40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Én sosem nézem végig a színeket, csak gyorsan végigkattolok :) -
Na most letopdecketl egy retek hunter. Animal fosból persze ,hogy a disznó lett neki. Ezzel oda is lett a streakem, hogy égne el az összes lapja!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.23. 21:24:53 -
csoszi87 #11507 Az érzés amikor látod sárga fény rajzolja körbe a kártyát...
Az izgalom, hogy ugyan milyen legend lesz benne...
És még epic is van mellette...
Ez már csak jó lehet!
Óvatosan felfordítod a common lapokat. Mind megvan, de kit érdekel...
Jöhet a rare. Az se baj, hogy használhatatlan.
Epic sámán murloc. Olyan még úgy se volt.
És akkor remegő kézzel az egeret az utolsó lapra irányítom, kattintok.
Epikus LEGENDARY kiáltás.
Alig várod, hogy eltűnjön a sárga fény, és akkor meglátod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Családod legújabb tagja: Hemet Nesingwary.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.02.23. 21:17:39 -
Hát figyelj, ha nem tudod legyőzni őket állj be közéjük :) -
Ez az új csoda fegyvered? :D -
Hah, a fullmechpriest ellen feladta az olajos rugó :) -
Sámimat megfogják sajnos. -
Most is elvertem egyet. Szerintem gyengébb, mint az eddigiek. -
a druid áradat ellen kapták fel a mult héten. nem nagy szám. -
Freezing, nem? Akkor azt már láttam, hát nem nagy szám, azt még a control priestem is elverte.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.23. 20:33:54 -
Belcher van benne meg dr.boom. Most próbálgatom. Ja és frost trap van benne.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.02.23. 20:31:35 -
Zozo0122 #11498 Megint van új? :D Gondolom van benne 4 skill command ja meg 3 flamestrike, mert miért ne és egy beépített topdeck generátor
-
Melyik az új hunter? -
imikszde00 #11496 A magyarok is kedvelik az uj huntert. Pannonpuma :D
Ha olvassa a forumot akkor fuck neki :D -
Zozo0122 #11495 Nyissá' a Paxig úgyis csend lesz, utána meg legalább egy hónap mire kijön a kieg...meg előtte azért esedékes 1-2 nerf is. -
Majd a Paxon lesz info. -
csoszi87 #11493 Arról van valami infó, hogy mikor jön az új kieg, és milyen finomságok várhatóak?
Hallottam valami 2v2 modról.
Csak mert összejött megint 1000 arany és nem tudok dönteni, hogy nyissak, vagy tartalékoljak. -
Összekártyázott már több, mint 8 milliót. -
Zozo0122 #11491 Helyes, nyerjen is ő :) -
Kolento -
Negritis #11489 én 2 sanyit ismerek
Torghellét és a Kirány Sanyit :D -
Air Sanyi? :) -
Negritis #11487 Sanyi? -
Sanyi megint nyert egy tournamentet. -
Zozo0122 #11485 Jól látod. Azok a szerencsések, akik korán kezdték, vagy rengeteget játszanak :( Én tegnap óta nem toltam, talán este ráveszem magam. -
Ja amúgy összeraktam egy full mech priestet nincs benne semmi csak mech meg két naru, 2 holy n, 2 chosen, 1 cabal meg voljin ja és a clericek. Durva, hogy mennyire működik, de elég kiábrándító ,hogy gyakorlatilag arról szól a játék ,hogy ki tudja hamarabb lejátszani a warpert, vagy esetleg ki nem tudja leszedni a másikét egyből. Ez így rohadtul nem kóser szerintem, még akkor sem ha most ezzel a paklival zsinórban nyertem 5-öt. Úgyhogy nekem rohadtul nem tetszik amerre ez a játék tart. Egyre inkább úgy érzem ,hogy semmi értelme tovább játszani. Aggrokra hamar ráunok, control meg életképtelen ennyire aggro játékban, kivéve a nagyon drágákat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.23. 17:59:27 -
Hát ennyi ha nem tudod leszedni egyből a warpert gyakorlatilag vége a meccsnek, csak még nem tudod. Ha meg kinyom még egyet akkor már a rá következő 2 meccset is buktad. Nem értem a Blizz mire vár? Annyira a nerfért kiált a lap, hogy még a világűr legtávolabbi pontján is hallják. Eleve azt sem értem ,hogy hogyan gondolták a dolgot. kiadnak egy szinte csak mechekből álló csomagot meg egy ilyen lapot és nem sejtik előre, hogy ez lesz? Most ezek vagy tök hozzá nem értők,vagy pedig direkt trollkodnak. -
Like! :D -
Fletley9 #11481 Attól függően ,hogy mit ad az Oscar op-nak tűnik. 5 mana 7/7 és még csak nem is legendary. -
True Story:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.23. 13:39:27 -
Hajaj de szarrá szívattam egy szerencsétlen mech mage-et. Nem tudtam már mit kitalálni beraktam a doomsayert, van egy elég erős boardja meg nyom egy secretet, na mondom ez tuti mirror, kinyomtam a sayert és azóta is ezen röhögök :D -
Nem tudom mi történt az arénában, de az utóbbi időben könyebb lett, szerintem mentem vagy 5-6 kört hétvégén és mindig meglett a 150 gold a következőre. Sőt. -
kockacukor -
annyiban hasonlítasz hozzám, hogy amikor én kezdtem és toltam pár hónapja, akkor olyanok tetszettek meg mire nem volt dust se lap (akkoriban a handlock. jaraxxussal, alexxel, leeroyyal, istenem de örültem mikor meglett. akkor még packvétel nélkül.
a sámán mindig is tetszett az összes lapom abból lett meg, de sose volt sztár sajnos ez olyan mint neked most a priest, h az most a leggyengébb messze a többi közül rankeden.
a handlock volt nekem akkor a lényeg h meglegyen, utána jött a többi finomság sámán-hunt majd idén a druidba lettem bolondulva.
nekem az a bajom, hogy ha türelmetlen voltam és volt egy kis mellékes akkor vettem 10-15 packot. majd belejöttem az arénába, de gvg-vel szétestem és nem találok vissza :D szerencsére nagyja lapom megvan most.
Neked vmi hasonló lesz a jövő, kivéve h én betörtem minden rugó, warrior, paladin lapot amit kaptam. max te nem veszel paklit, tehát később jutsz el ide :). talán ha goldos kieg lesz a köv, akkor még idén felzárkozhatsz. -
Zozo0122 #11475 Beléptem - 40 goldos quest, csere - 60 goldos hunter or mage 5 win - quit. Ma nincs kedvem rákosodni, majd holnap :D -
Mechmageekkel nem tudok mit kezdeni. Hiába szedem le 3-4x a boardot mindig vissza tudja építeni a sok kis szar retekből, ráadásul a mechwarper annyira op booomról már nem is beszélve. Na ezért fos ez a játék, az ilyen lapok miatt. Na de semmi gond még fél év és biztos rájönnek a Blizznél is. -
A meta azért ilyen, mer mindenki egyszerű, de hatékony paklival akar játszani. A control paklik meg drágák. Szóval ez kétlem, hogy valaha is változna. -
Legjobb meccseimet szinte mindig control warrior ellen vívom. Ilyenből kellene sokkal több nem a szar 5 kör alatt nyertem hulladékokból. -
Jó a priest ha összejönnek a dolgok de ha nem akkor csak nézel ,hogy megint ledaráltak 5-6 kör alatt. -
Pedig nagyon betegek. Jött velem szembe 5 gold hero, az egyik pap volt. Alig tudtam csinálni bármit is. Amiket kirakott azokat le daráltam de ő meg folyamatosan Wild Pyromancer+spell el tisztította az asztalt és heal-t is kapott bőven nehogy meg haljon.