40521
  • Botond #12510
    Mikor legutóbb felhoztam, hogy a sok új lap mekkora szakadékot nyit az újak és a régiek között, és hogy emiatt előbb elhal a játékos utánpótlás aztán a játék, akkor le lettem oltva, hogy denem, szóval gondolom ez azóta se probléma, sőt, direkt jó.
  • Shep
    És mégis nyertem vele facehunter ellen :D
  • Zozo0122 #12508
    Elvileg sajnos nem, kiírták Twitterre asszem, hogy nincs most ingyen szárny. Valaki talán már linkelte is. Szerintem az lesz, hogy előbb utóbb a Naxx lesz ingyenes...valamit legalábbis tenniük kell, ha akarnak még új játékosokat kapni. Mit érezhet most egy totál kezdő? Belép akár csak casualba, ott questel éppen egy control warrior és olyat kap, hogy azonnal félrerakja a gamet...
  • Devv
    Nem lesz ingyenes szárny, úgy tudom.
  • Zozo0122 #12506
    Én előrendelem, tetszik a + hátlap is, meg legalább egyben letudom pénzből, azt csá. Nem kell erre farmolnom, van úgyis bőven elmaradásom...inkább veszek goldból casual packokat meg arénázok. Plusz tudjátok, hogy a hátlap nagyon fontos, megmutatja, hogy mennyire vagyunk kemények. Sajnos piros hátlapom már sose lesz, de a lávás előrendelői hátlappal meg tudom mutatni a játékosközösségnek, hogy mennyire atomkemény vagyok és hogy skillt is vettem a pénzemért Na de viccen kívül, a heroic sárkánypikkelyes hátlap az ami tényleg nagyon bejön, marha jól néz ki :) Meg biztos jó kaland lesz, csak legyenek kreatívak legalább annyira, mint a Naxxban.
  • Tinman #12505
    Csak ingyé' lesz idén előbb-utóbb :-D
  • Shep
    Megint megkaptam az ultimate handet 2 pwd 2 circle :DDDDDDDDDDD
  • Shep
    Elsőt megveszed?
  • Tinman #12502
    A játék legjobb lapjáért? :-)

Az, hogy én nem török egyelőre, az a személyes sérültségem... :-D
  • Devv
    6 epic-et és 2 golden rare-t kéne betörnöm.
  • Tinman #12500
    Nekem 2800 lesz... nem sürgős ;-)
  • Shep
    Te már túlnerfelted, bár a Blizzard is ezt szokta :)
  • Shep
    Én szívfájdalom nélkül töröm az arany lapokat ha + :) Azure Drake meg a juggler amit meghagytam. Amúgy ma tudatosult bennem, hogy nem 2800 arany lesz a kieg hanem 3500 :)
  • csoszi87
    Szerintem maradjon 7 mana.
    8-9 manás minionokat nem nagyon használnak a deckek.
    7/5 + 2 x 1/1 ami 1-2-t sebez random.
    Ettől OP maradna, de még használható.
    És ellenfélként se tépném ki a hajam.
  • Tinman #12496
    Letudnám craftolni én is, de be kéne zúznom pár aranyat, ahhoz meg nincs kedvem, így megvárom míg nerfelik, majd utána rögtön ki fog esni
  • Shep
    Én is azon gondolkodom ,csak nincs szívem betörni a Beastet :) Millhouse-t meg pláne nem, mert az poén lap, viszont lehet beáldozok valamit, mert ha legyártom játszok vele, ha nerfelik visszatöröm és csinálhatok belőle pl. még egy Millhouse-t :D
  • Tinman #12494
    Picit még dobj hozzá és Dr. Boom-ot kraftolj nem is kérdés
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.09. 15:49:16
  • Shep
    Hatalmas.
  • Tinman #12492
    Poénnak se annyira okés, mert szegény wispek elfoglalnak 2 helyet a dekkben + a War Golem, ami máris 3 hely, na meg kicsapod a 2 wispet 1/1 + 1/1 és ennyi, nincs a halálukkor sebzés :-(
  • Shep
    Kraftoljál!
  • Devv
    Ez nagyon nagy!
  • Devv
    Tanácsot szeretnék kérni: van 835 dustom. Mivel jön a kieg és gyűjtöm a goldot, a dust nem fog gyarapodni. Hagyjam állni a dustot vagy esetleg kraftoljak egy-két hasznos lapot?
  • Zozo0122 #12488

• Zozo0122 #12487
    Szerintem az lenne jó, ha maradna így ahogy van, de 9 manáért.
  • Devv
    Akkor 8-ért 7/6-os, random bombákkal! Szuper!
  • Shep
    Trump akkor nem hülyegyerek Ok, 7/6 + amit írtam és 8 manáért :D Sikeresen használhatatlanná tettük a lapot
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 14:54:25
  • Negritis
    igen asszem Trump is hasonlót mondott, én még annyit tennék hozzá hogy 7/6 legyen
  • Shep
    Megbeszéltük :)
  • Devv
    8 manáért! :)
  • Tinman #12481
    Korrekt!
  • Shep
    Egyébként rájöttem mi lenne a legmegfelelőbb nerf. Marad minden úgy ahogy van kivéve annyit, hogy a bombák random karaktert sebeznek, tehát akár a saját hőst, vagy a mestert is.
  • Shep
    Pedig jó az RNG, azt beszélik :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 14:45:51
  • Tinman #12478
    Múltkor kérdezted, most megerősítem... nekem 90%-ban a kint levő minionjimba nyomnak bele a bombák 4-et vagy 3-at, lehetőleg pont annyit, hogy kimúljanak.

Eskü nem sírok én semmiért, de a Boom-al csináljanak valamit. Egy full béna játékos (haldoklik, nincs mit kitennie, égeti a madzagot, kitesz-visszatesz, missplay-el), full tiszta saját télfelére kiteszi és kb. 2 köröm el is megy. Olyan brutális tempó veszteséget + board control visszaesést érnek el vele, hogy ahhoz képest az imádott Belcher egy nyalókát szopogató kék szalagos kislány. 7-ért egyszerűen elmebeteg lap.
  • Shep
    Öcsém a kurva bombás fazontól már az idegbaj kerülget, mikor meghallom a hihihi-t szabályosan a rettegés fog el. 2 meccset játszottam rankeden, mindkettő Dr. Balansz miatt ment el. Blizzard akkora troll ,hogy hihetetlen.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 14:00:31
  • csoszi87
    Vagy addig tartod a coint.
  • Negritis
    tudom hogy most nem lesz behozva :D azt nem néztem hány mana
    de ugye az még alakítható :D pl előtte körben lehozni a 2/2 olcsósítót :D
  • csoszi87
    Azt nem kapjuk meg, csak a boss.
    De az is 6 manás minion.
  • Negritis
    az első bossnak van allway win brawl lapja
    nah azt ne kapják meg rankedra :D
  • Devv
    Jöhet! :)
  • Shep
    Én meg egy olyan semleges lapot, hogy Bontómester 2-ért 1/3 battlecry: remove all shield from enemy hero :D Na jó ne legyen mind, csak 20 :D (mondjuk ezzel meg is halna a kontrol warrior pakli).
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 11:42:14