Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Hogy miért mindig magadról dumálsz azt nem tudom, nyomd csak bátran, mindenkit nagyon érdekel bizonyára :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Öcsém ti betegek vagytok. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mi alapján sorsol a gép amikor online játszok? Az összesített szintem alapján vagy az adott hősöm szintje alapján? Mert ki szeretném próbálni mindegyik hőst így kezdetben felhúzni 20 szint környékére, de nem szeretném, hogy a sokadiknál abból legyen gond, hogy sokkal erősebb paklival rendelkező embereket kapok, mikor nekem még csak alap lapjaim lesznek szinte az új megkezdett hőshöz. Hogy van ez?
Pedig szépen kértelek, mára eleget offoltál.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman

Ejnye.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tessék szépen a játékról beszélni és nem személyeskedni!

Tinman
Kaptam Blizztől egy levelet, hogy zárolták az accom, mert próbálkozás volt rajta... szép. Nekem, akinek lószar sincs az accján, hát nagyon tudom sajnálni, aki onnan akar lopni, vagy azt az accot akarja.

Elég lett volna elkérni, megadtam volna a hozzáférést, annyira lexarom... eleve free az egész :-D

Tinman
Megint rossz napod volt? Ilyen ez, de fel a fejjel, lesz még rosszabb.

Tartom az állításomat. Bár ez a te szemszögedből annyira nem is vicces.

Tinman
Jó vicc, 90%-ban saját tapasztalatokat írok.

Pont erre utaltam. Inkább hanyagold a saját ötleteid.

Szerintem most sem rossz az, a murlock/zoo-t még mindig használják páran. Csak közben jöttek hatékonyabb aggro deckek.
Viszont láttam már murlock paklival való kísérletezést minden class esetében, persze nem sok sikerrel. Ezek közül a warrior volt a kedvencem.

Shep
Csakhogy ő warriort írt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Tehát támadjon arcra.

Hát persze.<#ticking>

Amíg azokat a tanácsokat ismételed, amiket rutinosabb játékosok sokszor leírtak, addig nem baj, ha rád hallgatnak. Dehát ez fel sem merült eddig.

azért volt időszak mikor a legendary murloc warlock OPnak minősült

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Murlock warrior deckkel is össze lehet hozni pár ezer győzelmet, attól még nem lesz értelmes pakli. Bár kifejezetten egyedi, azt nem tagadom.

sztem az elején még nem feltétlen éri meg a dustot arra "elverni" hogy craftolj 1-2 lapot

volt is párszor linkelve ide videó azzal kapcsolatban, esetleg azokat amik 2 felett vannak, de ha nicns meg a 2 akkor nem hiszem hogy jó ötlet

Tinman
"leverem 10-15 Hp-ra az ellenfelet"

Szerintem itt rontod el, board controlra menj rá és ne arra, hogy a hősét sebezd minden áron. Az a legyen a cél, hogy se az asztalon, se a kezében ne nagyon legyen már semmi.

Persze rám ne hallgass, csak motyogok itt magamban. :-D

Tinman
Hát igen... és elhiheted, hogy rankeden lefelé, meg arénában sokkal durvábbak. Miért nem vagyunk sámánnal? :-D

Tinman
Base dekket nem tudsz bontani, csak ha nyitsz expertet, azok mehetnek, de szerintem nem ajánlott, mert lehet olyan, hogy mégis csak szükséged lenne rá és akkor meg craftolhatod le arany áron. Később persze, amikor már sok lapod lesz, sok goldod, meglesz szinte minden kártyád akkor hajrá. Pl. én is csak azokat az experteket bontom, amikből legalább 2 van már.

Tinman
Azért nem teljesen működésképtelenek, nem a nyuszi hozta össze a 300 győzelmem (igen, szépen növekszik :-).

Abban viszont egyetértek, hogy auchenai nagyon kellene, nagyon, nagyon. Wild Pyrot viszont frissen kaptam 1-et, még nem volt időm kipróbálni, de sokat várok tőle a kis rohadék minionok ellen.

Amúgy nem érné meg nekem craftolni? Van egy pár közös lapom amiből 2 van, gondoltam a kevésbé használtakból szétbontom az egyiket. Minden kártyából hagyni akarok egyet, de a másikat ha nem kell szétszedhetem nem?
Bontanék én pakkot, de a napi quest kész van, experten a warriort nem tudom megölni, és összesen most 30 aranyam van 😄 Pár packot azért bontottam már, de béna vagyok még gondolom. Tényleg az lehet a hiba, hogy túl gyorsan rá akartam menni a hősre, most kicsit visszafogtam magam és lett pár szép győzelmem. Az előbb egy warlockot téptem szét, de úgy, hogy szinte lépni nem bírt 😄 Biztos ő is pár napja kezdhette 😄 Meg két rugó is kapott rendesen, valahogy azok nem bírnak megszorongatni. Igazából csak akkor van nagy baj, ha warrior vagy priest jön...😄
narumon
Kb valami ilyesmi lehet az én bajom is. Priesttel vagyok (mert meglepő módon ezzel már győztem le ellenfelet! yuhéé), viszont Shamant azt képtelen vagyok akár csak megszorítani is. Az elején olyan lapelőnyre tesz szert, hogy csak pislogok. Ha végre ki tudok tenni valami nagyobbat akkor biztos, hogy van nála deal 5 meg deal 6 damage és kész. Általában Shaman ellen úgy vesztek, hogy megütni sem tudom...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

a rush deckek elég népszerűek, főleg 15fölött szóval azért az elég komoly probléma

Ilyenkor az a kérdés, hogy minden adandó alkalommal az arcát ütöd vagy próbálsz minden lényt úgy lecsapni, hogy lapelőnyhöz tudj jutni?
Kezdő játékosoknál gyakori, hogy az ellenfél hp-ját tartják a legfontosabbnak.
Persze előfordul, hogy hozzád képest p2w arcokkal dob össze, főleg a season elején, ez ellen nincs mit tenni.

Devv
Emlékszem én is így voltam, hogy megfordították ellenem a meccset. Majd kitanulod. Bontsál pakkokat!
Ezért is működésképtelenek az olyan priest deckek, amikben nincsen auchenai és pyromancer. Szerencsére ezeket olcsón össze lehet rakni.

Hmm. Szinte minden meccsen az történik, hogy az elején én irányítok, leverem 10-15 Hp-ra az ellenfelet, utána mégis fordul a meccs szép lassan...valamit nagyon elronthatok 😄 Elvileg hasonló erősségű játékosokat kéne kapnom nem? De olyan lapjaik vannak...az előbb is a tag ellőtt vmi legendary lapot, ami helyet cserélt a hősével...brutál ez a játék, de függőséget okoz 😊
Tinman
Ez az inkonzisztens taktika remekül működik, és ahogy írtam ez a dekk egy jellemzője, ha bejön jó, ha nem van más a tarsolyban. Nagyon nehéz minden dekk ellen helyt állni, de többnyire jól megy. Nekem a nagy gyengém, ha priestel vagyok, amikor az ellenfélnél ott a +lap, meg a mana lap és az 1. körben kitolja a murloc-okat, majd a másodikban megint és persze nekem az 5. körre se jön semmi aoe. Az botrányosan kínos.

Shep
Hát ha szar a leosztás akkor egy basic deck is elverhet bármit 😊

Tinman
Vegyes, rankeden azért nem mindenki kezdő, de a gyenge dekkemmel 18 alá nem jutok. Viszont azt már valami, hogy tudom milyen lapok kellenének, csak éppen nincsenek :-/

Tinman
Főleg nem egy mage ellen, akinek 2 lap még ott a kezében... ezt már megtanultam nem 1x.

egyikben sem persze, szóval én azt mondom hogy jól használva megéri, de nem szivesen dobnék el 4-5 lapot hogy letegyem
viszont 1-1 full board ellen jól jöhet

Devv
Igen, nem nagyon szabad előre örülni ebben a játékban.
a fail az hogy abban bízott a DW megfordítja a meccset 😄

Devv
Ez nem Deathwing fail, simán kikapott a gyerek. Én azért bepróbálom valamelyik dekkembe, rank 19 vagyok, úgyhogy nekem csak segíthet (remélem). 😊
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.11.05. 15:52:44
nem rossz lap, de poénkodáson kívül nem sok mindenre tartom

Devv
Bontottam egy Deathwinget-et. Vélemények a lappal kapcsolatban?
Devv
1. Igen
2. 100 gold
3. Rankeden ugyanolyan szintű játékost kapsz ellenfélként, ha nyersz mész feljebb a ranglistán, illetve lejjebb, 25-ről egészen 1-ig.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.11.05. 15:37:41
Pár kérdésem lenne:
1. Naponta csak egy quest van?
2. Kapok valamit ha elverem az összes hőst experten?
3. A ranked meccsek hogy működnek? Én jelenleg valami csirke szinten vagyok...<#idiota>
Na most átálltam druidra 😊 Nehezebbnek tűnik mint a mage, de a druid lapok nagyon tetszenek 😊 A priestek továbbra is cafatokra vernek, a többiek ellen szokott lenni esélyem, de nagyon gyakran előfordul az, hogy jól kezdek (legalábbis szerintem <#eplus2>),de előbb utóbb kijátszom minden lapomat és egyenként húzogatok fel, így az ellenfél előnybe kerül, mert több lapot tud megjátszani...
Devv
Raktam én már blessinget mindenre 😄
igazából handlock ellen is működhet, ha szart utóbbinak a leosztása

az hogy neked hasznos mert ez az inkonzisztens taktikát követed és az hogy jó az nem ugyanaz
egy inner fire deck számára teljesen mások a prioritások mint egy normál deck esetében

a 2/3 azért nem jobb mint a 3/2 mert a 3/2 könnyebben tud tradelni felfelé, elég sok a 3/4 manás lény aminek 3 élete van és használják míg kevés ilyenböl a 2 életű
ezért eről pl a flame imp is

ha pedig egy 2 manás lénnyel tudod leszedni a 3 manás lényt az általába tempo és board előnyt tud neked adni
ezt kínálja a raptor és ebben gyenge a croki

viszont ha van rá egy tauntadód akkor ugye kicsit fordul ugyanez mert nehezebb eltakarítani a 3/4 hp-s tauntot mint a 2/3 hpsat

Shep
Csak azért, mert még kezdőkkel játszol. Egyébként meg 5=7 (bizonyos esetekben) 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.05. 15:13:43

Tinman
DMG matek priest módra:

- 2 + 2 = 4 + 2 = 6 x 2 = 12 x 2 = 24 dmg

- 3 + 2 = 5 + 2 = 7 x 2 = 14 x 2 = 28 dmg

Nekem egy 0/4-es 1 manás tauntos vacak, amit kb. kiröhögnek deadly weapon :-D

Soha nem célom a felhúzás, mert van más aljasság a tarsolyomban, de aki engedi kijátszani ott kíméletlenül bezsákolom. Az a vicc, hogy a nulla lényeket sokszor tényleg ignorálják, nem foglalkoznak vele még akkor sem, amikor rányomok valamennyi HP-t.

nem az hogy rémes, hanem hogy 40 dustos lények simán jobbak nála amik elég gyorsan elérhetőek
ha be tudod tauntolni akkor van értelme, de a 2/3 sokkal kevésbé jó mint a 3/2