Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az nem a játékos hibája, hanem a szerveré, lehaltatok, ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

erasmus4
Hogy lehet reportolni? Most találkoztam egy mage-el nyernék már 10 perce nem telik le az ideje mert egy kártyát félig használ a battlecry-os képességét nem dönti el hogy mire rakja. 10 perce ez megy a rohadék csak arra vár hogy feladjam. Persz echat nincs hog yelküldjem a jó kurva anyjába InitialX a neve...

meglett azóta, de eleve az is meglepett a kb 8.-9. meccsen hogy van blessing of kings a deckben
azzal kicsit könnyebb volt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

csak engem b@sz fel agyilag a paladin challange? egszerűen nem akar műxeni a koncepcija a decknek nálam

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
Mehet a móka: "#Hearthstone online concurrency is rising again, we're monitoring closely."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egyre többször jut eszembe a Blizz-ről Mekk Mester.
Ezek úgy karban tudnak tartani...
Inkább hozzá se nyúlnának a játékhoz. <#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

TBTPumpa
Blizz tweet: "We're aware that a number of players have just lost connection and can't log back into #Hearthstone, we're looking into it at the moment."

Nyisd ki, ha még nem tetted!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.20. 15:00:10

DarkHorSe
Nalam is szar, biztos ddos attack van megint, vagy csak siman hulladek a blizzard

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Mi a franc lett a Hs-el?
Folyamatosan kidobál. El se indítja a gép elleni meccset.
Nem most van a karbantartás.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hc

MEdievil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kár hogy most egy jó darabig nem lesz semmi ilyen <#rinya>
Nekem nagyon tetszett a Naxx és rendesen átalakította/alakítja a metát.

F

kabel15
HC vagy Norm? Én Normot Mage el csináltam. Elég vicces volt.

BattleTag: kabel15#2672

Hát kelthuzad megizzasztott rendesen. Próbálkoztam hearthpwn-os ajánlott deckekkel de egyszerűen nem láttam bennük a koncepciót mert nagyon nem akart menni vele.

Ezzel sikerült végül betenni:

Thaddius előhívására végül nem kerül sort de minion tradere így is jó volt. Elején toltam a buffokat a northshire clericbe ami felment 20/20-ra azzal verttem le az armort a bossról többi miniont meg arra használtam hogy valamennyire tisztán tartsam a boardot. Mondjuk rengeteg mákom volt mert nem húzott fel board wipeot és többször is volt olyan hogy csak két minion volt nálam és mindig pont a másikat vette el (rendszerint vmi szar). Miután lement az armor mass dispellt toltam a tauntereire és végül a northsire clericcel holy firevel és mind blastal vertem be. De így is kb egy körön múlott a dolog.

kabel15

BattleTag: kabel15#2672

Valaki tudna ajánlani egy decket heroic noth ellen?
Köszi előre is.

Wot: Totti93

Mephike
Annyi cleric van, hogy már unalmas, kezdek azon gondolkodni, hogy lehet nem is a zoo a legnépszerűbb 😊

Ilyen volt a deckem, amikor még játszottam, persze -1 flame, -2 archmage, és -2mirror entity. Meg asszem nem volt blizzardom sem. Helyettük +2 fireball és 2 tauntot és +1/1-et adó fickó, meg tauntok.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

DarkHorSe

mage troll deck, aki szeretne funolni probalja ki 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

nyilván, csak ha naponta a küldin kívül tolok 3 meccset akkor nem fog kialakulni bennem mi kell a magasabb szinten
emiatt is mondom hogy nem p2w a game, mert a deckem alapján jónak kéne lennem de nem vagyok

aréna meg fun 2-5 győzelem általába és csók el vagyok vele, meg nézem a streameket 😄

Szerintem ezek a lapok egyáltalán nem szükségesek a ranked játszáshoz, de még a legend eléréséhez se.
Én tennék a helyedben egy próbát, szerintem messze a játék legélvezetesebb része a constructed ranked.
Engem legalábbis sokkal inkább megfogott, mint az aréna, mert ott egyáltalán nem tudhatod, miből mennyi van az ellennél, a constructed sokkal nagyobb teret ad a taktikázásnak, megpróbálni kicsalni a removalokat, aoe-ket, satöbbi, satöbbi.
őszintén? csak küldizgetek és néha aréna
a constructed nem vonz, aminek legfőbb oka hogy nincs se alexám se leeroyom
de leginkább az IDŐ amit a játékra szánnék hiányzik
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.17. 14:02:36

Nem is akarsz, világos.

igen, mer érteni a játék alapjait 😄
én pl ezért se stresszelek azon hogy rank 15 alá nem mék be, sőt nem is akarok még pedig egész jó handlockom van amivel illene bejutni 😄

Trump az összes karakterrel bizonyította, hogy ftp paklival lehet legend lenni 😄 csak türelem kell hozzá meg kitartás 😄
én azért annyit hozzátennék hogy ázsiai szerón Trump full ftp módon ment fel Rank2ig (nem tudom hogy legend is összejött-e neki)
valamint pl a Handlock deckemben 1 legendary van ami nem Naxxos és az jelenleg Ragnaros - amint meglesz cserélem Leeroyra mondjuk 😄
de azt se igényli a deck

valamint amennyire én láttam a Priest deckek nincsenek agyon rakva legendaryval
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.16. 17:18:37

Szerintem az arénával éri meg a legjobban, főleg ha tudod hozni az átlag 7 wint akkor még ingyen is kapod a paklidat 😊.
Sziasztok!

Egy ideje már játszok a játékkal, legfőképp control pap-ként, és sajnos azt kellet észrevennem, hogyha az ember feljebb akar kerülni rankedbe, legendary lapok nélkül esélye sincs. Jelenleg rank 15-be vagyok, és eléggé unfairnek érzem azt, hogy az ellenfelem 4-5 legendaryt lerak, amikor nekem van összesen 1. Nem tudom, mi lenne a jó megoldás ilyen lapot szerezni. Nektek van esetleg egy-két tippetek?
sikerült nyitnom egy Molten Giantet, fck yeah! végre megvan mind2

ez a Feugen - Stalagg duó jól mutat a handlockomban 😄

AntiHero
Értem amit mondasz. Van benne igazság. Egyenlőre nem érzem azt, hogy nekem azokat le kell győzni. De majd ha nagyon sok időm lesz vagy nagyon unatkozom akkor megcsinálom. <#awink>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nem értem, hogy miért erőlteted ezt a játékot. Visszaolvastam a kommentjeidet és látom, hogy azért játszol már egy ideje, de fogalmad sincs semmiről csak irkálod a hülyeségedet. Vicc, az IQ-d a béka segge alatt van, már bocs.
Mephike
Jutalom jár érte. Egy játékot csak a jutalomért kell játszani? Csak mert szerintem ennek a quest módnak pont a kihívás lenne a lényege, amit nem a normál mód ad meg számodra és nem is a chalenge... Ne vedd kötekedésnek, csak számomra furcsa ez, na meg az, hogy nem használod ki a játékot, de mindenki úgy játszik ahogy akar.

MEdievil
Heroic letudva. Szerintem egész jó kis szárny volt ez is.

F

Shep
Priest meg elsőre meglett, mondom ,hogy vicc az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyébként az eddigi 4 szárny alapján azt mondom (nem kell vele egyet érteni), hogy igénytelen fércmunka az egész. AI nincs, csak előre belőtt scriptek, az egész kihívás abból áll ,hogy bemákolod-e a megfelelő lapokat, vagy sem. Semmi szórakoztató nincsen benne. Nyilván nem várom el, hogy olyan legyen, mint egy sima meccs egy másik játékos ellen, de legalább kicsit hasonlítson rá. Ott van pl. a Magic Duels .. ott érdekes módon a gép ellen is élvezetesek a meccsek. Egyszerűbb lett volna ha kiadják a lapokat heti bontásban, ugyanezért az arany ill. pénz összegért. Maguknak is spóroltak volna egy csomó munkát, ráadásul nem lett volna ez az 1 hétig tartó égés sem.

Shep
Nem.

Shep
Warrior kihívásnál mi a trükk, mert egyfolytában nyomja lefele a taknyot amire ráküldi a +4/+4-et és ennyi, nem tudok mit csinálni. Másik variáció ,hogy 5. körben már 6/5-ös lénye ott van, amivel szintén semmit nem tudok kezdeni. Folyton ugyanazokat a lapokat osztja le, acolyte of pain, wogren ha lekeverem akkor meg adja a 2/3-as rage-es akármit, meg a fegyvert ami kb semmire nem jó a 4. körig. Mire szóhoz jutok már csak vagy 15 hp-m van.

setuh
Nem most ismerkedek, mar jatszok egy ideje,de azert meg kezdo szinten nyomom,eddig max rank 15-ot sikerult elernem.
Az elso szarny megvolt,nem mondom,hogy nem elveztem,de azert a +2-3 ora jatekert amit adna a tobbi resze nem erne meg nekem a penzet,max a kartyakert,de lehet,hogy azok nelkul is boldogulok meg.Foleg mert mostanaban az a felallas,hogy napi quest/questek megcsinalasa es irany arena.
Utoljára szerkesztette: setuh, 2014.08.13. 13:43:25

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

TBTPumpa
Ha nem kezdő szinten nyomod, nem elvétve játszol, vágysz új kártyákra és kihívásokra, akkor megér annyit. Vagy kifarmolod a szárnyankénti 700 gold-ot. Az első szárny ingyenes, csekkold előbb azt. Ha az tetszik, akkor érdemes lesz befizetned a teljes kiegészítőre.

De ha esetleg most ismerkedsz a játékkal, akkor még ne vedd meg.
Még én sem vettem meg a kiegészítőt, azt viszont örömmel látom, hogy a matchmaking olyan ellefelekkel is összedob, akik már a harmadik/negyedik? szárnyat is teljesítették és vannak újabb kártyáik. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.13. 13:31:52

AntiHero
Igen. Van pár lap ami alap lesz a paklikban.

setuh
Oszinten sracok meger 17 eurot a "kieg"?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

AntiHero
Nem. Csak a 4 alap + 2 challange. Heroic-al kár foglalkozni mert jutalom se jár értük. Akkor meg minek szenvedjek vele.

TBTPumpa
A matchmaking OP, ja nem. <#idiota>

Mephike
Grat ha a heroic mód is ennyi idő alatt meglett, mert ugye az a lényege ennek az egésznek, a többit csukott szemmel is meg lehet csinálni.

Gluth humora tetszik 😄

board of the day 😄

AntiHero
38 perc volt a mostani szárny....

Shep
Na holnaptól jönni fognak a mindenféle deathrattle özön paklik.

Shep
Ja amúgy a Deathlord most Yseart hozta vissza, asszem dobom ki a csába, többször szívat, mint nem.