40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
imikszde00 #12430 én ma is meg tegnap is . de a rendes zoot ami majd egy éve volt jelen .
Nem tudok haladni. egyszerűen megálltam rank 14-en. Bármivel megyek :\
Vicc az egész.
-
Asszem ez az 5 priest győzelem várat magára. Zsinórban 4 bukó, hiába van full anti aggro deck, semmi nem jön fel, úgy meg rohadt nehéz. Mikor láttatok utoljára zoo-t? Én sajnos pont most. Azért az vicces, hogy mindig csak a végletek vannak, vagy minden olyan, mint az álom, ahogy tegnap is volt, vagy ez a semmit nem adok ha megrohadsz akkor sem nyerhetsz. Érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 14:52:15 -
Öcsém ,hogy miért én fogom ki az ilyen fosmakker sámánokat. Úgy nyitott, hogy Sylvanasra rányomta az újraélesztő kombót, azt nagy nehezen megoldottam, majd a shredderre is rányomta, amiből természetesen Thuzadod kapott. A boradja úgy nézett ki, hogy Thuzad, 2 old shredder meg valami totem, ezt is megoldottam, de ezek után meg kézből rakott ki egy Thuzadot. Biztos volt esélyem. -
Köv meccs hand majdnem tök ugyanez csak volt egy Sylvanas is. Azonban végül nyertem, mert mikor szegény pala Tirionját áthoztam feladta, ezzel javítva a statomat ellenük :)
Közben Savjz meg 4-en szenved a priesttel, ő sem nagyon halad sehova.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 13:50:12 -
Elég sokszor szívtam én is priesttel, hogy nem volt lény a kezdő kezemben és még utána 2-3 körig sem... -
Best priest hand ever.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Játsszál paraszt
Utána jött még 2 cabal ,csak ,hogy teljes legyen a kép. Sylvanast, Voljint meg egy cabalt dobtam vissza.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 13:14:23 -
Casual ba teljesen jók a murlock paklik. Pl csináltam egy warriort amiben szinte csak azok vannak. Ha olyan küldit kapok 5-7 kör alatt meg szokott lenni az 5 győzelem. Mikor hogy jön ki a lépés. Viccesek és meglepőek, nem sokan számítanak rájuk. -
Kár, hogy a murlockok halottak, pedig szerettem játszani velük, még úgy is ,hogy 2 lap hiányzott belőlük. -
Ja én se pazarolok dustot rájuk, ahogy a murlocokra se pazaroltam. Majd kinyitom őket. :) -
csoszi87 #12421 
Nekem rájuk nincs kedvem Dust-ot pazarolni. Van még vagy 7-10 legend amit előrébb sorolok a kalóznál.
A papagáj nem hoz tűzbe.
-
Á, nem hiszem. Csak meglepődtem, amikor kidobta. Most jöhetnek a kalózok! -
csoszi87 #12419 Grat!
Már minden adott, hogy összerakj egy frenetikus Murloc decket és leigázd vele a világot.
-
Negritis #12418 gz :D -
Mrglglglgl!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csoszi87 #12416 
Nem tudom, nem handlockozok.
Csak ellenfélként láttam.
-
Negritis #12415 amúgy érdekes hogy az UT nerf a handlockot viselte meg legjobban -
Negritis #12414 tudom, de másoknál gyorsan kikopott, mondjuk a mostani face hunter időszakban sajnos chow kell -
Nekem is van benne. -
csoszi87 #12412 Még az elején próbálták Watcher helyett. -
Negritis #12411 ezért mondom hogy az emberek 99%a watcher/chow amit használ :D
én viszont hasznosnak találtam a Brute-t :D -
imikszde00 #12410 handlockba én is használok alexot . jól jön vészhelyzetbe. de legtöbbször az ellenfélre tolom aztán a 2 moltennel meg lecsapom :)
brute nekem nem vált be :) -
Negritis #12409 Ogre Brute-t nem láttam másnál Handlockban :D ugyanez igaz a kényszer Alexára hogy nem igazán Handlock lap nekem mégis jól működött míg életképes volt a deck
+én Toshleyzok is ha van rá "helyem"
-
Na ez a statom mióta múlt hónapban elkezdtem újra használni a trackert. Warriornál lehet valami anomália, mert emlékeim szerint volt ellene pár meccsem és többnyire vertem is, bár lehet az casualban volt a napi küldetéseknél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
imikszde00 #12407 annyira nem mozgat. Warrior, Druid, Pala és tegnap óta a hunter is megtetszett :D -
csoszi87 #12406 Antonidas tényleg jobb.
Mondjuk egyszer egyik ellenfél kapott Gazlowe + Spell partból 1 Foe Reapert, de a Főmágus utána végtelen fireballt ad.
Tényleg:
Kinek mi az a kártya, amit általában nem használnak deckekben, de tett 1 próbát vele és neki bevált?
Nekem pl a Tree of life ramp druidámban van 1 Abnormation.
Ha időben feljön aggro (esetleg mechmage) ellen nagyon jó, és a drudia kombóját is meg lehet vele akadályozni.
-
antiatom #12405 Én a héten mentem pár meccset kontroll paladinnal, hunter ellen elég jó volt, a scarlet purifier meglepően hasznos volt, gyakran 2 kis lényt leszedett ingyen. -
Én többnyire kikapok priesttel a palától, ez és a fachunter ami szinte teljesen esélytelen most. Facehunter túl gyors a palának meg a sok kis lényét nem nagyon lehet ellensúlyozni csak nagyon jó húzással, vagy ha neki nagyon rossz. -
Antonidas nagyságrendekkel jobb, mint a gázló. Gázlóval nem igazán lehet meccset nyerni (persze van mikor igen) Antival viszont akár komoly hátrányból is lehet fordítani. Úgyhogy szerintem ha ezt a paklit akarod akkor mindenképp csinálj egy mágust. Mana addict kb. semmire nem jó, néha kinyersz belőle egy kis értéket de többnyire csak annyira jó ,hogy kirakod és meghal.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 09:53:38 -
imikszde00 #12402 engedtem a nyomásnak. goldfarmolás céljából összetettem egy mechmage-t. Bejött a dolog. Először betettem egy kel'thuzadot (fogjuk rá,hogy működött ) . Pár meccs után rájöttem,hogy nem tudok mit kezdeni a sok spare parttal :)
Antonidas sajnos nincs. Pedig azzal kilehet nyerni az értékeket. Gazlowe szintén nincs . Ezt jobban eltudnám képzelni a deckben, mint Antonidast. igaz nem sok a támadó ereje,de a spare partokért további mecheket kapnánk és nem fogyunk ki :)
Valaki próbálta már?
Gondolkoztam, ha mar ez a két lap hiányzik akkor beteszek 2 mana addictet ( ha túlélik a kört ) és van 3 sparepart akkor az 14 dmg :)
vélemények vagy ötletek a további érték kinyerésre? :)
-
Játszd ki bármelyik priest ellen, tuti win :-D -
Én is azt hiszem mindig, hogy na kihozom a mustár kombót és nyertem, de valahogy nekem mindig leszedik. Sőt, általában 4-5 db-ot buffolok, nem 3-at. :( -
hawkie22 #12399 Na, ma SenX hunterrel 5böl 4 gyözelem, köztük az elsö mechmage elleni gzözelmem. :) A végén egy secretmage fogott meg, a két Antique Healbotnak nagyon nem örültem, következö Körben meg jött a Flamestrike. :) Na onnantól nekem Concede volt. sebaj, vége 15 alatt vagyok és nem 18 on, mint ma reggel. -
csoszi87 #12398 "Eleve nem értem, hogy mi szükség van rá, hogy bárki itt engedje ki a feszültséget."
Mivel ez egy HS-el foglalkozó fórum és mint ilyen ezért itt a HS-ről beszélnek.
A HS-be beletartoznak a aggro-k, a vereségek, és a szerencsefaktor, ezért ezt itt ki lehet "beszélni".
Valamint ha ezt nem beszélnék ki itt amúgy se írna senki a fórumba.
Következtetés:
- Ha lehet akkor miért ne.
- Azért, hogy ez a fórum ne legyen elfelejtve ilyen QQ posztokkal kell elárasztani.
- Valakit biztos érdekel. Csak néhány hangos ember most ezt a máshol is jól bevált dolgot el akarja rontani. -
Csak külső szemlélőként olvasom ezt a rengeteg szájtépést, de az rendre meglep, hogy vannak, akik képtelen elfogadni:
- mások véleményét
- mások beszámolóit
- mások stílusát úgy, hogy az nem itteni személy/ek ellen irányul
Szólásszabadság van. Akinek ez nem tetszik, az nyisson egy másik topikot és ne a másikat próbálja kénye kedve szerint megváltoztatni.
Konklúzió: Mindenki azt mond a JÁTÉKKAL kapcsolatban, amit csak akar, amíg nem személyeskedik itt senkivel. Pont. -
karmacoma #12396 Eddig úgy volt, hogy a vidiben található lapok random számokkal voltak ellátva(pl. A gvg-nél volt 1/3 a darkbombnak). Szóval a 10/2 lehet éppen 5/5 is a valóságban.Mondjuk az eddigi egy megmutatott legó számai stimmelnek. -
Na 14-en megállította a streakemet egy paladin. A sok kis szarjával legyűrt. Elég erős ez mustár kóter kombó. -
icyshadow #12394 Semmit nem kell beállítani, hogy legyen IP szerinti szűrés strawpollon. Más kérdés, hogy ezt sem lehetetlen megkerülni. Ugyanakkor nem feltételezem, hogy bárki is tett volna ilyet, mert nem nagyon van tétje a dolognak. Azt viszont azért remélem, hogy tényleg csak azért szavaztak az első lehetőségre, amiért Shep, azaz hogy nem akartak megbántani (ami egyébként nekem sem célom), vagy az én mondanivalóm volt kevésbé szimpatikus. Arra viszont nem lennék büszke, ha ez az eredmény tényleg tükrözi a fórum véleményét az aggroval kapcsolatban. Ez ugyanis azt jelentené, hogy sikerült komoly károkat okoznod ezzel a szemléletmódoddal. (Persze lehet nem te okoztad, de maga a tény, hogy ezt gondolják az emberek, nem egy pozitív dolog.) Azt pedig többen leírták már (én is), hogy miért nem jó ez.
Azt meg légy szíves ne hozd fel érvnek, hogy külföldi fórumokon is ez megy. Külföldön még több ember él, mint itt, de attól, hogy ők külföldön élnek, nem csinálnak kevesebb hülyeséget. A között pedig, hogy valaki nem szereti az aggrot, illetve, hogy minősíti az aggro paklikat(és ezzel indirekt - illetve többször nem is indirekt- az azzal játszó játékosokat is), bizony nagy különbség van.
Ezek pedig már abszolút hülyeségek, hogy az aggro nem köszön, stb. (Arról nem beszélve, hogy erről megint úgy beszélsz, mint alapvető igazságról, holott ez csak a te tapasztalatod.) Szerintem az egész emote rendszer egy vicc. Semmi másra nem alkalmas, mint hogy az infantilis lelki sérültek kiéljék magukat rajta. Sokszor én sem köszönök már vissza se, mert nem akarok semmilyen diskurzust folytatni a játék alatt. Kártyázni lépek fel, nem beszélgetni és nincs szükségem közben mások kommentárjára. Nekem az a normális játékos, aki nem nyomogatja a gombokat, hanem játszik. Mivel én is f2p játszom, többnyire gyorsabb paklijaim vannak csak, amik életképesek is, ennek ellenére sosem szórakozom mások idegeivel vagy idejével. Emellett teljesen mások a tapasztalataim a többi játékossal kapcsolatban is. Egyáltalán nem jellemző, hogy az aggro paklik többet emote-olnának, mint mások. Ugyanannyi trollkodás jön kontroll paklis emberektől is. Nagyon jellemző, hogy sokan képtelenek tolerálni, hogy hunter ellen játszanak és függetlenül attól, hogy mi történik a játékban, jön a hellozás, ha többet gondolkodok 5 másodpercnél; aztán a kötélégetés, ha már túl sokat misplay-eltek, hogy nyerjenek.
Más személyektől is látni sírást, számomra az is ugyanolyan unalmas, mint a tied. Eleve nem értem, hogy mi szükség van rá, hogy bárki itt engedje ki a feszültséget. Nekem is vannak peches meccseim, mint akárkinek, amikor ilyen van, akkor az épp eszembe jutó jelzőket hangulattól függő hangerővel kiadom magamból, aztán túllépek rajta. Nem jövök ide leírni, mert én sem vagyok kíváncsi máséra.
Mások sírásától a tiédet az különbözteti meg, hogy ők nem abban a visszataszító stílusban és meggyőződéssel adják elő ugyanazt. Azt értsd meg, hogy egy dolog az, amit te elképzelsz, hogy mit gondolsz egy témáról, az már más, hogy azt mennyire sikerül megfogalmaznod, hogy valóban azt a jelentéstartalmat vigye át. Lehet, hogy nem szándékosan csinálod, amit csinálsz, de csinálod. Csak nem veszed észre ezek szerint.
Pár példa, ahogy kérted:
#12281 "Ennyi idióta követi vakon komolyan ezt a xixo gyereket"
Itt nyilván a paklikat szidod és nem a játékost minősíted.
#11324 "Ezek a hunterek...7 életem van, 5 lényem a boardon, neki egy lap a kezében, következő körben nekem lethal, erre kibassza King Crusht. Ezt a szar topdeckelős nulla classt, te jó ég Ehhez aztán kell tehetség :D ... Természetesen egy az egyben copy Xixo hunter volt, kivéve a Crusht, gondolom a gyökérnek nem volt Liroj Dzsenkinsze."
Tehát összefoglalva gyökér, mert más lapot játszott, mint vártál.(Ez ugye nem az embert minősíti, te csak paklikról beszélsz.) Xixo paklit netdeckel, de mégse, mert van benne egyedi kártya. Tehetség meg azért nem kell a paklihoz, mert véletlen topdeck miatt kaptál ki.
#11262 "Mert az ökörcsorda egy az egyben másolja őket :( Nem gond, ha hasonló, nem gond, ha tényleg megért egy paklit valaki és megtanul vele játszani, de az, hogy kijön az új sztárpakli és a gyökér egyből azt nyomja és (mivel a pakli jó, de maga az ember egy szar) lemákol a francba, pedig magától azt se tudná mi az a mekmédzs(például)...na az nem jó."
Itt se a játékost hívod többek között gyökérnek, ökörnek és szarnak. Amellett, hogy úgy állapítod meg valakiről, hogy tud-e játszani egy paklival, hogy szerinted mákkal ver-e meg. Nem semmi.
Ezekhez mindössze 3 hétre kellett csak visszamenni; tovább folytatni se kedvem, se időm, de lenne miből. -
Akkó holnaptól csókolom! -
Negritis #12392 a priest szépen tarolt az előbb az esport millán :D -
imikszde00 #12391 Majd holnap ! :)