Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ha mind1 akkor most épp sámán, druid, rogue, warlock a legnépszerûbbek.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
A deck:
Soulfire x2
Mortal Coil x2
Abusive Sergeant x1
Argent Squire x1
Flame Imp x2
Shieldbearer x2
Voidwalker x2
Young Priestess x2
Dire Wolf Alpha x2
Knife Juggler x2
Harvest Golem x2
Scarlet Crusader x2
Shattered Sun Cleric x2
Dark Iron Dwarf x1
Defender of Argus x1
Doomguard x2
Argent Commander x2
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
BattleTag: kabel15#2672
4 Holy Light, 3 Lay on Hands, 4 Guardian of Kings, 3 Earthen Ring Farseer.
Konkrétan nincs Consecrationnöm, és Truesilver Champinom se, de eddig 6-an adták fel miután magamra nyomtam a 3. Lay on Handst meg a 3. Holy Lightot.
Battletag: Muhee#2716
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kipróbáltam a palát, mert mondtátok, hogy erõs, 1bõl 5 winig jutottam (mondom ez eddig tetszetõs).
De ami utána jött:
1 értelmes Herot se válszthattam.
2x mentem, druddal, 0 és 1 win.
Semmi jó legend card, vagy akár értelmes epic. A kártyacsomagokból jött kártyákat mind betörhettem.
Most rougal megyek de összesen 2 combós lapot dobott a gép...<#szomoru1>#szomoru1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Érdekes ez a pakli. Bár ami lényeges és jó lap az benne van.
Miracle rogue ellen milyen százalékot hoz?
én szeretem a sámánt, viszont a mirror meccsek uncsik lesznek
Azt megölte a random ölõs hunter lappal, az utolsó epic 5/10-es tauntomra még 0 manáért egy hunter mark csattant oszt well played.
Nem éreztem a tonnás tauntok erejét.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Azt hiszem ezt hívják szerencsének 😄
Bár elég Epic kör volt. 4. körig nem tudtam lényt kijátszani mert ZOO hoz képest csupa nagy lények jöttek csak az elején 😄
A low meg az 1-2-3-as lények. Nyilván van olyan is, aki kifejezetten csak a nagypufikra épít. De azok szerintem nem élnek meg, max csak arénában.
A második meg azért fájt, mert ilyen fajta megalázást még nem láttam. =)
Tegnap pappal elsõ csata. Fickó 2. kör coinnal kirak egy alarm-o-botot. Nekem csak a kis 1/3-as papnõm volt kint és kézbõl csak buffolni, vagy 5-nél nagyobb attackút kivégezni tudtam, ezért fent maradt a bot.
Köv kör, lerántja kézbõl ragnarost. Belémqr 8at. Persze nem a clericbe. És ügye kirakja 3-ért újra a robotot.
Lenyomom ragnarost 3 manáért.
Erre a bot lehozza neki malygost. A köv körben Sylvanast és õ kézbõl mellé rakja bloodmage thalnost. Elintézem a bloodmaget és a sylvanast. A bot lehozta yserat és én kiléptem.
Nem baj, majd a következõ csata!
Aham. Sírtam.
Pap vs Pap.
Neki 8 hp, nekem 21. Nála 0 minion és van kb. 5 lapja, nekem 3 minion és van kb. 9 lap a kezembe. Kint volt mindkét laphúzós kiscsajom és a paklimból már csak 2 lap maradt.
Átadom úgy a kört, hogy kb. a lerakott minionjaim a kézben lévõ inner firellel bõven elegek lettek volna.
Persze veszítettem 1 kör alatt...
Elõször is ellõtt egy holy novat. Sérült a 3 minionom. Majd elcastolta a circle of healinget, ezért mind a 3 gyógyult és ezért húznom kellett volna a 2 pap miatt 6 lapot.
Felhúztam 2t, majd sérültem 1-2-3-4-t a laphiány miatt. Belelõtt holy smitevel az egyikbe, majd a képességével gyógyította. Sérültem 5-öt. Belémvarázsolt egy mind blastot ügye 5 és passzolt. Köröm elején sérültem 6-ot. Well played...
A pap 1 HP híján majdnem meglett, már csak 1 kör kellett volna, a s´mánhoz több.
A midhunterrel az a baj, hogy ha az elején nem jönnek úgy a lapok, ahogy kéne, akkor késöbb nagyon megszorulhatsz vele.
De egyébként nagyon jó a deck. Tinkmaster helyett mondjuk én Cairne-t raktam bele.
Szóval kapni fogsz egy Jaraxxus lényt az asztalodon (asszem 3/15ös és semmit nem tud).
Viszont tippre ha visszaveszed kézbe és újra kijátszod úgy igen, ez esetleg megérne egy kipróbálást, elvileg így kell lennie.
kabel15 vagyok játékban is.