40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mindjárt megvan a gold, az 5. dekkre :-) -
hah boom az új leeroy -
Jövő héten vége a hónapnak és a szezonnak. Szóval jövő héten már lehet rankedezni ugye? 
Csak a hátlap érdekel (Rank 20 a cél).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 09:30:10 -
A másik: nem értem miért erőltetitek a priestet arénában.
Kb. a legérzékenyebb a draftra. -
Mindig van mire fogni, rinyagépek
-
Ez sajna így van... mondjuk amikor a mage-nek se poly-t, se flamestrikot, se pyrot, se fireball-t, se egy nyamvadt legendet nem ad, akkor az úgy kb. instant fail :-/ -
Nem. Az aréna a játék legigazságosabb része!
Ott adott meccsben nem számít, hogy mennyi pénzed van, vagy mennyit grindeltél össze. Csak az számít amit az rng kiosztott. Ez néha mocskos szar, néha fair enough, és amikor meg minden klappol, akkor meg tarolsz. Nekem volt olyan aréna runom, hogy 1. körben 7x nyertem, utána meg 1x és vége... iszonyat random, de nem csak neked, hanem az ellenfélnek is. -
Néztem én is, jól ment neki. :) -
Negritis #11181 trump épp 5. a SenX Hunter deckel
elég gány :D -
Zeta most verte el Kolentot :) -
Na elmegy a, na oda 0-3 gyakorlatilag már a 2. körben tudtam hogy esélyem sincsen, de hogy ne legyen elég rúgjunk még egyet a barom játékosba..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszem ezzel meg is dőlt a rossz aréna után jót ad elmélet.Nem volt még belőlük csak vagy 5, kivéve a boxert.
-
Na asszem vagy 2 hónapig megint nem arénázok. Constructedes paklik jönnek arénában, vicc.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 23:06:49 -
Na nyomok egyet, olyan szar lapokat kaptam ,hogy esélyem sincs, 0-3 lesz. Varázslatot csak chosent, pws-et meg 1 deatht adott. Esélyes?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 22:58:39 -
Zozo0122 #11176 Nem tudom, az aréna nekem nehézkesen megy...talán azért mert túl random és gyűlölöm, ha valaki szerencsésebb mint én, igazságtalan egy játékmód az aréna, csak azért szoktam néha tolni, mert jók a jutalmak. Egyébként soha nem lépnék be oda. A legrosszabb az egészben, hogy ahogy elindítom az aréna meccseket, már várom a végét és a jutalmakat...nem is élvezem...random szarokkal megyek más random szarjai( vagy éppenséggel majdnem hogy constructed szintű) ellen. Van, aki meg szinte csak arénázik, hát különbözőek vagyunk :) -
Jó neked én meg csak kapom a sok retek mekmédzset amivel nem lenne gond mert ha megfogom az első rohamot akkor fordítok de hát ugyebár ha nem jön ami kell akkor 5-6 kör és vége a dalnak. Aréna is ilyen fos most, még mindig full aggro az egész? -
Zozo0122 #11174 Lehet :D De ma már szerencsére nem volt rákfolyás rankeden, szóval elég jó meccseket mentem :) -
Üdv a klubban. Szerintem már az is bejátszik ,hogy visszatorlódik a mezőny. -
Én mondom ,hogy van ebben a játékban egy beépített % amitől nem nagyon hagy eltérni a játék. Szépen visszanyerem magam oda ahonnan elkezdtem a bukást és hirtelen megint jön az eszméletlen szar leosztás, ő a 3. körben kirakja a kezét én meg csak nézek, mert nincs nálam semmi amivel tudnék takarítani pws nem sokat ér pyro nélkül, ahogy a circle sem auchani nélkül. most akkor megint buknom kell 6-7 meccset, hogy ugyanide vissza tudjak jönni? -
Zozo0122 #11171 Áhh, nem bírok ma lejjebb menni mint 14 :( Mindenkinél van Búm, Sznídszoldsredör és az adott kaszt legend bármivel is jönnek :D -
Negritis #11170 nyilván, de a control wari az ami pl Naxból is a legkevesebbet "változott"
beltcher+deaths bite - loatheb a többi ember függő
darkbomb jó (én is használom) de sokan még mindig inkább soulfire-t tolnak
Malganis sztem nem releváns, Boom meg mindenbe benne van :D -
Hát azért, healbot, darkbomb, boom, sokaknál ott van Malganis is és recomb. -
Negritis #11168 amúgy pl a handlock se sokat változott és én imádom
mondjuk a healbot elég sokat adott hozzá a dolgokhoz :D -
Negritis #11167 mondjuk nekem gromash-shield slam - brawl kéne még egy control warihoz :D
szal azom se lesz :D Baron talán megvan -
Juggernaught-ot nem nagyon láttam még egyébként, sőt szerintem 1 kezemen meg tudom számolni az eseteket. Ráadásul akkor sem értek vele túl sokat. Priest elég jó counterje a control warinak, kár ,hogy másnak meg nem nagyon :)
Na megvan a 7 győzelem, ennyire nehezen szerintem még sosem lett meg, de legalább visszajutottam 14-ig.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 22:07:11 -
Zozo0122 #11165 Néha kettő is belőle :D Meg sokaknál Dzsuggernaut is :D -
Ja, tényleg, igazad van. Így legalább mindennapos a 20-30 shield pont. :) -
Negritis #11163 nana shieldmaiden is belekerült! :D -
Az a baj ,hogy már marha unalmas ellene játszani, mindig ugyanaz történik és azon múlik ,hogy ki nyer, hogy éppen ki húz jobban. -
Zozo0122 #11161 A control warrior nagyon jó deck, csak mocsok drága :D És ellene menni is mindig jó :) -
Ja, azóta sem sikerült megnyernem a 7-et, még az utolsóval küszködök. -
Ezt a control warriort sem értem, mióta kitalálta valaki azóta annyi változott ,hogy belerakták a bombást és ennyi. Komolyan nem rohadt unalmas hónapokig ugyanazt játszani? Tényleg nem értem az embereket, ennyire nincsenek ötletek, hogy csak majmolás megy? -
imikszde00 #11158 na a mázlifaktor ma velem volt . Ilyen még tuti nem történt a játék során.
Hunter ellen. utolsó kör.
Ha topdeckkel. márpedig egy hunter mért ne ? akkor ő nyer, ha nem akkor én :)
lejött neki leeroy jenkins . Mondom ne már ! így kapok ki ? megyek a feladásra:....
látom knife jugger dolgozik. első 1/1-es BUMM bele. a második is BUMM bele. :D
A végét már mindenki tudja :)
-
Zozo0122 #11157 Szerencsére engme most elkerülnek, pedig most secret palával nyomom...ez ellen esélyük nincs a mechmageknek. Amúgy a Coghammer a legjobb új fegyver szerintem, kár hogy csak 1 esett még :( -
Hozzám kegyes az rng, múltkor tirion jött át, utána belcher, persze jött kisebb minion is... -
Kevés? Tegnap is meg ma is 1-2 handlockot kivéve csak mage jött ellenem. -
A törpe egy kalap szódavíz, mindig az 1/1-es token fost hozza át, vagy ha az nincs akkor a legszarabb semmire nem jó lényt. -
Mindig mással. Rugó, warrior, warlock nem nagyon... Fun dudu most nagyon adja. Majd elmúlik ez is...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.02.17. 19:21:55 -
Zozo0122 #11152 Attól függ mivel játszol :) Druidnál pl állandóan számítanak rá. Mivel tolod legtöbbet? -
Tudja, hogy nálam van? -
Zozo0122 #11150 MC techet mindenki próbálja körbejátszani, gondolkodom is rajta, hogy helyette berakok egy Kazánmisztikust :D Bár most újra kevés a mechmage meg a hunter...