Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy ilyen szar arénát. Magere esett a választásom, se Pyro, se Flamestrike, se Poly, se Secret. Összesen volt két Fireball-om. Egy gyözelemig jutottam. Ezt még gyakorolni kell.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mephike
Anno én ezzel a két videóval kezdtem neki az arénázásnak. A két videó együtt 3 óra, tudom, hogy hosszú, de hasznos videók.

kabel15
Engem mostanában Sámival mindig rogue fog meg 9-10 win környékén.

BattleTag: kabel15#2672

BEAST
Tegnap két arénakörömet is hunterek zárták le, a csudálatos mindent elpusztítok lapjaikkal. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kabel15
Gyakorold neten a pakli össze állítást. Vannak erre oldalak is. Azok ingyen vannak nem vesztesz vele aranyat. Egyébként érdemes olyan hero-t választani ami univerzális. Szóval mondjuk Mage Paladin ezekkel könnyebb nyerni.
Nekem mondjuk a Sámi Hunter is fekszik de ezekhez már nem árt 1-2 spéci lap. Hunter hez meg szerencse mert elkezdesz építeni egy beast paklit aztán nem jönnek a beast ek. Ha meg nem szeded ki a beast paklihoz az OP lapokat tele leszel beast el. :D

tommyknockers
Én tökön szúron magam, eddig max 1 arénát sikerült megnyernem, valamit nagyon nem jól csinálok :D

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Azzal is mentem.
Akkor kaptam druidát, meg sámit. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Múlt hónapban én is így jártam azután 1 hét után szépen sikerült haladni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkHorSe
nyomjad a zoot! <#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Control warrioral nem sikerül elmozdulnom 20as szintrõl.
Sõt még 2 csillagot is vesztettem. <#zavart2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Botond
Maget a barival ütöttem le, ez mekkora már? :D
A Prophet Velen kártya nagyon jól illik a mage deckbe :D Sikerült lemásolnom egyet egy priest ellenféltõl Mirror Entity kártyával, onnan nem volt nehéz nyerni, egy tûzlabda 12 sebzés :D

Amúgy néztétek ezt az új szivárványos hátlapot? Elég ótvar szerintem :D De amit most kaptunk black temple, az menõ, jól néz ki.
Shep
Jó az még egy hétnek is :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
*min 5 napig

Mephike
reset után én sosem játszom ranked meccset min. napig, pontosan ezért :)

attiGT
reset megvolt, 10 meccset lejátszottam, 9 zoo 1 miracle. jó a játék

Shep
Ok, köszi.

Három lehet "raktáron" ha három olyanod van amit nem teljesítettél addig nem kapsz újat.
Shep
Ha az adott napi küldetést elhalasztom megcsinálni, másnap még elérhetõ lesz?

kabel15
Ha jobban bele gondolok, akkor elég könnyen ki lehet játszani a lapot, persze ismerni kell, hogy mi az. Szóval ugye a secret lényege hogy az ellenfél nem tudja hogy mi is az. De ha rájött akkor ott a hex/polly amivel akkor kapunk 2 barit a kezünkbe? :D A másik, hogy mondjuk úgy érdemes lerakni ha csak 1 olyan lényünk van lent amibõl szeretnénk 2 kézbe vissza szedni. Mert ha mondjuk van 2 lap akkor valószínûleg a gyengébbet fogják vissza rakatni a kezünkbe. Persze valószínûleg tauntos lények fognak inkább vissza kerülni a kezünkbe. Egyenlõre nem tudom eldönteni, hogy mennyire is jó ez a kártya.

Kripp szerint nagyon szar az új mage lap. Kíváncsi leszek hogy igaza lesz-e.

http://www.youtube.com/v/sbWpZJG8xVA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Valami gáz volt mert feladni sem tudtam csak kilépni, na mindegy, pedig már örültem h megfogtam a zoo-t :)
Shep
Szerintem már rég ledobott titeket, csak még nem írta ki, vagy pedig egy újabb bug, mint a kezdõkezes is volt (?).

Ha valaki "lebegteti" a kártyát az asztal fölött akkor nem jár le a timer? 5 perce tartogatja és nem történik semmi, nem dobott ki meg semmi ilyesmi...
végre megvan az elsõ legendary kártyám, még pedig gruul :D

Wot: Totti93

Shep
Hát ez nem az én napom, kifogtam egy 10 legendarys paklit, végigpörögtek a lapok, ha nincs a végén még egy legendaryja nyertem volna, aztán jött 2 hunter akik természetesen mindig felhúzták az éppen szükséges lapot nekem meg minden ami kellett volna valamiért a pakli aljára kevert, hát ennyit a szerencsérõl.

Zickler
Bocs, a Redemption -re gondoltam

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Mert pl. a Repentance is úgy mûködik, hogy AoE clear esetén az a minionod születik újjá ami elõbb lekerült a pályára.

attiGT
mert így van

DarkHorSe
ezt megis mibol gondolod?

Zickler
Az kerül vissza a kezedbe, ami elõbb lekerült az asztalra.

kabel15
Kicsit férre írtam/értelmeztem.
De mondok mást, ha területivel megsemmisíti 2 lényemet akkor melyik kerül vissza 2x a kezembe? Vagy mind a 2 vissza kerül a kezembe 2x?
Ez lehet csak engem foglalkoztat, de attól még számomra fontos.

attiGT
de te, elõbb írtad le, hogy nem aktiválódnak a secretek a saját körödben, brainfart?

Mivel a sajat korodben tamadsz, ezert nem fog aktivalodni.

Zickler
Az ugyanúgy a te körödben történik, szóval nem dog aktiválódni a Secret.

Zickler
Az ugyanúgy a te körödben történik... szóval nem fog aktiválódni a trap.

Mephike
A secretek csak az ellenfél körében kapcsolnak be.

Mephike
A secretek csak az ellenfél körében aktiválódnak. Szóval ha a saját körödben nekimész egy lénynek a saját lényeddel, és a lényed ettõl meghal, attól a secret még nem fog aktiválódni. Persze ettõl még jó lap ez az új mage secret.

kabel15
Mondjuk egy 3 HP-s lénnyel megtámadok egy 4 sebzéssel rendelkezõt.

Zickler
nem értem hogy mire akarsz kilyukadni? hogy érted hogy te vezeted bele a sebzésbe? magyarul megöleted a saját körödben? nem fog aktiválódni a trap.

kabel15
Elvileg Secret csak az ellenfél körében aktiválódhat, szóval mondjuk azt nem tehetem meg hogy én ütöm agyon sylvanas-t majd 2 lesz belõle a kezemben :D. Más kérdés, hogyha én vezetem bele mondjuk a lényt a halálos sebzésbe akkor is aktiválódik e.

megelõztél :D úgy látom már épülnek fejben az aggro ush mage paklik :D

Ezt egész biztosan nerfelni fogják vagy valami + feltétel .
+3 manna lény vagy a visszajött lényeket nem idézheted meg x körig. Milyen az , hogy bedobok egy leeroyt kiosztom a sebzést . köv körben leütik én meg bedobok 2 db leeroyt :D:D

dave9004
Leeroyt jól ellõjük 4 manánál már, hogy legyen még kettõ :D
jóságos ég :D
kabel15
És common.

Shep
Csak kicsit :D

DarkHorSe

DarkHorSe
En szeretem, nekem az egyik kedvencem. Tobbfelekeppen is lehet jatszani, agro pala kifejezetten vicces tud lenni :)

Én is rühelltem.
Próbáld megépíteni a Shockadin paklit.

kabel15
Jól játszik, de nem mindig õt nézem, mikor palával tolja az egyáltalán nem érdekel, kb ott tartok ha nem lesz dust om valami lényre szét szedem az összes pala kártyámat majd. Rühellem azt a hero-t, persze késõbb lehet majd változik a véleményem, de egyenlõre nem játszok vele.