40521
  • Devv
    Egy jó mill druid nem tud megszívatni? Tudom, hogy olyan rankon nincs, de elvileg?
  • csoszi87
    Igen, múlt héten volt hozzá szerencsém.

És biztos nem a net szakadt meg, mert a tracker közben nekem jelezte ellenfél mit rakott ki, és én mit húztam.
  • Wootan
    Van megint valami faja bug a játékban, amitől "befagy" a meccs, de az ellenfél simán játszik tovább. Ilyenkor ha azonnal kilépsz, majd vissza, még menthető a meccs.
  • Zozo0122 #12707
    Pappal az is mehet, elég könnyű matchup az olajos rugónak :D
  • Shep
    Azt hittem adjam fel :D
  • Zozo0122 #12705
    Nem fog sikerülni, próbáld a warriort és ezerrel armor up vagy facehuntert. Ha mást választasz, akkor ne hagyd ki Loathebet és valami fegyver leszedést. Ha 20 élet alatt vagy és kirak egy fegyvert azonnal kapd le :)
  • Devv
    Igen, köszi. Valszeg full boardom volt, de akkor viszont megölhetett volna...
  • ktm99
    Ha fullos volt a boardod, akkor nem triggerelodik(de szep szo sorry) a noble sacrifice.
  • Devv
    Valami anomáliára bukkantam:
    Pala vs. Pala:
    6 HP-m volt, Kezan mystic-el elloptam az ellen Noble Sacrifice secretjét. Ő utána lerakott egy Tiriont. Utána kiraktam pár lényt, tauntom nem volt, de nem baj, gondoltam Tirion majd beleüt a secretbe. De nem, le tudta csapni az egyik lényemet. Hogyan?
    Amúgy végül nyertem...
  • Shep
    Jó ennyi volt a zooból. 14-en csak a retkes róg jön. Este priesttel hátha sikerül átugranom ezeket a majmokat.
  • Negritis
    hunter rankeden 5w aztán majd látjuk :D
  • dave9004
    mi a menü?
  • Shep
    Na mi van, az összes balfék róg 14-en ragadt? Folyamatosan azt kapom, persze engem elvernek, mert zoo kevés ellenük. Zsinórban a negyediket kapom. Ezen sem ártana variálni, marha unalmas mindig ugyanazon kaszt ellen játszani.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.11. 14:05:57
  • Negritis
    nah tudom hogy sokan melóznak, de egy kis délutáni ranked stream pár perc múlva
    kb du 4-5ig fog tartani

(este GW2 streamet tolok valszeg :D)
  • dave9004
    ilyesmi elférhetne ja. Meg blizzard oldalán vmi live rankings.

más: mondom megyek egy frissítő arénát, 0-0-nál olyan róg jön szembe 8. körös ragnarossal, hogy inkább visszamegyek mekmédzseket ütni
  • Devv
    Lehetne a játéknak azért egy belső statisztikája, ami mutatja a hősök win/loss arányait, játékidőt stb. Tudom, hogy van tracker de akkor is.
  • Shep
    Az nem 5 perc lesz.
  • kabel15
    En is alap csomagokat vasaroltam. Nem tudom megerte e. Viszont most lehet ossze farmolok 10k goldot kivetkezo kiegig. Es az elejen nyitok 100 csomagot :D
  • BlackWolf
    Hidd el nem tanácsot akart kérni :D:D
  • Negritis
    titan?
    amúgy ha a gvg-ből megvan ami kell viszont classicból több hiányzik az epic/legend vonalon akkor valszeg érdemesebb azt nyitogatni
    de nem számoltam utána :D
  • Mephike
    1. lehetőség Dr. Boom: Jó lap, és az utolsó olyan fontos lap, ami még nincs meg a GvG-ből.
    2. lehetőség: 2 prep + 1 titan + 1Cabal shadow priest. Ezek nagyon hiányoznak az alap lapok közül. (Innen azért még jó pár legendás is kellene, főleg Harrison, Alex, és Lord Jaraxus)
    Valószínű az első megoldást választom, és átállok az alap boosterek nyitogatására, hátha belenyitok valamelyik hiányzó lapba és annyival kevesebbet kell később lecraftolnom.
  • Zozo0122 #12689
    Rugóval csak 2 dologtól félek: Loatheb és Unleash :) De ezektől nagyon :D
  • Devv
    Mit kraftolsz?
  • Devv
    Én elmentettem a Sapphiron heroic paklimat. Azt szívatott meg a legjobban.
  • Mephike
    Ma reggel volt időm játszani, később kell a melóhelyre bemennem. Gondoltam játszok egyet. Beadta a nyerj hármat akármelyik heroval küldit. Gondoltam megtartom, mert akkor mehetek mindenki kedvenc huntijával. :) Továbbra is saját decket játszok élmény nézni a sok tanácstalanságot.
    Az első két meccsem simán jött, az első egy mechmage volt, a második egy druida. Aztán jött a harmadik meccs, egy olajos rugó, fel is szisszentem mert az kifejezetten üti az én huntimat, kb 70%-ban lever.
    Az első körök izgalmasak voltak, a tempó nálam volt, le is vittem a HP-ját rendesen, neki meg ütnie kellett a lényeimet. Nem jött nála a gyógyulás, de minden más jött helyette, le is szedte a beastjeimet. A 8.-10. körben elkezdte kiszórni a saját lényeit, de nem jött tauntos nála, viszont szépen levert 9HP-ra, de már csak neki is pont 9HP-ja maradt, viszont nála volt 5 lény, nálam egy sem. Ekkor azonban már tudtam, hogy nyerek, mert volt egy fegyverem és a kutyák a kezemben voltak, csak arra vártak, hogy elengedjem őket. Átadta a kört és felhúztam az animal companiont. Ütöttem a fegyverrel, használtam a hero powert (-5HP neki), és már majdnem bűnbe estem és eltoltam a kutyákat. De még időben kapcsoltam, és legyűrtem a késztetést, kiraktam a companiont, ami beadta a röfit! Édes istenem, az az érzés, nehéz szavakba önteni! Ismét jó volt, nagyon jó... :D
    A meccs után a srác többször is megkeresett, hogy felvenne barátnak, gondoltam, hátha tanácsot szeretne kérni, de nem vettem fel, mert készülődnöm kell a melóba, és nem tudok most segíteni neki, talán majd máskor :)
    Jah vettem a meccs után egy boostert, meglett az 1600 dust is, szép nap ez a mai, remélem nektek is adni fogja :D
  • Tinman #12685
    Minden egyes Naxx wing lazán megoldható full base dekkel. Heroicon már más a helyzet, ott már nem árt pár extra lap.
  • TBTPumpa
    Ez a Sapphiron kiéget rendesen. És még utána következik csak Kel'Thuzad.
    Annyira jó, hogy a legyőzésükhöz olyan kártyákat (legfőképp Legendary) ajánlanak, amiket még nem is láttam más játékosoknál sem. Pedig csak Normál módról beszélünk, nem is a Heroic-ról.

Walleten már ott pihen a pénz, szóval akár már ma is kezdődhetne az új kaland "előrendelése".
    Bár szerintem csak az 5 szárny megjelenése után fogok nekiállni, mert addig úgysem igazán lesz játszható a játék a szerverlehalások miatt.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.11. 08:11:26
  • Negritis
    az bizony 40 pack akkor
  • Zozo0122 #12682
    Na nyomtam egy 6-3 arénát olyan warlockal, amiben volt Jaraxxus meg Deathwing
  • Shep
    Na feltörtem zooval, megint visszaértem 14-re, holnap cél a legend :D
  • Shep
    Öcsém a portálból dread infernalt kap amivel meg is nyeri a meccset. Én bezzeg mindig 1-2 manás fosokat kapok.
  • Negritis
    control pala érdekes hogy greenskin benne van
  • 1Darton1
    Ez alapján akkor a zoo is erős, mert jól lehet vele darálni a ladder azon részén. Szoktam látni jó shaman deckeket én is, de én nem érzem elég bikának.
  • kabel15
    Egy overload ra építő sámán, ba jól jöhet, bár ilyen jelenleg nem nagyon van, és elég rég láttam már Unbound Elementalt- sámitol. Végül is ez a lap arra jó hogy ha előző körben használtál overload ot akkor ebben a körben ingyen sebzel 2 őt. Mivel az előzőleg elhasznált kristályokat vissza hozza.
  • csoszi87
    Kicsit fáradt vagyok kimaradt két betű.
    Azt akartam írni, hogy: Az is JÓ lehet, nem tudom.
    De hogy miért ezt akartam válaszolni a kérdésedre ne kérdezd.
    Asszem jó éjt!
  • Negritis
    ez már late mid range, amire én gondolok az a trump féle :D
  • Tinman #12674
    Nagy hibám, hogy warrior fejjel nem tudok gondolkodni. Abs. hanyagolom a hőst. A meglátásod viszont tök jogos.
  • Zozo0122 #12673
    Jó az a warrior lap, nekem nagyon bejön...sok kombónak lehet alapja :) Pl: Kirakod üres boardra, majd bouncing blade: 10 seb az ellenfélnek :D
  • dave9004
    én nem fogom bánni, ha az ötödik körben lightning stormozhatok+ez, vagy feral spirit+ez, és a 6.ban jöhet a fire ele. nagy tempót kapsz vissza.
    unbound elementalos paklik ujra feljönnek.
    vagy: 10. kör neptulon+ez a lap. köv körben 10 mana a murloc rage-re :D
  • csoszi87
    Az is lehet, nem tudom.
    Én ezzel voltam: Csak Neptun helyett Sylva volt benne.