40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na 5 pack... -
Negritis #10505 viszont ha a játéktudás 80%os és van egy közepes leosztása akkor nehéz verni őket -
Handlock az Handlock, de nem feltetlenul tudja is jol jatszani az ellen. Nem olyan konnyu azt a paklit jatszani+ ha nem jon a lap akkor neki is vege lehet mint a botnak. -
Handlock? Concede...
-
stílussal lesz baj megint, állíts rajta, köszi
-
Na de itt meg lehet nézni a f2p deckjeit, https://sites.google.com/site/trumpdecks/freetoplay
pl. lightningstormot majdnem 3/4-év játék után nyitottam 1-et, knife jugglerhez is hónapok kellettek, argentekről és azure drakeekről nem is beszélve. -
Na igen csak kellett neki hozzá vagy 400+ meccs amennyit átlag játékos 2-3 hónap alatt játszik úgyhogy ... :) Ráadásul f2p pakli, persze de nem mindegy, hogy miket nyitott ki ingyen, tehát ez is félrevezető kicsit. -
Yserac #10499 Az azért elgondolkodtató hogyan tud annyira magasra jutni, free deck-el. Mert ahhoz szinte mindig tökéletes lapjárás kell. Szerintem cinkelik a lapjait. Bár mintha az utóbbi időben vissza vettek volna a rejtett karmáján a híresebb streamelők-nek. Vagy maradt a karma és a jobb játékosok utolérték őket. -
karmacoma #10498 Nekem van hasonló paklim. Az így néz ki. Én már régóta nem megyek a bloodlust kombóra. Még az elején használtam, de legtöbbször csak egy halott lap volt a kezemben így kivettem. Nem érzem win condinak, míg gyorsabb paklik ellen simán elbukhatja a meccset. Bolt vagy Crackle szerintem kéne a paklidba, Onixiat meg valami olcsóbb-jobb legendre cserélném. Gondolom a Bloodlust miatt van bent. -
Mindig meglep, hogy az evolúció milyen zsákutcákra képes, az Archeopteryx hozzád képest egy NB III.-as kosárfonó. Folytasd csak, ezzel a szinttel amit itt előadsz, gondolom az életben is sikeres lehetsz.
#10495-re:
Az IRL azt jelenti, hogy In Real Life, nem pedig azt, hogy képzeletben. Tanulj már egy kicsit, ne nekem kelljen mindent a fejedbe verni... -
Na ezen mit nem lehetett érteni? ^^
Tudod mennyit kapnak a Youtube kattintásaitokért? Megsúgom, hogy bőven annyit, amiből kényelmesen lehet élni. -
1Darton1 #10495 A megtestesült két méteres kémiai lexikon, aki képzeletben bárkinek visszaüt. Engem megvettél kilóra. -
1Darton1 #10494 Én nem értelek téged. Szemrebbenés nélkül hazudsz, miközben benyalsz csontig egy félkegyelműnek, aki téged is alázni próbál. De ezt valahogy észre sem veszed.
Azért mellékesen elárulom, hogy az Xixónak a saját deckje, és én sem használok másoktól ellesett paklikat.
Ezektől eltekintve még akár okos dolgokat is mondhattál volna. -
ugyanez volt nekem is ma -
Pio #10492 Végülis Trump csak olyan 6-8 free to play deckkel lett legendary, ha nem többel, ráadásul az ideje jelentős részében arénázni szokott... :DD -
Pont így...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tudna valaki ötletet adni, hogy mit mire cseréljek még esetleg a deckemben? Egész jól megy vele, de néha úgy érzem hogy kicsit kevés és kéne valamit cserélni, de nem tudom hogy mit mire kéne/érdemes. Építő jellegű ötleteket előre is köszönöm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Na én befejeztem ezt a fos játékot. Elegem van ,hogy ha aggro ellenes paklira váltok csak warriort kapok természetesen a fullos deckesket, ha visszaváltok tempora, vagy controllra akkro meg egyértelmű, hogy jön a sok aggro fos. Elmegy a picsába ez a szar játék. Pakli nyitások is egytől egyig szarok, semmi értelme ennek a szarnak. Trump, meg a többi nem tudom, hogy tud ezzel napi 6-8 órákat játszani. -
Figyelj, törvényszerű, hogy fullos paklival is kell lenni valakinek r10-en, elvégre nem lehet mindenki legend :) -
r 10-11 en bénázok a mechmage-ek miatt kb. de közben jönnek olyan sztárok fullos paklikkal, emoteoznak, rajoskodnak, égetik a kötelet stb de ugyanolyan nyomorék rankon vannak azok is. elvernek mert a a 2 meta pakli ellen vok készülve és rajolnak nevetségesek. -
Nemtom a filmet nézed-e, de innen indult: #10438
Nyilván te szó nélkül hagyod, de én visszaütök IRL is bárkinek. Rossz szokás, de állítólag 2 méter mélyen már elhagyja az ember :-D -
A retkes papot akkor is gyűlölöm, amikor vele vagyok... -
Nem az a gondja itt a többieknek szerintem, hogy a magad útját járod, hanem az ,hogy aki nem ugyanígy tesz azt gyakorlatilag semmibe nem nézed és elítéled, ráadásul olyan dolgokat adsz elő elég érdekes formában amikkel a nagy többség tisztában van csak ők nem verik rá a mellüket. -
Azt hiszem te érted... a saját magad által létrehozott BÁRMI általi siker, az jóval édesebb és örömtelibb, mint egy copypaste. Mivel ez egy játék és nem túlélési verseny, ezért úgy tudom belőle a legtöbb pozitív dolgot előcsalni, ha a magam útját járom. Pofára esik néha, de kit érdekel? Javítom a hibás elképzelést és legközelebb még jobb.
Ellenben a control palával nem nagyon tudok mit kezdeni, a saját buildemmel. Mechmage, control warrior, hunter, rugó szinte bármilyen másik priest nem nagy gond (sámán 50-50%-ban megy), ritkán vesztek, de a control pala mindig képes megfordítani a mecset. Hiába van board controlom, a legerősebb lényeim is ledarálja, lenyomj a hp-jüket vagy egyszerre, vagy egyesével, és végük. Aztán utána már szinte bármit is tesz nyert ügye van. Na de ha átalakítom control pala ellen, akkor meg a többieket nem tudom lenyomni... sigh :-( -
Zozo0122 #10482 Komoly állapotokban vagytok :D Mindig egymásnak estek, bár az is igaz, hogy 1Darton1-et eddig itt csak belekötni láttam másokba :D Maradjunk annyiban, hogy ha egy saját ötlet jól sikerül, az nagyobb dicsőség mint az, hogy más paklijával legend rankig mész. Vagy más: Xixo már legend az új hunterrel, más meg control priesttel. Melyik nagyobb dicsőség? Az egyéni kombinációkat meccs közben meg az adott helyzet szüli, ha van érzéked, akkor észre kell venned ezeket, ha magadtól rájössz, akkor az mindenképp jót jelent. Ha csak azért veszed észre, mert egy streamer már hasonló esetben megjátszotta ugyanazt, az kevésbé ad okot az örömre. Mondom ezt úgy, hogy én is nézek streameket. :) -
Nem csoda... maga vagyok a víz. Annyit tanácsolhatok csak, hogy légy két hidrogén és egy oxigén és akkor menni fog. Szívesen! -
1Darton1 #10480 Nagyon durva vagy, ilyen többszintű, kombinatív gondolkodásra kevesen képesek. -
jól van 7 csillagot buktam el kb sorozatban, mert bmire váltottam pont a counter pakli jött ellene. kösz de ezt nem. -
Belőlem úgy pattantak ki, hogy nem láttam mástól... hoppá ;-) -
1Darton1 #10477 Én meg nézem a világbajnok streamereket, akiknek ilyesmi eszébe sem jutna (nekem meg mondjuk még úgysem). Belőled pedig erőlködés nélkül kipattannak az ilyen zseniális húzások. Ilyenkor nagyon kis porszemnek érzem magam. -
Feltalálták a spanyol viaszt :) -
Azt hittem ez evidens. Olyan kicsit, mint a Mage 7. kör Flame Strike, Druid 8. kör Ironbark, Priest 10. kör és "csábító" minion tuti mind control.
Néha pl. inner firet eltolok ellenfél Ysera-ra, hogy PWD-vel vagy BGH-val instant le is szedjem. Ezt se láttam még mástól ;-)
De azt pl. szerintem más is napi rendszerességgel tolja, hogy mage secret + hit az arcba -> semmi nem történik -> low cost minion ki -> copy elpukkan és még abban a körben mehet rá Kodo. Nemtom más tolja-e én tolom. Működik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.06. 18:08:48 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Wing Tsun is nagyon régi, tradicionális harcművészet (2 évig jártam edzésekre). Még csak annyit, hogy Lee a Wing Tsun-ból hamar kialakította a saját stílusát. Jogosan, mert a WT elsősorban a támadásra adott reakciókra épít és elég gyengusz kezdeményezésben. 95%-ban arról szól, hogy "és akkor ütnek/rúgnak feléd, amire a te reakciód: ....."
Ráadásul egy agyonedzett, tiszta izom, Bruce Lee testű embernek már sokszor hasznosabb, ha rázós helyzetben inkább ő támad, ebbe az irányba megy el a jeet kun do. -
Elő nem hoztam volna a témát, ha már megint nem....
Mondom, tőle aztán kontrolcézhetvézhet bárki amennyi jól esik, de az saját tapasztalatból mondhatom, hogy nagyon gyakori az érezhető zavar az ellenfél esetében, mert konkrétan gőze nincs mit rakok ki, mire mit reagálok. Ehhez még hozzájön az rng és totálisan kiszámíthatatlan vagy és ez jó... ez sokszor tud jó meccset és szép győzelmet is hozni.
Term. nem állítom, hogy kés a vajban haladok a saját kis nyomorult dekkemmel, de az említett 20% winrate-et én megszoroznám bátran 3-al. A napi questeket mostanában rankeden csinálgatom (miért is ne) és van, hogy lemegyek ezzel a SAJÁT, de sajna hiányos dekkel 15-ig, majd jön ez szar széria is visszaesek 18-ra.
Az a baj, hogy távolról sincs annyi dustom, hogy legyártsam a hiányzó lapokat, de nem baj, van cél! :-) -
És FA :D -
Negritis #10471 van 3 nagy fa amire érdemes mc-t tolni :D
lore-war és FA :D -
Ja,hogy az a fa :) Mondjuk egyszerűbb mint az ironbark protectort leírni :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.06. 17:36:20 -
Na holnapra valószínűleg összejön az 500 gold, úgyhogy bontok. Én se várok csodát, csak sylvanast, ragnarost, stb.
-
Negritis #10468 8/8as taunttal szedte le a 3/3as lényt, hogy a starfire megoldjon egy esetleges MC-t -
Zozo0122 #10467 A kutyafáját :D Valszeg am 8/8 druid taunt.