Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd mikor 15ből 15x kapsz 1 raret ami semmire nem jó és csak dust akkor átértékeled 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Jó ez nekem... a tegnapival együtt 3 rare és 2 epic. <#finom>
Shep
Hát jobbat is el tudok képzelni, bár egy ice block nekem sem lenne rossz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Aréna helyett... Szerencsés kezet!
Az nem is érdekel, hogy zoo. A rengeteg bot a zavaró pont azután, hogy elméletileg kigyomlálták őket. De gondolom ezt a részt nem sikerült elolvasnod.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.10.30. 16:42:15

qetuol
mi a gond? ha sok a zoo, akkor egy anti-zoo deckel sokszor lehet nyerni, nem? 😛

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Zoo és rengeteg. Egy óra alatt legalább 5 jött szembe, meg is untam.

Tinman
Pont most vertem el priest-el egy lapokkal jobban felszerelt másik priestet... már mondogatta, hogy well played nagy pofával, mert 4HP levert, neki 20+ volt és 3 kör alatt lenyomtam. Epic win! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Áááááááááááááááá... se priest, se warlock, se pala nem volt, ergo már eleve esélytelenül mentem neki.

1 dekket ugye kaptam, azt kinyitva semmi a fenti kasztjaimnak megfelelő nem volt, viszont a többi kaszt korrekt lapokat kapott, meg kaptam egy bonus lapot druidának az is frankó. Kár, hogy nem játszom a többi kaszttal.

Megérte-e 150G-t arénázni? Így nem igazán, bár effektíve bukta így mennyi lehet? 30-40G? Kibírom.

Nagy tanulság, hogy a többi kaszttal is álljak neki gyakorolni, ne csak a fenti hárommal... :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
még mindig sámánok?
Sokáig tartott az öröm, hogy banoltak pár botot. Ma már megint minden második ellenfél az.

Shep
A rohadás esne bele ebbe a hülye játékba, priest-tel képtelenség úgy játszani ,hogy állandóan a pakli alján van az összes aoe. A hülye pap csajt sem tudom soha használni, mert az is mindig vagy a pakli alján van, vagy a lehívást követő körben már le is szedték. Priest túlságosan szerencse függő. Most is 10 lap volt még a pakliban és egy Wildpyromancert kivéve minden ott volt, auchani, holy nova, holy fire, másik wild pyro, így aztán lehet játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
ja. Hearthpwn főoldalon is volt a deck. na mondom meg is van honnan jönnek.
Igen jogos, a TS eléggé idegesítő tud lenni az tény, de ahhoz nagyon nagy szerencse kell, és úgy veszem észre, hogy összességében a paphoz elég nagy szerencse kell.
az volt eddig is, csak eddig kevesen használták aggro pala jó amúgy a deathrattle hunti ellen elvileg azért merészkednek vissza

meg a post bot érát próbálgatják

de az is lehet hogy az új bot decket tesztelik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
hohóó jelen

Megjelent vmi cancer paladinféleség, leper gnomeokkal, coldlight oracleokkal, sword of justiceokkal
Shep
Az is jó 😊

oda se figyelve lettem 9ről 13 megint 😄

Shep
Ismeritek azt a mesét amikor rank 10-ről hirtelen 11-en találja magát az egyszeri játékos? 😊

Mephike
A leggyengébbek közé nem sorolnám, inkább a középmezőny elejére tenném, de ez saját vélemény. Azt sem nem vitatom, hogy kell tudni vele játszani (bár az első 3-4 körben nem kell összetörnöd magad), iszonyú idegesítő, amikor azokat a lapokat veszi el Tőled, ami neked a legjobban fog fájni. A rengeteg lényrablásról meg ne is beszéljünk.
De csak hogy egy példát mondjak, az EU-s világbajnoki selejtezőn a priest volt a legnépszerűbb, de a ladderen is legutóbb a második legnépszerűbb hero volt. Az meg hogy én utálom őket szintén saját vélemény, el tudom fogadni, ha valaki szeretni őket... csak ne hangoztassa nekem 😄

Shep
Nincs is miért gyengíteni, inkább tápolni kellene, hogy a 4-es sebzésű lényekkel is tudjon mit kezdeni.

Nem értem ez a nerf dolgot, a jelenlegi metában úgy érzem hogy pap az egyik leggyengébb kaszt.
Shep
És meglett a 3 győzelem?

Devv
😊 Akkor ezentúl pozitív leszek! (csak a rogue-al még barátkoztam meg)
Shep
Mert mi bajod a priesttel, nem egyszerű játszani vele ráadásul szinte bármi meg tudja fogni, ha kicsit gyengébben jönnek a lapok.

Mephike
Tényleg rossz érzés lehet használható epicet és két szintén használható rare-t nyitni, őszinte részvétem 😊
CSak, hogy én is panaszkodjak egy sort, remélem a cleric deck is idővel fog kapni egy kiadós nerfet, utálom még a fajtáját is...

Devv
Aréna helyett... tudom, hogy nekem semmi nem jó, de akkor is miért pont rogue epic-et bontok?
Tinman
Tegnap én is bevállaltam egy aréna run-t jól be is szívtam, mert a 3 választható hős közül egyik sem volt olyan, melyet kedvelek. Priest, Warlock, Paladin-al érzem magam jól, de naná, hogy egyik sem volt :-/

Na most idegesített fel arena, 1 win 3 lose, normális paklival, az ellenek meg ott van kel'thuzad és társai.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Mephike
Szerintem adventure mód most jó ideig nem jön. Kijön ez a max 100 lap boosterekben, majd a fejlesztők megnézik, hogy miként hatnak a játékra. Ezek után nerfelik amit kell, illetve hagyják, hogy kialakuljon az új meta. Szóval ha nekem tippelnem kellene, akkor szerintem min fél évig még nem fog jönni semmi.

Tinman
Lehet arról tudni valamit, hogy mikor jön újabb advanture mód kártyákkal?

Csak azért kérdezem, mert elég hamar gyűlik a gold, pedig 2 napja még nullán álltam, de ha holnap is lenyomom a napi questet, meg az apró, akkor máris 220G-om lesz.

Sajna egy lap hiányzik a buildembe, egy nem is akkora nagy szám (100 dust elkészíteni, de kettő kéne belőle), de mennyi az esélye, hogy én azt arénázás vagy pakli nyitásból megkapom? :-(

Shep
Volt valami összetűzés Trump meg közte de bővebbet én sem tudok.

Hafu-t (ázsiai streamelős csaj) miért oltják ennyire Trump és Amaz stream chatjein? 😄 Vagy csak trolling?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Shep
Végre, végre!

Devv
mert valszeg nem játszol control magegel vagy control priesttel
esetéleg olyan duduval aminek a finisherje a force-savage kombó

hidd el azok ellen lételem a jól időzített loatheb
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.27. 18:38:51

Tinman
Hát nemtom... ellenem kitették már párszor, de nagyon nem hatott meg, mert levettem seperc alatt, tehát még a panda témát se tudták eljátszani.

DarkHorSe
Szerintem enis ujra nekiallok goldot gyujteni, lassan mar csak 1-2 darab kartya kell mindegyik kasztbol persze a tobbsege epic/legendary azokat meg ugyse kapom meg paklibol. Arenazni mondjuk szeretek, de kb mar csak dustot nyerek ha kapok is valami jutalmat szoval elegge uncsi. 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Mephike
Egyetértek, biztos, hogy várni fogok két hetet a Blizzconig, hogy hátha ott mondanak valami megjelenési dátumot, vagy mutatnak pár lapot. Nem fogom elkapkodni a dolgot az tuti. Na meg a goldot is nekiállok szép lassan gyűjteni.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2014.10.27. 15:07:59

valamint ki tudja hogy melyek lesznek igazán jók
várható volt pl hogy Loatheb jó lesz de hogy ennyire azt nem gondoltam volna

Mephike
Köszi!

Zickler
És az új lapokat először valószínűleg csak ezekből lehet beszrezni, nem biztos hogy az elejétől lehet craftolni őket.

Battletag: Muhee#2716

Zickler
A booster minden gyűjtögetős kártyajátkban a kisebb kártyacsomagomat jelenti, amikben 5-10 lap van. Heartsthone ugye az 5 lapos formát alkalmazza.

Battletag: Muhee#2716

DarkHorSe
Mi az hogy boosterek lesznek? (nemertem)

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Mephike
A főbb lapok megvannak, jelenleg a már említett két legendásból szeretnék választani. Akkor a köv booster lapjai nem lesznek craftolhatóak? Van erről valami infó?

HA van olyan decked amibe sylvanas jó (kb 80% 😄) akkor craftold le

igen boosterekben lesznek az új lapok, ha bejelentik hogy milyenben asszem elkezdek spórolni vagy csak arénázni

bár nálam akkor indul be a game ha tabletről is tudom tolni 😄

dave9004
az új lapok csak boosterekben lesznek. nem olyasmi mint ahogy most voltak. De nem tudom mennyi lapod van... Sylvanas viszont szinte mindenben jó.
Mephike
Meglett az 1600 dust. A kérdéseim a következőek:
- Várjak-e vele még két hetet, amikor a Blizzcon után talán már lehet megszellőztetnek pár lapot és inkább az új kiegre tegyem félre ezt a dustot.
- Vagy craftoljam le Sylvanast vagy Lerooyt?

dave9004
most épp közösen draftoltak és ugymond játszanak
én madit szoktam nézni, ő is magyaráz ha olyanja van 😄

de Zeke épp shadow of mordorozik 😄