40521
  • Zozo0122 #12790
    Nekem még nincs :D Bár nem is kell most nekem :) Inkább Thalnos kéne, de őt nem craftolnám le, akkor már inkább Sylva vagy Boom.
  • Tinman #12789
    Na most nézegetem, hová passzolna Boom a buildjeimbe. Az összesbe. Szívfájdalom és gond nélkül, mindbe. Félelmetes.

Ehhez képest a Tinkmaster nekem túl random.
  • csoszi87
    Leszedőnek volt marha jó, amíg irányíthattad, hogy kiből legyen random 1-1 vagy 5-5.
    Nagy lényre rátolni és még az 5-5-el is jól jártál.
  • Tinman #12787
    Nem gond, van más jelölt, ha durván nerfelik :-)
  • Shep
    Amúgy Millhouse-t betörni égbekiáltó bűn! :D
  • Tinman #12785
    Nem jellemző, hogy 1/1-es minionokkal spammelném tele a boardot, így nekem ez totál értéktelen lap volt. Amíg élt :-D
  • Shep
    Na akkor most, hogy már mindenkinek van Balansza, holnap bejelenthetik a nerfet :D
  • Tinman #12783
    Na végre!

- Millház
    - Hemet semmirevaló
    - Tinkmaster vicc
    - Southsea Deckhand golden

=

• dave9004
    istenlap volt nerf előtt.
  • Shep
    Nem rossz az.
  • Shep
    Na holnaptól kipróbálom.
  • csoszi87
    Én ezért a lapért kampányolnék is, hogy állítsák vissza a régi formájába.
    Azonnal craftolnám.
  • Tinman #12778
    Hirtelen ezt a képet találtam... mindegy, lehetne ráírva tőlem, akármi, ezt a lapot semmire se tartom.
  • Devv
    Wat! Ez még a változtatás előtti verzió.
  • Tinman #12776
    Végre nyitottam egy újabb legendary-t!

• Negritis
    jaa :D aszem az is tudom melyik, de az OTK is elég undorító volt :D
  • 1Darton1
    Nem az otk warriorra gondoltam, az nem is volt aggro. Reynad talált ki egy olyan paklit, amiben szinte csak charge-os lények és fegyverek voltak. Nagyon ritkán még manapság is látni.
  • Negritis
    sztem a warsong + molten kombósra gondol
    nah az full undorító volt, gázabb mint a leeroy-shadowstep féle miracle rugó
  • VanDaal
    Én nem játszom olyan régóta, csak 5 hónapja kb, de erre az időszakra magam is meg tudom erősíteni az állításodat :)
    Annak a cancer warriornak már a neve is nagyon szimpatikus :D
  • Devv
    Jogos, írtam is, hogy okos. Viszont én se nagyon foglalkozok vele, pedig ha valaki könnyen elszórja az aranyát az én vagyok. :)
  • Negritis
    meg a hyena hunter :D
  • Negritis
    f2p játékban meg kell nézni, hogy hogyan tudod a "legkisebb" energiával a legtöbb pénzt behozni
    valamint ugye mivel a quest + 100g a napi limit így ez is bekorlátoz (kivéve az aréna prokat :D)
  • 1Darton1
    Én nem emlékszem olyan időszakra béta eleje óta, hogy alacsony rankon ne aggróval akart volna végigszaladni a többség. Csak akkoriban a murloc volt a divat, meg a tempo rogue és a cancer warrior.
  • Devv
    Tényleg szegény ország ez, ahol már az aranyat is számolgatjuk, mint az aprót. Viszont okosak is vagyunk.
  • 1Darton1
    Egyébként elég nagy rá az esély. Még ha nálad nem is számít annyira, de mondjuk egy friss játékosnál minden gold fontos.
    Én azért hittem, hogy mindenki "trükközik" ezzel, mert nem sok teendő van vele.
  • VanDaal
    Ellenem elnyomták már párszor a kombót sikerrel, talán ezért támasztottam indokolatlanul magas elvárásokat vele szemben :)
    A tegnapi mérsékelten sikeres kísérletezésem óta inkább Juggler után próbálom meg elnyomni a Mustert, az jobban be szokott jönni :)

Dave:
    A mostani metára meg merném kockáztatni az aggro jelzőt :)
  • 1Darton1
    Szóval ma kaptál egy negyvenest, megpróbáltad rerollolni és 40-est kaptál. Megtartod, és ha holnap 60-ast kapsz, akkor lesz mit rerollolni. Mivel minden egyes reroll potenciális goldnyereség (elég nagy eséllyel), érdemes mindegyiket kihasználni.
    Így egy 40-es küldetést addig görgetsz magad előtt, amíg 60-as nem lesz belőle. Én kettőt is meg szoktam tartani, és viszonylag ritkán kell 40-est megcsinálnom emiatt.
  • Shep
    Ok, mennyi az esélye, hogy a mai 40-es holnap már 60-as lesz? Na és akkor vegyük ,hozzá, hogy rólam van szó, ugye, hogy leszarom kategória? :D
  • Negritis
    azt bukod, hogy ha van egy 40esed ma és holnap 60ast kapsz
    ma resetelted a 40est visszakaptál 40est, de ha holnap 60ast kapsz mikor a tegnapi 40est reseteled akkor az 120g és nem 100
    remélem érted (amúgy én se foglalkozok vele)
  • Shep
    Ok, de miért vagyok ezzel előrébb, hiszen a ti plédátok alapján akkor. Mondjuk most kezdem, kaptam egy 40-est, nem csinálom meg, el sem nyomom. Másnap kapok egy 60-ast (na persze de tegyük fel :)) elnyomom a 40-est amiért kapok egy másik 40-est és akkor mi lesz? 100 arany függőben. Az én verzióm: kapta megy negyvenest elnyomom és kapok egy másikat megcsinálom másnap 60-as megcsinálom, ugyanott vagyok. Az, hogy bent van hagyva egy 40-es olyan, mintha elméletben lenne még +40 aranyam. Tehát nem értem.
  • Negritis
    2 QM max full control palában van, de ott is ritkán hoz komoly értéket, mert ha nem 2. körös mustár van akkor minden megtesznek hogy legfelejebb 1 *noob legyen a pályán
    egy midrange deckben 1 elfér bőven, ha 2 noobot tudsz lent akkor már value, 1nél meg ha nincs jobb akkor az van
    én amúgy sem tartom nagyra a saját deckjeimben, de ellenfélként azért mindig tartok tőle
  • 1Darton1
    Ha 60-ast kapsz, akkor nincs tartalékban egy 40-es, amire el tudnád használni a rerollt. Az én játékmennyiségemmel ez is számít, és nem kerül semmibe.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.03.12. 12:57:24
  • Shep
    Esetleg arra gondolsz, hogy ha nem nyomom el, hanem egyet tartalékolok, akkor lehet másnap 60-ast ad? Ilyenre nem építek :)
  • Shep
    Miért? 40-est elnyomom, kapok másik 40-est, ugyanott vagyok.

Mondom ,hogy van valami beépített kompenzáló. Nyertem zyinórban 4-et eljutottam 13-ra a streak miatt, utána meg zsinórban 4 bukó. Rugónál 8 kör alatt ott volt mindkét flurry, a gyógyító bot, a 2 poison is.
  • 1Darton1
    Emiatt viszonylag sok goldot buksz, persze megértem, ha nem akarsz ezzel szöszölni.
  • dave9004
    vegülis a túl aggro metában sokszor csak egy mesterrel játszanak, de nézz utána
  • Shep
    Nem, én mindig elnyomom ha 40-es és kész, nekem nincs felgyűlt küldetés, van amikor csak annyit játszom ,hogy a küldetés +3 győzelem.
  • VanDaal
    Szerintetek megéri Quartermasterral próbálkozni, amíg csak 1 van belőle?
    Mert 2 napja nyitottam egyet, és örültem is, mint majom a farkának... De aztán fél napi kísérletezgetés után arra jutottam, hogy a lehető legritkább esetben van együtt a kezemben a Musterral. Amikor pedig mégis összejött, akkor vagy meg sem értem a 8. kört az aggroval szemben, hogy kijátszhattam volna, vagy már túl késő volt, hogy bármin is változtasson.
    Szóval nagy reményeket fűztem hozzá, de egyelőre nálam nem váltotta meg a világot sajna.
  • imikszde00
    En annyira varom, hogy meglegyen a hobgoblin. 2x tehetnek a pakliba ket wishpet :) meg angry chickent elven archerrel :)
  • dave9004
    néztem 4 előtt Sjow-ot és összekerült 4-5x kolentoval. kolento vmi olyan paklival jött, hogy hobgoblinok, mistress pain, echoing oozeok, siphon soul, voidcallerek, malghanis, mountain giantek, molten giantek. eszméletlen pakli volt az :D 3-2-re kolento nyert. mindez rankeden :D