40521
  • Shep
    Ez mekkora, control warrior, várom Groomasht és csak nem jön, csak nem jön, hát nem volt neki, de ha lett volna akkor sem nyer.
  • Shep
    Jól van egyből belefutottam ebbe a fos sámán szarba.
  • Negritis
    mikor a fagyi nem engem hanem a mech zoot szivatja meg :D

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.14. 13:29:34
  • Mephike
    Ez a Xixo féle hunter számomra nem pálya, sokkal jobb hunter deck is található a piacon. Megértem, hogy van kinek EZ deck idegesítő, de ahogy kabel is írta a controlloknak ez csemege.
    Websniper (Webspinner) most Gahz'rilla-t adta be. Meg is simogattam érte a kis pókot :)
  • Negritis
    rank 10ig akarok lemenni vele, kiváncsi vagyok sikerül-e :D
  • kabel15
    Na majd ha rászánom az időt kipróbálom. De most hogy végeztem a 20 pakkos kihívásommal elkezdek arénázni mert kellenek a lapok vagy a dust.
  • Negritis
    nyilván, de ilyen alapon akkor control warit vagy jaraxust sem játszok mert Harrison :D
    én használom, igazából azért mázli is kell hozzá hogy pont kint legyen Harry bátyja
  • kabel15
    Csak az a gond hogy elég sokan játsszák Harrison Jones-t. És ha ki rakja ellenem akkor kb végem van, Persze ha az utolsó körömben Rockbiter+doomhammer akkor valszeg nyertem :D
  • Negritis
    bomb lobber ami helyére sztem sylvanas pl jöhet, doomhammer kell bele szerintem mert + wincondition
  • kabel15
    Egyébként próbálgattam, csak doomhammer helyett asszem TBK-t tettem bele. De lehet kicsit fel turbózom Legendaryval Mondjuk Sylvanast is bele rakom. Ha már le craftoltam.
  • Negritis
    én eddig 3 meccs 2 győzelem
    de az elsőt mikor buktam akkor a magenek olyan mákja volt hogy semmivel nem verem :D
  • kabel15
    Doomhammert kéne craftolni. Mondjuk nat pagle lehet áldozatul esik :D
  • Negritis
    próbáld ki azt amit tegnap trump tolt
    bár sztem nem teljesíen
    brutál módon haladt vele
  • Shep
    Lehet úgy kellene és utána kellemesebb lenne priesttel :)
  • Tinman #10975
    5 rugó win = 100g

Ízirájder!

Rugónak az alap dekkjében is vannak csúnya dolgok, meglesz az! :-)
  • TBTPumpa
    Mondom, hogy utál ez a játék:

Closed bétában kedvencem volt a Rouge, de már jó ideje nem. Erre csak olyan quest-et kapok, hogy vele kéne nyernem. OMG Blizz
  • kabel15
    Xixo Face Hunter
  • Yserac
    Melyik facehunter-ről beszéltek/féltek? Én valahogy nem találom sokkal erősebbnek a huntert, mint a többi kombó dekket.
  • kabel15
    Xixo hunter is csak rank 4-5 ig jó. Utána megjön a control áradat és ha már lent van 2 taunt vége van a face hunternek mint a botnak.
  • Zozo0122 #10970
    Mára elegem van a mákos köcsögökből. Folyamatos topdeck az utóbbi 5 meccsen, de komolyan! Általában egy körre vagyok a lethaltól és bemákolnak. Legutóbb egy paladin, 0 lap a kezében és pont behúzza azt ami neki kellett, 5 élete volt nekem meg 4 lényem lenn. A mai nap katasztrófa, gondolom ezt kapom, amiért a múltkori nap kb. összesen kétszer kaptam ki priesttel...
  • Negritis
    ezt a Trump féle shaman-t próbálta már valaki?
    holnap lehet rápróbálnék majd
  • dave9004
    csináld tovább. legalább elmozdulhatsz olyan rankra ahol kevesebb az ilyen rák.
  • Shep
    Á kész, ez nagyon durva, ezt nem lenne szabad hagyni. Na abba is hagyom mert már én szégyellem magam. Zsinórban nyertem vagy 5-öt.
  • Zozo0122 #10966
    Szegény pala belesétált a rákdarálóba :D
  • Shep
    Öcsém ez a xixo hunter tényleg kegyetlen, semmit nem kell csinálni csak menni arcra, az előbb egy pala belement az adok kapokba, hát nem ráfázott, full boardja volt feltápolt tokenek, meg minden pár hp-m volt, nyomta a well played-et, csak aztán koppant mikor bevittem 17 sebet 1 kör alatt :D
  • Shep
    Éljen megint topdeckelnek és nem tudok nyerni.
  • Negritis
    trump turn2-be bevert 18 sebzés a mechmagenek :D
    aztán fegyó és most crackle-be bízik :D én turn5re a 2 crackle bevert 9et :D
    úgy hogy nem jött neki spell power totem :D
    szal hozta az átlagot a cucc
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.13. 22:54:49
  • dave9004
    az mekkora h 5 priest winért bemegyek casualra és jönnek a mechmágusok és sorra verem mindet :D
  • Zozo0122 #10961
    Jaja, találkoztam már control hunter próbálkozásokkal, abban legalább van fantázia.:D
  • Dreadshade
    Mondanám, hogy próbáld ki a controll huntert csak ahhoz is elég sok legendary kell pl Ragnaros, sylvanas, Gahzrilla meg ugye az új epic lapjai, de sokkal élvezetesebb vele tolni, igaz nem olyan hatékony sajnos mint a rush változat, de most ez tetszik és azért is controll hunterezek + a win ratem se szörnyű vele egyelőre kb 50%. Azóta volt olyan is, hogy felvettek friendbe és nemhogy leszidott hanem megköszönte, hogy végre nem egy rák ellen kellett küzdenie :D
  • Zozo0122 #10959
    Én kipróbáltam quest miatt casualban rakétással. 5/5 win, azóta be sem léptem vele, undorító. Úgy képzeld el, hogy semmit nem kell csinálni csak menni arcra kb. Nagyon ritka az, hogy egy lényt le kell szedned, ha meg le kell, akkor bagoly vagy hunters mark és meg van oldva. Nyilván ha counterdeck jön, akkor esélyed sincs, ott feladhatod kb. Nem fekszik nekem ez, hogy kb intrakábelesen küldöm a betegséget más gépére. :D
  • Shep
    Mondjuk Leeroy helyett majdnem jó egy Rakétás, vagy egy Argent. Lehet összerakom kipróbálom milyen, de az eddigi tapasztalataim alapján nem igazán tudok ezekkel játszani.
  • Zozo0122 #10957
    Hát gyűlölöm az egész classt, hányok tőle. De azért lényegesen jobb a helyzet az undertaker nerf óta :) Általában le tudom nyomni őket, de ha látom, hogy hunter jön legszívesebben belevágnék valamit a monitorba. Az a legrosszabb, hogy ha ki szeretném maxolni a játékot, akkor muszáj leszek hunterral is elmenni level 60-ig.
  • Shep
    Neked rémálmaidban tuti hunterek tűnnek fel és üldöznek :D Amúgy milyen az új deckje, tudsz linket adni hozzá, megnézném mire készüljek :)

Ja, asszem megvan, hát Leeroyom nincs, mert betörtem és Sylvanast csináltam belőle anno. Amúgy ezzel a deckkel már találkoztam, ez volt aki topdeckelte a KC-t, ha az nincs vége van, mint a botnak. Amúgy hulladék deck ez is, ha elfogy a lapja annyi.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.13. 20:45:04
  • Zozo0122 #10955
    Ezt a xixo féle új facehuntert...remélem büszke magára, hogy egy ilyen rákos szarba folytotta a metát. Ja hogy kb minden szerveren legend lett vele? Gratulálok neki, ezzel felbátorította a többi gyökeret, akik ezt utánozni szeretnék és ömlik a rák a monitorból ha belépek a játékba. Lassan szemrákot kapok, holnap megyek is a szemészetre szerintem :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-Mi a panasza?
    - Azt hiszem szemrákot kaptam számítógépezés közben.
    - Valóban. Mondja nem játszik Hearthstonet?
    - De igen. Lehet, hogy attól?
    - Találkozott xixo új deckjével?
    - Szinte csak az van meg mechmage doktor úr!
    - Tudom, nem Ön az első aki erre panaszkodik. Feküdjön fel ide kérem...
    Ekkor leszíjaznak és törlik a picsába az accomat amíg ordítozok velük :( ...
  • Tinman #10954
    Csinálj egy olcsó aggro netdekket, van ilyen base dekkel is. Ilyennel tuti bemákolsz pár küzdelmet, amikor olyan ellenféllel találod szembe magad, aki kb. a 6. körtől keménykedne inkább, de addigra te kb. végzel is.

Worthy opp lesz mindig. Mindig azt írja ki :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.13. 18:08:17
  • 1Darton1
    Ha questet akarsz gyorsan csinálni, akkor még mindig az a módi, hogy párszor feladod rögtön a meccs elején. Casualben elég sokat kell bukni ahhoz, hogy beálljon a beépített ratinged alacsonyra, 20-as rank körül viszont borzasztó ellenfelek vannak, ott nem nehéz nyerni rossz paklival sem.
  • Shep
    Hát nem mindenki tudja lepucolni a saját boardját :)
  • TBTPumpa
    Worthy opponent!
    BlizzCon-os hátlap, paklijában 3 Legendary-val. Mondom OK, ez tényleg Worthy opponent. Ty Blizzard!
    Napok óta ilyeneket kapok, meg olyan Quest-et, hogy nyerjek 5 meccset a Rouge-val, akivel 1 győzelem is nehezen jön össze, nemhogy 5. Úgy érzem utál engem ez a játék. Én próbálom szeretni, de ő nem hagyja magát! Plátói szerelem ez!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.13. 17:18:31
  • Mephike
    Ohhh, az tényleg well played :)