40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #12871 Hmm. Akartam csinálni egy control huntert, Krush kedvéért, ha már kinyitottam, de kb. midrange lett belőle. Nagy kár, hogy kb. semmi értelmes igazán controlos decket nem lehet összerakni, ez a class a rákra van kb. kitalálva. Na nem baj, a midrange barátibb mint a face és legalább kitörtem vele 11-re
-
csoszi87 #12870 Én tegnap estem vissza 10 fölé.
Valami 4-11es volt a statom.
Pedig csak a hunti napi küldit akartam megcsinálni.
-
Ma elért Shep átka és a controll warival iszonyúan szenvedtem, nem tudtam nyerni, nem jöttek a lapok, iszonyú kezdőkezem volt többször is. Gondoltam egyet, és váltottam a mechwarira. Nem tököltem sokat, bedobáltam 6 fegyvert, és a többi a szokásos mech, csak betettem még Grommasht + Boom+ 1 warsongot. Gondoltam ezzel a primitiv kb 0 sec alatt összerakott deckkel azért fogok párat a fejemre kapni. Az első 3 meccsemet pillanatok alatt megnyertem, legyorsultam a huntit és a mechmaget is. Ki kell keveredjek ebből az r10 fölötti rétegből, mert egészségtelen itt a levegő. -
Ott a piros pont. -
Wootan #12867 Szokta valaki nézni a "csoklit réjn" srácot? Na nála eléggé megmutatkozik, hogy mennyit számít a skill, és mennyit a pakli. Face hunterrel rank 10 környékén mozog, miközben olyan missplayeket nyomat, hogy a chat agyvérzés környékén van állandóan :)
Egy gondolkodós control deck-el kb 10% körül lenne a win rate-je, face hunterrel meg 50%.
Egyébként bírom a srácot, vicces a stream-je. -
1Darton1 #12866 Ebben a cikkben inkább az a humoros, hogy a hunter hero power nerfjét is említik. Ha ilyen komolytalan ötletekkel bombázzák őket, akkor nem csodálom, hogy többet gondolkoznak Boomon.
Viccet félretéve, nekem az a tippem, hogy üzleti okai lehetnek annak, hogy még nem nyúlnak hozzá. Nemrég jelent meg a kiegészítő, sokan nem keveset fizettek azért, hogy erős lapjaik legyenek, emiatt hagyják még kiélvezni azokat. Egy erős Boom miatt kicsi az esélye, hogy játékosokat veszítsenek, de a gyors nerfelése lehet, hogy csökkenti a fizetési hajlandóságot. Szépen kivárják, hogy szinte mindenkinek meglegyen, kiszórakozzák magukat vele, közben dobnak ki alternatívákat, és utána már nem olyan nagy durranás, ha hozzányúlnak. -
Negritis #12865 nah kezdek -
Negritis #12864 az a különbség hogy UT 99%ban aggro deckeknek volt az alapja és azon belül is 80%ban a huntereké
Boom viszont univerzális nagyjából tehát van 1 must have lap, de nincs előnyben egyik játékstílus sem és ez olyan különbség ami a blizznél megakadályozhatja a nerfet (de sztem is lesz) -
Simán elvert egy basic rugó: bloodfen raptor, ooze, razorfen hunter, gnomish inventor, stb. WTF!? Szerintem nem is tudja, milyen op dekket vert el... :P
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.13. 14:22:48 -
Öcsém te világi nagy makker vagy :D -
Zozo0122 #12861 Hát jól néz ki, ha egyszer lesz lapom egy control hunterhez, akkor belevágom :D Tényleg, amúgy menő lenne majd valami dínós kieg egyszer... Ja nem mégse: az összes beast lenne. A hunternek már így is több legendje van, mint a többi classnak: King Krush, Gahzrilla és Malorne :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.13. 14:09:14 -
Nekem tetszik az a lap, tök jól néz ki! -
Zozo0122 #12859 Nyitottam egy King Crusht :D Még jó, hogy szinte egyáltalán nem hunterezek...mind1, majd kezdek vele valamit :D -
Imádok handlockot verni!
-
Egyébként legutóbb is így volt, hogy nem nerfeljük a takert, mert jó úgy ahogy van, majd pár napra rá jött a hír a nerfről, úgyhogy lesz itt nerf szerintem, csak még előtte trollkodnak kicsit. Arról nem beszélve, hogy a játék a játékosoknak készül, elsősorban az ő igényeiket kell kielégíteni, különben elszállingóznak a HS-től. Na és akkor ha tele a net azzal ,hogy túl erős és kiegyensúlyozatlan stb, akkor nekik erre lépni kell, ha nem teljesen hülyék, márpedig vszinű. nem azok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.13. 13:32:08 -
Negritis #12856 2-fél3tól streamelek btw :D -
Negritis #12855 ha megnézed az "indokukat" abban van valami
a gond az hogy ugyanezek nagy része slyvanasra is igaz, és régen Ragnaros volt ilyen még
csak ragnaros az aggro deckekbe egyáltalán a midrangekbe pedig nehezen fért bele
most az van hogy Boom a midrangebe ideális fit az aggroba pedig belefér, de nem kötelező (egyes mechmage variánsok és a facehunter ami nem használja)
valamint control deckekben sem mindig ideális fit
viszont a fent említett 2vel ellentétben sem sylvanas sem ragnaros nem képes megfordítani a meccset alapvetően
előbbi azért mert kicsit a teste, utóbbi pedig azért mert egy removal megoldja
boom viszont azért képes önmagában megfordítani a boardot (előbbi 2 is, csak ott spec körülmények is kellenek)
én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha a kis bombák sebzése 1-2 és/vagy nem random enemy hanem random character az már elég
úgyis erős lesz és úgyis kb minden deckben bent marad, de kevésbé lesz képes arra hogy önmaga megfordítson egy meccset -
Mondom, rohadt hosszú lesz. Utolsó 8 lapban a 2 bladeflurry. Na ezért nem játszom ezt a paklit rankeden. Túlságosan sok múlik azon a 2 lapon. -
Aha, marha jó. Mondom ,hogy a Blizz egy büdös nagy troll. -
Ezek szerint nincs tervben a nerf. -
5 win rugó-m van. Hát ez nekem egész nap ki fog tartani úgy látom. Kifogtam 6 warriort, ezeket mondjuk kapásból feladtam, a többiek meg olyan lassan játszanak, hogy hihetetlen. -
Negritis #12850 boom nerffel kapcsolatban -
VanDaal #12849 Nekem bejön, amit eddig mutattak, én inkább a többi lap miatt aggódok kicsit, amiket még nem láttunk, hogy azok vajon milyenek lesznek :)
Egy részük szerintem idővel úgyis be fog épülni a metába, így előbb-utóbb a játékosok többsége kénytelen lesz beruházni a kiegre (akár goldból, akár IRL pénzből), ha nem akar hátrányba kerülni a lapok hiánya miatt.
A magam részéről akkor meg már inkább megveszem hamarabb, kicsit olcsóbban, mint később, többért. Csak azért jó lenne előre tudni, mit is rendelek meg... :) -
Azzal semmi, nagy királyság lesz priestben. -
Negritis #12847 a "meta" majd eldönti
anno az UT-t nem gondolták komoly lapnak mégis elég szépen uralta a gamet sokáig -
csoszi87 #12846 Bocs, rosszul fejeztem ki magam.
Nem rossz lap, de akkora hype-ot kapott fórumokon...
5-5 vagy 5-4 lesz ha úgy számoljuk, hogy az 1 manás miniont visszaüti bele az ellenfél. Ami 4ért nem rossz.
Akkor marha jó ha 3. körben ki tudod rakni a 2-4es lapot és utána ezt.
De láttam már olyan hsz-t is hogy: soha nem volt még ennyire erős lap és azonnal nerfelni kellene.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.13. 11:48:23 -
Negritis #12845 nincs vele baj, de annyira nem is "op" -
Mi a baj, a 4 manás 5/6-os Dragonnal? -
csoszi87 #12843 Mondjuk ezekkel a kártyákkal, még nem sikerült elérniük azt, hogy rohanjak a bankba utalni.
Legend is használhatatlan.
Csak a rugó, sámán és a 3-ért 2-4 lapban látok fantáziát.
A 4 manás sárkány se akkora durranás, mint amennyire a fórumokon kiabálják. -
VanDaal #12842 Lassan azért mutathatnának még pár kártyát, mert a kíváncsiság kifúrja az oldalamat :D
Meg 1 hét múlva már lehetne előrendelni, de az ember egyelőre azt se tudja, mit fog kapni... :D -
Alkalmazkodni kell folyamatosan a metához. -
Jó, de még hadd futtassam egy ideig, túl sokáig mentem ellene és most, hogy megvan szeretném élvezni. :) -
Nekem is ugyanez volt tegnap. Valamint a korábban 70%os win arányt hozó lock paklim az idő leamortizálta 20% win arány alá. Lényegében minden classal újra kellene építeni a paklim most már, hogy mindenki minden lapot kiszedett a kiegből. Na most ehhez sem időm, sem kedvem, én csak játszani szerettem, szóval most kapott egy uninstallt a cucc. Azért jó móka volt fél évig, de nekem eddig tartott. -
csoszi87 #12838 És hogy a wari common nem valószínű, hogy metabreaker lesz. Nem jó a kontrol wariba, új pakli nem fog miatta kialakulni....
És arénába se jó. -
Nerfelni kell. Vicc komolyan.
Priest pakliba is beletoltam, aztán a teljesen reménytelen helyzeteket egyszerűen megnyeri. Az előbb is egy mage ellen mentem (rank17), a jó kezdő tempómat a nemstabil portállal, meg a mecheivel teljesen megölte.
7. kör. Boom. A bombák kb. mindent letakarítottak, a testbe belevert amit bírt, majd ott álltunk full üres boarddal, ahonnan már könnyen fordítottam.
Bele se merek gondolni mi lesz a sámánomnál, ahol eleve nagy hasznát veszem egy ilyen minionnak...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.13. 10:48:30 -
Ettől már csak az fontosabb, hogy priest kapjon egy OP lapot :D -
Negritis #12835 ennél fontosabb hogy "each class has one common and one rare" -
Negritis #12834 dudu volt :D csak kicsit későn írtam már :D -
Sámán és FoN? -
SZPÓJLER ALERT!
warrior és sámán kártyák
első szárny bossok