40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Linkeld már be a paklidat Kíváncsi vagyok a lapjaidra, mert úgy hogy fogalmam sincs mi az ami jöhetne, nehéz megmondani melyik lépés helyes és melyik nem. -
Na mégsem kellett neki annyi idő, elszámolta magát a yt. Tessék! Minőség az gyenge de hát így is rengeteget foglal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.20. 23:57:42 -
Mondjuk asszem ebből nem lesz rendszer, mert 9 perces video gyenge minőségben 900 mega. Sőt asszem ma már fel sem töltöm, mert 2 óra kell neki, azt meg nem várom ki.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.20. 22:54:19 -
Na első meccs egy sámán ellen asszem nem is kérdéses mi lett a vége. Nyilván nem volt tökéletes a játék sőt 1-et már akkor észrevettem mikor megléptem de hát ez ilyen, nincs reload. Majd ha felért berakom, hogy tudjatok oktatni, meg köpködni és hülyének nézni :) -
Fel is veszek egy meccset és legalább lehet mondani ,hogy milyen szarul játszok, hátha tanulok belőle :) -
Negritis #11344 nem kell stream elég a fraps és youtube :D -
Sosem mondtam ,hogy könnyű hanem mint már írtam az RNG legyőzhetetlen. Én emg azon gondolkodtam ,hogy arra 4-5 meccsre naponta csinálok streamet, hogy meg lehessen nézni mennyire szívat ez a szar. Hunterrel is mikor beadja kézbe azt a pár varázslatot ami van a pakliban majd olyan lényeket amiket nem tudok az elején lejátszani. Múltkor mikor kipróbáltam mit takar ki a deck tracker tudatosult bennem ,hogy mi is a gond ugyanis ott tisztán látszott hogy elment a pakli fele és 2 vagy 3 lap kivételével az összes 5+ manás lapot felhúztam úgy meg lehet játszani ha nincs korai játékod és rendre ez történik. Ezen meg max az segíthet csak 1-2 manás lapokat rakok a pakliba, az is biztos működőképes lenne :D -
Igen csak ezt is nerf után nyitottam, addig az összes pakliban benne volt, azért volt nagy felháborodás mert versenyeket döntött el hogy kinek volt ott a kezében. -
a horgász nagyon jó volt nerf-e előtt (kör végén húzott 1-et 50% eséllyel, azelőttinél meg 0/5-ös is volt.
majd nerfelve lett, mert boomhoz hasonlóan minden pakliban benne volt, meg vele együtt lett nerfelve tinkmaster oversparkkal (te választhattad mit alakít át, csak az volt random mokus v saur lett-e). el is tűntek. Boommal is ez lesz, kinerfelik az összes pakliból -
csoszi87 #11340 Komolyan gondolkodom azon, hogy átadom 1 hétre az accomat.
Sámánon kívül gyakorlatilag bármit össze tudsz rakni, és kipróbálni.
Így legalább látnád mivel mennyire "könnyű" játszani. -
Igazából bármelyiket törheted, egyik sem igazán jó semmire, bár a pecásnak jó a hangja ha sikerül fognia valamit :) -
Bele kell rázódni de nekem csak 1 prepem van így meg még nehezebb volt vele de az biztos, hogy a nehezen tanulható, játszható paklik egyike pláne ha nem is fullos a deck :) -
csoszi87 #11337 Nem tudom mennyire kell neked az a Doomhammer...
Nem mintha bármelyik kártyát is sajnálnám ha saját lenne. Habár, lehet inkább a horgászra szavaznék.
Hogy azt mire találták ki nem tudom...
Tudod mit. Törd be mind3at, így nem kell választani.
-
imikszde00 #11336 Meg nem jott ossze a kello gold, de nem tudom mi lenne a jo. 15 alap paklit venni, vagy 15 arena es a plusz goldbol meg classic paklikat venni. :)
Atlagba szamolva az ugy 15-15 pakli lenne mindegyikbol
( a napi questeket nem szamoltam hozza ) velemeny ? :) -
Bár végig néztem az összes Gold kártyámat és végül is be tudok törni párat és össze is jönne pár száz gold. -
csoszi87 #11334 Szerintem Mimiron.
Használhatatlan, és classic paklikat nem fogsz már nyitni.
Ha szerencséd van mimiron még eshet.
-
imikszde00 #11333 Pedig a priestben megvan a kello romantika :)
Handlockkal nem feltem tole, mert 99%ban hozta a meccseket :)
De mikor massal vagyok, akkor tudom nem lesz konnyu :) -
csoszi87 #11332 Hány játékot is mentél eddig az Oljaosrugóval?
Igazán átadhatnád a tapasztalatod, mert nekem nem megy annyira vele. -
Napi kérdés:
Doomhammer re lenne szükségem, mivel nincs 1db sem kéne craftolni.
Nincs EPIC gold kártyám amit törhetnék érte ezért legendaryt kéne törni.
-Nat Pagle
-Mimiron's Head
-The Beast
Ki legyen az áldozat, ha egyáltalán legyen? -
Miért ez a retkes pap a leggyengébb hős, rohadjon meg a Blizzard a 0 balanszával együtt. Az olajos pakli ellen is annyira undorító játszani, egy az egyben ,mint a miracle, kézből megold mindent, az ilyen annyira megöli a játékot szerintem. Teljesen elment már a kedvem az egésztől. Amivel szeretnék játszani azzal nem lehet, mert csak kínlódás az egész, a többi ami még érdekes lenne meg laphiányos de azok is mind kombós szarok, mint a priest, vagyis semmi értelme nem lenne. -
Negritis #11329 Teamarchon néven elindult Amaz-ék honlapja -
ne aggódj, a facehunterek után mostmár mid hunterek is vannak. kezd megint több mint a fele pakli hunter lenni :D -
A control hunter amúgy nem rossz, van benne némi taktika is, nem csak lény pakolás. -
Zozo0122 #11326 Azt nem játszott ki :) -
Negritis #11325 nem lehet hogy spinner dobta a crush-t? -
Zozo0122 #11324 Ezek a hunterek...7 életem van, 5 lényem a boardon, neki egy lap a kezében, következő körben nekem lethal, erre kibassza King Crusht. Ezt a szar topdeckelős nulla classt, te jó ég
Ehhez aztán kell tehetség :D Szívesebben herélek ki terhes macskákat(
), mint hogy ezekkel még egy menetet lejátszak. Természetesen egy az egyben copy Xixo hunter volt, kivéve a Crusht, gondolom a gyökérnek nem volt Liroj Dzsenkinsze.
-
Zozo0122 #11323 Malygos Shaman? :) -
Ellennél Sylva 5/1-ben, nálam négy 1/1-es pók és cult master. Ütóm a pókkal Sylvát, hát persze, hogy a cult mastert lopja el a kis nem írok ide csúnya szót. :)
De megérte ma sokat játszani, kaptam is egy jó lila lapot
-
Akkor mégiscsak az egészre vonatkozik a % :) -
Zozo0122 #11320 Dehogy, főleg disznó jön belőle :D 95%-ban, ami felugrik 100-ra ha épp lethalje lenne vele. -
Mondjuk az lehet, hogy be van állítva a % a szerveren, mint a nyerőgépeken és ha nincs szerencséd te a vesztes %-ból kapsz, a másik party meg a nyerőből, és ugyanez megy a mit hoz át, mit idéz stb dolgokra. Tehát arra célzok ,hogy nem a meccsen belül van random, meg % meg kutyafüle hanem az összes meccsre lebontva amik éppen zajlanak érvényesek a %-ok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.20. 16:55:45 -
Hát nem tudom nekem ma nekem is és az ellennek is szinte csak Leo volt, ráadásul Sylva ismét a legszarabb lószart hozza át, és az ellenfélnek is, valami nagyon nem stimmel itt. -
Negritis #11317 6ból 1 volt ma leok ellenem :D
4 röfi, kicsi a minta de nekem nem :D -
Az nektek is feltűnt, hogy az animal comp egy ideje leginkább Leo-t adja be? -
csoszi87 #11315 Ezt a decket én is játszottam napi küldi erejéig.
Sneed's Old Shredderem van az asztalon, de ellenfélnél van 4 minion, kirakok 1 Deathwinget, és 1 Kel'Thuzadot kapok belőle.
Na az szemét volt. -
Negritis #11314 egyébként nekem se megy a játék most :D -
imikszde00 #11313 Nem egy mechmage.az egyszer biztos. Thadilock -
Jó kész ennyi volt, 1 hete folyamatosan csak szívok, csak az nem ver el aki nem akar, ráadásul olyan fos paklikkal ,hogy hihetetlen. -
Kiéget ez a szar.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem minden héten legalább 3 ilyen a többi, meg csak szimplán szar, de van hetente kb 1-1,5 órám amikor jól adja :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.19. 20:56:02