Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero

Egyre szebb hátlapokat tolnak. <#finom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Nem sírtam csak leírtam ,hogy nincs meg. Egyébként is főleg az a pár fontosabb legendary lenne a lényeg de ahhoz meg mák kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha nem dobod el, akkor viszont ne sírj, hogy ez nincs meg az nincs. Magadra vess. Akkor marad a goldgyüjtés.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
500 dustom van de a priest pakli lapjaira gyűjtöm, vagyis olyan mintha nem lenne. Betörni meg nem szeretek, mert ki tudja, hogy az amit betörök mikor lesz jó valamire. Ami egyszer már megvan azt én nem dobálom el.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Még Naxxra gyüjtvén vásároltam paklikat az addig összegyüjtött 4500 goldomból. Utána Naxxra gyüjtögetnem kellett a 700 goldokat, de idöm van, Naxx nem szalad el, ráadásul az elsö szárny ingyen volt, szóval...
Azt akarom mondani, hogy a 4500 goldból rengeteg lap volt szemét, amit be tudtam törni. Szóval, lehetöség van kismillió lapokat szerezni, csak oda kéne tenned magad.
A másik, azért találkozol annyi zooval most, mert még season eleje van, ezzel a legkönnyeb eljutni rank14-15 környékére, ott már váltanak a zoo-sok is többnyire. De csinálj te is egy zoo paklit, és a dolog el van intézve.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Erre csak annyit mondok, neked is lehetne dustod, csak nem akarod.
Én pl. úgy csináltam, hogy azoknak a kasztoknak a lapjait széttörtem, amikkel nem játszottam. Pl. nincs se pala paklim, se pap paklim. Se warriorom. Ezeket a kártyákat széttörtem, de tényleg, az összeset, kivéve a basic lapokat (ugye azokat nem tudod), és a kapott dustból enchantolni tudtam azokat a kívánt lapokat, amik a kívánt deckjeimhez kellettek. Persze nem tudsz legyártani legendarykat, esetleg egyet talán, de a kisebb lapok, mint pl. sámán villámszórása simán kijön belölük.
Ezután pedig irány játszani, goldot gyüjteni és abból paklit venni. Béta óta játszom, azóta elég sok legendary összejött ezzel a taktikával. Nyilván aki nem a béta óta játszik, annak kicsit nehezebb, de ez is egy taktika lapgyüjtésre.
Persze sírni sokkal könnyebb, hogy ez nincs meg az nincs. De te tudod.

Shep
Hát akinek van azt biztos nem 😊

2x100 dust, azért nem vág haza senkit

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Én nem tudok sámánt csinálni, mert a legfontosabb lap az aoe-s villámszórás nincs meg nekem.

nekem handlockom és deathrattle dudu/shamanom meg icemagem van
imádom a zoo-t mint ellenfelet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Jaj de jó, újabb 100 kártya ami sosem lesz meg. Az a baj ,hogy ez a szar is egyre inkább a p2w kategóriába megy át.

Amúgy valami nagyon érdekes dolog folyik a játékban, elmúlt 2 napban csak zoo paklikkal futottam össze kaszttól függetlenül (druidát kivéve). Első körben mindenki a gnómmal indít és egyből arcra megy mindenki. Valamiért attól tartok csúnya vége lesz ennek a játéknak, ha nem csinálnak valamit sürgősen.

az Android és az Observer ami igazán várós

http://www.gamestar.hu/hearthstone-szaznal-is-tobb-uj-kartya-az-uj-kiegeszitoben.html

ez a megfejtés, amúgy az overwhelming látszik is oldalt

Fabio Capello
Power Word - Shield x2, Divine Spirit x2, Inner Fire, gondolom.

qetuol
toughtsteallel ellopta a power owerhelmingedet és a draket, volt neki 10 lapja, kitetter a draket 9 hp-ra, következő körben silence (0 mana) PO (1 mana) > drake 13 hp, 2x divine spirit (4 mana) > 52 hp, inner fire (1 mana). ez összesen 6

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Gondolom 2 db power word shield aztán 2 hp dupla, majd egy inner spirit, de ez utóbbi 3 látszik is bal oldalt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.03. 10:01:21

qetuol
hogyan nyúlta le és még tápolta is fel 52-re (akkor a kezdő éltete 13 volt, azt hogy)? :o

a draket tőlem nyúlta, igazából csak röhögtem hogy ilyen a világon nincs
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.02. 20:38:42

NecroJoe
Nincs ezzel semmi gond, én pl hunter ellen nem játszom. Semmit nem számít rankban, nem aláztatom magam az agyatlan szarral.

Necro

az elején sux, de ha odafigyelsz mit csinálsz és nézel 1-2 tutorialt, akkor simán élvezhető lesz a játék nem túl sok idő után

qetuol
mire van mennyi esélyed? arénában hozzád hasonló játékososkat kapsz ellenfélnek.

srácok, mennyi esélyem van, ha most kezdenék el játszani és nem akarok az elején pénzt áldozni rá? 😄

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

qetuol
tényleg :/

qetuol
így viszont már nem is sajnállak HA! 😄

Hali. Frostwyrm Lair-ban tényleg csak 2 monster van? Vagy később lesz még több is?
Shep
Egyébként nekem is csak 2 van bontásból. Anti meg Onixya.

qetuol
úgy értettem bontásból. naxxos legendaryja mindenkinek van/lehet, ahhoz nem kell szerencse 😛

Shep
Nem kell sajnálni csak zavaró a dolog. Amúgy ha neked ettől jobb lesz sajnállak 😄 Amúgy mi az ,hogy nincs legendaryd, naxot nem játszottad?

qetuol
jaj de sajnállak :/ nekem még egy legendarym sincs, pedig már nyitottam vagy 50 paklit... most ki fog megvigasztalni? 😞

Ez jelöli hogy mi van még a paklidban és jelöli hogy mit játszott már ki az ellenfél. nem sok csalás van benne. max aki nem tudja figyelni az ilyet annak jó. de paklit is épít a népszerű oldalakról leszedettet lehet vele bepakolni a HS-be. ezzel megoldhatod a 9 slot problémát. (már ha probléma) e mellet még a köridőt is számolja. folyamatosan fejlesztgetik. ha akarod az ellenfeled kijátszott lapjaiból is építhetsz paklit (már ha neked is megvannak azok a lapok 😊 )
Hearthstone-Deck-Tracker

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

kösz srácok, akkor marad az hogy concentrálózok

én ma nyitottam egy übertáp millhouse-t úgyhogy szét is szedtem, meg Nozdurmut is
azon agyalok hogy Sylvanas vagy Leeroy legyen-e a legendary amit összerakok

Shep
Utálom ,hogy mindenkinek van már Leerooya, Sylvanasa meg Ragna-ja "csak" nekem nem. Én csak a jófajta Leaper Gnómokat nyitogatom sorra. Kár, hogy nem lehet belőlük vagy 10-et berakni a pakliba, 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.08.31. 23:01:31

Több olyan segédprogram is van, amiben manuálisan jelölgetheted a dolgot, de automatizált nincs.
Csak a nézők látják.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

egyébként hülye kérdések félórája jön megint, de ahol lehet látni hogy épp milyen kártyát játszott ki és mi van még talonban, az csak a videónézőknek van, vagy pedig ő is látja valamilyen felület segítségével?
jó lenne, ha nem kéne mindig fejben tartanom hogy mi van még bent és mi nem, főleg amíg nem áldozom rá minden időmet a játékra 😄
köszi

nyilván, csak mondjuk tök érdekes ahogy trump felfogja a priestet, kicsit más mint a többiek

nem sűrűn nézek rajta kívül mást, de elsőre én tuti dobtam volna mind3 lapot, aztán leesett hogy hát igen, Zoora számít és kell a clear

Ritka az ilyen.
Tökéletes húzás kell.
De az is necces volt 1 hp-val.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

amúgy az agyatlan rush deckekhez annyit, hogy tegnap éjjel néztem a onenation (nem biztos hogy pontosan ez a neve) versenyt és ott nem igazán volt rush deck

ezt meg most találtam 😄
https://www.youtube.com/watch?v=6xpsrwRTwok

Shep
Hát ha tudtam volna róla benevezek de mivel nem tudtam ... 😊

http://www.esl.eu/hu/hearthstone/news/247139/

közbe ezt most találtam, közvetítve van vhol?
vki indult innen?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.30. 17:17:18

Mit értesz "agyatlan rush deck" alatt?
Shep
Azoknak akiknek nincsen elég legendaryjuk meg epicjük egy komolyabb pakli összerakásához, azoknak csak a zoo marad, mert ott lehet pótolni a lapokat mással, meg lehet variálni, olcsó cserékkel operálni. Valamint azt is látni kell, hogy akik elkezdték még az elején jókora előnyben vannak, minden tekintetben azokkal szemben akik csak a teljessé válás után kezdtek el játszani, mert ugye a vén rókák játszottak már annyit az elmúlt 1 év alatt, hogy megvan szinte minden lapjuk, legendarykat is beleértve. Az újoncok meg próbálkoznak a különféle rush megoldásokkal abból ami van. Ezért is örülök annak, hogy a nax lapok simán meglettek a 2800 arany kicsengetése után, nem kell a hülye paklikat nyitogatni és várni a csodát, ami csak nem akar eljönni. Viszont sajnos úgy rémlik azt mondta az egyik tag, hogy a köv kieg csak paklikból fog lapokat adni vagyis megint jöhet a szerencsekerék.

tegnap néztem MaSan-t aki azért kapott ki mert elfogyott az ideje
későn vette észre h lethal

amúgy vicces hogy a streamelt meccseken nem látok ilyesmit, ott végig küzdik amíg lehet, lehet hogy rank 7 környékén van 1 ilyen mentalitás

nekem tetszik a játék, de nem merek teljesen rábuzulni, mert akkor sose találok melót

Ez azért van mert blizz képtelen normálisan balanszolni a játékot, és a többség rush deckekkel próbálja feljebb tolni magát mert azok egyrészt túl erősek a jelenlegi metában másrészt gyorsak. Azokkal ha kb 5. körig nem tud vki tartós előnyre szert tenni, onnantól már elég nehéz visszahozniuk a meccset. Én már nem is nagyon élvezem a játékot pont emiatt az agyatlan rush deckelés miatt. Naxxban bíztam hogy változtat a felálláson de az erős olcsó lapok miatt még rá is tett erre egy lapáttal. Amíg a jelenlegi helyzeten nem változtatnak én parkolópályára tettem a játékot (és inkább játszom megint duel of champions--el ahol a taktika még mindig fontosabb mint a szerencse).

Shep
Nem jutottam még rank 7-ig de szerintem inkább arról van szó hogy mivel látja, nem olyan jók az esélyei és esetleg a kezében lévő lapok is gyengék nincs értelme szórakozni inkább feladja és kezd egy új partit, vagy csak felhígult a mezőny 😊

Elég nagy változást tapasztalok mostanában a játékosok mentalitásában, mégpedig azt, hogy nem játsszák le a kiélezett meccseket. Viszonylag sok meccsem olyan, hogy ha az ellenfelem ~turn5ig nem kerekedik határozottan fölém, akkor feladja. Ha némi lépéshátrányban van, akkor erre még nagyobb az esély.
Úgy tűnik, mintha egyre többen csak az olyan meccseket szeretnék végigjátszani, amikben végig fölényben vannak és lealázhatják az ellenfelüket.
Nem tudom, mi lehet ennek az oka, de fura, pár hónapja ilyet nagyon ritkán tapasztaltam.
Már csak azért se értem, mert kiélezett helyzetben elég könnyen billenhet bármelyik oldalra a mérleg nyelve.
Rankedről van szó, ahol ilyen hozzáállással nem lehet előre jutni és mivel rank7 környékén vagyok jelenleg azt se hinném, hogy winfarmról lenne szó.
Más is tapasztal ilyet?
Ez van Na szerveren is.

Blizzard Eu = FR na ezmindent elmond a lusta csigazabáló népségőr. Mire átszüremlik a patch és felfogják meditrreán komótos lasússággal mia fax-t kellene csinalni, mi már' rég a vuvuzelát fújjuk. 😊
kabel15
700gold/quarter Sose lesz csak fizetős. Vagy megveszed goldért vagy rendes pénzért.

BattleTag: kabel15#2672