Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azzal kicsit könnyebb volt
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ezek úgy karban tudnak tartani...
Inkább hozzá se nyúlnának a játékhoz. <#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nyisd ki, ha még nem tetted!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.20. 15:00:10
Swedish people are albino monkeys
Folyamatosan kidobál. El se indítja a gép elleni meccset.
Nem most van a karbantartás.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kár hogy most egy jó darabig nem lesz semmi ilyen <#rinya>#rinya>
Nekem nagyon tetszett a Naxx és rendesen átalakította/alakítja a metát.
F
Ezzel sikerült végül betenni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thaddius előhívására végül nem kerül sort de minion tradere így is jó volt. Elején toltam a buffokat a northshire clericbe ami felment 20/20-ra azzal verttem le az armort a bossról többi miniont meg arra használtam hogy valamennyire tisztán tartsam a boardot. Mondjuk rengeteg mákom volt mert nem húzott fel board wipeot és többször is volt olyan hogy csak két minion volt nálam és mindig pont a másikat vette el (rendszerint vmi szar). Miután lement az armor mass dispellt toltam a tauntereire és végül a northsire clericcel holy firevel és mind blastal vertem be. De így is kb egy körön múlott a dolog.
Köszi előre is.
Wot: Totti93
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
emiatt is mondom hogy nem p2w a game, mert a deckem alapján jónak kéne lennem de nem vagyok
aréna meg fun 2-5 győzelem általába és csók el vagyok vele, meg nézem a streameket 😄
Én tennék a helyedben egy próbát, szerintem messze a játék legélvezetesebb része a constructed ranked.
Engem legalábbis sokkal inkább megfogott, mint az aréna, mert ott egyáltalán nem tudhatod, miből mennyi van az ellennél, a constructed sokkal nagyobb teret ad a taktikázásnak, megpróbálni kicsalni a removalokat, aoe-ket, satöbbi, satöbbi.
a constructed nem vonz, aminek legfőbb oka hogy nincs se alexám se leeroyom
de leginkább az IDŐ amit a játékra szánnék hiányzik
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.17. 14:02:36
én pl ezért se stresszelek azon hogy rank 15 alá nem mék be, sőt nem is akarok még pedig egész jó handlockom van amivel illene bejutni 😄
valamint pl a Handlock deckemben 1 legendary van ami nem Naxxos és az jelenleg Ragnaros - amint meglesz cserélem Leeroyra mondjuk 😄
de azt se igényli a deck
valamint amennyire én láttam a Priest deckek nincsenek agyon rakva legendaryval
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.16. 17:18:37
Egy ideje már játszok a játékkal, legfőképp control pap-ként, és sajnos azt kellet észrevennem, hogyha az ember feljebb akar kerülni rankedbe, legendary lapok nélkül esélye sincs. Jelenleg rank 15-be vagyok, és eléggé unfairnek érzem azt, hogy az ellenfelem 4-5 legendaryt lerak, amikor nekem van összesen 1. Nem tudom, mi lenne a jó megoldás ilyen lapot szerezni. Nektek van esetleg egy-két tippetek?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az elso szarny megvolt,nem mondom,hogy nem elveztem,de azert a +2-3 ora jatekert amit adna a tobbi resze nem erne meg nekem a penzet,max a kartyakert,de lehet,hogy azok nelkul is boldogulok meg.Foleg mert mostanaban az a felallas,hogy napi quest/questek megcsinalasa es irany arena.
Utoljára szerkesztette: setuh, 2014.08.13. 13:43:25
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
De ha esetleg most ismerkedsz a játékkal, akkor még ne vedd meg.
Még én sem vettem meg a kiegészítőt, azt viszont örömmel látom, hogy a matchmaking olyan ellefelekkel is összedob, akik már a harmadik/negyedik? szárnyat is teljesítették és vannak újabb kártyáik. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.13. 13:31:52
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
board of the day 😄