40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Azért utolsó palánál is csak ott volt Tirion, de előtte is kaptam a szépeket...
Mondjuk az a vicc, hogy ezzel a fos 1 db. győzelemmel is egész jól jöttem ki, mert kaptam 30 Goldot, meg nyithattam egy GvG paklit (amiben 1 említésre méltó volt hunteremnek).
Tehát igazából 20G arany bukta, az meg semmi és ha tovább jutok, hamar pozitívba fordul a dolog. -
Negritis #10345 én tegnap mentem 1 arénát :D mage-gel :D
első pick : millhouse - ALEXA - cho :D
második : PYRO - 4/1es mage - meg még vmi
onnantól nem volt túl jó a draftom, és csak 4 győzelem jött össze pedig az első 2 után bizakodtam hogy fasza lesz -
Mitttomén #10344 A megoldás nagyon egyszerű: concede
Ezt most viccen kívül mondom, ha az első 2-3 körben túl sokat agyal az ellenfél mostanában simán feladom, olyan mindegy az az egy csillag ide vagy oda, inkább mint hogy ezen idegesítsem magam és tartson háromszor annyi ideig a meccs, mint normális lenne.
Értelemszerűen ez arénára nem vonatkozik. -
Legendary? Te álomvilágban élsz :) -
Az kimaradt, hogy
- no legendary.
Le is ment az utolsó meccs is, csak 1 Hex lett volna már jó... aoe, álom. -.- -
Aréna, shaman.
- no aoe
- no frog
- no bloodlust
Kész csoda, hogy egy meccset már nyertem, de kettőt eddig buktam... -
karmacoma #10340 Lifecoach ellen még csaltak is versenyen, mert annyit agyal, hogy 4-5. körre beérte a csúsztatott stream. :D -
1Darton1 #10339 Azon a versenyen, amit láttam, 5 perc volt a korlát. Az HS-nél szerintem nagyjából vállalható.
Pont az lenne a lényeg, hogy még pörgősebb legyen. Minek másfél percet várni minden egyértelmű döntésre.
Massan a jobb játékosok közé tartozik, de amikor egy percet képes várni az 1-2 manás köreiben, akkor kapásból kilövöm a streamjét. -
Negritis #10338 madi tolta vmi kártyajátékkal múlt héten ahol 20 perced volt az egész meccsre elvileg
amúgy, sztem a "sakkóra" épp hogy még pörgősebbé tenné a dolgokat -
1Darton1 #10337 Vagy lenne plusz egy játékmód, amiben maximalizálnák az összes felhasználható időt, mint a sakkban. Úgy jobban kijönnének a képességbeli különbségek, habár ez pont nem célja a játéknak, de legalább nem aludnék el közben.
Twitch-en láttam egy hasonló versenyt, rettentő élvezetes volt. -
vagy csak simán nozdormu mód -
Vicces lenne :) -
amúgy van egy ötletem, nozdormu lehetne egy 0/5-ös legendary stealth-tel :D mondjuk 4 manáért. sztem eléggé balanszolt, -
Szerintem az ilyenek élvezik ahogy ég a zsinór. -
tudtátok, hogy vannak olyan idióták, akik nem tudják, hogy ha már nem csinálnak semmit a körükben, akkor a zöld "END TURN" gombot megnyomva átadhatják a kört az ellenfélnek? ehelyett mindig megvárják, míg leég a zsinór? 
-
Én mikor a naxra gyűjtöttem asszem 1x nyitottam paklit a 2,5 (5000-et gyűjtöttem) hónap alatt. -
Én is rankeden csinálom a küldit kivéve, ha pala, hunter, róg, warrior, druid, mage, vagy warlock :DDDDDDDDDDD Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni :) -
Negritis #10329 igazából nem hiszem :D
2 dolgot tartok be februárra :D
csak rankedon tolok küldit (kivéve ha rugó-wari-pala-hunter van kötelezően) és nem költök goldot
tekintve hogy volt már ilyen hónapom, és napi 1-2 óránál többet amúgy sem játszok nem félek a megcsömörléstől -
Kibírod? :) -
Ha csak a napi küldiket csinálod olyan 1500-200 között. Amúgy ennek a módszernek az a hátránya, hogy nagyobb eséllyel unsz rá a játékra, mert közben nincs meg a pakli nyitás élménye, csak a folyamatos gyűjtés. Úgyhogy én inkább 500 goldonként nyitok úgy nem annyira vészes. -
Negritis #10326 nah hó végéig nem költök goldot :D
kiváncsi vagyok mennyi jön össze -
Negritis #10325 :D
én hasonló Handlockot vertem :D ott volt mind2 lock legend + mukla + boom + sneed + sylva + ragna + alexa
viszont az egyik legizgisebb meccsem volt eddig :D és megint megmentett hogy a 2 ancient watcher helyett 2 ogre brute van bent (persze néha jobb lenne a cant attack :D) -
De jó! Most egy ilyet vertem el: Malganis, Sylvanas, Dr. Boom, Bloodmage Thalnos, Jaraxxus. Szar ügy. -
Beszarok, csak priestet kapok ellennek, ráadásul olyan rohadt lassan játszanak, mint Trump. Én levenném 30mp-re a köridőt :) -
Pyro az jó, ha nem jön a cosecration, vagy ha a 4. körben már túl sok az ellen. -
Zozo0122 #10321 Bár lehetne beletenni még 2 Pyromancert is...majd próbálgatom még, de eddig nagyon fun :D -
Zozo0122 #10320 Legújabb agymenésem: secret paladin :D Nagyon poén deck, de meglepően hatékony is :) Mageket agyonveri. És persze az ellenfélnek fogalma nincs, hogy ez meg mi a búbánat akar lenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az de kínos, mikor a Ysera-t 1/1-es Assassin leszedi... ez a kis hülye lap meg is nyerte nekem a meccset :-D -
Mage bol is van vagy 5 fele. Freez, huzatos, mech is 5 lapot cserelget. -
karmacoma #10317 Nekem eddig 5 ranked meccsen 5 mage jött. 3-2 ide, de vicces. Az egyik legalább freeze mage volt. -
imikszde00 #10316 Tegnap elkezdtem a rankedet.
Olyan deckek jonnek, hogy az botrany.
Naz egyik fullos a masik alap vagy ismeretlen . :) vicces. Ja es eleg nehez haladni.
De erthetetlen. Mikor az egyik deckkel tok jol lehetett menni, az most eselytelen.
Mig be nem all a rend addig handlock.az a biztos. -
Negritis #10315 neki mondjuk nem nagyon van, viszont cserébe egy ribanc :D
mondjuk Tara Babcock továbbra is viszi a prímet :D -
Zozo0122 #10314 Ez a Snowchugger...kb. egymaga agyonverte Patchwerk-et heroicon
-
Fletley9 #10313 Lea khmkhm -
Hogy minden csaj-stream a csöcsökről szól... persze nem bánom! -
Na jó akkor handlock, nézzük mit tud. -
Már 20 semmi vagyok :D -
19-en én is rendesen szenvedtem... vicc az egész! -
Hát ez nagyon gáz még 20-on sem tudok nyerni azzal a paklival amivel 2 napja még simán ment a dolog. -
Jár igen.