Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Nem tudom hogy mennyire ismeritek a srácot, de egy jó ideje különböző új kasztokat, kártyákat gyárt. És most elkezdett készíteni egy Starcraft II modot, amibe ezeket bele fogja implementálni. Ha érdekel titeket, vagy valami ötleteket kövessétek figyelemmel, a mod alakulását.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Battletag: Muhee#2716

Értem, köszi 😄 Akkor már nem kell sok, hogy minden hősöm arany legyen, már megvan 57 győzelem. (összesen 😄DD )
jah igen, karakterenként kell az 500 Ranked győzelem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
Azt azért tedd hozzá hogy 500 win / karakter

mármint mi az arany hero?
ha egy megvan az asszem 500 győzelem akkor onnantól végig arany leszel

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

És az meddig marad úgy? 1 hónapig? Jelenleg nem tudok túljutni a ranked 20. szinten. Lejátszanak a sokkal jobb kártyákkal, pedig mostanra megtanultam tartogatni a jobb lapokat és board controllra menni, nem pedig arra, hogy arcba támadjak mindennel ami mozog 😄
jópár Ranked győzelem után arany hero-d lesz 😄

Már meg is csináltam 😄 Volt egy ellenfelem, akinek animálva volt a képe és arany színnel körbe volt vonva + a hero powerje is. Ez miért volt? Elég jól nézett úgy ki, én is akarok ilyen aurát. Casual meccs volt, de gondolom rankedben magas rangú volt vagy miért volt ez?
Mephike
Kétségtelenül sok a randomitás ezeknél az új lapoknál, de biztos lesz pár lap, amit megéri majd megszerezni.

nekem ez kicsit sok

Shep
Ha a mait nem csinálod meg akkor igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehát ha ma lecserélem akkor holnap kapok helyette másikat tehát holnap 2 questem lesz?
Shep
Komolytalan ,hogy a M rogue még mindig lazán 20+ -at sebez 1 kör alatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
naponta egyet mindig lecserélhetsz. ugyh ja lesz egy másik, de azt maximum másnap cserélheted, ha nem tetszik ofc
Devv
Igen.
Devv
Bocs, félrement, #5752-re akart menni.
Devv
Szerintem is naxx, vannak benne alap lapok. Én most gyüjtök a 3.-ra, az uccsó kettöt meg megveszem. Muhahaha!
MI történik, ha ki x-elem a napi questet? Kapok másikat ?
háát, ez elég komoly dilemma én azt mondanám hogy Nax mert ott fixek a lapok és jó része nem hiszem hogy kikerül a metából azok közül ami bent van
bár Shade-t sztem a Tank felváltja, a fix 3/4 többet ér mint a random 2/2 +++ aztán majd elválik mi lesz
én kiváncsian várom

Ugye, hogy ezek a legélvezetesebbek? Vagy ha tudsz fordítani, vagy ha kezdettől a végéig nagyjából egyenlő a harc 😄
Na, amúgy meglett az első legendary kártyám, neked különösen fog tetszeni <#eplus2><#taps> Bár kicsit off, de hülyéskedtem kicsit 😄

Most akkor mizu? Egy új ismerősöm HS-ben (nem rég vettem fel, mert egy 14 percen át tartó "epikus harcot vívtunk" és gondoltam annyival megtisztelem, hogy felveszem és írok neki) azt ajánlotta, hogy most már ne gyűjtsek naxx wingekre, hanem majd az új kártyákhoz most már hagyjam meg. De nem leszek akkor túlságosan lemaradva? Csak Wing 1 van kitakarítva...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Shep
Csak 1 lávám van úgyhogy az most elmarad.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.08. 14:13:18

Bocs, hogy így ismeretlenül de elég sokat játszok mostanában sámánnal. Szerintem ha agresszívabb taktikát akarsz akkor kéne a 2. Lava burst a 2 doomhammer mellé finishernek. Ha a lassabb játékot kedveled akkor max. 1 hammer mert nem tudsz healelni! Egyébként elég standard pakli.
Shep
De így legalább jó eséllyel fel is jön, azért van benne 2, egyébként elég lenne 1 ha nem rólam lenne szó, és az én szerencsémről.

A 2 doomhammer biztosan túlzás.

Shep
Na úgy döntöttem ha nem megy a sámánok ellen beállok közéjük egy kicsit 😊
Ötletek, mivel tudnám jobbá tenni a paklit. A sámán legendary lap nincs meg nekem, helyette raktam be Loathebet, amolyan Jolly Jocker-ként.

Shep
Nekem 1000 aranyam van meg kb. egy legendaryra elég dustom ha betöröm a feleslegeket. Legyártottam ugyanis egy Sylvanast, mert az nagyon kellett.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.08. 12:45:51

Én inkább craftolom majd, az a tuti. Sajnos elszórakoztam a goldom pár hete, és mire kijön a kieg legfeljebb 6-7k lesz, amiből nem sok esélye jó lapnak. Dustom viszont van dögivel.

Shep
Na igen, 120 lapból csak lesz pár jó lap, már csak ki kell őket nyitni 😊

Zickler
Azt beleszámoltad, hogy a Priestnek egyedül a Holy Nova az AoE lapja. Vagy esetleg Circle of Healing, de ahhoz ugye kell a soulpriest.
Azért valljuk be nem a legnagyobb az esélye annak, hogy 1 specifikus lapot, felajánl a rendszer.

Az várható volt, hogy ilyen sok lapból bőven lesz használhatatlan is. De elég néhány tíz értelmesebb, hogy pár új pakli építésének lehetősége megnyíljon.

Shep
Érdekesnek érdekes, csak túlságosan random, ami ugyan sok vicces helyzetet szülhet de nem hiszem ,hogy egy komolyabb pakli alappilérei lehetnek így az ilyen random lapok.

TBTPumpa
Még karácsony előtt érkezik:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Hughhhh... na ezért szeretem a priest-et. Arénát tolom, egy druidával kerültem szembe, baromi jól játszott. Kezdetektől fogva minden előny nála volt.

Még most sem akarom elhinni, de ZÉRÓ aoe lapot ajánlott fel a dekk összeállításakor ez a kibaxott random generátor. Az tudjátok, hány lap ugye??? KILENCVEN!!! 90 nyomorék lapból egy priestnek egyetlen 1 rohadt aoe lapot nem ajánlott fel!

Szóval a druida... kb. a 6. körben már könyörögtem itt félhangosan, na végezz már ki, na gyerünk, ne húzzuk egymás idejét... már gondolkodtam a feladáson, de mondom végignézem mit csinál, legalább tanulok az okosabbtól.

Semmi mást nem csináltam, csak vért izzadva próbáltam mindig leszedni vagy gyengíteni az erősebb lényeit. Amikor kitette az Auctionert, akkor már csak a fejem csóváltam és készültem a végre.

És láss csodát bejött az elnyújtott taktikám, aoe nélkül többre nem telt... KETTŐRE leverve (2 HP-re igen!) visszafordítottam a csatát és a végén már annyi lényem volt kint, hogy a final hit előtt már nem tudtam újabbat kitenni. Az utolsó 2 körben párszor benyomta a well played-et, mert már egyszerűen nem tudott mit csinálni.

Legemlékezetesebb csatám ever ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pala-shaman-rugó szeretni fogják
dupla rockbiter/might és coldblood jó kombó lesz rá powerowerwhelmről nem beszélve

más kérdés, hogy nem lesz könnyű kijátszani

viszont a mech deckek máris érdekesnek tűnnek
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.08. 08:05:23

De nem önálló lap ahogy nézem, hanem Mimiron idézi.

Az egy dupla ragnaros,ha üres a board 16 ot simán üthetsz hősre.
OP
Shep
Vtron enyhén OP-nak tűnik így elsőre.

Shep
Hát ez nagyon gáz. Már csak egy olyan lap hiányzik, hogy Random player win 1 mana.

Random
Random
Random
RNG ez a kulcsszó
http://us.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/goblins-vs-gnomes/?abt=nav1&utm_expid=68589644-24.yOgsCsWhSz-gOSDIbl82Wg.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fus.battle.net%2Fhearthstone%2Fen%2Fexpansions-adventures%2F%3Fabt%3Dnav1
dave9004
én megpróbálom fejleszteni magam arénán, hogy sokszor elérje a 7 wint v többet, utána jöhet a gold a boosterekre stb.
"Lots of currencies can make things more complicated."

Ez inkább a nemet jelenti.

Devv
Az új kártyák már láthatóak a hearthpwn.com-on!
Shep
Valamelyik híroldalon, nem tudom már pontosan.

Tinman
50 napja, de azóta semmi mással. :-)

Eleinte csak napi max 1 órát, hétvégén meg pár órát. Kb. 1 hónapja már napi 2-3 órát, hétvégén 4-5-6-ot :-D

Szvsz jó ötlet az új hős téma is, de én már attól is boldog lennék, ha nem kéne gyakran törölnöm összeállított dekkett, mert 2014-ben nincs +hely az új buildednek. Vicc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.07. 21:25:17

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azt a másfajta dustot hol olvastad?

120 új lap?? Az derék! Tényleg jól fog ezen majd kaszálni a blizz...
Azt hiszem kell még gyűjtenem bőven a meglévő cirka 4k goldomhoz, mondjuk az nagyon nem mindegy, hogy ebből mennyi a tényleg ütős legend meg esetleg epic lap, mert a többi azért lecraftolható viszonylag gyorsan attól függően persze ki hol tart a játékban.

Shep
Ja, a végén még én is ráfanyalodok majd a hülye arénára. 😊

Tinman, te mióta játszol ezzel ? Amúgy kiegként az lenne igazán ütős, ha jönne pár új hős 😊 Lenne mindnekinek újdonság bőven, a proknak is.
dave9004
arénában elérhető lesz minden lap 😄 már megéri akkor