40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Lorewalker Cho köszöni :-D -
Baz miket nyitsz! ^^ Gratula :-)
Jah igen, jó, hogy szóba került: Muster for Battle mennyire elmebeteg lap szintén?
Szerintem: 3 röhejes manáért (vagyis akár a 2 körben), 3 db. 1/1 minion + 1/4 fegyó.
Na most... ha külön akarom megoldani, akkor 2 mana + 2 mana + 2 mana + 1 mana (Light's Justice fegyó), az nem kevesebb, mint 7 mana! Ez van 3 darab manáért...
Oké, dehogy overpowered ez is. Dehogy -.- -
Na megcsináltam az 1600 dustot... -
Semennyire :) Egyedül az a holy 4000 deck ér talán valamit de most szerintem még az se nagyon, meg ahhoz nem árt foe reaper sem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 19:21:06 -
Zozo0122 #12546 Tényleg marha jól néz ki goldenben :) -
Zozo0122 #12545 Ez a 2. repairbotom, szóval lehet majd rápróbálok egy mechpriestre :D Mennyire lehet használni szerinted? -
A Mustár KELL!
-
Utállak :DDD Ráadásul még repair botot is kaptál, bár nem mintha igazán használható lap lenne. Most, hogy így végiggondolom, light of naarut leszámítva nem is igazán kapott értelmes lapot a priest, nem csoda, hogy ott áll ahol. Még a zsugormester ami úgy ahogy de az sem igazán használható jelenleg, inkább csak azoknak jó akik már eljutottak legendre.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 18:59:33 -
Kösz. Mirror entityt amúgy én sem kedvelem. -
Zozo0122 #12541 A gond csak annyi, hogy esélyem sincs ütőképes demon decket összehozni...nincs Jaraxxus, Shaodwflame, Doomguard csak 1 van, stb... -
Zozo0122 #12540 I am Mal'ganis. I am ETERNAAAAL ! 
-
1Darton1 #12539 Ezt használják a legtöbben, de én nem szeretem a mirror entity-t. Helyette inkább berakok még néhány mechet és két Azure Drake-et. Aggrók és mirrorok ellen ez nekem jobban bejött. -
1Darton1 #12538 Az egyértelmű, hogy 7 manásnak kell maradnia. Azon kívül viszonylag bátran lehet nerfelni. A bombák sebzésének csökkentése tűnik kézenfekvőnek, de a goblin testén is lehet faragni. -
Mi most a menő mechmage deck? -
1Darton1 #12536 Nem hiszem, hogy a problémafelvetésed miatt oltott volna le valaki. Az következményei és megoldási lehetőségei már nem annyira egyértelműek.
Alapvetően az nem rossz a Blizzardnak, ha rákényszerülnek a játékosok a boosterek vásárlására. A hosszútávon free-to-play tömegeket nem érdekük kiszolgálni. Mindenki szívesebben dolgozik úgy, ha fizetnek is érte. A régi játékosokkal szemben sem lenne feltétlenül fair, ha leáraznák a régi tartalmat.
A kezdő játékosok első benyomása lehet gond. Egy részük biztos megszokta már, hogy nem szégyen fizetni a szórakozásért. Az óvatosabbak miatt viszont nem ártana egy kicsit profibb matchmaking. Ezen kívül nem nagyon láttam más életképes ötletet. -
Na helyreállt a világ rendje, megint csak az nem ver el aki feladja. Hunternél mindig ott a KC, pala mindig tud egy plusz új lényt húzni a semmiből, a warper meg mindig ott van mindenkinél kezdésként. -
Negritis #12534 2 earth ele + 0 a manás heal/taunt & injured kombó azért nem rossz
ha a wallt ki kell rakni
sztem magával laphúzással jól áll a shaman, a board clear macerás
nameg igen a legnagyobb gond az overload
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.09. 17:51:20 -
csoszi87 #12533 Az a baj, hogy mi kell az ilyen deckhez?
Laphúzás - ez talán megvan a sámánnak
Board clearek - Hát a 2 lighting stormmal nem nem megy sokkra 5-6 hp ellen, és akkor köv körben nem is jó manád.
Hp-végelem - azt a 0-3as élettöltő izét nem nevezném megmentőnek. A tauntok köv körben meg megint a felhasználható manából vesznek el ami miatt nem tudod kijátszani tökéletesen a kombót.
1x jött ellenem. Épp fatige mage-el voltam, és túlhúzattam. 1 kártyát dobott. Malygost na őt megsajnáltam.
Devv: Lesz 1 lap 5 mana 3-3 lény. Ha túlél 1 sebzést, akkor lemásolja magát a boardra. Gondolom valami warsong-os kombó lenne majd.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.09. 17:53:43 -
Negritis #12532 olyan mint a mill rugó/dudu jó poén és van benne fantázia
de tény hogy nem hatékony -
Boom-ra gondoltam. Paladin, Priest, Druid a leggyakrabban, Mage, Shaman, Hunter másodlagosba. Egyiket se használom, amiket betörésre jelöltem. Ja és fogalmam sincs mi ez a warrior Bouncing Blade kombó. -
csoszi87 #12530 Az lehet, csak az a pakli nem működik. 
-
csoszi87 #12529 Milyen paklival szeretsz játszani?
Illeik-e a pakliba az amit akarsz?
Használod-e azokat amiket betörsz érte?
Ezeket gondold végig.
De most látom, hogy a BB-t írták, hogy várj vele.
Ha arra vársz a bouncing blade-el, hogy majd jön a nagy otk warrior az új kiegben lévő lap miatt, és mekkora kombó lesz... hááát
Az otk paklik max viccesek, de nem hatásosak.
-
Negritis #12528 ancestors call tud működni amúgy malygos shamanban -
Na most nagy dilemmába vertem magam ezzel. Ja amúgy 5 fos rare-t törnék a +1 epic helyett... -
Deck Trackerben nem lehet valahogy kilőni ,hogy az ellenfél pakliját ne mutassa, mármint ami kiment belőle? -
Hát a mostanihoz képest igen :) -
csoszi87 #12524 Anima Golem, Anestor's Call is használhatatlan. -
csoszi87 #12523 Túl nerfeltem?
7 manna összesen 9-7-es test és 2x-1/2 sebzés.
Szerintem ez nem overnerf.
De nekem mind1 mi lesz a nerf, csak használják még nerf után is.
Azok a legend kártyák amik helyett inkább választanál 1 comont hasonló manáért elkeserítőek.
-
Helyette csak Anima Golem, Anestor's Call, Cloclwork Giant esetleg Twisting Nether van, de azt nem szívesen. -
bouncing blade-el várd meg a kieget sztem. többi leves -
de am csak nekem fura h tudod h mennyire op lap a boom, nerffel visszajön a kraft ára és ilyeneken ülsz rajta mint millhouse, meg beast...
ezek után egy árva szót nem szólnék h nincs boomom, de fos a játék mert másnak van :D
no offense tényleg. -
Én megcsinálom, ha te is. :) -
Értem, hogy indulóban nem lesz, de pár hónappal a megjelenés után miért ne?
Ha én elszeretnék adni valamit, én is azt csiripelném kifelé, hogy most nem free wing (most). Végül is mindegy... GvG-ből egész jól állok lapok tekintetében de classic-ből még van sok csúnya elmaradásom. 2-3 naponta nyitok is. -
Ezek mennének a levesbe:
Bestial Wrath
Spellbender
Shadowform
Siltfin Spiritwalker
Bane of Doom
Bouncing Blade
Frothing Berserker (golden)
Metaltooth Leaper (golden)
Szerintetek? -
Zozo0122 #12516 Vagy majd jönnek az ilyen szuper akciók, hogy 1600 dust 50 euró :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.09. 16:23:24 -
Zozo0122 #12515 Én örülnék egy teljes golden lapkészletnek...majd egyszer :D -
400 pakkot ingyen mindenkinek :D -
Zozo0122 #12513 Én tuti nem oltottalak, teljesen igazad van. Valamit kezdenie kell a Bli$$ardnak ezzel...majd kitalálnak valami okosságot :D Én mondjuk azt csinálnám, hogy a sima packok csak 50 goldba kerülnek :) -
Én minden hónapban hangot adok hasonló véleményemnek és én is úgy járok, mint te :) Egyébként az ilyen fizetős kieg pont emiatt jobb, mert itt perkálsz és megvannak a lapok, nem kell szerencsére várni ,hogy na vajon kegyeskedik-e legalább egy szar epicet adni a játék, vagy megint csak a 4 (de legalább olyan ami 6x megvan) common-t meg egy rare -t (amiből szintén van már legalább 3)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.09. 16:20:47 -
Az a baj ,hogy a Blizzard szarik rá, mert mit látnak, van x millió játékosuk, akiknek x százaléka tejel gyűlik a lóvé. Hol érdekli őket, hogy te tegnap kezdted és még 20-is is alig jutsz el.
A minap amúgy az jutott eszembe, hogy mi lenne ha a köv cél a minden priest lap megszerzése lenne. Legend elérése úgysem reális priesttel, ahhoz sokkal, de sokkal többet kellene játszanom de az meg már nem szórakoztató, mondjuk néha így sem :)