40521
  • csoszi87
    " van ebben a szarban valami kompenzáló kódsor"
    " rohadt gyanús az egész"

Más játékokban is olvastam már pont ilyen hsz-eket közepes játékosoktól, akik nem tudják elfogadni, hogy "ennyit tudnak".
    Azt hiszik, hogy már jó játékosok, csak valami megakadályozza, hogy ez meg is mutatkozzon.
    Hát persze, hogy a játék kompenzációs rendszere az (mi más is lehetne?), ami figyeli a játékosokat, és ezért olyan lapot húzat veled ami abban a szituációban pont nem jó, míg az ellenfélnek tökéletese keze van.
    Csak arra lennék kíváncsi, hogy a Blizzard ezt a programot mikor fejlesztette?
    Hogy kész volt -e már a játék megjelenésekor és az elejétől működik a rendszer?
    Vagy csak mostanában alkottak ilyen csodát...
    De az biztos, hogy marha nagy munka, hogy több millió játékosnál egyszerre számolja ki, mi lenne most ennek az embernek a megfelelő lap.

Lehet érdemes lenne szétnézni a Grabovoj számok között hátha van olyan, amit ha játék közben mormolsz szerencsésen topdeckelsz.
  • Shep
    Szöveg értelmezési gondjaidra is lehetne hasonlóan reagálni.
  • csoszi87
    És téged külön figyelnek...

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.14. 16:52:07
  • Shep
    Nekem meg 45%-10%-45% és ez nagyon nem stimmel. Mondjuk lehet én vagyok Amaz ellensúlya :D
  • Negritis
    bad luck = nekem szar neki jó húzás
    és ez benne van
    25% szar húzás - 50% normál - 25% jó kb ez a tapasztalatom
  • Shep
    De pont a "bad luck" az ami szerintem nem a szerencse hanem a program hibája. Nem lehet mindig csak végletes a játék, ott akkor valami gond van, ok ne legyen az rng, meg ne legyen kompenzáció (ebben egyébként érdekelt lenne a Blizz, hiszen senki nem szeret folyamatosan csak bukni, a kezdők meg igen hamar ráunnának, ha folyton csak buknának) de akkor meg a játék felépítése rossz. Tehát valami van, és igazából lényegtelen is, hogy mi az csak zavaró.
  • Shep
    Na én meg azokban nem :D
  • Negritis
    megtörtént, de ha visszanézed bad luck + elég sok bad play volt
    utána beleszoktam a deckbe és max 2-3 meccses sorozatok voltak
  • 1Darton1
    Én csak az örökéletű fénylényekben hiszek.
  • Shep
    Pedig veled is megtörtént tegnap :D Persze simán lehet, hogy csak a hulladék rng miatt van.
  • Negritis
    én továbbra sem hiszek benne, hogy ez irányított lenne de ez magánvélemény
  • Devv
    Nem tudom, hogy ez valós dolog-e, de nekem is szoktak lenni ilyen érdekes bukó szériáim. De szerintem mindenkinek. Tegnap is majomkodtam casualban duduval és sima 4 vereség. Nagyon szarul jöttek a lapok, mondom addig nyomom amíg nem nyerek, a 4. után sikerült nyernem. F*sz se tudja...
  • Shep
    Mondom ,hogy van ebben a szarban valami kompenzáló kódsor. Ha nyerek 3-at, 4-et utána ha meggebedek sem tudok nyerni legalább 3-4 meccsig, így aztán nem lehet haladni sehova. Most is szépen nyertem 3 meccset, majd jött a fekete leves, minden leszedő az utolsó 9 lapban, addig is csak azért húztam ki, mert handlock volt. És azért rohadt gyanús az egész, mert hiába hagyom abba a bukó kezdetekor az adott napra a játékot másnap ugyanúgy bukóval folytatódik.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.14. 15:00:56
  • Negritis
    blizzcon ticket kellett hozzá asszem
    úgyhogy tudtommal max craftolható
  • Devv
    Az Elite Tauren Chieftain lapot ki lehet nyitni? Csak mert promo set-ben van. Nagyon fun egy lap. :)
  • csoszi87
    Köszönöm a linkeket.

• Zozo0122 #12895
    Már nem tolom annyit, laza vagyok most :D Kb napi 1 óra összesen, néha 2. Általában az van, hogy belépek, játszok 3-4 meccset, egyszer kikapok és kilépek. És ez így kb 3-4x egy nap lejátszom, általában éjszaka is fennvagyok egy ideig és ennyi :) De Davenek igaza van, még jobb lehetnék, ha törném a "felesleget", akkor lehetne 2-3 top paklim, így mindenből hiányzik 1-2 fontos lap.
  • 1Darton1
    Ryzen szinte csak azt nyomja.
  • Negritis
    miracle volt anno, de már nem tolja asszem
    még a leeroy nerf előtt

yagut épp olaj rugoózik ahogy felnéztem twitchre
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.14. 11:23:55
  • csoszi87
    Van olyan streamer aki folyamatosan oil rugóval játszik?
    Szeretném látni, hogy nálam jobbak hogyan játszanak vele.
  • Negritis
    én még nem tettem le róla :D
    bár úgy hogy csak a jövő hetem maradt szabadon aztán végre meló egy darabig felesleges gondolnom rá :D
  • Shep
    Én asszem lemondok a legend elérésével kapcsolatos céljaimról, még ha valami csoda folytán el is jutnék rank 5-ig utána embertelen időt kell beleölni, hogy lejuss a sárga köves útra. Elég ha csak abba belegondolok, hogy savjz tegnap játszott vagy 6-8 órát és ugyanazon a rankon maradt.
  • Tinman #12889
    Igazából nincs kedvenc classom.

Priest-el lvl47 körül vagyok, tehát elvileg vele nyomtam a legtöbbször, de néha rákapok a rugóra, sámánra, hunterre, mage-re.

Warlock, pala, warrior ezeket gyak. nem is játszom.
  • dave9004
    Te is f2p vagy és fele annyi játékkal mint zozo is képes lennél mondjuk kedvenc classra koncentrálva kimaxolni, hogy az újításokkal csak finomítgatni kelljen.

a kieghez: 700goldot hetente nem ügy kifarmolni.
  • Tinman #12887
    Zozo 2x annyit játszik, mint én :-)

Viszont még nekem is van olyan gold, vagy legendary lapom, ami nem annyira létkérdés, még egy legendary-t legyárthatnék, de jó ez így, most nyitogatok még inkább. Felhagytam a gold spórolással, mert annyira egyelőre nem estem hanyatt a Dragon lapoktól, majd talán ha többet tudunk.
  • Tinman #12886
    Elolvastam.

Boom-ot nem nerfelni nem gond, ha jön egy olyan dragon lap, mely mondjuk ilyet tud: 3 mana, silence all enemy minions, and deal 1 dmg.

A hunter hero nerf viszont baromság. Akkor nerfeljük a priestet is, mert 2-öt gyógyít magán vagy egy lényen, shadowformban meg 2-öt sebez bármin, sőt még SF-al 3-at.
  • dave9004
    jah. végülis a classicbol meg a gvg-ből vetted a packokat, naxx-brm "ingyen" van. Zozo példáját mondanám, aki elég jól felfejlődött novemberben kezdve és ha törne ami nem kéne neki, akkor top tier paklijait összerakhatni ha másból nem, de mondjuk 2 v 3 classból.
    ha az mber f2p akkor ezzel be tudja érni sztem.
    életképes deckek meg mindből van kb.
  • Tinman #12884
    Nem értelek.

A kezdetek óta jött a Naxx, GvG, és most jön a Blackrock. Miért gondolod azt, hogy nem kéne alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez, miközben új lapok kerülnek a körforgásba? Ez nem logikus.
  • TBTPumpa
    Én is ilyeneket kaptam. Basszus már a meccs legelején (a kártyák kiválasztásakor) 2-3 percet kellett várni, mire ki tudta választani, hogy mit akar. Utána meg az első két körön is percekig gondolkodott és nem rakott le semmit. No comment...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.14. 08:16:02
  • Shep
    Nekem ma semmi nem sikerült. Facehuntert mindenki alázta. Priesttel legalább tudom hozni az 50+ -t, persze ott sokkal zavaróbb, mikor szívat, mert még a bukásért is jobban meg kell dolgozni. :)
  • Devv
    Én már nem is emlékszem, asszem 3-1-et mentem, de csak ezt a 4 meccset nyomtam rankeden. Nem is merek palán kívül mással menni, esetleg én is hunterrel. Rank 14-en vagyok.
  • Shep
    Hát ez kész, ma csak ilyen lassú emberek ellen sikerült játszanom. Nem értem minek játszik valaki rogue vagy priest paklival ha ekkora erőfeszítésekbe kerül neki még a 2 manás kör megjátszása is. Na mindegy, ismét 14-en vagyok, nem talált ma célba a hunter, úgyhogy holnaptól megint csak priest. 2/7 a mai eredményem rankeden ebből az egyik győzelem priest (2 meccsből egyet nyertem vele, kifogtam egy zoo paladint)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.13. 23:41:53
  • Shep
    Na akkor én is paraszt leszek, megvárom míg leég a zsinór, hátha észhez térnek!
  • Shep
    Ne törd be, rakd be a paklidba poénnak nagyon jó, amúgy tényleg egy kalap szódavizet sem ér.
  • Shep
    Hát mondom, az összes nyomorék, belassult idiótát kifogom ma. Minden lépést úgy meggondolnak mintha az életük múlna rajta. Még hunterrel is 10 perc egy meccs. Váltok vissza priestre, hogy legalább legyen alapja a hosszú meccseknek.
  • Devv
    Millhouse ügyben Shep-et kérdezd! :)
  • TBTPumpa
    Én bontottam 3-at. Az egyikben volt egy Legendary (Millhouse Manastorm), de az is használhatatlannak tűnik számomra. Nemhogy Sylvanast dobna. Lehet, hogy Dust lesz belőle.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.13. 22:30:08
  • Devv
    Mondom veszek egy pakkot, mégis csak péntek 13, de semmi. A powermace-t kb. ötödjére bontom ki. :S
  • Zozo0122 #12873
    Igaz, bár azért egy Steamwheedle Snipert tettem a deckbe, egész jókat lehet vele művelni.
  • Negritis
    a controlhoz olyan hero power kell ami a boardot tudja "uralni" vagy pedig segít túlélni
    egyikre sem alkalmas a hunteré