40521
  • karmacoma
    Akkor nézz egy variancia szimulátort. (google: 100k hand variance simulator)
  • Shep
    Majd ha rájöttem elmondom neked.
  • Negritis
    nah közbe megnéztem, a végén a priest valszeg nem tudta hogy az a kombó így működik, de sztem megtanulta egy életre :D
    előtte a hunter volt inkább gáz egyébként
  • Negritis
    bocs de én azt se értem hogy te miért játszol vele :D
  • Shep
    Az ilyenek minek játsszanak priesttel, nem értem.
  • Negritis
    ez is tanulságos meccs
  • Shep
    Hát nekem sosem volt még két küldetés egyszerre bent, így nem :)
  • Negritis
    napi 1 "eldobás" van, ha erre gondolsz
    bár meglep hogy nem futottál még bele :D
  • imikszde00
    Micsoda mazlista vagyok!!! kiesett Tbk!

Ketszer. Igy mar harmat is tehetek a pakliba :D
  • Shep
    Nem az volt a lényeg, hanem, hogy volt egy kód, vagy programrész, vagy tudja a fene mi, nem értek hozzá, amivel látták a többi játékos lapját. A pénzzel való ügyeskedés már csak olyan ráadás volt :) Absolute poker meg Ultimatebet fejesek voltak benne, meg valamelyik játékos aki így nyert egy köteg pénzt. Úgyhogy ezért mondom én, hogy ahol pénz van ,ott hajlandóság is van a csalásra.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.15. 10:26:51
  • avengir
    Mint most nálunk a bróker botrány, a vezetőség elrakta a pénzt és nem tudtak fizetni. Btw, a póker érdekes sport, de ahoz végtelen türelem kell, anélkül csak bukás lesz hosszútávon.
  • DarkHorSe
    Mi volt az az absolute botrany? lemaradtam rola
  • Shep
    Na fene, azt nem tudtam ,hogy ha van egy küldetésem és kapok egy másikat akkor ha a másodikat elnyomom az első is véglegessé válik.
  • Shep
    Már vagy 5 éve abbahagytam, mert érdekes dolgok folynak ott, és mielőtt valaki megint lehülyézne elég csak az Absolute botrányra gondolni és aki azok után elhiszi, hogy nem lehet belenyúlni a dolgokba hát ... Arról nem beszélve, hogy belső infókról is tudok (tudom ez is ki van zárva, de nem érdekel ki mit hisz, én nem játszok már, mert nincs már meg a bizalom feléjük.
  • karmacoma
    Nagyon egyszerű. Látom pókerezel. Importáld be egy tracker programba az uccsó 1 millió handed és nézd meg a mintázatát. Nagyon ritka, hogy szép egyenesen hozod a várható winrate-ed. Nyersz 20 beülőt aztán buksz 25-öt nyersz 10-et és ott a +5 bi nyereséged. Nagyjából így működik minden véletlen által erősen befolyásolt dolog. Főleg ha ennyi random faktor van benne mint a pókerben vagy a hearthstoneban.
  • Shep
    Lehet ki fogom próbálni ,hogy ha a nyerő széria végére érek, simán feladok 3-4 meccset és megnézem mi történik. :)
  • Shep
    Egyébként nálam a trackerben látható ,hogy folyamatos váltakozás van olyan, hogy w-l-w-l még véletlenül sincsen. Nyilván nincsen benne 1000000 játék, hogy reprezentatív legyen a minta, csak 210 körül (csak az idei)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.15. 00:15:08
  • Shep
    Én írtam rá egy indokot, ráadásul most megnéztem és nálam sajnos működik, most is éppen a bukóban vagyok. Holnap viszont már tuti egy nyerővel fogok kezdeni. Ugyanis volt zsinórban 5 nyerő majd 4 bukó. Olyan kezdőkezem volt megint ,hogy 2 pws, 2 cabal meg holy nova és az 5. körös nováig semmit nem tudtam kijátszani, ill. tudtam volna az ellen lényeire pws-et rakni. Így lehet játsszani. Most meg úgy kaptam ki, hogy mikor már kezdtem azt hinni, hogy sikerül átvennem az irányítást, kirakta a hógoblint meg mellé még egy ooze-t és egy acolyte-ot, ezeket majdnem megoldottam mikor jött még egy goblin, aha köszi, hogy megint én lehettem a bukó oldalon.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.15. 00:11:36
  • 1Darton1
    Az csak a legegyszerűbb példa volt a fura feltételezésekre.
    A win-loss streakek váltakozását sem magamnál, sem másoknál nem láttam. Eleve nehezen bizonyítható, nagyon sok adat kellene hozzá, és indokot sem látok rá.
  • Negritis
    trump : if he draws doctor boom i guess i lose

nah mit húzott a mage? :D
  • Shep
    A booster dolgot én sosem mondtam.
  • Shep
    Írtam ,hogy a dühreakciókat illik nem komolyan venni.
  • 1Darton1
    Mondtam is, hogy ez nem gond. Viszont ezekkel a feltételezésekkel szemben számos ellenérv és cáfolat felhozható, és bizony elő is fognak kerülni. Emiatt nem kell meglepődni. Sőt, én akkor kezdek igazán aggódni, amikor semmi reakció nincs a fals információkra.

Például azt már nagyon régen megcáfolták, hogy a valós pénzért vett boosterek nagyobb jutalommal kecsegtetnének. Még a játék elején egy rakás statisztikát csináltak erről a fórumokon, és semmilyen eltérést nem találtak. Ez várható is volt, mert könnyen letesztelhető, és nagyot bukhatna vele a készítő.
    Ezt mondjuk nem írja le valaki minden alkalommal, amikor előkerül a téma, mert nekem is a könyökömön jön ki.
  • Negritis
    "Mondom ,hogy van ebben a szarban valami kompenzáló kódsor."
    ez nálam igenis állítás és nem feltételezés

de amúgy egyszerű, tracker alapján csinálj kimutatásokat hogy szerinted mikor szivat direkt és olyankor mit csinál a gép
    azt hogy nem ideális kezet ad az nem válasz
    mert szerint az esetek legalább felében használható a kezdőkéz, más kérdés hogy ÉN (se)nem vagyok elég jó hogy ezt ki tudjam használni
  • Negritis
    én is healeltem volna egyébként, de ő elvileg azért nem tette mert akkor üt a fegyóval és eviscerate amúgyis lethal (coin intézi a combót)
    és szerinte ez jobb lehetőséget adott volna neki utána körben
    azzal indokolta, hogy sűrűn kapőott ki úgy hogy ilyen helyzetben gyógyult és most inkább ezt játsza meg

én azért raktam volna healbotot, mert úgy "csak" az eviscerate esetén van vereség (egyéb nem standard esetektől eltekintve)
    a belchernél viszont marad a 4 hp és evisc valamint blade furry is L-t eredményez

szerintem túl "greedy" volt, és hibázott ezért kérdeztem a többiek véleményét a dologról, hogy van-e aki mást tett volna

így blade furryvel kapott ki amúgy :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.14. 22:41:36
  • Shep
    Hát akkor tuti healeltem volna de Trump pro én meg nem :)
  • Shep
    De én sosem állítottam, hogy az úgy van ahogy írom, csak mint egy lehetőséget vetettem fel. Értem ,hogy tőletek ez távol áll de attól még egyikőnk sem tudja se megcáfolni, se megerősíteni. Ez nem chemtrail meg egyéb marhaságok kategória itt azért simán elképzelhető a dolog lévén pénzről van itt is szó és a pénz az sajnos az Isten manapság, úgyhogy...
  • Negritis
    nem ment ki még blade flurry és legalább 1 eviscerate miatt lehetett aggódni
    az asztalon nem volt másik taunt és a kezében sem volt másik taunt csak a belcher
    9 manás kör volt ha nem írtam volna ami szintén fontos

a többi lap irreleváns volt a meccs szempontjából

ideális az lett volna ha 10 mana és taunt+heal de itt vagy-vagy volt a lehetőség

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.14. 22:32:44
  • 1Darton1
    Nincs semmi baj azzal, hogy fogékony vagy a konteókra, mint ahogyan a vallások követőinek többségét sem lehet elítélni.
    De bizonyos körökben ez mosolyt csal az arcokra. Ők inkább hagynak nyitva bizonyos kérdéseket, semmint légből kapott válaszokat fogadjanak el rájuk. Én sem hiszem, hogy minden kérdést azonnal meg kellene válaszolnunk.
  • Zozo0122 #12963
    Amúgy ja, ha valaki az általánosan elfogadottól különbözőt állít akkor a fórumrendőrség jön és megvétózza. Hagyjuk már egymást békén...
  • Shep
    Jó lenne tudni hány lap volt még, mi ment ki stb. ez így megválaszolhatatlan.
  • Shep
    Elméleti síkon, meg feltevések! Gondolom veled ilyen sosem történt meg, te ilyen full tárgyilagos ember vagy, aki soha nem elmélkedik semmin, minden úgy van ahogy és kész. Az a fő probléma, hogy az emberek képtelenek elfogadni mások nézőpontját ezért egyszerűbb a másikat lehülyézni. Nem gond ez de akkor az se legyen ha én meg leírom a véleményemet, amivel tudtommal senkit nem bántottam ellenben ti folyamatosan sértegetitek a másikat. Egyébként meg akinek nem tetszik, hogy ide írok szóljon a moderátor topicban és majd az illetékesek eldöntik ,hogy fenn áll -e szabályszegés, vagy rendeltetésszerű-e a használat. Amúgy is mondtam ,hogy hozzunk szabályokat, legyen házigazda, mindenki szart rá, hát akkor marad ez a mocsok amit most előállítok/tunk.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.14. 22:19:15
  • Shep
    Erről beszélek.
  • Devv
  • csoszi87
    Hasonlóképpen.
    Évekig fent voltam ott és szerintem ott égtem ki.
  • DarkHorSe
  • Negritis
    én csak azért reagálok mert nem szeretném hogy a WoT topik szintje legyen itt is a mérvadó
  • csoszi87
    Én olyan fórumokat ismerek ahol ha valaki orbitális baromságokat ír, arra reagálni szoktak.
    Biztos vannak akik kedvesen megpróbálják rávezetni a másikat, hogy ez nem biztos hogy úgy van ahogy mondod. Gondold át még1x.
    Hát nem ilyen vagyok...
    De ha valami olyat írsz amit alá tudsz értelmes érvekkel támasztani akkor van értelme arról beszélni. (vagy ha valaki kezdő, akkor megértem, hogy nincs tisztában 1-2 dologgal)
    Viszont ha valakinek folyamatosan ilyen marhaságok esnek ki a száján (gondolkodás nélkül), akkor nem értem miért esik neki rosszul ha máshogy reagálnak rá.
  • Negritis
    nemtom nézi-e valaki most trumpot
    de elég érdekes dillemmája volt
    rugó ellen 4 hpja van
    kezében bgh-healbot-belcher boardon pár cucc
    ellen rugónál boardon 10/4es drake és 9/1es fegyó
    2 lap a rugó kezében ebből az egyik coin

ki mit tenne? én healbot - bgh és ütök a többi lénnyel
    ő a belchert választotta
  • Tinman #12953