Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nálatok is játszhatatlan? Max 3-4. körben kifagy, timeoutol.
kabel15
9-3 as sámi 😞 2 rogue és a végén egy mage fogott meg Venture Co. val.
Ez volt a pakli. Semmi tisztítóm nem volt 😞 Pedig elég sokszor jól jött volna 😞

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Igen, az sem lenne rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vagy hónap végén goldot/dustot ranktõl függõen.

Shep
Annyi értelme van szerintem, hogy láthatod a kemények mivel nyomulnak és te ahhoz képest hol tartasz, de tényleg lehetne benne még legalább 1 szint ahol kapsz valamit, teszem azt 1-2 paklit, vagy egy random ritka kártyát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!

Milyen combót csináltam, apám....

2 db Young Dragonhawk

köv kör:

mindkettõ megkapta a Power Overwhelming-ot

belevertek a hõsbe 5 x 2 x 2 20 hp-t

Aztán egy void terror felzabála az egyiket, aztán lett egy 8:8-as lényem.

És felhúztam utána egy Demonfire-t.
Amúgy tényleg.
Rankednek nem sok értelme van.
Nincs motiváció.
Pl ha rank 10-nél kapsz valamit stb.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kabel15
Rankedet minek? Én csak arénázok. Paklik és gold abból lesz. Rankednek max a legend hátlap miatt van értelme. Top16 ba bekerülni EU ban elég necces. Szóval jelenleg nem ad olyan + a ranked ami miatt megérné.

Ezt itt most úgy beszélitek, mintha egész hónapban nem akarnátok játszani. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Elég, hogy alapból 18-ról indulsz.
kabel15
Én rank 8 ig mentem múlt hónapban. Így vagyok most rank 18 on. Azt mondjuk nem tudom, hogy kell e játszanom ebben a hónapban rankedet, hogy megkapjam a hátlapot. Vagy elég hogy alapból 18 ról indulok.

DarkHorSe
Ha a honap vegen is igy fogsz allni, akkor megkapod.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

tommyknockers
Fasza, akkor hagyhatom így, hogy rank 19 vagyok 1 db csillaggal? 😄

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

DarkHorSe
ha rank 20 alatt vegzel ebben a honapban ladderen

tommyknockers
Akkor kapom meg a szivárvány hátlapot, hogyha ranked 20 vagyok?

kabel15
Az hogy valaki lemásol egy netes top10 es paklit még nem biztos, hogy fog is tudni vele játszani. Rá kell érezni a dolgokra. Tisztában kell lenni vele, hogy pontosan milyen lapok vannak a paklidba, mibõl hány darab. Meccs közben hány lapod ment már ki. Mekkora eséllyel fogsz bele húzni egy döntõ lapba. Utána jöhetne a taktikák, számolgatások hogy arcba megyünk vagy inkább tisztogatunk.

Botond
Hát még két-három lap és érzem az erõt a druid paklimban. 😊
DarkHorSe
Nem lehet visszaesni, de 17-20 kornyeket eloszerettel farmoljak winert

Botond
Nem lehet visszaesni 21re akárhányszor kapsz ki?
Shep
Még ha meg is lennének a lapjaim mások másolásához akkor talán helytálló lenne a dolog, de mivel nincsenek ...

Botond
Saját pakli, saját taktika, nem csak a netes Playerek másolása, és akkor jobban megy majd. 😊
Shep
Az most hót mindegy, kazárban is ez van 😊 Még a napi küldi sem megy. Játszottam 6-ot, lehet tippelni, hányat nyertem. 😊

DarkHorSe
nem kotelezo ladderezni

Shep
Jó, feladtam, csak az nem ver szarrá aki nem akar. Jött egy rogue, kb 5. körben felhúzta a fél pakliját 1 kör alatt, ezek után biztos maradt esélyem.

Shep
Éljen megint 20-as szinten vagyok 0 csillag 😄 Kár ,hogy nincsen negatív rang, biztos megdönteném a rekordot 😊 Egyszerûen semmi nem jön össze.

Shep
Én tegnap arénáztam egyet, mondom olyan régen bontottam már paklit, hogy így félidõben (2700 arany volt akkor) nyomok egyet, hát az összes létezõ 1-2 manás semmire való lapot bedobálta, talán egy epic volt de legendary még hírbõl sem. Mágussal voltam de varázslatot annyit adott, hogy 1 flamestrike, 1 poly, 1 jeges, meg egy az az 1 manás 3-at random sebzõ és kifújt, semmi más. Úgyhogy a kevés manás sok lényes paklival szenvedtem, végül 2-t sikerült nyerni de hát az elég sovány, úgyhogy megint elkönyveltem ,hogy az aréna fõleg a mákról szól.

Tgnap elõtt kitaláltam, hogy controllal megyek csak rankedre.
7-4 lett a vége, lentebb le is írtam.
Tegnap 4-4.
Mondom mégis váltok Rush paladinra.
1-4
No ez se jött be csináltam 1 weapon warrior-t.
6-5
Valahogy kifogom az olyan meccseket, hogy esélyem se legyen.
Kezdéskor 8-10 mannás lapokat ad a gép.

Pirest 1. körben kimásolja a paklimból Mind Visionnal Sunwalkert.
12 hp-nál mondom 2 kártyája van ennyit nem sebez, úgyhogy nem a védekezésre koncentráltam, hanem, hogy következõben leütöm.
Mi volt nála? Grommas Hellscream + Inner Rage
Nincs mellettem az RnG.

Mephike
Tegnapelõtt összejött két olyan napi küldim, amiben warlockkal kellett volna 2 meccset játszani. 5 meccset játszottam, nem tudtam nyerni. Dettó levittem õket 10 HP-ra vagy lejjebb, de onnan elfogytam, mérgemben ott is hagytam a játékot. Aztán tegnap meg kettõbõl kettõt nyertem, olyan könnyen, hogy öröm volt nézni.

Ma nekem is így volt. Akármit is csináltam, akármilyen paklival is mentem, csak vereséget halmoztam vereségre. Elöször miracle rugóval, majd zoolockkal, aztán váltottam midrange druidra, majd végsö lekeseredésemben midrange sámán. 1 meccset nem bírtam nyerni, pedig istenemre, megpróbáltam. Levittem az ellent 5-10HP környékére és onnan mindig, mint a fönix hamvaiból, valahogy mindig feltámadtak. Nekem meg vagy nem volt lap már a kezemben, vagy csak olyanok, amik az adott szituációban pont nem segítettek semmit. Adok 1-2 nap szünetet a játéknak. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Megvan az elsõ legendarym. Na nem azért, mert bontottam, hanem mert legyártottam a hiányzó 2 murlocot és megkaptam. Így aztán a murloc paklim erõsebb lett de még mindig kellene bele 3-4 lap.

Shep
Tudjátok mit utálok leginkább a játékban? Azokat aki még 1 manánál is hosszasan nézegetik a lapjukat, aztán késõbb is hatszor átnézi oda vissza, elkezdi kirakni, visszahúzza, mintha az élete múlna rajta. Ha legalább 1-2 rank környékén lennénk de nem.

Mephike
Az új warlock lap.

Úgy nézett ki hogy az én köröm alatt tõle jelent meg a piros nyíl és a kézben lévõ kártyáim meg beragadtak.

Ehh ez valami új bug hogy az ellenfél csinál valamit az én köröm alatt amitõl nem tudom használni a kézben levõ kártyáim? Majdnem emiatt az exploit miatt szoptam ki egy mage ellen.

Én rankeden voltam így.
Az elmúlt napok viszontagságai miatt mondom csak 1 paklival megyek, nem váltok.
7 win zsinórban.
Na mondom ütöm a vasat, amíg lehet.
7-4-nél kapcsoltam ki a játékot.<#szomoru1>

Shep
Szarrá alázott ma mindenki. Persze úgy nem nehéz ha elsõ 6 körben 3 partyban is csak varázslat jött fel, azzal aztán lehet mit alakítani, ha nem látom nem hiszem el ,hogy ilyen létezik. 1x ok, 2x hát még belefér, de 3x egymás után?

Shep
Milyen meglepõ, megint leállás van.

Most R18 2-n állok.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

A miracle rogue egész jó pedig. Én most kezdtem el vele a Rankedet, egyelöre 5 nyert meccs zsinórban, 1 Zoolock, 1 Midrange Hunter, 2 Priest és 1 Mage ellen. Remélem, így megy a továbbiakban is.

Bármivel! <#nevetes1>
Sockadint fõleg mage és warlocok,de elszórtan találkozok tauntolós druidákkal valamint sámánnal is. Ott az arctámadás nem megy.
Warrioral biztos, hogy ellenfélnek kapok 1 Sockadint/warlockot/ és 8-10 mannás lapok vannak a kezemben kezdéskor.
Warlockkal, meg control warriorokkal/pirestekkel találkozok.
De sok a miracle rouge is. (pedig én pont nem szeretem, mert nekem nem jönnek úgy a lapok vele)

Shep
És mivel fognak meg?

warrior
paladin
Továbbá Murlock pakli

Shep
Én ilyenkor kihasználom, hogy 20-ról nem lehet vissza esni úgyhogy mindenféle poén paklival próbálkozok aztán ha valami betalál akkor azt meghagyom. Mondjuk most úgy jártam ,hogy a gyereknek 3 lapja volt és persze, hogy a halálos kombó volt az, mi más lett volna. Kellett neki egy assassin meg 2db +4 sebzést adó és nála volt. Az ilyenekre mindig rácsodálkozok ,hogy ezeknek, mindig minden bejön 😊

attiGT
ne haragudj már de milyen deckel tolod, hogy rank 20ról képtelen vagy elmozdulni?

De már vissza is tértem R20 2-re.
Nyami
Arénázni kellene, de nem akarom elkölteni az aranyat, amíg nem látom a küldiket, és hogy kraftolhatóak lesznek-e a kártyák.

És igen!
A mai napon kb 30 meccs után (vasárnap óta) sikerült elmozdulnom rank 20-ról. (rank 20 3 csillaggal kezdtem a szezont) <#hawaii><#nevetes1>

Shep
Hát a szivárvány hátlaphoz nem kell túl sokat tenni 😊

tommyknockers
Hát, ma megint megpróbáltam az arénát, ismét sikertelenül. Szerintem maradok a rankednél, ott jobb eredményeket érek el, meg kaphatok majd szivárvány hátlapot *-* 😄

nyugi én perma 3/3akat megyek arénába 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
Én most 1 polly, 1 flamestrike, 1 fireball-al vagyok, 10-0-ban. Bár az igaz hogy kegyetlenül jó minionjaim vannak. (3 water elemental pl.)

Battletag: Muhee#2716