40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Kolentonak amúgy egész pontosan ez volt a paklija, meg savjznek is rank 4-en ahol nem is jutott vele sehova, mondjuk ő olyan missplayeket csinált, hogy csak néztem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is van amúgy ilyen lopós paklim hó végén mikor az aggrók már lent vannak jól is működik olyan 9-ig de utána jönnek a feltorlódott aggro helyek akik megeszik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.10. 15:23:36 -
Ismerem a paklijukat de ezt magyarázom ,hogy azzal rank 5-ig sosem fogsz eljutni. Az a pakli arra jó ,hogy ha eljutottál oda, vagy legendre akkor ott jól lehet vele boldogulni más controlok ellen de az aggrok úgy szétkapják ,hogy öröm nézni. hiába a sok lopás, meg a többi, mire azokat el tudnád kezdeni használni már meghaltál. -
aha, ez azért másabb mint amit savjz-kolento-sjow tolt tegnap este meg ma reggel. viszont meglepően hatékonyak voltak.
több early minionnal, sok tolvajlással.
ez a magja. van aki voljint se használ vele
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.10. 15:06:19 -
Én 3x kaptam ki a fos priestemmel: control warrior meg olaj rank 16-17-en, úristen! Ezek most ébredtek fel a hónapban??
Na majd most paladinnal!
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.10. 14:56:27 -
Na itt van. Ez jó az aggrok ellen, meg még a tempo ellen is, de a controlok ellen már húzósabb. Pala pl. szinte esélytelen, control warrior ellen olyan 50-50. Druidát viszont üti szépen. Mindez persze csak akkor igaz, ha nem ilyen 2x pws 2x circle kezdőkézzel nyitsz és később sem kapod nagyon pocsékul a lapokat. Amit pl. Zeta játszik az is nagyon jó ha eljutottál rank 5-ig, mert ott már alig láttam ellene aggrot, de mire oda eljutott ő is szenvedett elég sokat. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, másik priest ellen azonnal fel lehet adni, felesleges tölteni vele az időt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.10. 14:52:48 -
Nem. Voljint mindig rakok bele, mert az alap lap, egyszerűen nem lehet mivel helyettesíteni. Rakok mindjárt decklistet. -
igen? ezt játszod amiben nincs voljin, cultist?
hanem 2 shrink, 2 recombo, 2 shadow madness? -
Na jó elárulom. ényegében az egész early game ott rohad a játék felénél a pakliban. Így nyilván lehet nyerni mechmage-el. Játszottam még 2-t ugyanez, mechwarpert az utolsóban húztam fel egyedül akkor amikor már lényegében kikaptam. ellenem bezzeg a kezdésük 80%-ban coin warper. Nem nekem találták ki ezt a játékot. Szerintem ha lenne a pakliban 20db fireball (csak egy példa) az elsőt akkor is csak a 11. lapként kapnám meg. Nem tudom ,hogy lesz így 5 győzelem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.10. 14:45:07 -
Negritis #12622 9el több laphúzás? -
Nem nyert, nézzétek tovább, nem véletlenül mondtam a trackert :) -
Zozo0122 #12620 Van Antonidasod? :D -
Dr. Boooom ;-) -
imikszde00 #12618 Akkor kezet is foghatunk. En ma estem vissza 16ra. demar annyira bosszant. ha valtok host, hogy nyerjek, akkor tuti azt kapom ami elleb tehetetlen vagyok :) -
Bekapcsoltam a trackert. Na ki jön rá mit kell nézni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Boom nincs benne csak nem frissítettem a listát, antik bot van helyette, minden más ugyanaz. Alakul, hogy megint 18-on legyek :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.10. 14:23:08 -
Hát nálam nem vált semmivé, mert se fireball de még csak egy frostboltom sem volt :) (mágus küldetés 5 win) -
BlackWolf #12615 Az a baj , hogy nem csinál semmit . Kirakod várnod kell egy kört az esetek 99% -ban bgh\silence áldozattá válik azonnal. -
Negritis #12614 én igen :D mirror entitybe rakta bele :D 12 sebzése volt de a köre addig tartott :D én köszöntem és elintéztem
amúgy nem használják mert "dead weight" bár a mustár után nem lehet rossz -
Ti találkoztatok már a paladin gvg legendaryval? Hát én igen, 10-es sebzéssel nyitott majd rápakolt két 4/4-et, köszi, jó volt játszani ellened is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.10. 13:59:08 -
Nyomjad a streamet had röhögjünk a missplayeken :D -
Negritis #12611 megnéztem első körben, hogy tele a board de valamiért apprentice-nek néztem őket :D -
Negritis #12610 hajnalban 3x ébresztettek fel külföldi telefonszámról :D amit nem is ismerek -> nem vettem fel
cserébe nem tudtam kialudni magam és nem tudtam elintézni pár dolgot amit el kellett volna :D
jah és WoT-ban nem megy a játék a stock t-34-2vel :D -
Zozo0122 #12609 Ja, időközben feldolgoztam. Gondolom már meg se nézed amiket kirakok :D Hát ott van a 2 kis nyomi whelp a boardon.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.10. 13:36:32 -
Mi a gond pajti? Nyugodtan elmondhatod, mi segítünk, rengeteg szakértő van itt.... :) -
Negritis #12607 amúgy még nemtom hogy lesz-e ma stream kicsit "nyűgös" vagyok -
Negritis #12606 leeroyt én említettem -
Zozo0122 #12605 Már én is belezavarodtam :D Negritis írta Leeroyt. Nem neked szólt. Bocs 1Darton1, ezt eltosztam. Na de mostmár kíváncsi vagyok. Milyen rankon tolod és mivel, ha megkérdezhetem?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.10. 13:32:10 -
Zozo0122 #12604 Végem van
Na most lettem biztos benne, hogy troll vagy. Mi az, hogy megnézted a képet, ember az előtt TETTE KI LEEROYT, ott vannak a kis whelpek :D Mi a jó francról beszélsz?:D Én játszottam, minden chargeos lény kiment, leeroy-al egyetemben. Számoljunk, KC+hero power 7 seb! Nem 8! CSAK a kutyák nyerhették meg neki abban a körben. Utána...ha esetleg felhúzok egy healbotot, még egy farseert vagy valami...prepet vagy mást jó lapot talán még fordíthattam volna. A lényeg itt azon van, hogy kb. 20 lapból kihúzott egy unleasht.
-
1Darton1 #12603 Neked el is hiszem, láttam már, hogy milyen kezdőkezeid vannak. Nekem is szép emlékeim vannak a priestről, amikor az 5-ik körig nem húztam lényt. -
Priesttel csak Zetalot tud játszani, a többiek csak próbálkoznak :) Na meg amaz, makkerol, de az nem skill :) -
+1 -
Pontosan... tényleg szarul játszottam, nem is kérdés.
A legjobban úgy lehetett volna megoldani, hogy leszedem a tauntot, leszedem a Shreddert, a Doomsayer-e leszed mindent, majd ezek után tolom ki a minionom. Ez van, megtanultam egy életre, hogy shredderbe nem bízunk. -
1Darton1 #12599 Hogy fölöslegesen kitettél egy lényt még az ütés előtt, az valóban alaphiba, és nem csak a Doomsayer miatt. -
Kiskutyákat húzott? Hát az jó, azok csak felet sebeznek :) -
Szarul játszottál, szar a paklid a managörbét már ne is említsük :D -
Leeroy már ki volt játszva, ott a képen a 2 kis dragon. -
Én a saját szerencsémre panaszkodom, nem az ellenfelére :) Azért 2 napon belül 3x (max 15 meccs) 2x circle, 2x pwd kezdőkéz nem éppen szerencse. -
4/4 + 3/4 volt lent, mind a kettő aktív a körömben.
4/4-el levertem egy tauntot. Majd kitettem egy másik miniont. Majd belevertem a 3/4-el, a Shredderbe, mely lehozta a Doomsayert, amit eddig egyetlen meccsem alatt sem tett meg se nekem, se az ellenfélnek, mely letakarította a boardot.
Ez nálam kimeríti a:
- mistaken play
- unskillful play
- wrong play
- bad play fogalmakat. -
1Darton1 #12593 De én nem csak elolvastam, hanem megnéztem a képet is. Persze, ha az a kép nem a szöveghez tartozott, csak illusztráció volt, akkor más a helyzet.
Meg ugye, aki túl sokat panaszkodik az ellenfél szerencséjére (pláne alacsony rankon), az jóval több hibát követ el, mint amennyit észrevesz. -
Pontosan, én amúgy utálom az összes ilyen random idézős lényt. -