Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
BattleTag: kabel15#2672
hozzászólok akkor a topikhoz is: ma mentem 6 arénát. volt egy 9-3, 8-3 és 4db 7-3as menetem. sosem sikerült még ennyit arénáznom egyszerre, mert elhatároztam, hogy 2k gold alá nem megyek kiegig. ez elõtt sem arénáztam túl sokat, de rájöttem valamire, 2 dolog számít igazán: szerencséd legyen, hogy béna ellenfelekkel/paklikkal sorsoljon össze és rohadt sokat számít a mana curve. ma volt szerencsém egy perfect mana curve-s mage deckel tolni és az lett a 8-3as.
This change will affect existing Legendary Mojos
fuck yes
Szerintem buff/ fegyver már kicsit sok lenne neki, úgy értem, hogy egy karakter nem lehet mindenben jó.
Battletag: Muhee#2716
Már a 49-ik szinten járok vele, de nagyon nehéz
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Egyébként nem értem miért csinálja ezt vki. Rank20 felett tök mindegy hol jár vki hacsak nem legendary rankra hajt de ha már ranked 12ben elakad a szar zoolock deckjével és idõhúzós taktikára kényszerül, sose fog feljutni és így csak a saját játékélményét rontja.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem érdekes ötlet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Úgy tudom nem lehet modolni. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Arról nem is beszélve, hogy így a 4 wing, ami szerintem nagyjából fél délutánnyi programot fog jelenteni 2-szer annyiba fog kerülni együtt, mint 1 AAA kategóriás játék? Választhatsz majd, hogy megveszed a watchdogst kétszer vagy végignyomod fél délután alatt Naxxot a HSben??!!? Ez szerintem elég beteg lenne...
Swedish people are albino monkeys
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
szakdoga-államvizsga mellett elég az
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Tegnap pl.: Mage 30 HP, 4 minion kint, egyik 4-es a többi nem. Nekem 1 hp és egy cleric kint meg egy tauntos 1/7-es.
Egy gyógyítás magamra, majd inner fire a tauntosra, leverem a 4 attackost, a többit meg lepusztítom az insta killes szarokkal.
A mage összesen 1 lapot szorongat, mert minden sebzõ lapját feláldozta elõtte a 10/10-es light spawn és a másik 16/16-os tauntos inner fires gyilkosom miatt.
Polymorf, meg 1 fireblast belém.
Ok, egy gyógyító minion és az abilitym miatt felmentem 7 hp-re, majd még 1 cleric, majd 2 lap nyúlás a magetõl. Köv körben, a kipakolt elementáljába a saját tûzlabdája, majd felhúzok két lapot a saját lapjával, heal és már 9 hpn vagyok. Aztán szépen legyûrtem. 1 hp-ról az õ 30-át. =)
és az új kedvenc kombóm:
Stormwind Knight+power word shield+2x divine spirit+inner fire. 10 mana, 5 lap és insta 28 sebzés. Elõtte azért illik legalább 2-t sebezni a hõsbe, meg 0 manáért silence a tauntosba... =)
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Swedish people are albino monkeys