40521
  • Tinman #12550
    Lorewalker Cho köszöni :-D
  • Tinman #12549
    Baz miket nyitsz! ^^ Gratula :-)

Jah igen, jó, hogy szóba került: Muster for Battle mennyire elmebeteg lap szintén?

Szerintem: 3 röhejes manáért (vagyis akár a 2 körben), 3 db. 1/1 minion + 1/4 fegyó.

Na most... ha külön akarom megoldani, akkor 2 mana + 2 mana + 2 mana + 1 mana (Light's Justice fegyó), az nem kevesebb, mint 7 mana! Ez van 3 darab manáért...

Oké, dehogy overpowered ez is. Dehogy -.-
  • Devv
    Na megcsináltam az 1600 dustot...
  • Shep
    Semennyire :) Egyedül az a holy 4000 deck ér talán valamit de most szerintem még az se nagyon, meg ahhoz nem árt foe reaper sem.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 19:21:06
  • Zozo0122 #12546
    Tényleg marha jól néz ki goldenben :)
  • Zozo0122 #12545
    Ez a 2. repairbotom, szóval lehet majd rápróbálok egy mechpriestre :D Mennyire lehet használni szerinted?
  • Devv
    A Mustár KELL!
  • Shep
    Utállak :DDD Ráadásul még repair botot is kaptál, bár nem mintha igazán használható lap lenne. Most, hogy így végiggondolom, light of naarut leszámítva nem is igazán kapott értelmes lapot a priest, nem csoda, hogy ott áll ahol. Még a zsugormester ami úgy ahogy de az sem igazán használható jelenleg, inkább csak azoknak jó akik már eljutottak legendre.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 18:59:33
  • Shep
    Kösz. Mirror entityt amúgy én sem kedvelem.
  • Zozo0122 #12541
    A gond csak annyi, hogy esélyem sincs ütőképes demon decket összehozni...nincs Jaraxxus, Shaodwflame, Doomguard csak 1 van, stb...
  • Zozo0122 #12540
    I am Mal'ganis. I am ETERNAAAAL !

• 1Darton1
    Ezt használják a legtöbben, de én nem szeretem a mirror entity-t. Helyette inkább berakok még néhány mechet és két Azure Drake-et. Aggrók és mirrorok ellen ez nekem jobban bejött.
  • 1Darton1
    Az egyértelmű, hogy 7 manásnak kell maradnia. Azon kívül viszonylag bátran lehet nerfelni. A bombák sebzésének csökkentése tűnik kézenfekvőnek, de a goblin testén is lehet faragni.
  • Shep
    Mi most a menő mechmage deck?
  • 1Darton1
    Nem hiszem, hogy a problémafelvetésed miatt oltott volna le valaki. Az következményei és megoldási lehetőségei már nem annyira egyértelműek.
    Alapvetően az nem rossz a Blizzardnak, ha rákényszerülnek a játékosok a boosterek vásárlására. A hosszútávon free-to-play tömegeket nem érdekük kiszolgálni. Mindenki szívesebben dolgozik úgy, ha fizetnek is érte. A régi játékosokkal szemben sem lenne feltétlenül fair, ha leáraznák a régi tartalmat.
    A kezdő játékosok első benyomása lehet gond. Egy részük biztos megszokta már, hogy nem szégyen fizetni a szórakozásért. Az óvatosabbak miatt viszont nem ártana egy kicsit profibb matchmaking. Ezen kívül nem nagyon láttam más életképes ötletet.
  • Shep
    Na helyreállt a világ rendje, megint csak az nem ver el aki feladja. Hunternél mindig ott a KC, pala mindig tud egy plusz új lényt húzni a semmiből, a warper meg mindig ott van mindenkinél kezdésként.
  • Negritis
    2 earth ele + 0 a manás heal/taunt & injured kombó azért nem rossz
    ha a wallt ki kell rakni
    sztem magával laphúzással jól áll a shaman, a board clear macerás

nameg igen a legnagyobb gond az overload
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.09. 17:51:20
  • csoszi87
    Az a baj, hogy mi kell az ilyen deckhez?
    Laphúzás - ez talán megvan a sámánnak
    Board clearek - Hát a 2 lighting stormmal nem nem megy sokkra 5-6 hp ellen, és akkor köv körben nem is jó manád.
    Hp-végelem - azt a 0-3as élettöltő izét nem nevezném megmentőnek. A tauntok köv körben meg megint a felhasználható manából vesznek el ami miatt nem tudod kijátszani tökéletesen a kombót.

1x jött ellenem. Épp fatige mage-el voltam, és túlhúzattam. 1 kártyát dobott. Malygost na őt megsajnáltam.

Devv: Lesz 1 lap 5 mana 3-3 lény. Ha túlél 1 sebzést, akkor lemásolja magát a boardra. Gondolom valami warsong-os kombó lenne majd.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.09. 17:53:43
  • Negritis
    olyan mint a mill rugó/dudu jó poén és van benne fantázia
    de tény hogy nem hatékony
  • Devv
    Boom-ra gondoltam. Paladin, Priest, Druid a leggyakrabban, Mage, Shaman, Hunter másodlagosba. Egyiket se használom, amiket betörésre jelöltem. Ja és fogalmam sincs mi ez a warrior Bouncing Blade kombó.
  • csoszi87
    Az lehet, csak az a pakli nem működik.
  • csoszi87
    Milyen paklival szeretsz játszani?
    Illeik-e a pakliba az amit akarsz?
    Használod-e azokat amiket betörsz érte?
    Ezeket gondold végig.
    De most látom, hogy a BB-t írták, hogy várj vele.
    Ha arra vársz a bouncing blade-el, hogy majd jön a nagy otk warrior az új kiegben lévő lap miatt, és mekkora kombó lesz... hááát
    Az otk paklik max viccesek, de nem hatásosak.
  • Negritis
    ancestors call tud működni amúgy malygos shamanban
  • Devv
    Na most nagy dilemmába vertem magam ezzel. Ja amúgy 5 fos rare-t törnék a +1 epic helyett...
  • Shep
    Deck Trackerben nem lehet valahogy kilőni ,hogy az ellenfél pakliját ne mutassa, mármint ami kiment belőle?
  • Shep
    Hát a mostanihoz képest igen :)
  • csoszi87
    Anima Golem, Anestor's Call is használhatatlan.
  • csoszi87
    Túl nerfeltem?
    7 manna összesen 9-7-es test és 2x-1/2 sebzés.
    Szerintem ez nem overnerf.

De nekem mind1 mi lesz a nerf, csak használják még nerf után is.
    Azok a legend kártyák amik helyett inkább választanál 1 comont hasonló manáért elkeserítőek.
  • Devv
    Helyette csak Anima Golem, Anestor's Call, Cloclwork Giant esetleg Twisting Nether van, de azt nem szívesen.
  • dave9004
    bouncing blade-el várd meg a kieget sztem. többi leves
  • dave9004
    de am csak nekem fura h tudod h mennyire op lap a boom, nerffel visszajön a kraft ára és ilyeneken ülsz rajta mint millhouse, meg beast...
    ezek után egy árva szót nem szólnék h nincs boomom, de fos a játék mert másnak van :D
    no offense tényleg.
  • Devv
    Én megcsinálom, ha te is. :)
  • Tinman #12518
    Értem, hogy indulóban nem lesz, de pár hónappal a megjelenés után miért ne?

Ha én elszeretnék adni valamit, én is azt csiripelném kifelé, hogy most nem free wing (most). Végül is mindegy... GvG-ből egész jól állok lapok tekintetében de classic-ből még van sok csúnya elmaradásom. 2-3 naponta nyitok is.
  • Devv
    Ezek mennének a levesbe:
    Bestial Wrath
    Spellbender
    Shadowform
    Siltfin Spiritwalker
    Bane of Doom
    Bouncing Blade
    Frothing Berserker (golden)
    Metaltooth Leaper (golden)

Szerintetek?
  • Zozo0122 #12516
    Vagy majd jönnek az ilyen szuper akciók, hogy 1600 dust 50 euró :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.09. 16:23:24
  • Zozo0122 #12515
    Én örülnék egy teljes golden lapkészletnek...majd egyszer :D
  • Shep
    400 pakkot ingyen mindenkinek :D
  • Zozo0122 #12513
    Én tuti nem oltottalak, teljesen igazad van. Valamit kezdenie kell a Bli$$ardnak ezzel...majd kitalálnak valami okosságot :D Én mondjuk azt csinálnám, hogy a sima packok csak 50 goldba kerülnek :)
  • Shep
    Én minden hónapban hangot adok hasonló véleményemnek és én is úgy járok, mint te :) Egyébként az ilyen fizetős kieg pont emiatt jobb, mert itt perkálsz és megvannak a lapok, nem kell szerencsére várni ,hogy na vajon kegyeskedik-e legalább egy szar epicet adni a játék, vagy megint csak a 4 (de legalább olyan ami 6x megvan) common-t meg egy rare -t (amiből szintén van már legalább 3)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 16:20:47
  • Shep
    Az a baj ,hogy a Blizzard szarik rá, mert mit látnak, van x millió játékosuk, akiknek x százaléka tejel gyűlik a lóvé. Hol érdekli őket, hogy te tegnap kezdted és még 20-is is alig jutsz el.
    A minap amúgy az jutott eszembe, hogy mi lenne ha a köv cél a minden priest lap megszerzése lenne. Legend elérése úgysem reális priesttel, ahhoz sokkal, de sokkal többet kellene játszanom de az meg már nem szórakoztató, mondjuk néha így sem :)