40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #11309 Rossz széria :( Pókerben még rosszabb az ilyen... -
imikszde00 #11308 Cicafiu. Meow. :D -
ezt a hónapot is feladom... ilyen napom még nem volt mint ez... -
Zozo0122 #11306 -
imikszde00 #11305 Oppsz. Mobilrol nem lehet javitani. Bocs a helyesirasert :)
*felallt. (a csaj) -
imikszde00 #11304 Valamelyik nap lattam egy csajt. Fogalmam sincs hogy hivjak. Azt hiszem kek ledek vilagitottak a hatterbe.
A csaj bordo kivagott felso meg egy feszulos leggingsbe volt. Oke! jol nezett ki.. Aztan felalt tekerte kicsit a feneket meg pucsitott.
Gondoltam, hogy a jatek itt a lenyeg. Aztan par perc utan kinyomtam, mert az ilyen picsa csinalas nem erdekel. Ha ilyet akarok mashol keresem :). Csak igazabol a lehuzas megy. De, ha valakit ez erdekel szive joga. Engem a minosgi jatek erdekel!
Meg az oroszokat is elobb megnezem. Azok legalabb viccesek. -
8-as vereségszéria. mindezt r6 5 csillagról. minden elveri valahogy a druidot ma. -
Negritis #11302 sokan élnek ebből amúgy :D mármint csajok hogy mélyen dekoltált ruha + közepes játéktudás és dől a cash :D -
imikszde00 #11301 Basszus. Ezt az otletet en is felvetettem bnomnek. O frankon tud angolul en meg tudok jatszani ugy ahogy. Bar en nem csalasnak mondanam, hanem kiegeszitesnek :D
-
Negritis #11300 igen, ennyit tudok én is meglepett a dolog és gáznak tartom
viszont akkor leiratkozok a csajról :D
versenyen láttam ott meglepően tolta mage-gel ezért iratkoztam fel -
röviden annyi, hogy egy kanadai srác meg egy koreai csaj összeállt h temérdek pénzük legyen a csaj arcából és a srác játszott kb helyette.
reynadék pénzelték tudtukon kívül, twitchből stb sok pénzt kapott. (tornán cam előtt a csaj ült de nem ő gamelt.) ESL-versenyre most meg hirtelen "nem tudott elmenni" :D
aztán kiderült. de am redditen van róla megathread -
Negritis #11298 -
Azt sem tudom miről beszélsz :) -
ÚÚÚÚ te nézel Trumpot, meg Amazt? Szar ember vagy :DDDDD -
Negritis #11295 amúgy a magicamy botrányt valaki vágja teljesen? én csak annyit amit trump mondott stream közben -
Negritis #11294 akkor lenne jó, ha mindenki elfogadná a másik stílusát és nem lenne lenézve azért mert valaki mondjuk nézi trump/amaz/kripp/kolento/firebat/strifeco ... streamjét és az alapján tanul-fejleszti a játékstílusát
és az ott látott dolgok alapozzák meg mondjuk 1-1 deckjét
nekem nincs bajom azzal ha valaki csak kísérletezget, de azt nem szeretem ha szar alaknak tartanak mert magamtól jobbtól tanulok és lesek el ötleteket/deck alapokat/fogásokat/trükköket ... -
Pont ettől jó a topic, mert más nézetek ütköznek, amíg kulturált mederben folyik a beszélgetés addig nincs gond, már a felsőbbrendű dolog annyira nekem sem tetszik de hát ez van. -
Pio #11292 Szerintem meg kifejezetten jó, hogy sok a hasonló deck, mert ez teszi lehetővé a meccs közbeni tervezést, taktikázást. Ha egyáltalán ötleted se lenne, hogy mi várható az ellenfeledtől az sokkal inkább luck based-é tenné a játékot, pedig eleve eléggé az. Ezért se igazán szeretem az arénát.
De egyébként megint arról szól ez a beszélgetés, hogy valaki játszik valahogy (ami tök jó) és akkor mindenki más hülye gyökér agyhalott birka, aki másképp csinálja... egyszerűen elveszi az ember kedvét mégcsak a read only módtól is a topikkal kapcsolatban ez a mérhetetlenül felsőbbrendű, lenéző stílus. -
Csináltam egy poén heal decket, casualban nyomtam 3 meccset ebből 2 feladta, rankeden vszinű. bealáznák de ha finomítanám talán lehetne kezdeni vele valamit. -
istenem a handlock ellen egy young dragonhawkkal nyertem (spinnerből) :D
igen tudom hunter... midhunter mert most hirtelen kinőttek a földből (hearthpwn főoldal miatt) -
1Darton1 #11289 Leírtam, hogy miért hibás a feltételezésed. Hogy más játékban milyen következménye van a felgyorsuló információcserének, az nem ide tartozik (valószínűleg nem értenénk egyet, főleg ok-okozati összefüggésben). Ezt a tendenciát lehet többféleképpen is kezelni. Úgy használjuk fel, hogy közben hagyjuk elsorvadni az agyunkat, vagy a teljes tagadásba menekülünk, esetleg előnyt kovácsolunk belőle.
-
Ennek a játéknak egy kis szeletét, de nagyon sok olyan akár blizzard akár egyéb kiadó játékát láttam még a gyerekek előtt, boldogult kocka koromban, ahol ugyanez volt az evolúció. Lehet, hogy ez a kivétel a sok-sok hasonló mintázatot felvevő massmulti játék folyamban, de nem hiszem. Ebből indul ki a feltételezésem, és ezt sem én vetettem fel, hogy dió2-3ban van copypaste, és az hova vezetett, de jogos a párhuzam, és mondjuk 15 éve daocban is ez volt, wowban is mindig volt talentozásban fotm, stb.
De mondom, én megértem a copypaste motivációt is, csak ez az én játékstílusomtól mindig messze állt. -
Alap lapok nélkül persze ,hogy nem megy :) -
1Darton1 #11286 Én prep nélkül nem erőltetném azt a decket, a vanish mellé nagyon fontos lenne. -
karmacoma #11285 Mondjuk a BF-nél kevés hatékonyabb aoe van. Korai játékban meg azért végtelen lehetőség van boardclearre. DP, SI7, Backstab, Eviserate. Prep pont az ilyen prep+sprint+Deadly poison+BF kombókhoz kell. -
Zozo0122 #11284 Áhh, akárhogy szenvedek, meg alakítgatom, nem válik be rankeden a millrugó...kéne még 2 preparésön, kidnepper, stb...az a gáz, hogy a rugónak nincs igazán hatékony AoE-je, csak az oilos bladefurys combo, már ha nálad van és épp nincs más megoldás... -
1Darton1 #11283 Én még mindig élvezem a pakliépítést, nem vész el a tapasztalatom, ha kijön egy kiegészítő, sőt még örülök is az új lapoknak, mert van min agyalni. -
1Darton1 #11282 Pont az a lényeg, hogy nincs "énnyertem" pakli. És csak azért lelassítani az információáramlást, hogy ritkábban jöjjenek új lapok, számomra nagyon furcsán hangzik.
A copypaste paklik problémáját pedig a játék önmaga gyógyítja meg, mert minél több van belőlük, annál jobban elterjednek az ellenük hatékony verziók, és egy dinamikus egyensúly áll be elég gyorsan. Aztán ezt a monotonitást törik meg új kiegészítővel.
Az nekem egy kicsit különös, hogy te és Tinman is csak egy nagyon kis szeletét látjátok a játéknak állításotok szerint, mégis az egészre nézve vontok le következtetéseket. Éppen ezért többnyire hibásan teszitek azt. -
karmacoma #11281 Amúgy nekem is az volt a legszórakoztatóbb HS időszakom, mikor a sámánnal szenvedtem, hogy összerakjak valami jó paklit. Az a fő gond, hogy mire meglett a tapasztalatom ahhoz, hogy tényleg működő paklit pakoljak össze jött még egy kieg, és még távolabb kerültem attól, hogy szépen rakosgathassam a szükséges lapokat. Nyilvánvaló, hogyha az embernek van 2000 fölös dustja, akkor nem craftol le 3-4 epicet meg pár rare-t hogy az jó lesz az egyik ötletéhez, hanem megcsinálja boomot és imádkozik, hogy a következő kiegig kiessen legalább néhány olyan kártya amit szeretne. -
Én inkább cél és egyén függővé tenném ezt a dolgot. Kinek mi a célja ugye az egésszel. Akinek a legend azonnal, annak nyilván nem praktikus egyedül mindent kitapasztalni egy elzárt helyen, aki meg csak kellemesen el akar lenni, annak lehet nagyobb öröm ha a saját kárán tanul (ez a része már egyénfüggő, hogy mi okoz neki örömet). Én nem ítélem el egyik módszert sem, ahogy írtam mindenki mindent ahogy neki jólesik. Azokat se akik keverik a két dolgot, azokat sem akik szigorúan az egyik iskolát viszik. Azzal viszont Tinmannal értek egyet, hogy a copypaste összességében nézve, hosszabb távon káros a játéknak. Ezért kellenek a kiegek, mert túl gyorsan letisztul az "énnyertem" pakli, míg ha mindig mindenki saját maga próbálkozna akkor azért végtelen sok idő lenne, mire egy-két közel tökéletes pakli összeállna, arról nem is beszélve hogy lehet össze se állna, mert nem a favoritofthemonth pakli ellen kellene buildet építeni, hanem random pistike még randomabb paklija ellen, amiben van 3 lap, ami amúgy totál baromság, de hopp a te paklid mégis pont telibek*rja. :D
Mindegy, nekem így is azt adja amit elvárok tőle, se többet se kevesebbet, minden harmadik este egy kellemes órát, amíg lenyomom az összegyűlt 3 napit, ráadásul mindezt a gyerekekkel közösen ökörködve. :) Azé egy négy meg öt éves nagyon outofthebox megoldásokat tud ám javasolni. :D -
1Darton1 #11279 Egy birkának hiába mondod, hogy ne bégessen. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy a közvetlen környezeted megóvod attól, hogy beálljanak a csordába.
De azért azt tisztáznám, hogy a felfedezés öröme attól még nem vész el, hogy tanulsz az okosabbtól. Az arány a kérdéses (ami életkortól és szellemi kapacitástól is függ), én egyik szélsőséget sem támogatom. Néhányan itt kicsit átestek a ló túloldalára. -
+1 -
Így van, nekem ez nem fáj, "magukat csapják be". Ő dolguk, azt csinálnak amit és ahogy akarnak. -
Negritis #11276 kitől? max attól aki nem vágyik rá!
az agyatlan birkák mindig megtalálják (és 10 éve is megtalálták) a módot arra, hogy 0 munkával legyen normális paklijuk
az idézőket több mint 10 éve játszottam, de már akkor is copypaste-lták a deckeket
és ez a trend nem változik, csak romlik
mikor az emberek egy Final Fantasy-ban netről nézik le hogy milyen csapatösszeállítást és kinek milyen fegyvert használjanak akkor sajnos lehet tudni, hogy ez régen rossz -
Ez az egyetlen HS topik amit olvasok, ezt is nagyon nagyon ritkán, kb fél éve unfavoltam, amikor beindult a flém. Szóval ilyen veszély nincs, hogy a nagy nemzetközi fórumokról rám ragad vmi okosság. Nálam a 4 éves fiam építi a metát, aki a melyik lap tetszik jobban szisztémával dolgozik. Szóval sok aranykártyás paklijaim vannak, mert azok szépen mozognak, és nagy vereségeket hoznak. De a lányom élvezi, mert közben játszik a sarokban az animációkkal, a dinnyés meg a katapult a kedvence. :) -
1Darton1 #11274 Vigyázz, mert a fórumolvasásnak is hasonló következményei lehetnek!
Vagy ez képmutató emberekre nem vonatkozik? -
karmacoma #11273 Ugyan! A Diablo miről szól? Az emberek 90%-a megnézi mi a legmenőbb, leghatásosabb build és lemásolja(Pedig ott minden skill nyitva van). Nem streamerek miatt van ez, hanem mert az emberek lusták, buták illetve minél előbb nyerni akarnak. A COD-féle menj előre egyenesen, 10 mp-nként autosave világában azt várjuk, hogy Józsika majd 1 napig tesztelgeti mit rakjon be a pakliba? A Blizz is azzal tarol, hogy fog egy létező alapötletet, és csinál belőle egy primitívebb játékot jobb design-al. Streamerek nélkül az emberek ugyan úgy a fórumokat böngésznék és várnák, hogy valaki leírja nekik mire mulliganeljenek, és mire milyen kártyát pakolásszanak. Ez a mostani gamer világ. Mindenki haladni akar előre, a lehető legegyszerűbb, legkevesebb önálló gondolkodást igénylő módon. -
még viccesebb lenne, ha különböző árnylatú feket-fehér képek lennének :) -
A copypaste paklik amúgy a játék egy nagyon fontos részét is elveszik a játékosoktól, a felfedezés örömét.
-
"Amúgy én is állandóan nyomom itt a balhét, hogy ilyen gyökér vert el meg olyan, de legalább annyiszor hozok ellenpéldákat is, amikor éppen azt hiszem magamról, hogy mekkora királymódon alázok."
Ez az ON topik egyik része. Ha az élményeidről beszélsz, legyen az pozitív vagy negatív és azt a HS topikba írod, az pontosan ide való.