40521
  • Devv
    Rájöttem, nem a FoN az OP, hanem a savage roar. 3 lénnyel is bebasztam 21 sebzést, pedig előtte gyógyított magán az ellenfél és gondolom megnyugodott... Ja és a mind control tech is OP! :)
  • Zozo0122 #11148
    Semmivel, csak jól néznek ki. Amik meg nem basic lapok és goldenek, azokat több dustért törheted.
  • JethroHUN
    A Golden kártya variánsok amiket a karakterek 10 feletti szintjeiért járnak azok mivel jobbak mint az alap kártyák?
  • Tinman #11146
    Sony Xperia Z1C

Mikor kb. 1 hónapja próbáltam kifogástalanul ment, viszont mivel ez nem mobilos verzió egy picit kicsinek láttam a kártyákon levő betűket.

A patch óta nem próbáltam... asszem van már rá mód, de most éppen nincs rá időm, hogy meglessem, meg gépen tolom nem kis kijelzőn.
  • imikszde00
    Csak egy pici ironia volt. Engem is idegesit az ha jugger nem lovi le az 1 hpt 3 minionbol. Vagy szilvike a legrosszabbat hozza 3bol . Persze korbe is lehet jatszani, de vannak helyzetek mikor nem es megkovetelik a batorsagot :)
    Nincs bajom a jatekkal csak bosszant mikor ilyen aprosagon tud bukni a meccs.
  • imikszde00
    En s3 minon nyomattam, de miutan kijott a nerf azota nem indul. Meg nem talatam/kerestem mukodo verziot. Igazabol akadozott, de ha fuggo vagy jatszhato. Haverom s3-as telojan kevesbe akadozott, es azon mar siman lehet jatszani. Galaxy expressen is megy jatszhato lagg-al.
    Mas telefonrol nem tudok velemenyt mondani.
    Ha megvan a rendszerigeny, akkor elfut. Csak nem ugy ahogy szeretned, mert nem valami optimalizalt a jatek.
    Remelem nem uj tartalom lesz a nagy bejelentes, hanem a mobilos verzio
  • dave9004
    aki mobilon tolja annak milyen telefonja van?
  • Shep
    Kijelenthetjük ,hogy tényleg utál a játék. Továbbra is a mindegy mivel vagyok nem nyerhetek móka megy. Na jó mondom mechmage és mi történik? Kézben a 2 goblin a fogaskerék mester és a 2 technikus, majd ezek után körökön át egy db. mech nem jön, hát köszi. Na de ez hagyján köv meccs, eljátssza ugyanezt. Mondjuk csak 6536 mech volt a pakliban, szóval teljesen érthető. Bár a tegnapi leaper-abusive kombót nem überelte :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 17:24:38
  • Shep
    Értem az iróniát de sajnos tényleg így van. Valahogy nem tartom jónak, hogy egy olyan játékban ahol igen nagy szerepe van a szerencsének még pluszba berakunk egy csomó véletlenszerűségre? épülő lapot. Persze így minden hétre jut 2 trolden video :)
  • imikszde00
    Tul sok a random a jatekban. :) ez itt a baj :D
  • Shep
    A shredder fos is természetesen alexet dob neki, mert hát ugye nincs elég hulladék legendary lap, csak a jókat dobhatja. Fogadni mernék ,hogy ha legyártanám nekem mindig csót meg pecást adna, esetleg egy vérmágust.
  • Devv
    Bontottam egy golden knife-ot és egy golden hungry crabet. A crab csábító, hogy betörjem. Remélem nem jön egy nagy murloc áradat...
  • csoszi87
    Én arénára használtam, mivel sokszor volt, hogy vasárnap összeraktam a decket, aztán jövő hét szombaton játszottam csak le a meccseket.
    Ott jó volt.

Bár tényleg kitakar 1-2 dolgot.
  • Shep
    Én egyszer bekapcsoltam, hogy mit mutat meccs közben és borzalmas, nem igazán lehet testre szabni mit hol jelenítsen meg, kitakarja a gombot stb. Nekem egyedül az kellene belőle ami mutatja ,hogy hány lap van a kezemben, hogy ne kelljen számolgatni, mikor van 7-9. Úgyhogy csak a pakli mentésre meg berakásra használom.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 14:18:00
  • csoszi87
    Nem pont tökéletes megoldás, de van 1 progi (állítólag legális), amivel akár netről is le tudsz menteni deceket (a sajátjaidon kívül persze) és 1-2 kattintás és betölti neked játékba magától.
    Ez mellett ha beállítód mutatja játék közben milyen lapok (és hány) vannak még a deckeben (főleg arénára jó ez). Az ellenfélnek mik mentek ki.
    Menti a deck statjait is.
    Deck Tracker
  • imikszde00
    Szinten igy kaptam en is. :) de hat az rngre nincs panasz :D
  • Shep
    Úgy tűnik a játék golddal próbálja kompenzálni a rettentő szar rng-t amivel napok óta meg vagyok tisztelve ugyanis 3 napig csak 60 goldos küldetésem volt ma meg megkaptam a 100-ast :) Mondjuk amennyire megy lehet gép ellen fogom lenyomni :)
  • Negritis
    Illidant semmiképp, bár a BGH túltengés miatt most nem használható, de ha lenne én használnám pár szituban
    Cho-t már hamarabb zúznám, bár ha lenne csak funból beleraknám a Zoomba :D
    Mogor nekem is megvan, azt is használják páran

szóval én ezeket nem zúznám be, nem kiemelkedő legendaryk, de szituációüs lehetőséget adnak

valamint a Handlock a jelenlegi metában nem a legjobb a sok dudu miatt
  • Mephike
    Van pár felesleges legendás lapom (Illidian, Lorewalker cho, Mogor), szerintetek megérné darálni őket, és az így nyert dustot egy értelmes handlock pakli összerakására áldozni?
  • Tinman #11130
  • 1Darton1
    Nagy veszteség lenne a világnak, ha az a zoo deck eltűnne, amit legutóbb láttunk tőled.
  • Shep
    Deck Trackert használom erre a célra.
  • Tinman #11127
    Nekem minden dekkem saját. Ahogy bővítem/tesztelem, nekem mindig macera lementeni, majd a kép alapján visszanézni, hogyan is volt korábban, ha valami módosítás nem vált be.

Ráadásul napi küldire sokszor ki kell törölnöm egy fix bevált dekket adott kaszthoz, mert olyan quest van, ami teljesen más jellegű dekket részesít előnyben. Más dekk kell ha Naxx-ban játszom, más dekk ha haver ellen. Csak rugóból meg van 3-4 elképzelésem.
  • kabel15
    Miert keves? 1 perc alatt ossze rakod a paklikat. Nekem minden cast ra van egy deck es kesz. Azokat se nagyon hasznalom.
  • imikszde00
    Nyugi. A blizzard tudja mi kell a jatekba :)
    Fizetos slotok :D
  • Tinman #11124
    Szerintem semmi gond nincs azzal ha leírod, mert totálisan on, sokkal jobb, mint a kuplungtárcsákról értekezni.

Na de ami nekem NAGYON hiányzik ebből a játékból:

Több vagy elmenthető DEKK lista!

Van 9 db. és??? Mondok 19 db. helyzetet amikor jó lenne, ha több lenne... tökömet szerencsétlenkednek ezzel!? -.-
  • Negritis
    nem :D én most épp FF 13at tolom :D
    reggel mentem egy 10/6ot a shamannal :D
  • Shep
    Haha találkoztam egy Alexes handlockkal, csak nem Negri volt az? :) Sikerült megvernem, nagy nehezen 3 hp-m maradt. :)
  • Zozo0122 #11121
    Nem tudom, én most 16-on hülyéskedek, legalább ki tudok próbálni pár új ötletet :D
  • Shep
    Húzok leaper gnóm, tap, kapok egy másikat, köv kör, húzok abusive sgt, tap, abusive, ezek után fel is adtam. Néha tényleg úgy érzem ,hogy benyomták a gombot,hogy még véletlenül se tudjak csinálni semmit. Na de semmi gond lassan nekem is sikerül 17-re visszaesni és akkor jöhet a streak. :DD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.16. 23:27:55
  • Shep
    Végre, megint nem tudok nyerni semmivel.
  • Zozo0122 #11118
    Annyira egyszerű lenne...kéne az optionsbe egy legördülő menü az összes hőssel, illetve még egy beállítás: "egyik sem". És akkor amit ott bejelölsz, az a hős NEM jöhet ellened amíg ezt meg nem változtatod. Kész. Sokkal jobban élvezné mindenki a játékot.
  • Shep
    Kiégtem. Duplicateli Ragnát, és hasonló nyalánkságok, radásul folyamatosan csak mage jön ellenem, ezzel is kezdhetne valamit a Blizz, a francnak sincsen kedve mindig ugyanazon hős ellen játszani.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudom, de jól esik leírni.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.16. 22:34:11
  • Mephike
    Ez csak nézőpont kérdése.
  • Devv
    "Have u seen a new film "50 shades of Naxxramas"?" Twitch komment...
  • Shep
    Ennyi.
  • Shep
    Hát de inkább játszok 2 jó meccset, mint hat rusholós fost.
  • Negritis
    vesztes helyzetben benne van hogy hátha "feladod" és arra játszik :D
  • Tinman #11111
    Fogalmam sincs miért, vagy mi alapján, de előfordul. Rankeden főleg.

Akkor csak velem csinálják azt, hogy az utolsó pillanatban szórja ki full nyert helyzetből a lapokat? A másik baromja ennek a fordítottja, amikor full vesztes helyzetben húzza az időt.
  • Negritis
    casual vagy ranked
    rankedon is rank függő, én múltkor 4x kaptam ugyanazt a mechmaget :D
    utálhatott is hogy a shamanom verte 3-1re :D