40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #11389 Amúgy pihent pillanataimban ilyen paklik ugranak ki a fejemből :D Elég beteg, de meglepően jól tud működni, az volt a cél, hogy egyébként használhatatlan kártyákat használhatóvá tegyek, a pakli arra megy, hogy az erős lények előnyt szereznek és a rengeteg silence miatt elveszítik előnytelen képességeiket :) Marha nehéz amúgy játszani vele, de ha belejössz nagyon jó :)
-
Az :) -
Zozo0122 #11387 Ördögi kör: A priestet megalázza az olajos rugó, a rugót a warrior, a warriort a priest :D -
Öcsém mindenki ezt a fos olajat nyomja, priestnek meg esélye sincs ellene ill. van vagy 20%. -
Ja nem, csak simán kíváncsiság, hogy tényleg olyan-e Shep rng-je. Amúgy láttam azt a kiírásodat. -
Vannak ilyen érdekes hiányosságok, nekem pl. egy Argent Squire-m sincs... -
Ha a százalékokra vagy kíváncsi nemrég bontottam 20 classic paklit.
Az arányokat be írtam ide is. múlt hét pénteken vagy csütörtökön talán. -
Zozo0122 #11382 Thoughtsteal: Malganys, Dr. Boom
-
Ok, felrakom, de az még odébb van 1300 körül van most, 2000 a cél és akkor nyitok majd szerintem 5-5 paklit. -
Egy sincs, nem hogy 2 :) Amúgy azt néztem a minap ,hogy majd 1 év után és ki tudja hány pakli után sincs meg a tündérsárkányból 2db csak úgy ,hogy az egyik arany. -
Shep, majd rakd fel azt is, amikor bontasz 10-et. Vagy 20-at? -
Negritis #11378 ha nincs 2 molten akkor védhető lépés -
Nekem egyedül Sylvanas van hozzá semmi más, jó ha betörnék sok mindent lenne elég dust de nem szeretek törni, viszont a minap nyitottam egy arany hegyi óriást amit lehet beváltok egy moltenre. Vélemény?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.21. 14:27:21 -
Zozo0122 #11376 Nekem csak ezek hiányoznak: 2 shield slam, Alexa, Grommash, Ragna, Geddon, Sylva. De azért néha próbálkozok, 45-ös szintű a warriorom
-
Negritis #11375 nekem shield bash - brawl - gromash
csak a lényeg :D -
Jó lenne egy control warrior de majdnem az összes legendary hiányzik hozzá. -
Zozo0122 #11373 Jaja, warrior megalázza. -
Az olajos pakli warrior ellen nem sokat ér ahogy látom, túlságosan nagy előny az a rengeteg pajzs. -
Mech-Bear-Cat 6 manás és 7/6
-
talált. ja igen, lemaradt, hogy jainával. coin>portal>edwin. csókolom. -
Negritis #11369 Edwinre gondoltam, de 1 manás körbe nem tudom hogy lehetne kirakni :D
viszont a coin-innervatex2 vel bármelyik 6 manásat ki tudod rakni :D -
napi találós: hogyan lehet első körben 6/6-os miniont kirakni? :D -
Duduval sokáig nem is látom, hogy nyertem, de aztán rájövök. Az előbb egy körben 31-et ütöttem (FoN nélkül). Egy screenshotot megért volna... -
Azért van az a 2 meccs függőben amit írtam. A ti meccsetek győztesével fogok én játszani.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.21. 11:12:09 -
Ha jól tudom én minden mérkőzésemet letudtam, KulaBá vert meg és így ő jutott a döntőbe.
Andre mi nem játszottuk le a meccseinket? Nekem úgy rémlik hogy igen. -
A saját verziómban van ooze is a rengeteg fegyver miatt és 2 cabal meg stb, de dirket ezt választottam ,hogy ezen ne rugózzatok. -
SAJÁT véleményem az, hogy bár ez lehet profi deck, én biztos, hogy belenyúltam volna. Akkor, amikor "mindenki" hunterral, és mechekkel jön, akkor szerintem 2 cabal, 2 pain, és talán 2 smite simán kell a deckbe. Ettől függetlenül még így is simán bukhattad volna a meccset. :) -
Mivel jó lenne a még tavaly elkezdett tornát befejezni ezért az Andre-kabel és a kulabá-getalife meccsek lejátszására a határidő szerda éjfél, utána sorsolás dönt a továbbjutásról. -
Pakli meg ha jól emlékszem ez volt hogy még csak az se legyen ,hogy mert valami szart raktam össze, hanem bíztam a profikban :)
http://www.icy-veins.com/hearthstone/legendary-priest-control-naxx-gvg-deck -
Na megnéztem amiket írtatok szerintem a vége ugyanaz lett volna max tovább húzom 1 körrel, lapom már nem volt neki volt millió, ráadásul a kis szar totemeket tudja nyomni világba, esélytelen lett volna. Másik meg az ,hogy utólag visszanézve én is sok mindent máshogy csinálnék de játék közben nincs visszanézve meg utólag.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.21. 10:02:58 -
Na erről beszéltem az rossz döntés volt de utána ugyanúgy nem tudtam volna csinálni semmit az meg hogy 1 körrel tovább húzom semmit nem ér. Ráadásul sámán ami ellen amúgy sosem játszom, mert mindig ez a vége.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.21. 09:53:56 -
Megnéztem a videót, de mielőtt nagyon okosat mondanék kérlek tedd be a decklistádat. -
Inkább négytől, mert melózok, és kell a vidámság utána :) -
Negritis #11356 sztem Kedd-en már elkezdek napi 2-3 órát streamelni du 3-4 körül (swtor raidtől függően :D)
addigra még pár állítást rendezni akarok -
szolj majd ha streamelsz, megyek copypasztázni Kappa -
Negritis #11354 igazából én turn 8ban kezdtem volna kicsit másképp, főleg mivel tudtuk hogy tele a keze murlockal
ott a totemet nem hero powerrel hanem soulpriestel szedem le és neptulon kapja a hero power
valamint nem biztos hogy kijátszom sylvanast, bár valamivel ugye a Hexet is ki kell húzni :D
ugye ha ott beléd üt akkor van 2 hp-ja amit max 1el healel fel és mivel 99% hogy terít így a pyro + nova takarít és az sw:d megmarad a fire elére
-
Valami hasonló dekkem van nekem is rugóval, nekem ilyen olajosrugó/kalózos keverék (meg kellett nézzem miről beszéltek).
A lényeg az, hogy 10-ből 9 priest szokott megfeküdni tőle. De ha priest-el vagyok, akkor is u.e. a helyzet csak fordítva... 10-ből 9x úgy elver az ilyen rogue, mint a huzat. -
Negritis #11352 handlock vs hunter meccset mentem reggel és fel is vettem, tipikus esete az agyatlan hunternek, aki simán nyert amúgy de mégse, mert nem tud számolni, vagy aszitte nincs 6 sebzésem :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.21. 06:32:49 -
Strifecro: nincs gromash, vesz öt packot, lett benne :D -
Turn 10 ben felesleges volt a Death et eltolni 7/7 re Hero power el le lehetett volna szedni, azzal nyersz 1 kártyát.