40521
  • 1Darton1
    A shadowstep mellett még kidnappert is szoktak belerakni. Izgalmas pakli, pár hónapja volt nagyon divatos. Mivel én ritkán játszom hard controlt, ezért szerettem őket ellenfélnek.
  • TBTPumpa
    Március 6: PAX East.
    Főszerepben: HearthStone, Heroes of the Storm és Overwatch:

Jöhetnek az új infók az új tartalmakról (új HS kiegészítőről)!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 20:09:42
  • hawkie22
    Attól függ, mekkora monitoron játszod. :D Én két monitorral "dolgozom", szóval a kitakarás megoldható, csak még mindig nem jöttem rá, hol tudom változtani, hogy ne a húzott lapokat mutassa, hanem ami még a pakliban van. :)
  • hawkie22
    A napi küldikért kapott gold sem mindegy, van 40, 60 és 100. Nyilván érdemes a 100as napi küldiket csinálni, de viszonylag ritkák. Emellett 3 gyözelem után kapsz 10 goldot casualban meg rankeden, illetve arénában. Menni fog ez, csak idö kérdése. És ez az, amit a fizetös játékos meg tud venni, semmi mást. Csakis idöt vesz a pénzén. A kártyákat te is meg tudod venni goldból és a legendary esélye ugyanaz egy fizetö mint egy nem fizetö játékos esetében. Szóval tényleg csak ennyi a különbség.
    Nem tudom, hogy WoW-ozol-e, de másfél havidíjból már tudsz venni 15 paklit HS-ben. :D Legfeljebb addig nem WoW-ozol. :D
  • hawkie22
    Hex, kérdeztél már játék közben is, ott nem tudtam kifejteni, kevés volt a hely. Kezdöként elöször a normál gépi ellenfeleket gyözd le. Utána az eliteket. Utána húzz fel minden höst 10es szintre. Ezekért kell kapj összesen 500 goldot, ha emlékezetem nem csal. 10es szintig megkapod a hösök alap lapjait. Ebböl már lehet paklit összerakni. Nem leszel vele 1 nap alatt legend, de meg lehet ezt is oldani Basic pakliból, mint ahogy nem egy streamer is megtette.
    Arénát egyelöre felejtsd el. A következö, amit érdemes megcsinálnod, bár ehhez is Gold kell, az Naxxramas, onnan fixen jönnek lapok. A másik, naponta tudsz cserélni egy napi questet, érdemes próbálgatni, hátha beadja a nyerj 7 játékot-küldit, amit meg lehet csinálni gépi ellenfél ellen is, de csak ezt az egyfélét.
    Ha megvan az 500 goldod, akkor meg nyitsz 5 paklit belöle, lehet vegyesen régi-új pakli, abból van 25 lapod. Mégis több mint a semmi, kezdésnek jó.
    Az elején szívni fogsz, jóval többet, mint nyerni, de ez van. A játék több mint egy éve megy, ne várd, hogy aki az eleje óta játszik, azzal egy szinten leszel, nyilván, hogy több kártyája lesz, mint neked és jobbak is. De egyáltalán nem biztos, hogy vette, söt. Ha valaki jó arénás, akkor simán csak az arénáért kapott paklikból összejöhet neki az összes kártya.

Szóval annyit tudok mondani, türelem, türelem, türelem és kitartás. Nézz streameket, olvass utána a lapoknak, építs paklit, próbáld ki öket casual-ban és ha már jobban megy, akkor irány a ranked vagy az aréna.
  • Shep
    Na jó de ezek mind használható legendek, egy Millhouset bohóckodáson kívül mire használsz, vagy egy Beastet, kirakod és meghal. Persze be lehetne törni őket de 400 dust rohadt kevés értük, bár az utóbbit lehet mégis betöröm és beleáldozom egy Bombásba vagy egy shredderbe (ezt pl azért érzem jobbnak, mert nem tudják bgh-zni.
  • Zozo0122 #11223
    Nyitott legendjeim: Ysera, Juggernaut, Tinkmaster, Mukla. Ebben a sorrendben nyitottam őket, a többi Naxx :( Ez azért annyira nem sok. Bár sokat nyitogattam az utóbbi időben a szimulátorban ( nem felhúzott beállításokkal) és ott esett Ragna, Alex, Sylva, Grommash, stb. Na ez miért nem a játékban történik?:D Legrosszabb a tegnapi nap: mondom nem veszek classic packot, inkább megnézem a szimulátorban, csak játékból, hogy mit kaptam volna. Black Knight...felbasztam magam és soha többé nem nyitom meg a szimulátort Valahogy bennem van a babona, hogy a szerencsémet ott elhasználom és nem marad a játékra :D
  • Zozo0122 #11222
    Hohó, tényleg sedovsztep kimaradt, el is feledkeztem róla :) Jó ötlet köszi :D
  • Shep
    Na elmész a fenébe, van Muklád is, meg Ysera, meg minden, aztán folyton panaszkodsz. Nekem meg a legerősebb legendarym Sylvanas.
  • dave9004
    millelni akarsz oracle-vel de nincs benne shadowstep?
  • Zozo0122 #11219
    Lol, alkottam egy Millrugót :D Sose jött még ellenem ilyesféle próbálkozás, de az ötlet bevált, nagyon jó vele játszani. (hosszúak a meccsek és közben gondolkodni kell ám) Ötletek hozzá? Egyelőre ilyen:

• Negritis
    spectate patch
  • Zozo0122 #11217
    Most megjött nekem is a kedvem a rugóhoz...de nem akarok 2 prepet craftolni...annyi más jó lap hiányzik még.
  • Shep
    Neked de az ellennek annyira nem :)
  • Shep
    Erről. Nekem 1 db arany van belőle.
  • karmacoma
    Én is próbálkoztam oil rouge-al. Kicsit minion központúbb lett, mert nekem sincs prepem. Utóbbi sajnos alapnak tűnik. Néha ugyan úgy sikerül kombózni, de nagyon sokat húz lefelé, hogy nem lehet elnyomni egy prep sprint+spell kombót, hanem rámegy egy egész köröd a laphúzásra. Kb. 50% környékén megyek vele. Nekem is két prep lesz a következő craft.

Szerintem ez az a deck, aminél a legtöbbet kell előre gondolkodni. A sámánt is azért szerettem, mert az overloadokat folyamatosan számolgatni kellett, és tervezni kellett 2-3 kört. A rouge ugyan ez. Figyelni a kombókra, a boardclearekre és a burstre. Amúgy régen is azt imádtam a rugóban, hogy van egy kör, amikor csak rángatod az egeret és pörög a sebzés az ellenfél arcára. Valahogy fun. :D
  • TBTPumpa
    Erről beszéltek?

Nekem Sylvanas kellene, bár szerintem kiesni sosem fog Classic pack-ból.

Még a végén beadom a derekam és veszek 20 csomag kártyát euróért, hogy le tudjam craftolni.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 14:56:10
  • JethroHUN
    Guide alapján raktam össze. heartstoneplayer.com-ról a magehez meg most a rougehoz.
  • 1Darton1
    Ha casualt játszol, akkor kezdőként egy közepes ratingen fogsz indulni, és nagyon sok vereség kell ahhoz, hogy hozzád hasonlókkal sorsoljon össze a játék. Ezért szoktam inkább a ranked meccseket javasolni, mert annak ebből a szempontból jobb a mechanizmusa.
    Persze az is számít, hogy milyen decket akarsz összerakni alap lapokból, például druiddal és rogue-gal nem érdemes indítani.
  • Negritis
    1,5 nap után nem te vagy az isten császár? köszönjük emese

ennél sokkal durvább pay2win játékok vannak (koreai mmo-k nagy része pl)
    nincs az amit TE mint játékos nem tudsz összeszedni aki meg fizet igen -> nálam ez nem p2w

valamint, egy full basic deckel el lehet érni a legend rank-t ami elvileg a játék teteje (és a játékosok nagyon kevés része éri el)

nem mondom, hogy nem jut előnyhöz az aki fizet érte, de nem TUDÁS-t és erősebb lapokat vesz, hanem IDŐ-t! (nem is tudom ki mondta ezt itt korábban de igaza van vele)
  • Mephike
    Nem is értem, hogy ennyi idő alatt miért nem vagy legendary player... Ezerszer is le lett már írva, hogy kezdőként mi az az út amit végig kell járni.

A prep már egy ideje a listámon van, szerintem ez lesz a köv craft.
  • JethroHUN
    Ez a játéka legnagyobb pay2win pénznyelő amit eddig láttam. Hány euró az istencsászár pakli, amivel nem lehet veszíteni? Hétfőn telepítettem fel, már kikaptam 30-40-szer? Már nem számoltam annyiszor. Alap kártyák szarok... Az mm szerint az a "worthy opponent" akinek a full paklija legendary... Első pár körbe lepakol egy rakás lila meg narancssárga lapot. Zsinórba ez megy.
  • Shep
    Hát ez a gond, hogy prep az alapja szinte minden róg decknek.
  • 1Darton1
    A tanárnénit lehet pótolni mondjuk egy shade-del, de a második prep nélkül nagyon hektikus lesz a pakli.
  • Zozo0122 #11205
    Nekem is tetszene a rogue, más felállásban is, nem csak mint oil, de hiányzik a 2 prep. Azok nélkül meg egy rugó deck szinte semmit se ér :(
  • Shep
    Akkor úgy még távolabb vagy tőle :) mondjuk az a vicc, hogy az említett 3 lap nélkül is elég jól működött.
  • Negritis
    nekem 2 prep hiányzik :D
  • Shep
    Közben rájöttem már mi hiányzott nekem belőle, 1 prep meg a tanárnénik.
  • 1Darton1
    Tipikus szituáció: az ellenfélnek kint van 3-4 lénye, neked semmi, több sebből vérzel, és abban a körben annyira meg vagy lőve, hogy csak egy sprintet tudsz elnyomni, aztán mégis 2 kör múlva te nyersz.
  • 1Darton1
    Én imádom, mostanában sokat játszottam vele. Kicsit olyan, mintha a kő-papír-ollóban ő lenne a shotgun. Szerintem aggro deckekre kicsit érzékenyebb, mint egy taunttal telepumpált pakli, de azok ellen is jó eséllyel veszi fel a versenyt. A nagy előnye, hogy egy kör alatt úgy bevisz az arcba akár 20 körüli sebzést, hogy még az asztalt is letakarítja közben.
    Nagyon türelmesnek kell lenni hozzá, de olyan trükköket lehet vele csinálni, amit semmi mással.
  • Shep
    Szerintem jó, csak valamelyik lap hiányzott nekem belőle de működőképes és élvezetes is.
  • Fletley9
    Eddigi talán legizgalmasabb meccs:
    Pap vs Pap
    Thougsteal-el elhozok egy Keltuzadot a kezéből.
    Kijátszom megy rá a death
    Következőnek kijátsza ő. Nem tudok mit kezdeni vele (van még itt shredder meg pár minion mellette meg az én asztalom se üres. De ő tradel.
    Mc tech. elhozza a shredderből kapott pala legendet (az új gvg uselesst)
    Sylvanas elhozza 5 minion közül Keltuzadot.
    Két kör múlva vissza MC-zi.
    Nálam ezután topdeck a sajátom MC-m.
    nyertem. Izgalmas volt :D
  • Mephike
    Srácok, próbálta már valaki ezt az új rugó deck típust (oil, flurry, stb)? Mik a tapasztalatai? Mire érzékeny, mi ellen jó? A streamek alapján jónak tűnik, de kíváncsi lennék más véleményre is.
  • Shep
    Edit/delete. Amúgy meg miért akarod a játékodból berakni a lapokat, egyszerűbb ha kint összerakod és úgy rakod be a játékba, vagy csak tárolod. A lapkövetősdi meg amúgy is szar benne, kitakar egy csomó mindent.
  • Shep
    Godzilla nekem is van de igazából nem jó lap.
  • hawkie22
    Letöltöttem ezt a HS Trackert, de van egy kis gondom vele. 1. Csak azokat a lapokat mutatja, amiet már felhúztam, nem azokat, amik még a pakliban vannak. 2. Hogy tudok decket törölni? Betöltöttem a Mage deckem Import from last game segítségével, de mivel csak azokat a lapokat mutatta, amiket már felhúztam, így csak 18 lapból áll a deckem, és sehogy se tudom törölni.

Nincs valahol egy leírás, hogy mi hogyan hány méter? A help ami benne van, az is egy nagy rakás kaki. :) Köszi
  • Tinman #11193
    Gahzrilla legendary kiugrott, jobb, mint a semmi :-D

Meg egész korrekt lapok potyogtak druidnak, hunternek, kár, hogy egyikkel se tolom... alapvetően nem volt rossz kör, bár 70dust így is termelődött :-/
  • Negritis
    ha csak rank 20 a cél, akkor bármikor neki lehet állni
    akik komolyabban tolták azok általában legalább rank 19-re esnek vissza
    de eleve 1 héten belül a készebb deckek kijutnak a wooden league-ből
  • Shep
    Aztán majd nem lesz benne semmi értelmes :)
  • Shep
    Azért, hogy neked legyen alapod a beszólogatásra, semmi másért. Látod milyen jók vagyunk hozzád?