónapban elkezdtem szórakozni mage el rankeden rank 3 ig el is mentem, de idő hiányában nem folytattam, most viszont elég ideg őrlő mirrort játszani végig :/
  • Shep
    Átlopta tőled?
  • Shep
    Beast, Onixya, Millhouse, Godzilla, Flame Leviathan, Anti, Jax, Sylvanas, Old MurcEye na meg a Naxosok.
  • hawkie22
    Ja, Deathwing után azért még lerakott egy Belchert, nekem csak egy Frostwolf Taunt volt a válaszom, mással nem tudtam válaszolni Deathwingre. De mindenesetre igen élvezetes meccs volt.
  • hawkie22
    Csináltam arénában egy úgymond control lock-ot. Kaptam elsö ellenfélnek egy control warrit, legalábbis pakli alapján annak tünt.
    Nekem maradt 9HP-m, neki 7. Volt két minionom lent, neki egy sem, nem volt nála lap sem. Mi jött neki következö körben? Deathwing. Naná, hogy buktam a meccset. :D
  • Tinman #10246
    Az de faxa, mikor Rankeden ellenfél Priest-nél 3 db. mind control van... el is buktam miatta a meccset. K. rng -.-
  • karmacoma
    Nekem a The Beast volt az első legendem. Próbálgattam itt-ott, de kb 3 meccset veszít és egyet nyer.
  • dave9004
    mindig sok bgh lesz. több mint 1 éve megy a játék és azóta egyszer se került be sehova. még Hoggert is volt idő h befért...
  • Negritis
    milyen legendek vannak meg?
  • Shep
    Most ha nem török semmit csak eladom a pluszokat akkor is tudok 2 legendaryt csinálni, csak a kérdés még mindig a na de mit? :) Egyébként legendaryt nem szeretek törni, mert komolytalannak érzem ,hogy 1600-ba kerül a legyártása, bontáskor meg ad 400-at, akkor már inkább maradjon meg Millhouse is. Amúgy úgy veszem észre, hogy érdemesebb összegyűjteni 6-7 paklira valót és egyben nyitni, mintha úgy jobban adná a lapokat.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.01. 11:11:53
  • Devv
    Tundra Rhino mellett jó volt, amikor azt adta a pók...

Na milyen a ranked skacok?
  • Negritis
    6 mana 9/7 azért nem rossz
    csak a mostani meta túl sok BGH-t futtat, ha kikopik akkor jó lehet amúgy
    nem sok deckbe tudom elképzelni (vmi control hunterbe talán)
    de én nem bontanám, a klasszikus néha használható legendary, amit nem kraftolnék le de bontásra sem érdemes
  • dave9004
    kb az van ráírva, hogy 6 manáért adsz az ellenfélnek egy ingyen 3/3-ast.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.02.01. 10:46:23
  • Shep
    Én is úgy vélem, ráadásul még a rajz is pocsék rajta :)
  • dave9004
    nem
  • Shep
    The Beast-et szerintetek érdemes meghagyni?
  • Negritis
    szegény trump összerakta a force-savage dudut hogy van még 2 órája, hátha
    erre zsinórba 3x nyalta be a mechmage-t :D
  • Zozo0122 #10234
    Valaki keresett új patch-hez mobilos témázást. Másik fórumban ezt linkelték erre:

itt

Nem próbáltam ki,!
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.02.01. 03:59:23
  • Pio
    Gézé!
  • Negritis
    craftold le a maradék 2 giantet és lesz eg yközel fullos handlockod, hidd el fun
  • Mephike
    Grat az 500 winhez! :)
  • Shep
    Ez a veszély nem fenyeget, lévén nem arénázok :) Holnap új szezon, kíváncsi leszek mennyire lesz durva az első pár nap.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.31. 22:27:59
  • Zozo0122 #10229
    Akkor gyártcs Voldzsint :D Csak vigyázz, ki ne bontsd aréna után :)
  • Shep
    Warlock vagy mage jöhet szóba, ezekhez hiányzik a legkevesebb lap, viszont magenél lassan 1 év után sincs még blizzardom ami meg ugyebár nagyon nem lenne rossz abba a vicces deckbe, mert az pl. tetszik, ahogy a handlock is de ott meg a moltenek hiányoznak. Szerintem maradok én priestnél úgyis van most már vagy 5 féle paklim, igaz ez a holy 4000 egész jó, bár ebbe meg pont kellene egy Voljin :)
  • Shep
    Lehet legyártom Boom-ot, aztán ha nerfelik max betöröm.