Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én primitívebb képletet használtam. 4/30*4/29........... Btw. még meló közben kezdtem el számolgatni, szóval annyiból elbasztam, hogy kb 10% jön ki, nem 18.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.15. 13:44:22
dave9004
4 flame szerintem sok. max 2-3. lehet ott lett a hiba, hogy a flamestrike helyett vmi más kellett volna 3 után kivenni. de nem látom a paklidat, szal vakon lövöldözök
így elsőre a képlet annak esélyére hogy nem jön ki
(26 alatt a 3 / 30 alatt a 3 ) * (23*22*21*20*19*18*17*16*15*14)/(27*26*25*24*23*22*21*20*19*18)

de lehet hogy nem gondoltam át eléggé

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Hogy jött ki a 18%?

30 lap, ebből 4 db. Flamestrike, na de 10 körig kellett volna nekem 1 db!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tudáshoz meg gyakorlathoz semmi köze, szimpla matek. ~18%-ban nem fog kiesni, ami azért nem kevés.
Nem is tudtam, hogy a meccsek végén kapott xp függ a meccs hosszától 😄 Amikor elhúzódik, akkor nagyon sok xp-t kapok, az előbb meg ahogy beléptünk feladta a tag - szinte semmi xp.
Tinman
Arénázok.

4 db. Flamestrike bent a mágusom paklijában. 11. körig egy sem esett ki, de nem is baj, mert addigra már halott voltam. Okthxpurgedelbanplsdie. -.-

Amúgy ennek mi köze a tudáshoz, meg a gyakorlathoz? Nyilván én sem vagyok vak, a fenti esetben a zoo-s ellenfelet a porba nyomtam volna, ha legalább egyetlen egy db. szaros flamestrike feljön.

Aztán jött egy sámán, meccs közepe felé 2 flamestrike-om volt már, nagyon jó szolgálatot is tett, nyertem is -a végén- ráadásul durva fölénnyel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha lesz valami Mech zoo, akkor viszont nagyon jó lesz, mert ugye lesz Synergy. Egy tempo rouge Mechekkel elég jól profitálhat ebből a lapból, mert gyorsan ki tudja üríteni a kezéből a spelleket is.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.15. 12:19:58
Mephike
Jogos, rosszul emlékeztem, és melléferdítettem a szöveget, nem minden játékos húz a körök végén. Így már sokkal jobb lap, már-már legendás kategória 😊

egyébként control ellen jó lehet ha nem control decked van, de én gyengének érzem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Miért? Mi kapunk először lapot, mi is játszhatjuk ki először őket.
Mephike
A legnagyobb gond ezzel a lappal, hogy miután leraktad, a köröd végén adja csak a plusz lapokat, tehát elsőnek az ellenfél fogja élvezni ennek a lapnak az előnyeit. Minél tovább nézem ezt a lapot annál kevésbé tetszik.

kifulladó zoo tudja látni hasznát, de még abba se raknám jó szívvel

Shep
Hát ez nem túl nyerő.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ha 3 mana 1/3 lenne nem lenne nagy gondom vele, de így cink

Mephike
Kb olyasmi, mint a Coldlight Oracle, talán egy-két pakliban fogják használni, de nem ez lesz az a lap, ami miatt tömegével fogom bontani a GvG boostereket 😊

Handlockba milyen hasznos. 😄😄 Amúgy se tetszik. Néha nagyon jó lenne(a tempo Rougeom, és a RD sámánom néha nagyon ki tud futni a lapokból), de annyira szituációs, hogy nem fér bele. Argust biztos nem venném ki, és a Gnomish Inventor is sokkal stabilabb lap és jobb test.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.15. 11:03:02
Jeeves

háát, én benem teszem ezt a lapot 😄

Nekem is nagyon változó véleményem van róla. Mostanában sokat játszottam Warriorral. 2 6drop nehezen hiszem, hogy beférne, de egy ilyen mindenképpen jól jön majd. Az 5/5 elég jó stat. Le tud trade-elni Highmane-el, Belcherrel, vagy Loathebbel és az 5 armor is pont jó, hogy Shieldslammel ezeket lekapjuk miközben lesz test az asztalon. A sok Hunter és Zoolock ellen valószínűleg jól fog jönni majd.
Mephike
Szerintem bár nem egy Ragnaros ez a lap, de ha lesz még pár lap, ami a shildre fog építeni (shield bash, stb), akkor ennek a lapnak a megítélése még jobb lehet.

Zickler

Battletag: Muhee#2716

Shep
Embertelen ez a pakli, zsinórban 5 győzelem. Utoljára ilyen szerintem hunterral volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Wáááá mekkora mákom volt. Ellen hunter a lényeg az ,hogy lemásoltam a ragnaját majd az enyémet még 1x. nekem 5 hp, neki kint 3 lény, gyakorlatilag egyetlen esélyem volt ha mindkét Ragna őt lövi és bejött. Na az ilyen elég ritka pillanat.

Nekem az első epic lapom volt 😄 Nagyon jó 😊
grata elég op

Mephike
Force of nature! Végre, már hetek óta nem nyitottam normális lapot. 😊

Shep
Priesttel az a baj ,hogy eszméletlen sok idő kell neki, hosszúak a meccsek. Ezért is játsszák kevesen, na meg a nagy szerencsefaktor miatt. Legendre meg csak a nagyon ráérők és türelmesek jutnak el vele. A 4-es sebzésű lények még mindig komoly gondot okoznak neki. Kár amúgy, mert nekem a kedvencem de mindig csak a szívás van vele.

én se érzem még eléggé, de rank 19-15 simán haladok sztem 10ig kb le tudok vele menni úgy hogy sok energiát nem ölök bele

Shep
Nekem az nagyon nem jött be, pedig én próbálkoztam vele 1x 2x.

én pl most Handlock helyett játszok DR Hunterrel és mókás 😄

Shep
Még a 2 molten nélkül is brutális a handlock, igaz egy mágus elvert (1 körön és 1 hp-n múlott) de legalább nem csak a szívás van.

Shep
Na ez az, asszem ez a legfrissebb.

Én ezt találtam: http://www.hearthpwn.com/decks/89664-zetalots-deathrattle-madness-priest

Nagyon hasonlít az enyémhez. Kicsit büszke is vagyok, hogy hasonlóan gondolkodtunk. http://pbrd.co/115rcBD Nekem aggro ellen nagyon nem volt jó, de csak 2 zoolock jött, lehet nagyon jól húztak(+nálam hiányzik a dupla soulpriestkombó).
az onnantól már szájíz kérdése 😄
pl nem mindenki futtat Loathebet se, én meg kb minden deckbe beteszem 😛

Shep
Ilyesmi de neki Carine van benne és Yserat nem láttam nála, Prophet Velennel viszont próbálkozott de nem nagyon jött be neki.

http://www.hearthpwn.com/decks/114450-priest-legend-season-7-unique-combo-build

nem valami ilyesmi?

Shep
Sajnos nem tudom most milyen variációban nyomja és a neten sem találom.

Belinkeled a pakliját? Kíváncsi vagyok miket használnak mostanság.
Shep
Rankeden lehet vele EU 1 lenni, Zeta hónapról, hónapra bizonyítja.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.14. 10:58:20

Erről már beszéltünk máshol. 😄 Nekem a ranked deckembe túl lassú volt. Mid Rage-be gyakran win more lap. Ha bejön, akkor nagyon beteg ahogy a dr mechanika telenyomja a boardot miközben szétszeded az ellenfél boardját. A reincarnate trükkel meg az a bajom, hogy gyakran nem fér bele, hogy egy dirty trükkre bent hagyjam. Sokszor alakul úgy, hogy megy tojásra vagy Sylvanasra, de néha Belcher gyógyítás + extra taunt lesz belőle(főleg druid ellen), legrosszabb esetben meg silence. Tegnap arénában egy sámán el tudta nyomni a Sylvanas+dr ressummon this minion with full health kombót. Szép összehozni ezt ott. Én meg csalódottan nézegetem a Yetim. 😄

Ez a Priest is Zoolock és más aggrok ellen hasalt el túl sokszor, ahogy próbálgattam. Nem tudom meddig mehet rankeden. Mondjuk nem tudom mi forog a metaban. Én Pyro és Staggék nélküli paklit raktam össze. Rankden láttam ilyeneket játékban. Néhány +board clearel lehet hatékony is lehet. A klasszikus control priest jobban tetszik.

Btw tegnap aréna ellenfél felvett friendnek és írta, hogy a legjobb meccse volt mostanában, és bocsánatot kért a nyerő topdeckért. Jól esik az ilyen. Megszoktam, hogy tapló tauntolgato, Hellozó kis faszok játszanak többségében.
Tinman
Köszi, remélem tudom folytatni a szériát, aztán majd jövök, megmondom mit kaptam :-)

én shamanban imádom KT-t
10 manás körben rávágod a reincarnatet és hopsz, 10 manáért 2db 6/8as body ami ráadásul brutál threat
ritkán oldják meg 😄

Questhez dobtam össze egy olyasmit. 5 win meglett 6-7 meccsből. Baromi jó tud lenni. Az első deckem amiben volt haszna Khel' Thusadnak.
kabel15
A 2-3 manás lényeket le tudja szedni Multi-Shot al, viszont utána jöhet a yeti. Ami már 5HP azt nem fogja leszedni ezzel.
Az ő lényeit tudod szedegetni SWP vel így a te lényeid nem sérülnek. Ha pedig nagyon elszabadulna a pokol még mindig ott van a Auchenai+Circle of Healing. Multi-Shot nak meg az a lényege hogy 2 lényre sebez, de ha csak 1 nagy lényed van lent akkor nem tudja kijátszani.
Szóval ha van egy nagy lényed kevés HP-n akkor próbáld meg azt gyógyítgatni és csak utána ki rakni mellé egy 2. lényt.

BattleTag: kabel15#2672

narumon
Priesttel mi a jó taktika hunter ellen? 10-ből 8x kikapok mert hunter nagyon erős minion eltakarításban. Elsüti 2x a spéci nyilat ami 2x3-as miniont leszed, ez már -4 minion általában a játék elején, aztán legtöbbszőr van secretje ami a támadás helyett magának vagy másik minionomnak üt 4-et. Közben ilyenkor kirakja a spéci lapját amivel vagy új kártyát húz minden beast kpijátszásakor, vagy feltornázza több egységét is brutál sebzésre, és mivel nekem nincs kint szinte semmim ezért esélytelen vagyok! Heeeelp!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

deathrattle priestet próbálta valaki?
rank15 környékén van jópár

mondjuk az is nonszensz hogy 1 snake trapem van és mindig előkerül 😄

Shep
Hát lehet akkor a pakli alján volt neki 😊

soulfire-t nem is láttam 😄
doomguardot kijátsza, nagy nehezen megoldom erre üres kézbe kövi lap megint 😄

sebaj jön még kutyára kamion 😄

Shep
Nem, tudom de azt megfigyeltem ,hogy a soulfire szinte nekik is mindig a doomguardot dobja el és fordítva, tuti nem véletlen.