40521
  • Tinman #11269
    "igazából ez érdekes kérdés, szerintem nem ártanak a játéknak"

De. Vedd már észre az ég áldjon meg, hogy a meta nagyjából abból áll, amit ezek oda feltolnak! X próbálkozásuk tarol, 1 héten belül az összes bégető bari azt másolja. tisztelet a kis számú kivételnek.

"ha nem lennének akkor lenne 5 pakli és elég lassan jönnének az újak, hiába lenne fent mindenhol kész deck, nagyon kevesen tolnák mert nem hisznek a sikerében"

Ekkora baromságot legutóbb a kormány portálján olvastam. A Blizzard játékok nem azért sikeresek, mert a játékosok streamelik. Akkor is mocskos sikeres volt minden egyes Blizzard játék, amikor Kurjantó és Emez még meg a pelusba vizeltek. Lásd Blackthorne, Lost Vikings vagy a Warcraft. A Blizzard egyszerűen mestere a játékkészítésnek és annak, hogyan tegyen függővé milliókat. Ott a Diablo! Hol volt akkor még Stream? 33.6-os modemmel multiztunk és milliók függtek rajta évekig. A HS sikeres lenne streamerek nélkül is, mert simple but deep. Ebben rejlik a HS titka és nem a streamerekben.

"viszont ha azt látják hogy Amaz aláz a priesttel (na jó ilyen nincs mert a priest szar :D:D) akkor mindenki megy priest decket keresni
    mikor Xixo legend No.1 Hunterrel mindenki másolja és azt tolja az "agyatlan" csürhe"

Ez pontosan így van, de ennek SEMMI köze ahhoz amit előtte írtál -.-

"viszont ez nekem például előnyt ad, mert ha 3x futok bele ugyanabba akkor felmegyek megnézem miből áll és tudom hogy mire mi lesz a jó válasz és akár módosítok is a saját deckemen hogy legyen válaszom (pl ezért pakolgatom a low lvl lényeket és ezért van hogy néha csak 1 néha 2 siphon fut a handlockba)"

Eleve ha a probléma nem volna, nem kellene rá reagálnod. Ez neked nem jó, de persze bemagyarázhatod, hogy jó, de nem jó, főleg akkor érzed, hogy mennyire szar, amikor egész nap mechmage-ket írtasz, meg a xixo huntert. Ez annak jó, aki stream-el és degeszre keresi magát vele. Annak tuti szuper, a metának egy rák.

"valamint a legfontosabb előnye a streamereknek az ÚJ játékosok bevonzása,"

Igen, hiszen egy új játékos, ha akar játszani egy játékkal -ami ráadásul INGYENES-, akkor elkezd pro videókat nézni, ahelyett, hogy 5 perc alatt kipróbálná... Hát persze :-D
    Nyilván ilyen is akad, de pro videókat már azok néznek, akik már elkezdték vagy haladók.

"persze ezek közül kevesen ragadnak meg mert 2 nap után nyertek 2-t és szívnak aztán azt kiabálják hogy P2W és esélytelen az egész"

Soha semmi gondom nem volt a napi questek, vagy éppen a ladder közepe tájáig eljutni, mégis az elejétől fogva mondom, hogy p2w. Egy kezdőnek a jobb lapok baromi sokat segítenek és ezt vagy kigrindeli, vagy megveszi.
  • dave9004
  • Zozo0122 #11267
    Hát igen, van jó oldala is ennek a streamelésnek. Azokból kiindulva amiket írsz ( jókat egyébként) nyilván az érné meg a Blizznek, ha a stremerek sikeresek lennének...népszerűek, sokat játszanak, bevonzzák az újakat stb...és ha egy népszerű streamernek elege van, ha nem jönnek úgy a lapjai stb, akkor akár úgy is dönthet, hogy abbahagyja mert egy szar az egész. Ez ugye nem túl jó reklám, tehát: innentől kezdve simán elhiszem azt, hogy a legnépszerűbb stremereknél nekik kedvezően csal az rng. Szándékosan persze :)

Amúgy én is állandóan nyomom itt a balhét, hogy ilyen gyökér vert el meg olyan, de legalább annyiszor hozok ellenpéldákat is, amikor éppen azt hiszem magamról, hogy mekkora királymódon alázok. Ne tévesszen meg senkit a sírás ( hamar fel tudnak idegesíteni és jó ez a fórum erre is, hogy kiadjam magamból, jobb mintha belépnék a mátrixba és a monitoron keresztül tépném fel a torkát a topdeckelős makkernek ) nagyon szeretem ezt a játékot
  • Negritis
    igazából ez érdekes kérdés, szerintem nem ártanak a játéknak
    ha nem lennének akkor lenne 5 pakli és elég lassan jönnének az újak, hiába lenne fent mindenhol kész deck, nagyon kevesen tolnák mert nem hisznek a sikerében
    viszont ha azt látják hogy Amaz aláz a priesttel (na jó ilyen nincs mert a priest szar :D:D) akkor mindenki megy priest decket keresni
    mikor Xixo legend No.1 Hunterrel mindenki másolja és azt tolja az "agyatlan" csürhe
    viszont ez nekem például előnyt ad, mert ha 3x futok bele ugyanabba akkor felmegyek megnézem miből áll és tudom hogy mire mi lesz a jó válasz és akár módosítok is a saját deckemen hogy legyen válaszom (pl ezért pakolgatom a low lvl lényeket és ezért van hogy néha csak 1 néha 2 siphon fut a handlockba)

valamint a legfontosabb előnye a streamereknek az ÚJ játékosok bevonzása, persze ezek közül kevesen ragadnak meg mert 2 nap után nyertek 2-t és szívnak aztán azt kiabálják hogy P2W és esélytelen az egész
    de aki kitart az tudja élvezni ( kivéve ha játsza a mártírt és nem hiszi el hogy ha 3 győzelemre jön 3 vereség az bizony RNG)
  • Negritis
    boom :D
  • Shep
    Na mit gyártsak Ysera vagy Boom? Ha uninstallálom úgyis mindegy, mennyi dustom van :D
  • Shep
    Ez egy ördögi kör. Igazából a játék a hibás :D Fachunterrel sem nyertem, jött ilyen fos 1/1-es szarokat nyomó pala és bealázott, ja a meccsfordító amúgy boom volt, mert hát ugye, az minden pakliba kell.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.18. 23:09:42
  • Zozo0122 #11262
    Ez amúgy igaz. Ebből balhé lesz itt, de rohadtul van benne valami ;) Mert az ökörcsorda egy az egyben másolja őket :( Nem gond, ha hasonló, nem gond, ha tényleg megért egy paklit valaki és megtanul vele játszani, de az, hogy kijön az új sztárpakli és a gyökér egyből azt nyomja és (mivel a pakli jó, de maga az ember egy szar) lemákol a francba, pedig magától azt se tudná mi az a mekmédzs(például)...na az nem jó. De ugyanakkor jók is a streamerek, lehet rajtuk röhögni, tanulni tőlük, stbstb...szórakoztató :)
  • Shep
    Hát az a helyzet, hogy igazából a streamerek hosszú távon ártanak a játéknak.
  • Negritis
    Trump közbe azon "agonizál" hogy az általa használt deck-k max 1 estig használhatóak :D
    és ha nem streamelne akkor 1 hétig is zúzhatna vele nyugodtan :D

valamint felmerült benne egy újabb f2p run, remélem nekiáll
  • Shep
    Kezdőkéz: BGH, poly, fireball csere: Sylvanas, Leviathan, Flamestrike => feladtam. Na úgy döntöttem megint megejtem az ítélethozós mókát. 2000-ig gyűjtök (1170 van most) nyitok 10 paklit és ha nem lesz benne értelmes legend törlöm az egész kócerájt, a lemezt meg elégetem, utána pedig mindenkit felpofozok aki csak a Hearthstone-t vagy HS-t a jelenlétemben a száján kiejti :)

Vagy holnaptól csak facehunter :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.18. 23:00:46
  • Negritis
    igen, nálam ha 3x szívok ugyanaz ellen akkor előveszem a countert :D
    van kb 3-4 értelmes deckem kevés dologra nem tudok rendesen válaszolni

meg eleve imádom a handlockot és nem tudok ráunni :D
  • Zozo0122 #11257
    Én is szeretem amúgy, csak a gyakran előforduló rákfolyamra céloztam :D Olyankor úgy nézek ki mintha én is a mókavonaton ülnék :D
  • Negritis
    ahogy nézem a Hunter megint feltámadt, legalábbis elég sokan használják Legenden
  • Shep
    Tehát kezdjünk gyűjteni, vagy töröljük a csába az egész retket.
  • Negritis
    ha tippelnem kéne júliusra tippelném a kieget
    és akkor tartják az évi 2 kieg lehetőségét
  • TBTPumpa
    + Márciusban lesz valami szülinapi event (akkor lesz 1 éves a PC verzió megjelenése).
  • Mephike
    Legutóbb a GvG-t a BlizzCon-on jelentették be, valamikor november elején, és a megjelenés december elejére esett, szóval kb 2 hónappal a bejelentés után jött meg a játék. Lehet ez most is így lesz... vagy nem.
  • 1Darton1
    Pedig el se olvasod.
  • Shep
    Na jó elég volt. Minden össze jön nekik. Hihetetlen ez a játék de tényleg.
  • Tinman #11249
    Wait... Negritist nem bántani, Sancho Panza hozzá képest kutya füle. Becsüld meg, még egy ilyen embered nem lesz :-D
  • Mephike

Jó lesz ez, csak ne hagyjátok abba! :)
  • 1Darton1
    De azért reagálsz. Alaposan kitolsz velem.
    Értelemszerűen nem is neked szánom a kommenteket, pusztán nem szeretném, hogy mást is megfertőzz a butaságoddal. Így is van már egy rajongód, aki vakon követ.
  • Tinman #11246
    Igen, baromira érdekli a te legended a full kezdőt alap dekkel... az ilyen tanácsokkal, a klotyót tessék kifesteni.

Szerintem nézess fele ultraprókat, hátha majd megtanulja, hogy kéne játszania olyan kártyákkal, melyeket kb. 1 év múlva szerez meg. Ezt a sok marhaságot honnan szeditek azt nemtom, de az összes kezdőnek ezt toljátok. Rettenetes :-(
  • Shep
    Mondom, hogy van beépített %. Zsinórban nyertem vagy 3-4-et erre most szépen vissza is buktat.
  • Shep
    Lehet tiltani, ott az sg plug-in.
  • Shep
    Sámánokat továbbra sem értem, miért legyőzhetetlenek számomra. Mindig van lapjuk, mindig van leszedőjük, mindig náluk a kombó. És persze mikor elérek egy jobb szintre zsinórban őket kapom. Köszi Blizz, rohadjatok meg!
  • Negritis
    te hadoválsz összevissza legend rank eléréséről mikor tudtommal nem voltál a környékén
    és nem is nézel videókat hogy mi történik mondjuk rank 3 környékén
    sőt szerinted szánalmas aki teszi, csak akkor tudnám TE mi alapján alkotsz róla véleményt

nyilván ha most kezdi nehéz és szar lesz az elején, de ezt senki nem vitatta, az volt a kérdés hogy lehet-e márpedig lehet

kár hogy ezen a fórumon nem lehet letiltani 1-2 ember írásait mert jót tenne
  • Tinman #11241
    Ne fáraszd magad, nicked meglátom, el se olvasom mit hadoválsz össze ;-)
  • Tinman #11240
    Igen, megcsinálta... nulláról, igen... előtte mennyit játszott? Ja 1 évet. Come on :-DDD

Ez a srác, akinek itt toljátok a nagy litániát MOST kezdte nem olyan rég, nem 1 éve ;-)
  • Negritis
    egyébként én szeretem a rankedet, casualon mindig kretén deckeket kapok vagy zoo-t :D
    rankedon legalább tudom nagyjából mi jöhet és onnantól a lapkészlet/szerencse/1-2 meglepő lap ami dönt

ma pl dudu 5. kör innervate A. War, 6. kör Coin-innervate Cenarius
    én meg kivágom MCT-t elhoztam a War-t és concede :D
    hiába no, Handlocktól nem várja az ember :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.18. 21:12:53
  • Shep
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Zozo0122 #11237
    Mókavonat. Kb. ennyire az a ranked általában

• Negritis
    dehogynem, ő mindent tud úgy hogy nem néz streamereket csak tapasztal
    ezért tudja hogy milyen volt close béta alatt a játék
    és pont ezért tudja hogy most már lehetetlen felmászni legendre f2p deckel ( usa szerveren csinálta meg valamelyik streamer 0ról ráfizetés nélkül asszem múlt keddre)
  • 1Darton1
    Te sem játszottál a játék elején, szóval fogalmad nincs mi volt akkor a helyzet. De még csak arról sem, hogy most mi történik a ladder tetején.
  • Tinman #11234
    Abs. megértelek!

Az a baj, hogy minél később csatlakoztál annál nehezebb, mert annál több kártyád hiányzik, kimaradtál Naxx 1. wingből, mikor free volt, meg hát nyilván a meta alakulásából is derekasan :-/

Ha free akarsz tovább játszani azt is lehet, de mocsok sok türelem kell hozzá, jóval több, mint azoknak, akik majd' 1 éve már tolják, mert ők ott voltak az elejétől. Az elején kb. 10x könnyebb volt rankeden legendnek lenni. Ma már? Fullos dekkel se mókavonat, ha nem ezzel kelsz és fekszel, mert olyan nincs, hogy minden mindenre jó.
  • Shep
    Paxhoz képest általában mennyi idővel később szokott jönni egy új kieg a Blizz játékokban? Megint nyárra várható majd, mert az nem lenne rossz?
  • Zozo0122 #11232
    Ez most elég jó lett, főleg az utolsó jelenet

• Zozo0122 #11231
    Kidnapperem sajnos nincsen...
  • Mephike
    Ha HS-hez jön az új kieg nálam fix vétel lesz.