40521
  • Negritis
    6 sebzés, mert van hero power
    van pár face hunter ami futtat leeroyt és akkor ugyanúgy véged mintha kutyák
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.10. 13:05:34
  • Zozo0122 #12589
    Látod, ezért kell elolvasni amit írok. Nem 6 sebzésről van szó, hanem 8-ról, mert backstabet lőttem el a saját tokenemre, utána farseert kitettem. Tökéletesen ismerem a facehuntert, az aktuális Xixo félét is. Az összes charge-os lőnyét ellőtte már kb, skill commandot is egyet. 1 lapja van, ha az skill command, akkor is beastet kell húznia, hogy sebezzen 7-et a körben! Behúzta azt, amivel nyerni tudott...unleash the hounds.
  • 1Darton1
    Ne legyél ilyen kis morci. Antiszociálisnak lenni már rég nem divatos.
    Annyiban viszont helyesbítenem kell magam, hogyha először olyan lényeket raksz ki, amelyek semmilyen hatással nincsenek a körödre, és csak utána ütsz, az valóban misplay. De ez annyira ritka, hogy nem is gondoltam rá.
    Abból a feltételezésből indultam ki, hogy mivel többször helytelenül használsz kifejezéseket, most is nagy rá az esély. Ha ebben az esetben hibáztam, akkor bocsánatot kérek.
  • Tinman #12587
    Szerencsére itt vagy nekünk te, akit kb. a kutya nem kérdezett megint ;-)
  • 1Darton1
    Csak hiába vagy képes használni a google-t, ha nem tudsz angolul.
  • Tinman #12585
    De.

"A mistaken or unskillful play." "A wrong or bad play in a game."
  • 1Darton1
    A misplay nem ezt jelenti.
  • 1Darton1
    2 lapból elég könnyű 6-ot sebezni egy facehunternek, nem kell hozzá különösen szerencsésnek lenni.
    Ezért jó ismerni az ellenfelet, mert úgy nem hiszed azt, hogy topdeckelt vagy hihetetlen nagy szerencséje volt. Ha leszűkíted a kifogás.txt-det, akkor úgy könnyebb megtalálni a hibáidat és fejlődni.
  • Negritis
    igen ezért van az az alapszabály hogy ha ütés miatt meghal (vagy halhat ugye boom) a shreddered akkor azzal nyitod a kört hogy tudd mire számíthatsz :D

én 2x szívtam be hogy shredderrel a "terítés" után takarítottam és a doom is takarított :D
  • Shep
    Én már láttam elég sokszor, jó kis lap :)
  • Tinman #12580
    Na megint egy nagy tanulság.

Piloted Shredder-ből még soha nem láttam Doomsayer-t kiesni. Hát most esett, pont a legrosszabbkor. Úgy letakarított, mint a huzat. Mázli, hogy pap ellen mentem, azok pusztulgurulnak még ilyen missplay ellenére is :-D
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.10. 10:03:42
  • Shep
    Amúgy azt nagyon bírom mikor egy paklihoz odaírják, hogy legendary, a többséget nem az érdekli, hogy legenden mivel játszik a pro fazon, hanem, hogy addig mivel jutott el, mert ez a nem mindegy :) Ha eljutsz legendre ott már lehet bohóckodni magma ragerrel is.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.10. 09:59:18
  • Shep
    Eddig is volt, én is azt játszom de mikor nem jön fel semmi akkor toszhatod, 4. körre véged, valamint a late game pont emiatt gyenge benne és control pakli ellen nem jó, tegnap pont emiatt szívtam, mert kaptam 3 papot akik emiatt szépen elkalapáltak, mert ugye nem ellenük készült a pakli, meg a papnak amúgy is az a legrosszabb ha másik pap ellen kell játszani. Egyébként melyik paklira gondolsz?
  • dave9004
    Shep. megjelent az aggro ellenes priest.
  • VanDaal
    Tudom, csúnya dolog Zoo-val játszani, de azért megvan a maga bája, mikor a 2 wines Warlock küldi úgy van meg 2 meccsből, hogy mindkét ellenfél a 3. körben adta fel... :D
  • Zozo0122 #12575
    Na, sajnos az e havi Topdeck Feszt még mindig tart, ez viszonyt érdekes helyzet volt. Az én rugóm Xixo hunter ellen. Ez a végjáték. Backstabeltem a saját tokenemet és a helyére tettem a Farseert, gondoltam mekkora király play volt már ez, majd a hunter nem tud megölni, kivéve topdeckből...ugye 8 életet 1 lappal sehogy se szed le, ha az egy KC, akkor is beastet kell húznia, stb. Nyilván mindenki el tudja találni, hogy mit húzott. Kiskutyákat. Nem mintha nem lettem volna biztos benne, hogy kihúzza...

• dave9004
    láttátok Kolentot az előbb?
    mistress of pain-je volt meg egy auchenai.
    a mistress sebzett egyet, auchenai miatt sebezte a hősét. és mivel megint sebzett, megint healelni akarta a hősét, auchenai miatt sebezte. így továb amíg -5 életnél felrobbant Anduin :D:D:D:D:D
  • Zozo0122 #12573
    Mindkettő szóba jöhetne, Thalnos jól jönne a rugóba :D
  • dave9004
    adnék érte Cairne-t, Bloodmage Thalnost akár
  • Zozo0122 #12571
    Ha lehetne, nem is tudom mire cserélném, azért eléggé jó kis legend ez. A Cenádért odaadnám, vagy Sylvanas :D Esetleg egy war golem és 2 wisp, de gondolom 3 lapot nem adsz érte...
  • Negritis
    nem sajnálom le a priestet, de ugye itt is aki tolja vele mindig "sír" hogy nem tud haladni rendesen
    ami szerintem igaz is, más kérdés hogy legenden belül szerintem működhet (és streamek alapján ott szokott is)
    csak hát a tanulási görbéje irreálisan nehéz mert minden típusú deck ellen minden szituban máshogy kell reagálni és sokkal kevésbé tolerálja a hibákat mint mondjuk egy midrange hunter
  • 1Darton1
    Nem értem mi ez a priest lesajnálás. Baromi sokan játsszák most magas rankon.
    Aggro ellen kicsit gyenge, de mindenben nem lehet jó egyszerre. Inkább az a gond, hogy nehéz igazán jól játszani vele.
  • dave9004
    nincs még mindig olyan oldal ahol élőben lehet követni a rankingot?
    Csabi paklija nagyon érdekes handlock. a mag az alap, de volt 1 abusive, 2 voidcaller, 1 malganis is benne.
    Zozo cserélsz velem malganist vmire? :D
  • Negritis
    DC sztem az egyik legjobb 3 drop a játékban :D talán a blademaster ami hasonló érték
    és priestben igenis OP az a lap, más kérdés hogy egészében most kevésbé működik a priest

5. körben simán nyerni a mechshamannal élmény :D
  • Zozo0122 #12566
    Azé' mer' pappal vagyol oszt mindentől kikapol. Reménykedjünk benne, hogy pap kap jó lapokat a Blackrock Mountainből. Nyilván megint lesz egy saját lapja, mint a Dark Cultist, talán kap valami OP-t. Jé, amúgy most esik le...ezek szerint a rugó kaszt lapja az új kiegben az az aggroellenes jó kis lap, más nem is nagyon lesz, valszeg a többi mind neutral.
  • Shep
    Na ezt csináljátok utánam 27%-os winrate ma. Annyira jó vagyok, hogy hihetetlen. Nagyon úgy nézem ,hogy hét közben tök felesleges rankedezni úgysem sikerül semmi.
  • Mephike
    Rank 1 már ;)
  • Fletley9
    Belező jelenleg legenden rank 2 handlock paklival. (y) kíváncsi vagyyok ha bukni fog meddig esik vissza.

Szerk: nyert legend 1. Handlock is the deck
    Utoljára szerkesztette: Fletley9, 2015.03.09. 22:12:55
  • 1Darton1
    A román streamer gyerek is szenvedett vele pár órát néhány napja. Bukott is miatta rankokat, még rossz ellenfelekkel szemben is csak kínlódott. De azért nézni izgalmas volt a próbálkozást. Gyenge lapok és még a szinergia sem erős köztük. Remélem a sárkányos kombókat jobban összerakják.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.03.09. 21:13:11
  • Tinman #12561
    Nekem vegyes... olajos/kalózos 100% handcrafted :-)
  • Tinman #12560
    Tudtam, hogy Devv rossz lapot gyártott le... mindegy, még betörheti a Boom-ot
  • Devv
    Biztos volt ebbe is olaj.
  • Zozo0122 #12558
    Amikor az olaj előkerül, olyankor általában másodperceid vannak :D
  • Devv
    Az előbb jött szembe egy rugó, már készültem, hogy borul az olaj, de helyette egy pirate dekk jött. Ötletes, csak sajnos gyenge. Pedig jó volt ilyet is látni.
  • dave9004
    az jó mert nerfnél sok lesz a por
  • Devv
    Nem szoktam arénázni, viszont holnap bejelentik a nerfet! :P
  • Zozo0122 #12554
    Ne arénázz most egy ideig, mert ha igen, akkor holnap bontasz egy Boomot hidd el
  • Negritis
    és a vicc hogy 1 chow megoldja :D
  • Devv
    Elkészült! Holnaptól irány a legend Rank14!

• Devv
    De ha tovább bontjuk, önmagában a Light's Justice is OP: 1 manáért üthetsz 4x1-et! :)
    A Lorewalkert volt szerencsém kinyitni és Cabal-ra cserélni...

(aztán morog a csávó, hogy le van maradva... :D)
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.09. 19:54:42