40521
  • 1Darton1
    Sajnos nem.
  • kabel15
    Goldból nem lehet elő rendelni gondolom. Szóval ha most van 3500 goldom nem tolhatom be a hátlapért?
  • Shep
    Egyesek milyen kreatívak névválasztás terén. Fejedveszem. Ez igen, gratulálok hozzá!
  • Shep
    Minden más meg szarrá verte a priestet, ennyi öröm nekünk is járt :)
  • karmacoma
    Az akkori sámánt nullázta a soulpriest+circle kombó. A Fire elementalon kívül minden 4hp alatt volt.
  • Tinman #12264

Igen :-)
  • dave9004
    700gold wingenként hearthpwn-ról
  • Shep
    Leginkább azért várom az új kieget ,hogy 1 hétig megint ne lehessen játszani vele :D
  • Shep
    Hát ha csak fizetős lenne akkor abba is hagynám a játékot. Pont azért játszom vele, mert ingyenes és minden elérhető benne "ingyen" játékon belüli valutáért. Haver mindig mondja ,hogy menjek WoT-ot játszani, csak mikor elkezdi mesélni ,hogy ingyenes de, na akkor mindig passzolom a dolgot. Valami vagy ingyenes, vagy nem, a 2 keveréke nálam nem játszik. Az, hogy pénzért lehet venni skint, ilyen olyan valójában szükségtelen tárgyakat az belefér, lévén valamiből kell a fejlesztőknek is pénzt látniuk, de mikor azért kell fizetni, hogy valami nélkülözhetetlen dolgot megkapj egy állítólag f2p játékban akkor az már nem buli szerintem.
  • 1Darton1
    Én biztos nem venném meg.
    De a Blizzardnál értenek az üzlethez, így nem fordulhat elő ekkora baklövés.
  • 1Darton1
    Nefarian egy cuki fekete sárkány, Deathwing legidősebb fia és Onyxia tesója. Warcraftban csontlények védik és elég kellemetlen a lehelete.
  • Tinman #12258
    Shep-nek, meg nekem tuti :-D
  • Tinman #12257
    Mi történt volna? Elpártolnak a HS mögül a játékosok? Nagyon meglepne.

Én is csak azért nem fizetek érte, mert nekem az is egyfajta kihívás, hogy a saját győzelmeim által juthassak a játéknak egy ilyen extra tartalmához és ha erre kapok lehetőséget, akkor eszem ágában sincs fizetni érte. Ez olyan, mintha mondjuk a Gothic 2 Night of the Raven kiegészítőjét úgy megszerezhetném, hogy xy mennyiségű küldetést végrehajtok benne.

Szerintem ez egészen nagylelkű ajánlat továbbra is tőlük!
  • Fletley9
    Nem rendi csak van egy kis eszük és tudják ,hogy egy ilyen lépéssel saját maguk alatt vágták volna KI a fát.
  • Fletley9
    Az Overwatch egyenesen kakinak néz ki (kis túlzással) ha nem tf szintű f2p modelt fog követni akkor én előre megjósolom a bukást.
  • TBTPumpa
    Naxx-ról sem írták mikor bejelentették. A Launch időszakban (1 hónap) volt ingyenes!

Még csak ma jelentették be, nyilván nem fogják azt mondani, hogy vedd meg most mind az 5 szárnyat, de most azonnal perkáld ki a teljes árat, mert pár hétig ingyenes lesz az első szárny (és akkor már kevesebb lesz a bevételünk).
    Szerintem a launch időszakban (április végétől?) ingyenes lesz itt is az első wing. Arra meg a mostani előrendelők (március 19.) meg már el is felejtik a dolgot.
  • Zozo0122 #12253
    Magyaráztak valamit egy Nefarion nevű fősárkányról, mit tud az a Wowba?
  • 1Darton1
    Ne aggód túl magad, nem lesz ingyenes.
  • 1Darton1
    Ha megjelenéskor van 1500 goldod (amit addig nem nehéz összehozni), akkor simán minden héten meg tudod nyitni az új szárnyat.
  • Devv
    Értelek, de jobb ez így mindenkinek
  • Zozo0122 #12249
    Na, a kieg amúgy új lendületet adott, így meg főleg, hogy a Blizz belátta, hogy a dragon lényekkel kell kezdeni valamit, kell a szinergia közéjük. Csak nehogy legyen dragonfacehunter...és majd visszasírjuk a mecheket
  • Tinman #12248
    Blizz elég rendi... most már berántottak 25 millió aktív playert én a helyükben simán megléptem volna, hogy ez a kieg. only IRL pénzért és még csak nem is lettem volna rájuk kicsit sem mérges. Teljesen jogos lett volna.
  • TBTPumpa
    Szintén. Bár ha előrendelem, akkor mind az 5 szárnyat ki kell majd csengetni és félő, hogy az első megint ingyenes lesz.
  • Devv
    Ha tartják az ütemet, akkor nem lesz sietős. A Naxxot is itt sokunk 2-3 hónappal a megjelenése után tudta le. De azért kell!
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.06. 18:00:20
  • Zozo0122 #12245
    Nem, Grim patron + commanding shout és bouncing blade 10 mana, de tele a boardod, van 7 db Grim patronod :D Aztán betolja az oil rugó ellened a fan of knivest
  • Tinman #12244
    Priest-el nekem a max sebzés szánalmas 60 HP volt csak :-(

Tényleg... lehet ennél többet sebezni valamilyen módon? Egyébként a fönti dmg is pontosan olyan ritka, mint 39-et sebezni olajossal. Azért az ilyenekhez sok bolygónak kell együtt állni.
  • Devv
    Igen, lehet farmolni ezerrel. De én tuti belenyúlok a pénztárcámba...
  • dave9004
    ha 700gold lesz wingenként akkor kb gyűjteni se kell majdnem hetente meglesz rá goldból
  • dave9004
    grim patron+bouncing blade :D
  • Tinman #12240
    Hopp! Kirááááááály!!! :-)
  • Tinman #12239
    Shaman dekkembe használom, jó, nekem nagyon bevált.
  • Tinman #12238
    Hungry Dragon-t már teszem is be a paklimba :-D

Amúgy baromi jó, tetszik minden :-)

Ha 700G lesz megint/wing, az meg úgy ismét ajándék...
  • 1Darton1
    Már eddig is jó volt ellenük, de ez a feka törpe megdobja még jobban.
    A többi lap eddig elég bénácska. Értelmes dragon lapokkal talán lesz belőlük valami.
  • imikszde00
    Kb. vagy annyi se. Engem az 5bol egy sem gyozott meg :)
    De ez megcsak nem is 20 euro :D
  • Shep
    A 31 új lapból megint lesz 10 ami használható?
  • Zozo0122 #12234
    Épp azt nézem tuti megy be kettő Skulker a rugómba :DDDD
  • Shep
    Van benne valami, ráadásul pl az Overwatchban én nem látok igazán nagy potenciált, meg hatalmas bevonzható játékosbázist, a HotS sem túl meggyőző, meg hát mindkét játékból 12 egy tucat ami már piacon van és még jók is. Persze ettől még lehet, hogy mindkettő zajos siker lesz de én úgy érzem inkább az Activision az aki pörgetni szeretné a dolgokat. Tapasztalatuk van benne, elég csak a COD-okra gondolni.
  • csoszi87
    Nehogy a rugó legyen az anti aggro pakli.
    De hogy pont az előrendeléses hátlap néz valahogy ki. Kár érte.
  • 1Darton1
    Az új játékaik miatt most nagyon sok megtérületlen kiadásuk lehet. Gondolom ezért is sietnek ezzel a kiegészítővel.
  • Shep
    Hát valahogy nem érzem azt, hogy elő kellene rendelnem csak azért, hogy kapjak egy plusz hátlapot, ami még tök bénán is néz ki.