40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Remélem az új kieg warrior és hunter lapját hamar bemutatják. A warriornak el tudnék képzelni még egy olyan olcsó lapot, ami ad egy kevés sield-et. A huntinak meg egy beastet, ami kijátszás után húz egy lapot. Tudom, álmodozzak csak :) -
Rankeden Murloc Warlock... kb. 1.5 havonta látni egyet :-D -
Nem, az nem igazán működött. Hagyományos control priest volt, most meg anti aggro. -
A shaman klasszikus felállása lehet, hogy haldoklik, de vannak mocskos dolgai... sosem gond az 5-ös sámán quest kicsit sem :-) -
mech priest? azzal haladgattál jan-feb hónapokban -
Savjz amúgy tök ugyanezt a paklit nyomta rank 4-en és ott is maradt egész nap :) -
Hát csak legendig nem azzal jutott el :) Amúgy az a priest pakli legendre jó csak, azzal legendig sosem jutna el. -
Mechmage-hez megvan minden, annak lehet adok még egy esélyt de most nézem ,hogy priesttel 57% a winrate-em, 56 a rogue, igaz itt nagyon kicsi a minta, mage is csak 50. Hunter meg 46 :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 23:48:06 -
1Darton1 #12462 Kolento Lajos épp most lesz legend rank 1 priesttel. -
Zozo0122 #12461 Ezt nem hiszem el. Visszaestem rank 13-ra, hát itt folyik az igazi Topdeck Fesztivál. Mage az ellenfelem, egész kreatív deckkel. Na mind1, egy köre van a halálig, nekem 8 életem, és 7 lap a kezemben, neki lapja sincs. Topdeck Ragnaros, az meg arcra lő, viszlát. Ez mi?
-
1Darton1 #12460 Olyat érdemes, amihez megvan minden lapod és tapasztalatod is van vele. A mechmage elég jó, de Anton mindenképp kell bele. Anélkül már inkább facehunter vagy midrange hunter, esetleg démonlock.
De ha nem találsz olyan gyors decket, amivel érzed és élvezed is a játékot, akkor inkább ne akarj rohanni. -
Hát asszem a huntert passzolom, 5 meccs, ebből 4 bukó, 3 druid, 1 pala, 1 mechmage. Szerintem már felkészültek erre az emberek. Maradok én a priestnél, max sosem lesz még rank 5 sem :) -
Vagy az vagy Mech mage. -
Lehet tényleg rá kellene szánnom magam a gyors lejutásra. Mit ajánlasz hozzá, mi a leggyorsabb és leghatékonyabb, ez a xixo-féle facehunter? -
1Darton1 #12456 De neked nem célod, hogy gyorsan eljuss rank 5-re. Pedig azt a rész szerintem jobban élveznéd.
Midrange paklival nem is kell ehhez sok idő, de rákkal még úgy is gyorsabb, hogy szörnyű a winrate-je. -
Mindez akkor igaz ha valaki sokat játszik. Hiába van 50% feletti winrate-em ha az átlag meccsidőm 10 perc, de nem egy volt olyan (most néztem meg) 20 perc feletti, ez alatt hány facehunter meccs megy le, 4?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 21:32:58 -
csoszi87 #12454 Rákkal a rák ellen.
És működik.
3/4 óra R11-ról R9. -
1Darton1 #12453 Rank 5-ig is nagyon sok a béna mostanában. Nem is értem, hogyan jutnak el odáig. Olyan facehunterek jöttek szembe az utóbbi napokban, akik folyamatosan trade-eltek, a controlok többségének pedig fogalma sincsen, hogyan kellene használnia a p2w pakliját.
Nekem ez most nagyon furcsa szezon. Valószínűleg mostanra jutott el a játék oda, hogy a B-ligát (rank25-5) minden ügyesebb játékos pár nap alatt átugorja. -
Zozo0122 #12452 Persze, valszeg nálam is vannak még missplayek csak nem, vagy későn veszem észre. -
Pio #12451 Oil rogue-nál nem sok életképesebb pakli van jelen pillanatban a játékban... :) -
Pio #12450 Azért a rank12 az még nagyon az eleje, azon a szinten még irgalmatlanul sok a missplay, főleg control játékosoktól, ahol gondolkodni is kell. Azon a rankon még simán uralkodhat az aggro. -
Pio #12449 Sose lesz control meta rank5 alatt (értsd rank25-5), mivel az aggro deckekkel gyorsabban lehet dailyt/500wint farmolni és sokkal barátságosabb a tanulási görbéjük.
Ettől függetlenül egy control warrior jó kezekben mindig konzisztensebb lesz egy mechmage-nél, csak míg lenyomsz vele egy meccset, addig a mechmage letol 6-8-at így pedig alacsonyabb winrate mellett is effektívebben fog haladni, rank5-id pedig a winstreakek miatt ez még rankban is igaz lesz..
Aztán persze rank5-től, ahonnan nincs winstreak és csakis a színtiszta win/lose arány számít még besűrűsödnek a control deckek. Legalábbis amikor én csináltam a legendet rank5 és a legend közt főleg control-control meccseket játszottam néhány zooval tarkítva.
Control warriorral és priesttel szerintem nagyon easy a mechmage és a facehunter, meglepne, ha nem lenne legalább 65%os winrate-em ellenük ezekkel a deckekkel. -
Zozo0122 #12448 Persze hogy van, ha nem lenne akkor nem rank 12-n lennék már 3 napja...Legend 1? Sose lenne türelmem azt kigrindelni, sima legenddel megelégednék, ha úgy lenne.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.08. 20:48:01 -
Fletley9 #12447 Vagy már legend? Mondjuk legend 1? Nem? akkor még mindig van jobb játékos/életképes pakli a tiéden kívül is. (ettől függetlenül ja undi a oil rugó, de nem verhetetlen) -
1Darton1 #12446 A béta eleje óta az van folyamatosan. -
Zozo0122 #12445 Amúgy meg a balanceról ennyit :D Ez a balance, hogy a meta fele hunter, további egynegyed mechmage a maradék egynegyed meg a többi? Azonkívül a priest és a shaman haldoklik sajnos, a mage egyik paklija sem életképes, mert mind gyengébb mint a mechmage, az oil rugó annyira erős, hogy lazán megöl 30 életről, ehhez képest a druid 14 sebzése semmi :D Mondom ezt úgy, hogy most csak rugózok kb, de érzem, hogy a legtöbb ellenfelem SEMMIT nem tud az ellen tenni, hogy az egész boardjával a levegőbe repítsem. Felőlem lehet kinn 7 moltene, akkor is meghal az összes egy kiskéstől
Ha ez így folytatódik felbérelek 100 nőt, hogy a Blizzard székház előtt hisztizzenek és dobálják magukat a földhöz
Na de csak baromkodok :D Amúgy volt már valaha control meta ebben a gameben? Mivel én csak 4 hónapja tolom így nem igazán tudom mi volt korábban...
-
Zozo0122 #12444 Ebben a szezonban talán még nem is láttam papot :D -
Igen, ha a control priest van nálam többnyire verem is, csak hát az ugye manapság más ellen meg nem sokat ér. -
imikszde00 #12442 priest a legnehezebb ellenfél a warriornak. -
imikszde00 #12441 megéri ! én megcsináltam . nem hiányzik belőle semmi :) -
Nekem Alexet kivéve minden hiányzik :) -
Negritis #12439 1 gromash 1 brawl és 2 shield bash kell a control warihoz :D
alig fontos lapok :D -
Zozo0122 #12438 Dehogy sírom, tele van velük itt minden :D Jaja, a warrior király, én is szeretem, meg ellene is elég jó a harc. -
Látod, visszasírod még a huntereket :) Control warrior szerintem a legjobb deck ami létezik, és ezt az ára is tükrözi :) -
Zozo0122 #12436 Megint megakadok rugóval...épp elérem 11-et ha nyerek, warrior jön...5. körban már csak 4 élete volt, de visszajött belőle, a legjobb időpontban Alexa saját magára és megöl :D -
Nézem a trackert és megfordult az eddigi arány. 59%-ban nyerek ha nálam a coin, coinnal csak 51%. Ez tavaly még fordítva volt. -
Ezt a rógot sosem fogom megérteni. Kézből játszik, asztalon szinte soha semmi, millió egy varázslat, hol illik ez egy zsiványhoz? Mágus vagy sámán azt mondom ok, de ez? Na mindegy.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 16:01:17 -
imikszde00 #12433 Akkor nem erőlködöm,hogy valaha is kipróbáljam. Köszi az infót .
Ez is csak jól hangzik :\ -
Én is 14-15-ön küszködök na de legalább már nem 18 :) Amúgy nem csak mi vagyunk így. A nagyok is küszködnek, igaz ők kicsit fentebb :) Savjz pl. vagy 3 órája nem tud 4-ről előrébb jutni. Persze úgy kell neki miért priesttel próbálkozik :) Tegnap meg Massanra néztem rá reggel 10-en vagy mennyin volt délután nézem még mindig ugyanott állt, majd elment arénázni :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 15:40:08 -
karmacoma #12431 Én kaptam két Gazlow-t is. Próbáltam mindennel. Rouge-al és Mage-el túl lassú. Talán Priestben volt a legnagyobb fun. Amúgy tipikusan az a lap, ami pairon jól hangzik, de egyszerűen baromi nehéz értéket nyerni belőle. Az a fő gond, hogy 1 db lehet a paklidban és túlzottan rá kell épülnöd ahhoz képest, hogy lehet fel se jön. Spare part pont ezért nem elég hozzá. Gyakran el kell lőnöd mire felhúzod Gazlow-t, meg amúgy is 2-3 random lap elkészítése nem éri meg a ráfordított erőforrásokat. Volt egy mage-em, amiben volt 4 1manás spell(Ice lance, meg MM). Talán az működött a legjobban még, de mérföldekkel szarabb mint a sima mechmage. Thosleyval lehet össze lehetne rakni egy control mage-et, amiben hasznos lehetne.