Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi-semmi-totem-totem, mikor kitettem az ooze-t h leüssem a fegyóját, lebékázta a totemjét és feladta. az ooze-ig semmit nem játszottam én se, csak wild growth-t
6. kör után már nem akkora value 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.17. 20:39:50
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Néha van 1-2 lap, amin elgondolodok, hogy miért olyan jó,hogy szinte mindenhol ott van...arra pl. már rájöttem, hogy a Yeti mennyire nagyon király lap 😊 Főleg priest ellen 😄 De olyan sok jó lap hiányzik még, hogy hihetetlen...dustom sincs kb. semmi, széttörni meg nem akarok, mert minden kártyát meg akarok szerezni, idővel goldban is 😄 2x...tudom...<#eplus2>#eplus2> Amiből 2nél több van azt töröm, legutóbb például egy Argust csináltam 😊 Nagyon kellett már 😄
Unbound pedig a sámán overload-os varzslatai mellé hasznos. Nyilván aki nem nagyon használ overload-os témát, annak nem érdekes.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
az Unbound érdekes kérdés, én mostanában nem használom de van hogy megéri, főleg ha sok az overloados spell/minion amit használsz
a 2/4 alapból nem rossz stat 3 manáért egyébként
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jó értek a játékhoz vmit, de hasznos kis paklik gold gyűjtésre, arénához 😄
az ellenfelek pedig r20 alatt ott kezdik h frost shock face
control ellen kevésbé
de pl az Earth Elemental új értelmet nyer majd 😄
kicsit olyan mint egy void caller - deathlord kombó 😄
Most találtam.
ez meg az en hunterem, utolso lap egy sea giant, nagyon jo deck 😛
Swedish people are albino monkeys
egyébként 10ből 3 meccset nyertem, 2t elrontottam, 3x jobb volt az ellenfelem kérdés nélkül
és volt 2 faszmáker ellenfelem 😄
mondjuk a 3wből én is mákoltam egy topdeck KC-t 😄
Ilyen elhanyagolt fórum kicsit égő a multimilliárdos cégtől
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem mind1 hogy control deckel játszol 60%os Winratel 15 perces meccseket
vagy Zooval 50%os winrate mellett 5 perces meccseket
A Druida gyorsan elég hatékony lesz. Barátnőmnek összesen egy Acent of loreja, meg az 5/10-es tauntja van van kezdőként, de folyamatosan nyer a saját szintjén. Ha meglesz a kombó(roar+a 3 2/2 fa idézős), akkor sok cheap win is összejön.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.17. 16:05:58
Zoo lock = támadó pakkli csomó kis mana igényű lénnyel
Hand lock = tele a keze a játékosnak, főleg warlockok tolják, ugye nekik van hero powerben is olyan, hogy húzhatnak egy kártyát. Aztán így elég korán kitehetnek olyan lényt melynek kijátszása függ attól, hogy hány lap van a kezedben (Twilight Drake, Mountain Giant)
Aggro = rush = folyamatos támadás, legfőképpen az arcba, offenzív dekk
Meta = jellemzően mindig van valamilyen dekk összeállítás ami éppen "menő", amit a sok művelt és professzionális játékos kvázi egy valakiről, az eredeti kiagyalóról másol.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.17. 15:57:21
Félreértés ne essék, én most nem azért sírok mert 1 hét után nincsenek über lapjaim meg mindentverő deck-em, de azért azt sztem be kell ismerni, hogy elég sokat kell grind-olni, hogy jó lapjaid legyenek meg ugye a szerencse faktor is sokat közbejátszik. Tetszik maga a játék nagyon is , meg én annak idején sokat játszottam Magic The Gathering-el (mai napig örizgetem a kártyáimat) tehát nem idegen a műfaj, de örülnék ha lenne olyan Arena mode ahol kevesebb reward-okért (10 gold minden nyert meccsért pl.) de ugyanúgy jobb kártyákból összerakhatnám a deck-jeimet. Arénában az a jó, hogy egyenlőbbek az esélyek és nincs olyan, hogy vkinek rank 19-en akár 3 legendary kártya is ki van téve az asztalra.
Más: Néztem GuardsmanBob stream-jét twitch-en és amikor megláttam hogy 20 ezer gold-ja van majdnem leesett az állam. Tudom, hogy elég régóta játszik vele meg sokat is de azért ennyi goldot összefarmolni az durva.
Ebben a videoban minden informacio benne van, amit errol a jatekrol tudni kell.
Érdemes körbenézni a profiljában, sok jó vidi van.
Btw. Kicsit unom ezt az aggro metat. Ki kellett vennek Cairne-t(Ami Warrior, Priest és Druid ellen aranyat ér), hogy beférjen a dupla Lighting storm, dupla Ferral Spirit. Ebben a hónapban szándékosan nem is idegesítettem magam rankeden, de most sámános questem volt, erre egymás után 2 Zoolock. A másik két matchupot behúztam druid és dr pala ellen, de nagyon zavaró ez az egész. A hosszú agyalós meccseket szeretem, nem ezt a folyamatos race-t. A Blizzconon is nagyon utáltam, hogy Hunter meg Zoolock ott volt sokaknál. Kolento enm oylan nagyon szimpatikus ránézésre, de ő legalább normális deckeket vitt(Sámán, Handlock, Priest, Token Druid). Ha valakit érdekel a decklist: http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/tournaments/decklists/22946-blizzcon-2014-world-championships-deck-lists
Tarei volt még szimpatikus a versenyen.
És erre mit csinál? Kitesz egy 1/3-as pain-es miniont, mely lapot huzat vele ismét :-DDD
Egész addig tartogatta... há' nóóóóómális? :-D
Le is ment a HP-ja kis segítségemmel pár körön belül nullára.