40521
  • Shep
    Igen kiraktam, meg a következőt is mi lett a vége? Szerintem mindenki kitalálja. Lehet ezt magyarázni elég sokáig de ebben a játékban ha valaki ilyen előnyre tesz szert a 4. körben és nem tudsz egyből válaszolni akkor meg már nyert is.
  • Pio
    Ha nem jön fel AoE akkor is van kövi 2 körre belchered, amibe bőven mindent bele kell trade-elnie, sőt. Fegyverrel együtt 13 damage a kövi 2 körre, amiből 1-et ráadásul elvisz a blademaster, szóval másfél belchert tud csak elpucolni.
    Szerintem itt egyáltalán nem állsz rosszul, vesztésre meg végképp nem. Van némi hátrányod, amin a leghatékonyabban persze aoe-vel lehetne faragni, de aoe nélkül se vészes a dolog.
    Kivéve persze, ja jön a "to arms", az pech.
  • Yserac
    Olyankor ázsiai vagy funoló amcsi, korán kelő ausztrál népek vannak sokan eu-n és a megszállottak :)
  • Shep
    Priesttel lassan már semmit nem lehet elverni ha nem átlag feletti a lapjárás. Annyira elment aggroba az egész, hogy egyszerűen képtelenség megoldani a sok lényt amit kiszarnak magukból.
  • Tinman #11425
    Ezeket a palákat priest-el nem igazán lehet elverni. Nagy ritkán sikerül, ha neki van éppen szar lapjárása.
  • dave9004
    a durva meta hajnalban van. fél ötkor felébredtem és játszok.
    ilyenek jönnek: régi sámán, mirror image mage? :D, éjjeli bagoly warriorok... :d egy hunter jött, nulla meches pakli
    ilyenkor még jól muzsikál a sablon druidom
  • Shep
    Ez is mi a kurva élet már? Azt gondolom mondanom sem kell ,hogy nem jött fel semmi amivel le tudtam volna szedni őket. Pedig nem volt sok minden a pakliban csak 2 pyro, 2 auchani circle, 2 holy nova és egy lightbomb. Asszem ténylegel vagyok átkozva, folyamatosan ilyesmit kapok a pofámba, ha néha nagy ritkán hetente van 4-10 normális meccsem ahol nem ilyen lehetetlen dolgok történnek akkor örülhetek, hogy végre van esélyem.
  • Shep
    Hát ez kész megint 9 lap és megint nem jött egyik sem. Hát így rohadt nehéz nyerni. Na ezért jók az ilyen aggro fosok, nincsen kombó amire várni kell, csak nyomni a lényeket meg a sebző varázslatokat.
  • Shep
    Na nem jött fel egy bladeflurry sem (9 lap volt még) szépen ki is kaptam, meg láttam egy deathwinget rankeden.
  • Shep
    Arénától szinte bármi jobb, az nekem kínszenvedés. Rendre rossz lapokat ajánl fel. 1 alkalom volt mikor úgy érzetem ,hogy na ez igen ez most jó, na akkor mentem is egy 8-ast, de többnyire a 3 ha összejön már örülhetek. Inkább csúszok egy kicsit az olajon, meglepő de még a tanárok és az 1 prep hiánnyal is igen erős a pakli.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.21. 23:03:35
  • kabel15
    Ha megnyugtat rank 5 nél is ugyan ez van. Ezek ellen a deck ek ellen akkor tudsz nyerni ha 8. körben már elég sebzést tudtál bevinni úgy az arcába hogy a kezedben lévő spellek/lények ki tudják végezni. Priest ezért rossz, mivel nincs spell sebzése amivel lehetne menni arcba. Ezért is ennyire erős a mech mage és shámán. Mind a 2 irtózatosan tudja uralni az asztalt a 6-7. körig utána elkezdenek halni az asztalon lévő lényei és kézből kell befejezni a meccset és pont erre van kitalálva a fireball és a crackle. Rá kell érezni melyik deck el hogy kell játszani, milyen lapoknál mit érdemes csinálni és persze az ellenfél lapjait körbe játszani. De ezt te is vágod már elég rég óta játszod ezt a játékot.

Nem tudsz betörni lapokat és le craftolni pár legendaryt?
    Ha már meguntad inkább játssz arénát ott mindenki egyenlő esélyekkel indul, ha 1 éve kezdte, ha tegnap.
    Persze valószínűleg ott is fel fogod húzni magad mikor az ellennek adott legendary-t neked meg nem. De ez benne van a pakliba.
    Lap készleted nem a rankedtől fog nőni hanem az arénától.
  • Shep
    Embertelen. Mage és mondom mik voltak a paklijában. 2 flamestrike és persze és egymás után fel is húzta őket, mert miért is ne. Ragna, Sylva, Ysera, Boom és akkor játsszál ellene. Egyre jobban le vagyok maradva, kérdés van-e értelme folytatni ha már 13-on mindenkinek megvan minden én meg egy szaros Szilvával szenvedek.
  • csoszi87
    Nem elég jó, mert ahhoz, hogy használd vagy a 3. körödet kell eldobni, vagy várni az 5. körig, ahol 5 manáért sebzel 2-t.
    Egyik sem illik bele az aggro felfogásba szerintem.

Igen vannak próbálkozások minden decknél amik eltérnek attól amire az a kaszt ki van találva, de pont ezért gyengék.
    Szerintem.

Ott a rugó. Kombóra találták ki. Volt próbálkozás tempo-aggro, de csak a kombó az ami folyamatosan jelen van, mert más kategóriákban vannak jobbak.
  • Zozo0122 #11416
    Lehetne a shadowpriest segítségével pap aggrot csinálni, de nem elég jó. Warriorból is lehetne a sok rages lénnyel, worgen stb, de igazán az se jó.
  • Negritis
    wariból van egy rage-s verzió amit versenyen is elővesznek néha, de a controll deckek ellen túl lutri
  • csoszi87
    Pirest és warrior azért nem nagyon működik más összeállításban, mert a hero ability nem nagyon engedi.
    Hogyan raknál össze ezekből a paklikból pl aggro decket?
    Van még két manám, akkor hero ab-vel sebzek még... ja nem. Gyógyulok.
  • Zozo0122 #11413
    Az hát, kb. egyetlen normális priest decket lehet összerakni, control priest, többi szart se ér. Warriorból szintén, egy életképes pakli van. :( Aki a balanceért felelős, azt úgy rúgnám ki, hogy többé köze nem lenne videójátékhoz, hazamenne és elbújna a szekrényben. :D
  • Shep
    Mondtam neked, hogy szar lap egyedül a fun priestbe lehet belerakni.
  • Shep
    Echo mage is tetszik de pont nincs ecom sem. Mindig pont azok a lapok hiányoznak amikre a jobb paklik épülnek.
  • Negritis
    igen, amúgy akartam is kérdezni hogy mihez kell ( echo mage is használja ami egy fun deck) mert a handlock élete nem csak játék és mese :D
  • Zozo0122 #11409
    Nyitottam egy második Shadowformot, de még mindig nem ér szart se ez a lap. Próbálgattam duplán, de áhh...szerintem erre a hónapra abbahagyom a pakliteszteléseket, visszatérek a jó öreg duplacombós druidhoz...
  • Shep
    Akkor nem is csinálok moltent :)
  • dave9004
    sejtettem h undertaker nerf után felborulnak a dolgok februárban, de hogy ennyire?
  • Negritis
    a mechmage ellen "elvileg" jó volt a dudu
    a trump féle Shaman volt ami kiherélte elvileg, azt meg ugye a midhunter fogja tán :D
  • dave9004
    sajnálom, mert az olaj meg a midhunter a mechmage-el megint kiherélték a druidot. 1 hónapot se bír ki olyan pakli ami pariban van a nagyjával...
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.02.21. 19:00:24
  • dave9004
    majd kiötlenek vmit a streamerek :D
  • Negritis
    handlock most nincs, ez a meta nagyon nem kedvez neki
  • Shep
    Hát azért nem egészen, ráadásul rohadtul kell figyelni mire mit lépsz. Játszani jó vele de ellene undorító.
  • Shep
    Ő igen, de ő nem is annyit játszik, mint mi :)
  • dave9004
    amúgy az olaj rógot mi élvezet játszani? mert kb az is leszarja mit raksz ki.
  • Zozo0122 #11399
    Te is a szervezők között vagy ?:D
  • Mephike
    Bocsi, nem direkt csinálom! :D
  • Zozo0122 #11397
    Vigyázzatok srácok, rank 13-mon a hunterek megint Topdeck Parádét rendeztek...csak saját felelősségre járjatok arra!
  • dave9004
    Zetalot kihozza a priestből a maximumot bármikor.
  • Shep
    Priestet meg mindenki, meg ő is mindenkit ha jól jön ki a lépés :)
  • dave9004
    egy kicsit javult a meta azzal, hogy nincs olyasmi ami mindent ver. mert attól, hogy elkezdtek midhunterezni, a handlock meg majd leveri azokat. mid hunt elveri az olajos tolvajt, tolvaj veri a druidot, druid veri a palát, pala veri a facehuntert.
  • dave9004
    az ötlet jó, de ennél komplettebben kéne összetenni, board clear, picit normálisabb lategame, mukla nélkül stb
  • Zozo0122 #11392
    Múltkor esett egy szar aréna után asszem :D
  • Shep
    Ilyenekkel én is szórakoztam, meg vailing soulsos megoldással is de nem igazán működnek ebben az aggro metában. Ja de van fel revered, hát tényleg vicc :)
  • Zozo0122 #11390
    Na szóval, hogy manaköltséghez képest sokkal jobb stattal rendelkező lapokat folyamatosan silence-elsz, ezzel használhatóvá téve őket.