40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Az egész játék egy rng halom, úgy kell bármelyik dekkembe egy DL, mint a fejemhez egy 5 golyóval töltött pisztoly.
Elmegy 1 removal? Na bumm, van még a tarsolyomban rá megoldás, nem is egy. Sokkal fontosabb szerintem a board control, mint az, hogy maradjon +1 removalom vagy sem.
Igaz, csak a saját tapasztalatomra tudok hagyatkozni, mert nem nézek videokat, de az azt mondatja velem, hogy ne használjak DL-ot. Használtam! Kipróbáltam többféle felállásban majd 2 héten keresztül. Többször megszívatott, mint amikor nem. Igen, amikor nem, akkor volt bódogság', mert kb. meccset nyert nekem ott rögtön, de egyszerűen JÓVAL több volt a bosszúság vele, mint az öröm.
Egyébként a jelenlegi meta olyan, hogy megmondom neked a frankót, idestova 2 hónapja nem láttam olyan játékost, aki kitolta volna ellenem. Ez a Druida rankeden erre rögtön kettővel jött. Egyiket az 2. körben coinolta, utána a következőt. Mind a kettőt hamar lekaptam, elvesztette a board controlt, cserébe viszont nekem rögtön ott volt a semmiből +2 lényem. Ott voltunk a 4. körben és nekem lent van a boardon már 5 lényem, melyek közül az egyik 4-et, a másik 7-et sebez, neki pedig üres a térfele, de tele a keze. Well played...francokat! Badly played, remove DL asap. -
Bizony... rém egyszerű.
Zozzancs példája teljesen jó. Komoly nehézségei vannak és nem csak azért mert kezdő és nem ismeri még a combokat/lapokat eléggé, hanem főleg azért, mert egyszerűen base dekkel kell szenvednie, nem base dekkek ellen.
Ellenben, ha most 10k-t rászánna és nyitna belőle fele-fele arányban classic és GvG paklit, jóval könnyebb dolga lenne, de már akkor is, ha a Naxx wingeket megnyitná.
De én aki lassan 5 hónapja gyűröm én is AZONNAL még nagyobb előnyre tennék szert, ha 10k-ért nyitnék boostereket... -
Negritis #10587 biztos hogy jó?
fogadjunk hogy nem mindig jó egy priestnek sem
pl egy shrinkmaister hoz le én a fejemet fognám, vagy ha kevés a hp-m és ott az lehozza a soulpriestet hogy nem tudjam magam healelni
de kb az összes battlecry lap esetében nem jön jól (kivéve injured blademaster pl)
az meg hogy leveszi egy swp? na és? ellőttél egy removalt amit akár egy yseriara is használhattál volna, de most se shrink se swp
a deathlord célja pontosan az hogy menj neki mindennel amid van, mert kb 50% hogy nem jársz rosszul, mert a lap ami lejön nem fordítja meg a boardot
+ kihúztál egy removalt / elnyelt egy csomó sebzést
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.08. 17:48:29 -
Semmit. Ha csak az nem számít költésnek, hogy 2 db. bundle játékomat cseréltem el 5 db. booster kódokra. -
"Amúgy meg Trump is elmondta"
Szarok rá, engem inkább a Shep véleménye érdekel továbbra is.
Ha nagyban függ a lap értéke attól, hogy milyen kaszttal kerülök, szembe, akkor az a lap nem jó. Az a lap nem állja meg a helyét a legtöbb helyzetben, hanem csak néha jó. A "néha jóra" meg nem lehet dekket építeni. Mert mindig benne van ebben a rohadék Deathlordban, hogy lehozza az ellenfél pakkijából egy legendaryt, egy giantet, vagy hasonló durvát. Borzalmasan nagy rizikó, amikor kiteszik 2. körben coinnal, vagy 3. körben és te egyből letudod venni, holott nyilván azért tett ki ilyen nagy HP-s tauntot, mert szeretett volna mögé "beépítkezni".
Az a baj továbbá vele, hogy felhívás a keringőre. Nincs az a HS játékos a Földön, aki, ha meglátja nem ver bele izomból mindent amije csak van (priest meg fogja és SWP-el kiröhögi), mert tudja, ha leszedi, az neki csak jó.
-
tuti hogy lenne. ha elverné a controlt v a midrange-t akkor is eláradna az egész aggroval. -
Negritis #10583 az emberek akkor is a "könnyű", gyors sikerre mennének
cserébe még több lenne a fullos aggro deck
amúgy mondj már nekem olyan online kártyajátékot ami egyből odaad neked minden lapot és sikeresen működik -
Csak ha mindenkinek meglenne minden lapja lehet nem lenne ennyi aggro fos, hanem szép normális játék folyna, mert pont a p2w miatt van ennyi belőlük, mert az az "olcsó". -
sztem aki f2p annak kellő f2p elvetemültsége megvan, hogy tartóztassa magát a fizetéstől. Ezzel a hozzáállással jönnie kellene egy olyan dolognak is, hogy ha már f2p menő vagyok, akkor van ingerem undorító cancerrel is tolni, mert úgy megmutathatom mindenkinek h ingyen vok sztár.
Amikor nincs hozzá undorod, akkor vagy veszel dolgokat és megnyugodsz, vagy szidod az rng-t meg a cancert amit te is játszhatsz.
nekem ez a meglátásom a f2p-p2w téren. -
Nekem az p2w ha valaki azért járhat előrébb, mert gyengébb játékos ugyan de megvett egy csomó paklit és összerakott egy fullos decket. Persze erre lehetne mondani hogy hát örüljél hülyegyerek, hogy ingyen játszhatsz egy ilyen jó? játékkal. Na igen de erre én meg azt mondom, hogy akkor legyen fix ára a játéknak és legyen hozzá évente 2 kieg amit szintén fix áron meg lehet venni és akkor nem lenne ez az óriási különbség egy ma kezdő és egy már elejétől fogva játszó között. Úgyhogy szerintem ez a rendszer nem igazán jó, persze el lehet bohóckodni basic paklikkal meg a többi hasonló szinten lévő játékossal de, hogy őszinte legyek az emberi természetet ismerve nem gondolnám ,hogy túl sok olyan játékos van aki ne szeretne minden hónapban egy kicsit előrébb végezni, vagy többet nyerni arénában, vagy akár csak casualban, mint az előző 30 napban. Ja, és tudom mi lesz még a Jolly Joker, a hát de ez egy gyűjtögetős játék és az meg ilyen. Na és? Mi lenne ha nem gyűjtögetős sémára épülne hanem fixre, szerintem semmi, persz elveszne a paklinyitás élménye de cserébe minden lap meglenne és mindenki tudna fullos paklikból dolgozni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.08. 17:03:33 -
Negritis #10579 nem tudom :D ha tippelnem kéne akkor kb 100 győzelem után a titkos küldikkel van elég dustja az embernek hozzá
ha mákosan nyit akkor hamarabb
ebben benne van hogy minden olyan lapot ami nem része a kiválasztott decknek azt bontani kell
és igen frappánsan hangzik, csak pont Zeke beszélt róla a H1Z1 közvetítése alatt, hogy mindenkinek relatív mit jelent a P2W
nekem azt hogy van olyan content ami nem érhető el ha az ember nem fizet érte
és ez jelentős előny
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.08. 16:53:59 -
Tudom de tök jól hangzik és azért van is benne igazság. Teszem azt ma elkezded, mennyi idő kell mire azt az "olcsó" paklit összerakod? Nem napok (átlag játékos).
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.08. 16:51:27 -
Negritis #10577 tudod ezzel továbbra is vitatkoznék, pont a zoo/mechmage és hasonló budget deckek sikere miatt -
"free to play, but pay to win" :D -
Negritis #10575 Cenarius és Sylvanas nekem nagoyn hiányzik egy jó nem force-savage duduhoz -
durva h Savjz duduval R1 legend eu-n és ma már r2 legend amcsi szerón is. -
Negritis #10573 7 gvg pakli és 3 nax szárny asszem ennyi amit költöttem rá
de nem attól függ egy játékos "szintje" hogy mennyit költ rá alapvetően -
Zozo0122 #10572 Én megvettem a Naxx szárnyakat, azok szerintem jobban megérik pénzből mint goldból. -
A többség nem költött rá, van aki vett pár paklit de ha jól tudom Tinman semmit, ahogy én sem, csak ami összejött az aranyakból. -
Zozzancs #10570 egyébként ti sokat költöttetek a játékra vagy van aki full f2p-ben nyomja? -
Negritis #10569 Kripp anno UT-t és Belchert is szarnak ítélte, és eleve nem sokat adok a véleményére -
Persze, lebuktál, van ilyen :D Amúgy meg Trump is elmondta, hogy nagyban függ a lap értéke attól ,hogy milyen paklikkal kerülsz szembe (ha úgy tetszik a metától) leginkább, valamint attól ,hogy milyen pakliba használod és hogyan. Kripp meg amúgy is aréna játékos és éppen ezért constructedben nem pont ő az akinek a véleménye mindenható :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.08. 15:58:03 -
Rákerestem youtube-on a Deathlord szóra, mert érdekelt, hogy csak én látom-e így. (A 2. srácot a Diablo 3 videói kapcsán anno már láttam.) -
Negritis #10565 ezzel indulnak a dolgok, de ez még a legutolsó kieg előtt jött (mondjuk full basicnél mind1)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.08. 15:19:56 -
Esetleg nézz a neten basic dekkeket. -
Azt teszem, biztatom, hogy válasszon jobb kikapcsolódást :) Ja, egyébként Trump jól abbahagyta az oktató sorozatot, pedig lenne még miről beszélni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.08. 15:13:56 -
Most még :) -
A kezdöket bíztatni kell :) -
Zozzancs #10558 nem akarom törölni :D, am kösz a tippet -
Nézd meg Trump oktató videóit, de a legjobb ha törlöd az egészet a francba. -
Zozzancs #10556 kezdem unni hogy egyfolytában kikapok... nyilván én vagyok a béna, de nincs valami jó stratégia így az elején amire törekedni lehet? nyilván a lapok bekorlátoznak, de csak van valami taktika :D -
Ahhoz képest, hogy nem szoktál videokat nézni :DDDDDDD
Egyébként meg egyáltalán nem rossz lap, mert lehet ,hogy lehozza a kombóhoz szükséges lapját, vagy egy olyan lényt amit később kellene kijátszania, vagy egyszerűen csak nem jön létre a battlecry ami szintén hátrány lehet. Nyilván vannak ilyen helyzetek amikrő la videok készülnek de sokkal több az amikor az ellen hátrányba kerül miatta. Tudom te sosem jártál így.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.08. 14:00:59 -
Negritis #10554 handlockban és echo mage-ben is bőven jól működött
többször hozott le baglyot ellenem mint ragnarost, és nem csak én vélekedek így róla
nem jó minden deckbe azt bármikor aláírom, de hogy használhatatlan fos az barokkos túlzás -
Szinte kizárólag, csak én is ilyen helyzetekről tudnék beszámolni...
-
Negritis #10552 rankeden sem kifejezetten igaz, de nem vitatkozok vele
2 hónap múlva majd rájön hogy jó és akkor meg isteníti -
Rankeden igaz lehet amit mondasz, arénában már nem biztos. -
Hát ez a Deathlord még mindig hihetetlen egy szar. Druid pakolt ki az előbb egy ranked meccs során kettőt ellenem, de ezzel olyan hátrányba hozta magát, amiből már képtelen volt kikeveredni, pedig utána pakolta ki a legendary-kat. Annoy ezerszer jobb taunt. -
Be kell lépni. -
Ja, akkor inkább belépek :) -
Negritis #10547 abban 100%-ra én sem vagyok biztos, mert ált max annyira beléptem hogy eldobjam ami nem érdekel :D