Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. H h nem Mage-el olyan paklit sikerült összeraknom, szinte nem is tudatosan, h már ranker 14-nél tartok! Ez nekem nagy szó, eddig 16 volt a max. Nem is értem h sikerült ilyen jól, egyáltalán nem tûnt annyira erõsnek amikor összeállt. Egymás után nyertem vele casual-ban, utána próbáltam meg a rankedet is, és mûködik. De az igazán durva paklikkal csak most fogok összefutni gondolom.
Shep
Igazából én mindegyikben látok fantáziát, bár egyelõre nem ilyen meccset eldöntõket, de késõbb még simán változhat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tök jó a tegnap összedobott priest control paklim, persze nem rankedra csak kazuárra de vicces dolgok vannak benne, igazából sokkal szórakoztatóbb, mint egy rush deck.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én már nagyon kíváncsi vagyok a többire is.
Szerintem eddig kevés a Nagy durranás.
Loatheb, Dancing Sword (Weapon warrior kényeztetve lesz ezzel és a másik fegyverrel)jónak tûnik. Duplicate illeni fog az aggro magebe.
Baron nagyon nem izgat. Mondjuk Hunterbe lehet jó lesz Webspinnerekkel, meg Savanna-hoz.
Másik két legend olyan ok, de semmi extra. Túl könnyû kijátszani.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Végignéztem most az új lapokat, és van bennük fantázia, meg kombó lehetõség. Jó lesz ez.

Faceless, Leeroy, Power Overwhelming jó lapok, igazság szerint mondjuk eddig csak a facelesst használtam, a többi szerintem inkább szituációs a pakliban.
Nekem mountain meg molten giant is van benne, viszont Jaraxxus nincs, se Ragnaros. Mondjuk Ragna lehet hogy nem lenne hülyeség, majd kipróbálom.

Az elején nagyon jól ment a paklival, rank 16ról rank11-ig, aztán most visszaestem rank14-re és onnan az istennek nem tudok mozdulni. Se zoolock, se freeze mage, se ramp druid, se miracle rogue, se handlock nem segít. 😄
Rápróbáltam már token druiddal is, de az se volt annyira jó. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Debéna vagyok. 😄
Nembaj, öööö, az enyém az png! 😄
Ez nem ugyan az.
Az elsõ a Freeze ellen volt jó, az a Miracle ellen. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
Görgess lentebb 9 hsz-t <#banplz>

Battletag: Muhee#2716

Shep
Te tudod de szerintem jó buli a murloc pakli, fõleg mikor jól összeáll.

Shep
A videon felbuzdulva csináltam egy paklit (priest), igaz jó pár lap hiányzik nekem de azért így is nyertem 3 partit 1-et meg buktam az 5. körben egy zoolock ellen. Másik 3-ban viszont hosszú csata alakult ki egyikben sikerült elérnem ,hogy az ellen az üres pakliból húzogatott 😄

Új lap, anti miracle.

kabel15
Szerintetek le craftoljam 400 manáért az Epic Murlockot?
Már csak ez az 1 hiányzik a Legendary murlock hoz. A többi megvan. Lehetne vele funn olgatni kicsit 😄

BattleTag: kabel15#2672

Köszönöm a választ meg a linket 😄 Meg hát gondolom ez nem olyan deck, hogy kipakolok mindent csak úgy ész nélkül 😄 Valamennyire bele is kell jönni, ami csak jó pár match után lesz.
Ami neked jobban bejön.
Illetve függ attól, hogy milyen paklikkal kerülsz szembe a legtöbbször.
Minden variánsnak van elõnye.
Nézd meg ezt a videót lehet ez lehet segít.
HandLock összeállítás

Hali emberek! Kérdés szeretnék feltenni. Egy Giant Warlock paklit szeretnék készíteni, legtöbb lap összegyûlt hozzá. Azt szeretném kérdezni, hogy melyik guideot érdemes követni? párat megnéztem és mindegyikbe volt valami eltérés. Bár gondolom a faceless manipulator, leeroy, power overwhelming, soulfire, big game hunter mindeképp maradhat, de pl láttam olyat amiben pl nem volt jaraxxus, sõt olyat is amibe watcherek se meg mountain giant se csak a molten + ragnaros. Annyira mostanában nem követtem a metát itt meg biztos van aki tud segíteni és könnyebb most nekem mint google-ön keresgélni. Fõleg amiatt amit írtam is, hogy nem csak 1 verziója van ennek a decknek. 😄
De így utólag belegondolva nem hinném, hogy ez miatt a kártya miatt kiveszne 1 paklifajta.
Tény, hogy nagyon kellemetlen a Freezenek, de mit lehet vele nyerni ellene?
1 kört.
7 mannáig jó a Flamestrikeok, Blizzardok és Frost Novák ellen.
10 mannáig jó a Flamestrikeok, Blizzardok ellen.
Illetve miután kirakják Alexet 1 kört nyerhet vele, mert nem tudják bevinni a kombót, ez alatt le kell ütnöd, vagy visszatölteni az életed 21 fölé maradék 5 mannából. (második lehetõségnél +ba még le kell szedned Alexet, vagy tauntot lerakni, különben buktad azt az 1 kör elõnyt)

De biztos, hogy általánosan használt lap lesz.

qetuol
én borzasztóan kíváncsi vagyok arra, hogy számolják ki, hogy 5-tel kell többnek lennie, hogy balancolva legyen, nem pedig pl. 4-gyel, vagy hárommal. de még a kettõ is soknak tûnik.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Elég kellemetlen lap, az biztos.
Ez nagyon jónak tûnik.

Zoo még erõsebb lesz és most talán milhouse sem lesz olyan szörnyû ha kombózza az ember a zooban.
RIP Freeze mage
A többi Naxos kártyáról nem is adnak ki semmi infót?

Pedig nekem nagyon nem úgy tûnik sokszor, a paladinnal amivel 7win lett a vége azt hittem 3 sem lesz.
A legjobb faji lapokból szinte semmi sem volt, 0db Consecration, 0db Blessing of Kings, 0db Equality és csak 1db Truesilver Champion, meg talán 1db Aldor Peacekeeper, de lehet az is nulla volt.
Még most sem igazán értem, hogy lett a vége 7-3, mondjuk a tempo elég jól el volt találva, sokszor ez is elég.

Shep
Szerintem neked jó lapokat dob arénában, ez lehet a titok 😊 Nekem jelenleg legerõsebb paklim a murloc-os de mint tudjuk jelenleg az sem elég túl sok mindenre, de én ól elszórakozom vele meg a másik 4-5-el, és hát ugyebár ez lenne a lényeg, a szórakozás.

AntiHero
Hát nem tudom. A héten csak sz*ptam...

Unrankeden is olyan ellenfelek kapok, hogy csak fújom a tallut magamról <#csodalk>

Arénát meg inkább hagyom is a héten..az katasztrófa. Pedig múlthéten ment <#help>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez érdekes, mert nálam meg pont mintha jobb körök lennének arénban, gondoltam is hogy megkérdezem itt, más is ilyesmit tapasztalt-e, de akkor már nem kell, mert megvan a válasz, hogy nem. <#awink>
Ezen a héten az arénák amúgy így néztek ki nálam:
Mage 5win
Mage 9win
Druid 4win
Rouge 4win
Paladin 7win
Mage 4win

Shep
Üdv a klubban. Én most végeztem egyel. 1-et sikerült nyerni. Az a durva, hogy végig mondtam minden lépésüket és öcsém tényleg ott volt náluk a lap, ami arénában azért elég durva. Ráadásul még a pakli amit kaptam is olyan volt, hogy 10 aranyat nem ért.

The Curse of Naxxramas Adventure will be released on July 22 in the Americas and July 23rd in Europe. The Arachnid Quarter will be the first wing available in the adventure on July 22, the other wings will be released one at a time on a weekly basis.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Curse of Naxxramas Releasing on July 22

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Ezért nem kaptam semmit.
25 dust és a pakliból 40 dust.

Hasonlót futottam régebben én is, annyi, hogy volt 1 winem. Be mákoltam 1 gold Ragnát jutalomnak 😄
Huh srácok!
Olyan 0-3at mentem arénában rouge-al, öröm volt nézni.
Mind3 meccsnek hamarabb vége lett mint a 9kör.

Kb. a lényeg úgy is a lény mana költsége, élete és sebzése. Az a pár szófordulat ami a lapokon van meg bemagolható.

Egy barátom 0 angol tudással állt neki angol nyelvû vámpír kártyajátéknak, rendesen gyûjtögetõsben. Mindig megkérdezte, hogy az adott lap mit tud és bemagolta azokat, amik fontosak voltak neki.

Versenyen meg úgy is mindenki tudja mit jelent a lap, neki csak el kellett fogadnia, hogy ezzel nem bsszák át.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem tudok róla, de gyorsan hozzá tud szokni.
Megtanulja mi-mit jelent.

Hali! Pár napja kezdtem a játékot. Meg szeretném mutatni az egyik barátomnak. Csakhogy õ nem tud angolul. Meglehet oldani hogy magyar szöveg legyen a kártyákon? Köszi!

Shep
Úgy csináltok, mintha megromlana a felhalmozott arany 😊

Hát én szóltam pár hónapja hogy nem kell 5000-ret összegyûjteni mert úgysem lesz annyi 😛

Shep
Attól függ kinek, én pl. hónapokig gyûjtögettem az 5000-et, amibõl vissza lehet számolni ,hogy nem 700 arany jött össze hetente.

DarkHorSe
Akkor vegulis tok folosleges volt goldot felhalmozni, 7 nap, 700 gold, nem valami nagy kihivas azert

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hetente egy rész.

DarkHorSe
Hetente 1 ilyen resz fog megjelenni? vagy egyben az egesz?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

The plan is still to Curse of Naxxramas out in July, but not this week ;-)

Nekem a kacsintás a "this week"-nek szól! Szóval akkor jövõhét? De hát nem sok van már júliusból!

We are still on track to release Curse of Naxxramas in July, but it will not be tomorrow. - Aratil

Shep
Tud valaki jó arany szerzõ paklit?

Shep
Egy milk papot én is szeretnék összerakni, de egyelõre rengeteg lap hiányzik hozzá.

Jön holnap a kieg vagy még nem? Tudtom róla valamit?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ilyen vicces meccsem se volt még, anno csináltam egy milk papot, gondoltam tolok pár fun meccsett úgyis kell a napi questhez. thoughsteal-el elszedtem két cold blood-ot meg egy conceal-t a rugótól....Lerooooy,cb,cb hit conceal következõ körbe elburnölt midnent, de kevés volt én meg faceless. adasdasd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kabel15
Pap ellen azért leszel bajba mert a 8/8 as lényeidet simán le fogja szedni Shadow Word Death el. De ugye csak 2 van neki. Szóval arra számíts hogy az elsõ 2 le fogja kapni vele. Szóval az elsõ 2 amit leraksz nem is érdemes nagyon tápolni. Ha elnyomta a 2 spell-t utána a következõket rakhatod le tauntal, onnantól nem lesz sok esélyük. Talán az elsõ 2 nek érdemes azokat lerakni amik lapok alapján kerülnek manába, mert utána 1 körbe le tudod rakni 0-0-4 ért a 2 8/8 at tauntal.

BattleTag: kabel15#2672

Valaki tudna jó taktikat ajánlani priest ellen? Egyszerüen handlockkal nem birok ellenük. A lapjaim jönnek, azzal nincs baj, boardcontrol is megvan, valahogy megis ök gyöznek. Nem megalazo veresegek, de akkoris. 😊
Most is rankeden nyertem zsinórban hat meccset, erre jön egy priest es elver. 😊 Igaz, meg csak rank14-én vagyok, de a 4 csillag jobben nezett volna ki, mint most az 1. Raadasul most megint kezdhetem a bonusz Streak összeszedeset. 😊

én átlag 3 gyõzelmet hozok össze sztem, az meg pont az hogy már megéri
nem arról van szó hogy MINDEN kör megfogja érni, de ha tudod hozni az átlag 3at akkor megéri

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873