40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #12310 A probléma azzal van, hogy vélhetően a tapasztalatlanságodból adódóan még nem sikerült elfogadnod, hogy minden játékstílusra szükség van, mert az teszi színessé, mozgásban és egyensúlyban tartja az egészet. Mindez még akkor is igaz, ha egyes szakaszokon valamelyik stílus nagyobb arányt képvisel.
Az agyatlanozás nemcsak méltatlan, de egyben értelmetlen is. Ha jól tudom a druid az egyik kedvenc classod, márpedig annak a szellemi kapacitásigénye nagyon közel áll a facehunteréhez.
Mielőtt elfogultsággal vádolnál, a meccseim nagy részét (és sajnos a játékidőm döntő többségét a számtalan fatigue meccs miatt) priesttel játszottam, és azt sem mondhatnám, hogy a hunter a kedvencem lenne. -
icyshadow #12309 No offense, csak ha már így kinyilatkoztattad, akkor kíváncsi vagyok tényleg:
Poll -
Zozo0122 #12308 Értem. Ezek megbocsátható bűnök, annyit kérnék csupán, hogy minden harmadik aggro meccsre jusson egy control, ezzel bizonyíthatod szándékod komolyságát. Bűnös élvezet ez, de jó látni a jeleket a megjavulásra. Épp ezért feloldozlak eddigi bűneid alól, az elkövetkező játékidődet próbáld minél optimálisabban belőni, adj teret a controlt és midranget játszóknak, így mindannyian boldogok lesztek. A sablontól való eltérés jó dolog, ez a nehezebb út és Te ezt felismered, mert könnyű ugyan a másikat másolni, de ez bűnös élvezetbe hajszol. Még egy dolog: vigyázz a piszkálódásokat magadra ne vedd, mert ez a lelki békédet zavarja, és további bűnözésbe hajszol, csak azért is alapon. -
Atyám vétkeztem, ma ismét huntival mentem. Félek meggyónni, de rettentően élveztem a játékot. Tudja atyám én más vagyok, nem agyatlanul másolok, hanem mindig teszek egy-két apróságot a deckembe. Tudja most éppen ismét rászoktam a flarre... tudom-tudom, bűnös dolgok ezek, de hát sok a mage és hunter és már a palák is ismét játszák a secreteket, és leírhatatlan érzés amikor egy de néha kettő secretjük is kisül... akkor tudja atyám én is kisülök, van, hogy többször is... jah és tudta, hogy a shade ellen is jó, mert onnantól üthetővé válik.
De mielőtt infartust kapna eme dolgoktól megemlíteném, hogy játszom a Snipe-ot is. Tudja remek érzés kitenni a magenek, aki belepakolja a mechwarpot, vagy a goblin blastmage-et. De tudja az a legszebb, hogy ezek után ezt 90%-ban ismét el tudom ellene játszani, mert eszükbe sem jut, hogy körbejátsszák a secretjeimet. Csodálatos dolgok ezek atyám, bár tudom, hogy az ördögtől való lapok ezek. Tisztában vagyok, hogy eme dolgaimért a pokolra fogok jutni, de tudja még most is viszket a kezem, amikor látom, hogy már csak 2 HP-ja van az ellenfélnek, és elég csak beletolnom neki a heroskillemet és jó lesz, nagyon jó... :D -
Negritis #12306 komolyan ide is kellenenek sablon QQ-k mint a WoT topikban -
Nekem a hungry dragon és a rend blackhand jön be. De szerintem még a rugó lap is jó lesz. -
Zozo0122 #12304 Lehet, viszont nem kötelező törődni vele. Lefogadom, hogy a fórumot olvasók nagyobbik aránya egyetért velem ha aggroról van szó, csak nem akar beszállni a vitába, hanem jót szórakozik magában. Én se azért irkálok ilyesmiket, hogy csináljam a fesztivált, hanem azért, hogy kiadjam magamból és esetleg másokat szórakoztassak. Aki meg magára veszi, hát most azzal mit csináljak? Nem kell egy játékot véresen komolyan venni, még akkor se, ha a szeretett kasztját oltja valaki. Hiába agyatlanozunk, valójában a deck mögött ülő embert nem ismerjük, nem tudhatjuk miért játszik aggrot, valszeg nem ér rá, más dolga van közben vagy nem tud koncentrálni sok ideig. Szóval valójában mindez a decknek szól. -
Negritis #12303 a trailer legeleje -
Negritis #12302 a 7 manás 8/4et azt már mutatták a Red Hand vagy mi, nem?
a többi érdekes a 8/4nek csúnya hátrány kell hogy ne legyen op (lásd fel reaver) -
Zozo0122 #12301 Hol az a videó? -
Negritis #12300 1x vicces, 2x vicces 201231241ü98u0182z68706t378x unalmas ennyi
amúgy a fő gond a pejoratív vélemény alkotás vakon
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.07. 00:27:15 -
Az új videó első pár másodpercét érdemes kikockázni. Elvileg lesz egy 8/4-es legendás lényt 7 manáért. Lesz egy sárkány 3 manáért 8/4 és lesz egy 5 manáért 10/2-es lény is. Létezhet ez szerintetek? -
Zozo0122 #12298 Mi a probléma forrása? Humorérzék hiánya? :D Esetleg magadra veszed az aggro vicces oltását? Úgy tudom, főleg handlockkal nyomulsz, amit a facehunter agyba-főbe ver. -
Negritis #12297 az a baj hogy ellened se ártana ha kijátszaná végre valaki -
Zozo0122 #12296 Jó hírem van Shep, most jött a hír, hogy a kiegben benne lesz egy ilyen kártya 
-
Zozo0122 #12295 Amúgy nekem 2 problémám van az aggroval:
1, nagyon olcsón túl hatékony
2, legtöbbször agyatlan deck, mennek arcra, így valójában (szinte, vagy főleg) nem a másik játékos skilljével versenyzel, hanem az RNG-vel (lapjárás) és az idővel...mintha kb. lenne 5-6 köröd, hogy stabilizáld a boardot, vagy feladhatod.
Na jó, harmadik probléma: nem élvezem se azt, ha ellenem játsszák, de azt sem, ha én játszok aggrot. -
Zozo0122 #12294 Ha lenne, akkor kettőt tennék a deckembe, még 0/1-es statokkal is 10 manáért
-
Olyan lap nincs, hogy kill all aggro fos? .) -
Ezért nem veszek fel senkit. :) -
Zozo0122 #12291 Na, megvolt az első eset, hogy felvettek friendnek, és elküldtek az anyámba :D Persze tudtam jól mi lesz, gondoltam jól kiröhögöm és leoltom a picsába (mechmaget tolt), de mire visszaírtam volna, már kis is törölt :( -
Aha, a jó büdös .....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha én játszom ezt a fost miért nem jön fel így soha, miért csak ellenem? Ja és mondom ,hogy az a szar szinte mindig Leo-t ad nekik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 23:58:19 -
Zozo0122 #12289 Jó, ezt nem tudtam kihagyni, most csináltam
Az új kieg legjobb legendjének ígérkezik!
-
1Darton1 #12288 A facehuntert sem Xixo találta ki, és a démon lock sem mai gyerek már. Ha olyan szerencséd van, hogy csak ezek jönnek szembe, akkor válts olyan paklira, ami simázza őket (pl. druid).
Azt nem várhatod el, hogy mindenki random arénadecket használjon csak azért, mert az az egyediség képzetét kelti, és az épp aktuális kedvencednek könnyű ellenfél.
De vegyél fel barátnak mindenkit, akinek nem tetszik a paklija, és mondd meg nekik, hogy mivel kellene. -
Zozo0122 #12287 Violetta fontos lap, félnek is tőle mint a tűztől, végül is az oilnak elég egyetlen kis 1/1 buffolható célpont :) Nem merik fennhagyni. -
Negritis #12286 háát, én nem cserélném de ha mindenképp akarod akkor 2. shredder vagy második healbot
sztem -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Violetta annyira nem jön be, esetleges csere mire?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.03.06. 23:26:23 -
Negritis #12284 ránéztem
a hungry dragon és a blackwing tech amiben látok fantáziát
grim patron max whirlwind mellé de nem igazán látom hogy lenne haszna
a legend az lutry nem érzem jónak
a sulker meg nem rossz, de valamiért attól is "fázom", bár facehunter ellen jó lehet
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.06. 23:24:46 -
Zozo0122 #12283 Az új lapokra meg a trailerre nézz rá azért :D -
Negritis #12282 nah 161 üzit nem fogok elolvasni :D -
Zozo0122 #12281 Áhh...rank 12 és 13 a következőkkel van tele: mechmage, xixo hunter és az a warlock amivel xixo most lett legend. Csak ezek jönnek sorban. Szánalom. Ennyi idióta követi vakon komolyan ezt a xixo gyereket, bár ne streamelne, mert egyedül képes totál elszarni a metát. Egyedül önmagában a szarjaival. -
Fletley9 #12280 volt 425 goldom gondoltam ezt még "elverem" pakkra két sima két gvg. Bontom a simát Sárgán világít az egyik lap na mondom király. Erre Deathwing.....Ha nem most nyitnám 4. alkalommal.....bármelyik másik "fosnak" tartott legend jobb lett volna. Mindegy 400 dustból craftoltam négy másik lapot amit szerettem volna jobb mint a semmi. (azt ne is mondjam a gvg-s pakkokba mindkettőben target dummy votl a rare lap -.-) -
dragon ramp druid amire célzol? :D -
csoszi87 #12278 Olyan 1-3at mentem arénában.
Már a pickelésnél sírtam, hogy mi a francért kellett 150 aranyat eldobnom.
Erre kaptam 1 Hobglobint a packból.
-
Jelenleg csupán 6db dragon legendary van a játékban, szóval szerintem fel kell pumpálni magunkat dust ból ha májusban is szeretnénk majd játszani a játékkal, illetve nyerni szeretnénk. -
Egyik hátlap sem ér egy Magma Ragert sem, nem ,hogy pénzt :) -
Ott van a képen is, hogy goldból nem játszik a dolog. Ezért is írtam ,hogy az a hátlap igen kevés csáberővel bír a pénzes fizetés ösztönzése érdekében. -
Most ha van 3500 goldom és úgy is arra akarnám költeni, akkor nem mind1 hogy most tolom be vagy hetente 700 at? :D Akkor inkább betolom most és kapok egy hátlapot. Csak sajna ez nem így működik. Na mind1 akkor használom tovább az alap kéket. -
Persze 1 fél szezonig :) -
nem tudom mire emlékszel, de pre gvg priestek eléggé top tierek voltak -
viszont vehetsz 35 packot :D
egy hetente megjelenő cuccot fölösleges sztem előrendelni, ne legyél már szerepjátékos :D:D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.06. 20:38:43