Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Beszarás, hogy 14-es szintre még a zooval sem tudok betörni. Elérem a 15 max csillagot és utána mindig visszadob. Mondjuk igazából leszarom a rankedet, csak fura, hogy addig lazán megy, ott meg mindenki megtanul játszani, meg atom paklija van ,hogy mi a franc?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sadface
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szegénykém el se jutott a flamestrikeig. Már ott éreztem, hogy zsebben van amikor a muklara kidobra a leeroyt.😄 Sose láttam még arany hőst, jóféle.

I decide when I'm done.

BoneDragon
Szánalmas, hogy mennyire azon múlik milyen kártyákat húzol... Kaptam egy lockot a warimmal, amit a 7. körben kinyírtam, erre megint őt kapom és porig alázott... no comment.

már kész van 😄 Amaz "more minions" deckjét néztem, abból hiányzott 2 lap és az nem jön ki alapból annyira
helyettük betettem 2 spectral knightot amik szintén nem jöttek elő 😄

első meccsem mage ellen eléggé hosszú volt, ott jól jött volna de végül elbuktam
a másikon meg egy gyengus aggro lock jött szembe de lassan indultam be és leeroy + PO elintézett

aztán jött egy új típusú shaman, de nem igazán vágta mit kéne csinálnia ( farkasokra tolta a kombót aztán kövi körbe dobta le baront mikor már előtte is nála volt sztem)
aztán jött 4 feladás zsinórba és meglettek a W-k
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.12. 16:22:56

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Próbáld meg token druiddal letolni azokat a napikat, ott pótolható az a pár hiányzó lap, és nem feltétlen veszed észre hiányukat.
Utoljára szerkesztette: Axan, 2014.08.12. 15:59:03
az ancient of war helyett sztem az ironbark egy vállalható "trade"
nyílván BGH eszi, de én nem nagyon láttam még 10/5s AoW-t

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Cenariusom van, viszont a két ancient nem nagyon helyettesíthető.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

1-1 ancient megvan a loreból meg warból is 😄
sőőt még béta alatt esett egy Cenarius is csak széttörtem 😞

Igazad van, hiba.
Köszönöm, hogy szóltál, majd jobban figyelek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

qetuol
te miért írod hosszú n-nel, hogy "manna"?

for your information:
Manna is the food produced for the Israelites in the desert, as described in the Biblical book of Exodus.

In Polynesian culture, mana is a spiritual quality considered to have supernatural origin—a sacred impersonal force existing in the universe. (ez az eredte)
Modern fantasy fiction, computer and role-playing games have adopted mana as a term for magic points, an expendable (and most often rechargeable) resource out of which magic users form their magical spells.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Pont ezért nincs nekem se druda deckem.
Ugyan ez a 2-2lap hiányzik.

golden ragnarosra big game hunter, dat feel 😄

3 druid küldim van, és sajnos szembesülnöm kellett vele hogy hiányzik 2 ancient nagy lényem valamint 2 force of nature egy igazán ütőképes deckhez 😞

AntiHero
The Construct Quarter will open at the following times per region:

Americas: Tuesday, August 12th at 11:59 PM PDT
Europe: Tuesday, August 12th at 11:59 PM CEST
Korea/Taiwan: Wednesday , August 13th at 12:59 AM KST / Tuesday, August 12th 11:59 PM CST
China: Tuesday, August 12th at 11:59 PM CST

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Na akkor ugye, hogy ugye? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kihagyhatatlan, lap a hm. Ha kezdőkézre kapom, akkor sem keverem vissza soha, bármikor jól jöhet. Igaz nehéz, jól időzíteni vele, hogy mire is használjuk. Nincs olyan deck ami ellen, ne jöhetne jól. Na meg azért használ mindenki a pakliba charge malacot, mert az az egyetlen olcsó beast. A laphátrány se feltétlen biztos, illetve a tempó hátrány se. Élvezett vele lekapni sylvanast, vagy ragnát 😄
Shep
Mai Deathlordos kalandom. Paladin ellen 4. körben leverte és szépen beidézte Tirion-t, hiába tudtam rá válaszolni azonnal egy BloodKnighttal, sokat nem értem vele lévén nyomott rá egy pajzsot újra.

Persze, hogy jó lap, azért is van benne minden hunter deckben. De egy rakás erős paklinak nincs szüksége hasonlóra.

Shep
Senki nem mondta ,hogy így van, de a HM-k akkor sem szar lap, akárki akármit mond.

Shep
Te kezdted ,hogy hunternak nincs removal ezért kell a HM, de egyébként is szar lap, erre írtam hogy palának meg egyáltalán nincs közvetlen removalja de amúgy én vagyok a hülye vállalom.

Nem hiszem el, hogy ennyire felidegesítenek a zoolocok.
Mondom ok, játék pihen.
Közben nézek amazt.
Hát nem warlockozik!!!<#banplz>

Vannak élvezetes paklik, tele kombóval, olyannal ami tényleg jól néz ki. Ilyen pl az új Sámán deck. (ott lehet nerfelve lesz néhány lap)
De nem lehet velük játszani, mert mindenki aggrozik.
2 hétig alig játszottam, csak a Nax miatt léptem be.
Hétvégén volt kedvem de el is ment.<#duhos2>

Valahogy nem jött át az irónia, pedig egyértelmű az előzmények tükrében.
Biztos az előtte lévő lista zavart meg.

Én aztán nem.
Irónikus akartam lenni.

Shep barátunk miatt írtam.
Csak hogy felkészülj az érvelésére.

Szigorúan véve a poly és a hex nem removal (legalábbis a fiatalember biztos találna rá okot, hogy miért nem azok), mert marad helyette valami. Az execute-hoz meg valahogy meg kell sebezni, szóval az sem "közvetlen". Assasinate-et, naturalize-t és mind controlt szinte senki sem használ, nem véletlenül. A deadly shot is kifejezetten ritkán fordul elő.

Ha ekkora kiszúrás a paladinnak, hogy nincs ilyen lapja, akkor megszavazok neki egy naturalize-t az equality helyett, biztos boldogok lennétek tőle.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.08.11. 15:13:52

Van azért mindnek.
Poly
Hex
Assasinate
Naturalize
Siphon soul
Mind Control
Amik helyzetfüggők:
Deadly shot
Execute
Shadow of world

De abban igazat adunk barátunknak, hogy a paladinnak nincs ilyen. Igaz, hogy nem szorul rá, de neki nincs és ez kiszúrás a paladinnal szemben.

Amire te gondolsz olyan 2-3 class-nak van, és nem is azokon múlik egy deck erőssége. Sőt, a legjobb deckek zömében nincs is.

Shep
Közvetlen leszedőről volt szó, olyan egy darab nincsen neki.

Ott a fegyvere. 2x 4hp.
Ott a Consec.
Hammer of warth.
Hero ability + equality.
És ha már kombózik akkor:
equa+consec
equa+wild pyro Mindent leszed kevesebből, mint a flamestrike és hatásosabban.
aldor+kodó
Illetve tudja buffolni a saját hero képességét.
Az 1-1es minionból 1 lap használatával tud 4-1et csinálni, vagy 6-6ot.

Tényleg a Hunters Mark + Wild pyro kombót miért játsszák a hunterek?
Azt egy nagyon élhető dolognak tartom.

Shep
Na mi az?

Márhogy pont palának ne legyen removalja?
Na NEEEEEEEEEEEEEE!

Shep
Most nem arénáról van szó. Egyébként pl. az sem véletlen ,hogy egyre kevesebben játszanak polyval. Na de mindegy értem az érvelésedet a HM-ellen csak nem értek vele egyet 😊 Szerintem igen is jó lap, szinte semmiért leszedhetsz vele bárkit. Ettől mi jobb? Ha ki sem játssza 😊 Egyébként hunternak rengeteg leszedője/sebzője van, talán túl sok is. 😊 Bezzeg paladinnak meg nincs egy normális, csak ilyen több lapos megoldások.

Persze, lehet belőle értéket nyerni, pl ingyen lapokkal, vagy ha 1 8 mannás dögöt ezzel és 1 két mannás minionnal ütsz le az value még akkor is ha laphátrány.
De ahhoz, hogy ez így legyen, kell a madár, a kutyák, és ez a lap.
Ha ebből a kombóból csak 1 lapot húzhatsz, mert 1 lény van lent, akkor nem lesz tökéletes az örömöd, mivel tudod, hogy többet is lehetett volna belőle húzni.

Több, mit fele. <#nevetes1>
Nagyon jó példa erre az aréna lap választás és a tempo play, mivel ott kevesebb a tudatos kombó.
A lapok értéke attól is függ, hogy tud el tud-e bánni nála 1 mannával nagyobb értékű lapokkal, és hogy nála kisebb mana költségű lapok le tudják-e ütni. Illetve persze, hogy a saját szintjén lévő lappal mit kezd.
Pl yeti azért kötelező pick, mert a 4 manás lapok többsége nem tudja leütni, és a 3 mannás lapok se buff nélkül, de még nagyobb mannásokkal is elbánik.
Na 1 tökéletes aréna úgy néz ki, hogy:
Te nyitsz 1 lappal, az ellenfél válaszol rá 1 ugyanakkora mannaköltségű lappal. Ha ezek leütik 1mást akkor a te válaszod jó volt.
És ez ismétlődik amíg valaki le nem rak valamit amivel a másik nem tud 1-1ben tradelni.
(Ha 1 mannás lapot nézünk, akkor 2/1-es statos lap azért jobb, mint az 1/2 mert a 2 mannás lapok nagy részével is elbánik.)
Ekkor valaki úgymond value előnybe kerül.
Ha 2 lapot áldoz be 1 lapért akkor lapelőnybe.
Ha ezt a kettőt folyamatosan uralni tudod, nagy valószínűséggel nyered az arénát. (ezért írtam a paklidra, hogy nem látom benne a koncepciót, nincs benne kombó, és a tempo játékra is kevéssé alkalmas, mert nincs early game)
Épített deckekknél a lapok értéke átalakul, mivel tudatos kombókra építesz. Ott szívfájdalom nélkül beáldozol 2-3 lapot is. ilyen a freeze mage is.
Borzalmas lapokat is beleépít, mert jól kombózik.

Ha építeni akarsz 1 paklit de kevés a kártyád, akkor 1 tempo pakli jól jöhet.
Figyelni kell a mannagörbére is.
Hiába van tele az a paklid erős 5-6 mannás lapokkal ha nincs erős kis mannás lapod.

Mephike
Részben igaznak tartom amit írsz, de okos ember természetesen olyan lénnyel üt, amit "ingyen termelt ki". Tipikus példa erre az ismert dögmadár+kutyusok kombó vagy a kígyók. Szóval megoldható, hogy a veszteség ne okozzon laphátrányt. De abban teljesen egyet értünk, hogy ha a kártyán az lenne a szövegezés, hogy "destroy target creature", akkor tényleg OP lap lenne 😊))
Mindenesetre én kettőt játszok a deckembe, de ha kezdőkézbe jön, akkor lekeverem, pedig ugye 0 mana.

Shep
Hát de ilyen magyarázattal akkor a HS lapjainak fele szar, mert mindentől van jobb. Értem az érvelésed de ez jó esetben megvan 1 manából a többieknek mennybe is kerül? Ha azon az 1 lapon múlik a győzelem akkor már úgyis megette a fene.

two for one
2 kártyát áldozol be azért, hogy leszedd az ellenfeled 1db kártyáját. Hiszen az attack megmarad.
Azért kell az a lap, mert a hunternak nincs megbízható removal-je, ami 5hp-nál nagyobb lénnyel biztosan elbír.
Mage polymorfja azért jobb, mert nem kell miniont beleáldozni utána az 1-1be, hanem ott a hero power.
Sámánnak a Hex-e is jobb, mivel ott a minion nem veszít hp-t ha leütöd a békát.
Druida hasonló okból nem használja a Naturalized lapot. Ok, hogy leszeded, de ellenfél húz helyette 2-t. Nax előtt a Mark of the Wild + Black Knight volt a druida hard removalja. Ott is 2-1, de az ellenfél nem kerül lap előnybe.
Tehát kell a HuntersMark a pakliba, de nem jó.

Shep
Na pedig elkezdhetnéd, mert ok ne legyen OP de hogy szar lap lenne, hát ezzel nagyon nem értek egyet.

Zoo pakli amúgy azért szar, mert hatékony ugyan de hamar unalmassá válik vele a játék.

Nem op, csak constructedben muszáj lap.
De nem kezdem el magyarázni, hogy miért szar lap.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.08.10. 20:23:27

Shep
Hunters mark is 0-ért szerintem rohadtul OP, Emiatt marhátra használhatatlan hunter ellen a Deathlord.

Druidnak jó az, amikor időhúzás megy mid-late game-ig, az addigi kicsi, 2 manás, időhúzó lap majdnem mindegy mit csinál. Had szórja az aduit az ellenfél feleslegesen. Soulfire külön öröm, mert eldobja valami lapját random a semmiért.
Igen, többnyire én is ott akadok meg elöször hosszabban. És utána annyira elmegy a kedvem, hogy már csak casualt játszom vagy Naxxot. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

A leghosszabb meccsem 6 perces volt, illetve a Handlockkal 10 perc. Zoolockkal legkésöbb a 9. körre vége volt, az is az uccsó meccs volt egy Aggrohunter ellen, a végén már csak 4HP-m volt, neki meg 7. Jött egy Hellfire, meg elötte egy Abusive Sergeanttal felerösített Defender of Argus. 😄 Pont megvolt a 7 sebzés. Szóval necces volt.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
14 körül engem már elkaptak többször.

A Zoolock tényleg undorító. 😄 Én most azzal megyek tegnap este óta, amióta a Trackert leszedtem (azóta nem is játszottam iPad-en, mert ott nincs Tracker). Eddig 10 meccs, ebböl 2 vereség (egy másik Zoolock és egy Miracle Rogue ellen). Igaz, 1 meccset Handlock deckkel játszottam le.
Rank20-ról indultam, jelenleg Rank16-on vagyok. Megy ez még feljebb is, föleg, ha a plusz csillag bónuszt is meg tudom tartani. 😊

Shep
Beszarás de a sámánt még a zooval sem tudom leverni. Egyszerűen mindig tud pucolni, és a sok overloados lapja meg szerintem egyszerűen túlságosan tápos.

Csak azért 1 olyan gyenge lapot belerakni a pakliba nem érdemes. És még magaddal is kiszúrsz, mert alacsony szintű lapjaid neked is vannak, és pont azok a BC-sek.
Locknak úgyis az az első, hogy soulfire rá, és volt nincs.
Az Unstable Ghoul szerintem jobb nála, ebbe muszáj beleütnie.

Shep
Elég ha csak szarul jönnek a lapok, attól nagyobb tempóvesztés nem létezik 😊

Az új 2 manás battlecry költség növelő lap meg tudja törni a lock tempóját, paladinét esetleg a warriorét.
Shep
Módosított murloc pakli. Hát figyelj, abból dolgozok amiből tudok, ehhez van meg a legtöbb minden. Így is kellene még egy Dire Wolf, egy Abusive S., egy Power Overwhelming meg még 2 murloc is, ezeket pótoltam mással és annyira így sem rossz.

Na látod, megy ez. 😄 Gondolom, tele alacsony manaköltségü minionokkal. 😊