Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
BattleTag: kabel15#2672
Itt van a gyujtemenye, itt meg csak 36k dustja volt, meg 30k+ a szetszedesbol 😛
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Úgy kb 1 hónapja játszom, és eddig 6 leget sikerült beszereznem, + vagy 10 gold lapot, viszont az "olcsóbb" "kiegészítõ" lapokat nem sikerül bontanom, így sajnos eléggé korlátolt a pakli építési lehetõség 😞
De sebaj, mára ez jutott 😞 De legalább jött egy legendary:

Arenahoz meg ezt nyugodtan lehet hasznalni, ha ennek alapjan valogatsz olyan nagy bajban nem lehetsz
Hiába nézed azt hogy melyik cast hoz milyen kártyák az ütõsek. Felesleges, elõre nem fogod tudni, hogy mit fog dobni a gép az elkövetkezõ választásnál. Érdemes szép fokozatosan haladni. Persze vannak olyan kártyák amiket ki kell szedni ha adja, Mage Pyro, Polly, FireBall. Ezeket kötelezõ. És megvan a többi hero nál is amik nagyon nagyon jó kártyák. De elõre semmire nem alapozhatsz, hogy majd az elkövetkezõ 20 húzásban csak meg lesz az a kártya is. Figyelni kell a megfelelõ mana költségre is. Hiába húzol ki 10db 6 manás lényt ha nem fogod tudni kijátszani õket, mert kezdõ kézbe rögtön kapsz 4 et, és nem tudsz csinálni semmit az elsõ 2-3 körben. Érdemes inkább az univerzális lapokra hajtani amiket minden helyzetben jól lehet majd használni. De persze az egyensúlyra is érdemes figyelni. Folyamatosan figyelni a mana sávot és megpróbálni jól kialakítani azt. A területre ható sebzéseket általában érdemes kiszedni és kisebb lényeket 2-3 mana költségûeket is. De ügyelve arra hogy azért legyen 4-5-6 manás lényünk i, mivel hiába pakolom én le 3 kis lényt ha õ mondjuk a 4. körben lerak egy senjin-t, ahhoz hogy azt leszedd be kell áldoznod 2-3 lényt, és õ csak nagyobb lapokat fog lerakni és a végén ott tartasz majd, hogy nem tudsz mit kezdeni a lényeivel. Szóval az egésznek az egyensúly a lényege, valamint, hogy az ellenfél annyira nem ismeri a te paklidat mint te az övét. Ranked meccsen az elsõ 2-3 körben 80-90% meg tudod állapítani az ellenfél pakli össze tételét, mert mindenki azzal tolja szinte. Arénában ha találkozol egy mage el lehet hogy van nála 2 FrameStrike de az is lehet hogy 1 sincs. Ugyan ez lehetséges minden más cast al. De ezekre rá lehet érzeni, csak sokat kell játszani, gyakorolni, menni rankedet megismerni az ellenfél kombinak mana költségét. Figyelni, hogy hogy játszik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rá kell érezni , jó lapjárás kell , mégjobb draft és egy kis szerencse .
( Én most pihentetem pár napig a gamet lehet elfáradtam kicst , kis szünet után lehet jobban fog menni . )
Már próbálkoztam ez alapján is: http://hearthstone.icy-veins.com/arena-card-rankings-spreadsheets az itt tanácsolt lapok alapján álltottam össze az aréna decket, de sehogy sem jó.
Ha tudtok valami jó oldalt mondani, vagy bármi tanáccsal szolgálni, hálás lennék. 😊
Másik kérdés: mi alapján dönti el,h hány legendary és epic kártyát ad be a deckbe? Mert másoknál rendre látom a legendarykat, nekem meg még soha nem adott be, még epicet is max 1 db-t deck-enként. :/
Köszi a válaszokat elõre is! 😊
Bementem Practicebe, választottam egy gépi ellenfelet és megnyertem. Utána viszont nem adta be.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Battletag: Muhee#2716
Egész jó kis sámit sikerült össze rakni, bár BL és területi sebzések hiányában azért korlátoltak voltak a lehetõségek, 1db Forked Lighning om volt. Azt is max 2 szer láttam, mondjuk 1x jól kihozott a csávából rogue ellen. Sikerült vele egy Patient Assasint-t lekapni. 😊
Nyeremények 65+170 arany, 1 pakli +1 Golden Flame IMP
Megcsináltam.
2 kör, 30-0 volt mind2 a kettõ. 6 mannánál jártunk.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ilyennel is összefutottam ma 😄 Egyre extrémebb fajtái vannak a win farmolásnak
Ma viszont csõstül jön a baj meg a mage. 7 win bármivel napi quest , ha huntert választok 100% kontroll warrit kapok amivel nem tudok mit kezdeni lemegyünk 4-5 lapig, aztán bemákol valami nagyobb miniont amivel lecsap. A hero powerek meg ugye itt pont kiegyenlítik egymást.Amint elõveszem a maget akkor mage jön 😄 ( fantasztikus matchmaking ) Hunterral ment vagy 2 win a maradék 5 magebõl lett meg , de ott mindet nyertem kb .
Vagy a hangokat lehessen modolni.
Adhat be többször is legendaryt, én láttam már 3 tyrionos aréna decket is (nem az enyém volt 😄 ).
Illetve felmerül az az eset is, amit mindha valaki említett is volna: mi van, ha 3 olyan lapot ajánl fel, amikbõl már 2-2-2 van a deckben.
Könnyen .ehet, hogy erre is voltak szabályok alkotva amúgy.
A legjobb persze az lenne, ha a játék támogatán az efféle ingame tournamentek szervezését...
Én sokszor szenvedek ellenük.
9 mannánál jártunk, természetesen 30 hp-ja volt.
Kiraktam Alexet, maradt 15-je.
És nem tudom már mit csinált, de a végén megint 30 hp-ja volt, amíg nekem 1se. <#action>#action>
Rajta jókat mosolygok.
Ha õ jött chatbe dobálták be a Hitler rajzokat, volt aki ilyet írt ki:
Gyere be a házamba, ülj le a fotelomba, igyál a vizembõl, és baszd meg a feleségem... (in english)
Teszem azt mondjuk mage nél hiába van a kezemben 1 pyro egy fireball meg mondjuk egy faceless manipulator ha elsõ körben nem tudok mit kirakni vagy 2. ban. Ebbõl a szempontból mondjuk a sámi jó mert ott totemmel el lehet bohóckodni 4 manáig, vagy esetleg paladin még.
Mondjuk szerintem jobb lett volna úgy csinálni hogy akik egyszer kikapnak és a vesztesek közé kerülnek azok draftolhattak volna újra mert így pl Tides-nak semmi esélye nem volt azzal a szörnyû Druid drafttal.
Legalábbis nekem eddig max 1 et adott, de az is 20 arénából 1.
Reynad pickjei nagyon jók voltak, volt tömegkezelése (flamstrike) a lényei is okosan volak megválogatva, és persze a fireball és a pyroblast büntetett. Massannak nem sikerült ilyen jó lapokat pickelnie, viszont eléggé tempós lett a deckje a sok alacsony költségû lényei miatt. Szóval a döntõn egyértelmû volt, hogy ha Massannak nem jön hihetetlenül jól és Reynadnak nem jön nagyon rosszul, akkor Reynad lesz a gyõztes.
A meccs elején Massan dominált, de a végjátékra elfáradt a deckje.
Számomra a vigasz ágon volt egy olyan meccs, ahol egy srác játszott druid deckkel, sajnáltam a srácot, mert iszonyú rossz pickeket kapott, és szerintem idegességében még hibázott is. De a többiek jók voltak, de a topba nem véletlenül azok kerültek akik.
De érdekelne a lap választásos videójuk, kíváncsi lennék mit miért választanak. Nekem még mindig nagy gondot okoz a megfelelõ lapok össze válogatása.
Vagy ami összejött deck azt legyártották és friendly meccseket mentek?