40521
  • Tinman #10346
    Azért utolsó palánál is csak ott volt Tirion, de előtte is kaptam a szépeket...

Mondjuk az a vicc, hogy ezzel a fos 1 db. győzelemmel is egész jól jöttem ki, mert kaptam 30 Goldot, meg nyithattam egy GvG paklit (amiben 1 említésre méltó volt hunteremnek).

Tehát igazából 20G arany bukta, az meg semmi és ha tovább jutok, hamar pozitívba fordul a dolog.
  • Negritis
    én tegnap mentem 1 arénát :D mage-gel :D
    első pick : millhouse - ALEXA - cho :D
    második : PYRO - 4/1es mage - meg még vmi
    onnantól nem volt túl jó a draftom, és csak 4 győzelem jött össze pedig az első 2 után bizakodtam hogy fasza lesz
  • Mitttomén
    A megoldás nagyon egyszerű: concede
    Ezt most viccen kívül mondom, ha az első 2-3 körben túl sokat agyal az ellenfél mostanában simán feladom, olyan mindegy az az egy csillag ide vagy oda, inkább mint hogy ezen idegesítsem magam és tartson háromszor annyi ideig a meccs, mint normális lenne.
    Értelemszerűen ez arénára nem vonatkozik.
  • Shep
    Legendary? Te álomvilágban élsz :)
  • Tinman #10342
    Az kimaradt, hogy

- no legendary.

Le is ment az utolsó meccs is, csak 1 Hex lett volna már jó... aoe, álom. -.-
  • Tinman #10341
    Aréna, shaman.

- no aoe
    - no frog
    - no bloodlust

Kész csoda, hogy egy meccset már nyertem, de kettőt eddig buktam...
  • karmacoma
    Lifecoach ellen még csaltak is versenyen, mert annyit agyal, hogy 4-5. körre beérte a csúsztatott stream. :D
  • 1Darton1
    Azon a versenyen, amit láttam, 5 perc volt a korlát. Az HS-nél szerintem nagyjából vállalható.
    Pont az lenne a lényeg, hogy még pörgősebb legyen. Minek másfél percet várni minden egyértelmű döntésre.
    Massan a jobb játékosok közé tartozik, de amikor egy percet képes várni az 1-2 manás köreiben, akkor kapásból kilövöm a streamjét.
  • Negritis
    madi tolta vmi kártyajátékkal múlt héten ahol 20 perced volt az egész meccsre elvileg
    amúgy, sztem a "sakkóra" épp hogy még pörgősebbé tenné a dolgokat
  • 1Darton1
    Vagy lenne plusz egy játékmód, amiben maximalizálnák az összes felhasználható időt, mint a sakkban. Úgy jobban kijönnének a képességbeli különbségek, habár ez pont nem célja a játéknak, de legalább nem aludnék el közben.
    Twitch-en láttam egy hasonló versenyt, rettentő élvezetes volt.
  • dave9004
    vagy csak simán nozdormu mód
  • Shep
    Vicces lenne :)
  • qetuol
    amúgy van egy ötletem, nozdormu lehetne egy 0/5-ös legendary stealth-tel :D mondjuk 4 manáért. sztem eléggé balanszolt,
  • Shep
    Szerintem az ilyenek élvezik ahogy ég a zsinór.
  • qetuol
    tudtátok, hogy vannak olyan idióták, akik nem tudják, hogy ha már nem csinálnak semmit a körükben, akkor a zöld "END TURN" gombot megnyomva átadhatják a kört az ellenfélnek? ehelyett mindig megvárják, míg leég a zsinór?
  • Shep
    Én mikor a naxra gyűjtöttem asszem 1x nyitottam paklit a 2,5 (5000-et gyűjtöttem) hónap alatt.
  • Shep
    Én is rankeden csinálom a küldit kivéve, ha pala, hunter, róg, warrior, druid, mage, vagy warlock :DDDDDDDDDDD Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni :)
  • Negritis
    igazából nem hiszem :D
    2 dolgot tartok be februárra :D
    csak rankedon tolok küldit (kivéve ha rugó-wari-pala-hunter van kötelezően) és nem költök goldot
    tekintve hogy volt már ilyen hónapom, és napi 1-2 óránál többet amúgy sem játszok nem félek a megcsömörléstől
  • Devv
    Kibírod? :)
  • Shep
    Ha csak a napi küldiket csinálod olyan 1500-200 között. Amúgy ennek a módszernek az a hátránya, hogy nagyobb eséllyel unsz rá a játékra, mert közben nincs meg a pakli nyitás élménye, csak a folyamatos gyűjtés. Úgyhogy én inkább 500 goldonként nyitok úgy nem annyira vészes.
  • Negritis
    nah hó végéig nem költök goldot :D
    kiváncsi vagyok mennyi jön össze
  • Negritis
    :D
    én hasonló Handlockot vertem :D ott volt mind2 lock legend + mukla + boom + sneed + sylva + ragna + alexa
    viszont az egyik legizgisebb meccsem volt eddig :D és megint megmentett hogy a 2 ancient watcher helyett 2 ogre brute van bent (persze néha jobb lenne a cant attack :D)
  • Devv
    De jó! Most egy ilyet vertem el: Malganis, Sylvanas, Dr. Boom, Bloodmage Thalnos, Jaraxxus. Szar ügy.
  • Shep
    Beszarok, csak priestet kapok ellennek, ráadásul olyan rohadt lassan játszanak, mint Trump. Én levenném 30mp-re a köridőt :)
  • Devv
    Pyro az jó, ha nem jön a cosecration, vagy ha a 4. körben már túl sok az ellen.
  • Zozo0122 #10321
    Bár lehetne beletenni még 2 Pyromancert is...majd próbálgatom még, de eddig nagyon fun :D
  • Zozo0122 #10320
    Legújabb agymenésem: secret paladin :D Nagyon poén deck, de meglepően hatékony is :) Mageket agyonveri. És persze az ellenfélnek fogalma nincs, hogy ez meg mi a búbánat akar lenni.

• Tinman #10319
    Az de kínos, mikor a Ysera-t 1/1-es Assassin leszedi... ez a kis hülye lap meg is nyerte nekem a meccset :-D
  • kabel15
    Mage bol is van vagy 5 fele. Freez, huzatos, mech is 5 lapot cserelget.
  • karmacoma
    Nekem eddig 5 ranked meccsen 5 mage jött. 3-2 ide, de vicces. Az egyik legalább freeze mage volt.
  • imikszde00
    Tegnap elkezdtem a rankedet.
    Olyan deckek jonnek, hogy az botrany.
    Naz egyik fullos a masik alap vagy ismeretlen . :) vicces. Ja es eleg nehez haladni.
    De erthetetlen. Mikor az egyik deckkel tok jol lehetett menni, az most eselytelen.
    Mig be nem all a rend addig handlock.az a biztos.
  • Negritis
    neki mondjuk nem nagyon van, viszont cserébe egy ribanc :D
    mondjuk Tara Babcock továbbra is viszi a prímet :D
  • Zozo0122 #10314
    Ez a Snowchugger...kb. egymaga agyonverte Patchwerk-et heroicon
  • Fletley9
    Lea khmkhm
  • Devv
    Hogy minden csaj-stream a csöcsökről szól... persze nem bánom!
  • Shep
    Na jó akkor handlock, nézzük mit tud.
  • Shep
    Már 20 semmi vagyok :D
  • Devv
    19-en én is rendesen szenvedtem... vicc az egész!
  • Shep
    Hát ez nagyon gáz még 20-on sem tudok nyerni azzal a paklival amivel 2 napja még simán ment a dolog.
  • Devv
    Jár igen.