Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
Ha valaki akar jatszani vegyen fel

getalife #2937

Swedish people are albino monkeys

dave9004
Shep most játszottam a kedvenc classod ellen 😄
semmi-semmi-totem-totem, mikor kitettem az ooze-t h leüssem a fegyóját, lebékázta a totemjét és feladta. az ooze-ig semmit nem játszottam én se, csak wild growth-t
Unbound sztem nem jó lap. Sokkal jobb semleges minionok vannak. Wild Grow meg azért fasza, mert a Druid deckek tele vannak manahoz képest erős testű lényekkel(Yeti pl) így nagyon gázos az ellenfélnek, ha 3. körben ki tudják játszani(Inervate-el még ocsmányabb lehet) Első körös coin + wd= 80% győzelem.
Na jó, akkor ezt még ki kell majd tapasztalnom, de legközelebb bedobom a deckbe 😄 Amúgy ez a Harrison Jones ez így mi?😄DD Nagyon poén, de mit keres a játékban? Volt egy ilyen nevű WoW karakter?😄 Egyébként elfogadnám, jó lap 😊
Devv
Azt én is úgy gyártottam, azóta is az az egy van 😊
nem, pont hogy az elején jó nagyon 😄

6. kör után már nem akkora value 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
10. körben húzhatsz 1 lapot, azét az sem rossz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.17. 20:39:50

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi a válaszokat, akkor a wild growth ezek szerint jó lehet, csak gondolom nem az első körökben. Épp azért gondoltam, hogy ha elnyomom az elején akkor szinte egy elpazarolt köröm volt, az ellenfél meg tempóelőnybe kerülhet...az Innervate többször tűnik hasznosnak.

Néha van 1-2 lap, amin elgondolodok, hogy miért olyan jó,hogy szinte mindenhol ott van...arra pl. már rájöttem, hogy a Yeti mennyire nagyon király lap 😊 Főleg priest ellen 😄 De olyan sok jó lap hiányzik még, hogy hihetetlen...dustom sincs kb. semmi, széttörni meg nem akarok, mert minden kártyát meg akarok szerezni, idővel goldban is 😄 2x...tudom...<#eplus2> Amiből 2nél több van azt töröm, legutóbb például egy Argust csináltam 😊 Nagyon kellett már 😄
Tinman
Wild Growth azért nagy előny, mert mana előnyt ad. Nyilván a 10. körben ellőni édeskevés értelme van, de ha éppen nincs fontosabb lap, amit ki tudsz tenni, akkor a köv. körben +1 manából tudsz gazdálkodni, a következőben is ott az előny, etc. Kettőt nem tennék be semmiképpen a druid dekkembe, de 1 teljesen ok.

Unbound pedig a sámán overload-os varzslatai mellé hasznos. Nyilván aki nem nagyon használ overload-os témát, annak nem érdekes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

a WG tempóelőnyt ha jó időben tudod kijátszani, 6-7. kör után nem érdemes kivéve ha szükséged van valami kijátszásához a manára de akkoris véleményes, 10. kör után pedig egy 2 manás laphúzás

az Unbound érdekes kérdés, én mostanában nem használom de van hogy megéri, főleg ha sok az overloados spell/minion amit használsz
a 2/4 alapból nem rossz stat 3 manáért egyébként

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Unbound elemental azért jó, mert a sámán tele van overload lapokkal amik, mind tápolják a kis mocskot. Wild g.: ezek szerint nem nézted meg Trump oktató videoját 😄 Hamarabb tudsz nagy lényeket kijátszani => board controll

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valaki mondja meg, hogy a wild growth miért olyan jó lap, hogy kb. mindenki használja a druiddal? Ugyanígy a sámánnál az unbound elemental. Valahogy én így nem tartom őket annyira jónak, de valszeg valamit nem veszek számításba...
Mephike
Ez a lap pont 100 dustot ér...

dave9004
duduval meg mage-dzsel elkezdtem amcsi szerón játszani.
Jó értek a játékhoz vmit, de hasznos kis paklik gold gyűjtésre, arénához 😄
az ellenfelek pedig r20 alatt ott kezdik h frost shock face
nézem amúgy a trump videókat és sztem hasznosak, bár 1-1 meccs lejátszása nem biztos hogy elég a trükkök megtanulásához, de jól magyaráz szokás szerint

Shep
Hát szerintem ez túlságosan random ahhoz, hogy használható legyen, max ha a másiknak üres a keze 😊

nekem igazából tetszik, aggro ellen jó lesz
control ellen kevésbé
de pl az Earth Elemental új értelmet nyer majd 😄
kicsit olyan mint egy void caller - deathlord kombó 😄

most nagyon fel voltam pörögve, hogy Sámán epic spell jön. Kár volt... Eddig minden új kártyában megláttam a szépet, de ez nagyon fosnak tűnik. Alapból nem tudsz nagyon sok 5+ lényt bepakollni sámánnal, szóval a random gyakran fog mana deficitet okozni, míg elbukhatja a meccset, ha a másiknál meg kihoz valami vadállatot. Azért még agyalok rajta, talán aggro ellen lehet egy jó lap, de nem tudom.
újabb lap 😄
ancestors call

és trump dudu oktatóvideó

http://i.imgur.com/v5NzskI.jpg
Most találtam.
DarkHorSe

ez meg az en hunterem, utolso lap egy sea giant, nagyon jo deck 😛

Swedish people are albino monkeys&#65279;

egyébként 10ből 3 meccset nyertem, 2t elrontottam, 3x jobb volt az ellenfelem kérdés nélkül
és volt 2 faszmáker ellenfelem 😄
mondjuk a 3wből én is mákoltam egy topdeck KC-t 😄

rosszul játszom, a deckem vállalható de nem stresszelem magam 😄

Shep
Mert rosszul játszol és a decked is rossz, a managörbéről már nem is szólva 😄DDDD

nah ma ráültem a szopórollerre, asszem pihentetem 😄

Borzalmas a játék fóruma teli spammel minden egyes nap.
Ilyen elhanyagolt fórum kicsit égő a multimilliárdos cégtől
Tinman
Gyakorlatilag board control, már a legelejétől, meg persze minionok leszedése folyamatosan, akár spellel akár lényeddel, de a taunt is belefér, azzal is hátráltatod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszi mindekinek a válaszokat 😊 A druidánál megvan a Roar + 3 fa idézős kombo, párszor el is lőttem már, eléggé örültem a fejemnek mikor rájöttem 😄D Na, akkor elsőnek megpróbálok valami jó kis druidot építeni ami alkalmas feljutni mondjuk rank 15 környékére 😄 A control deck az miből áll? Az a lényeg, hogy végig urald a játékteret sok minionnal?
akkor is jó ha valaki mindennap rámegy a 100g-re Play _Mode-ban 😄
nem mind1 hogy control deckel játszol 60%os Winratel 15 perces meccseket
vagy Zooval 50%os winrate mellett 5 perces meccseket

A zoolock lényege, hogy alacsony költségű egymásra jól ható(buffolo) minionokkal árasztod el a boardot, és az ellenfél nem tudja tartani a lépést, mert a hero powereddel mindig meg tudod oldani, hogy jöjjön az utánpótlás. A nehezebben megszerezhető lapok közül a nerubian egg(fő aktivátora a power overwhelming és az argus) a knife juggler, és a defender of argus ami lényeges bele. Előnye, hogy nagyon messzire lehet jutni vele ladderen, mert minden ellenfél ellen megvan a stabil nyerési százaléka. Hátránya, ha kezdőként ezzel indítasz, akkor nem nagyon tanulsz játszani, ráadásul ha magasra jutsz ladderen nehéz lesz motivációt gyűjteni, hogy drágább(de sokáig nem ilyen hatékony) paklikat használva, sokoldalú játékossá válj, aki több deckel is hatékonyan játszik. Arra, jó hogy kigrindeld az 500 ranked wint, azon túl már inkább káros.

A Druida gyorsan elég hatékony lesz. Barátnőmnek összesen egy Acent of loreja, meg az 5/10-es tauntja van van kezdőként, de folyamatosan nyer a saját szintjén. Ha meglesz a kombó(roar+a 3 2/2 fa idézős), akkor sok cheap win is összejön.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.17. 16:05:58
nah közbe Trump elkezdte feltölteni a Full Basic oktató videóit

Tinman
Zoo = főleg minonokból álló deck
Zoo lock = támadó pakkli csomó kis mana igényű lénnyel
Hand lock = tele a keze a játékosnak, főleg warlockok tolják, ugye nekik van hero powerben is olyan, hogy húzhatnak egy kártyát. Aztán így elég korán kitehetnek olyan lényt melynek kijátszása függ attól, hogy hány lap van a kezedben (Twilight Drake, Mountain Giant)
Aggro = rush = folyamatos támadás, legfőképpen az arcba, offenzív dekk
Meta = jellemzően mindig van valamilyen dekk összeállítás ami éppen "menő", amit a sok művelt és professzionális játékos kvázi egy valakiről, az eredeti kiagyalóról másol.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.17. 15:57:21

<#eplus2> szóval ő Trump 😄 Jól megénekelte a győzelmét miután elérte a legendet 😄D
Shep
Ez még mindig nagyon gyilkos.

Aréna szerintem pont sokkal könnyebb. Ott kapott lapokkal kell küzdened és nem a saját gyenge paklijaiddal (kivéve ha régóta játszol és összefarmoltad vagy megvetted a jó kártyákat) kell játszanod mint ranked meccseken. Én ha lenne több goldom akkor jó ideig csak arénát játszanám, de mivel csak kb. egy hete kezdtem a játékot így maradnak a gyenge basic lapok és deck-ek amikkel ranked meccseken sok esélyem nincs jó ideig.

Félreértés ne essék, én most nem azért sírok mert 1 hét után nincsenek über lapjaim meg mindentverő deck-em, de azért azt sztem be kell ismerni, hogy elég sokat kell grind-olni, hogy jó lapjaid legyenek meg ugye a szerencse faktor is sokat közbejátszik. Tetszik maga a játék nagyon is , meg én annak idején sokat játszottam Magic The Gathering-el (mai napig örizgetem a kártyáimat) tehát nem idegen a műfaj, de örülnék ha lenne olyan Arena mode ahol kevesebb reward-okért (10 gold minden nyert meccsért pl.) de ugyanúgy jobb kártyákból összerakhatnám a deck-jeimet. Arénában az a jó, hogy egyenlőbbek az esélyek és nincs olyan, hogy vkinek rank 19-en akár 3 legendary kártya is ki van téve az asztalra.

Más: Néztem GuardsmanBob stream-jét twitch-en és amikor megláttam hogy 20 ezer gold-ja van majdnem leesett az állam. Tudom, hogy elég régóta játszik vele meg sokat is de azért ennyi goldot összefarmolni az durva.

DarkHorSe

Ebben a videoban minden informacio benne van, amit errol a jatekrol tudni kell.

Na most nekem ezekről h zoo lock, hand lock, aggro, meta stb fogalmam nincs,direkt nem néztem utána, mert nem akarom mások pakliját másolni 😊 Később valszeg ránézek majd ezekre, de csak hogy tudjam, hogy mire számíthatok az ellenfelektől 😄 Amúgy valaki megtenné, hogy tisztázza nekem a fenti fogalmakat?<#eplus2>
DarkHorSe
Legolcsobb a hunter meg a zoo lock szerintem. Azokat nezegesd, ha ladderezni szeretnel. Foleg a zoot, nem kell hozza olyan nagy jatektudas es iszonyat ero van benne.

Na sikerült megszereznem minden basic lapot 😊 Jelenleg 260 aranyam van, megkezdtem a gyűjtést az első szárnyra <#email> Na most kb. minden herom 20 szint körül van, asszem ideje specializálódni 2-3ra közülük 😊 Legjobban a mage,druid és warlock tetszik, de a warlock elég nehéznek tűnik, a druid vagy a mage lesz sztem amelyikre előbb rámegyek. Melyik életképesebb szerintetek, ha még nincs túl sok rare meg epic lapom hozzájuk? Lassan mennék tovább rankeden, ha bírok, jelenleg 19-en vagyok.
Köszi, ránézek!
Most melózok, de ezt mindenképpen ajánlom: http://www.twitch.tv/cherrywarrior/c/4914304
Érdemes körbenézni a profiljában, sok jó vidi van.
Én nem igazán ismerem még ezeket a prokat meg streamereket, tudnál linkelni esetleg valami emlékezetes versenyt vagy döntőt amit érdemes megnézni?😄 Biztos volt már néhány epic jelenet 😄 Múltkor ennek az Amaznak néztem videóit, jó arcnak tűnik a srác 😄 Meg van egy youtube csatorna, ahol mindenféle vicces Hearthstone jelenetek vannak összevágva, azokon jókat röhögök 😄
Ja. Aréna sokkal keményebb. Cherrywarrior is(Akinek a tutoruialjaiból tanultam meg kb játszani) régen valami 8 közeli wint átlagolt(Több mint 10k játékból), mostanában inkább csak 6 körüli átlagot hoz. Priest amúgy nem olyan nagyon jó arénában. Van 1 kombó nélküli Aoe varázslata. Nagyon könnyű rossz draftot hozni vele.

Btw. Kicsit unom ezt az aggro metat. Ki kellett vennek Cairne-t(Ami Warrior, Priest és Druid ellen aranyat ér), hogy beférjen a dupla Lighting storm, dupla Ferral Spirit. Ebben a hónapban szándékosan nem is idegesítettem magam rankeden, de most sámános questem volt, erre egymás után 2 Zoolock. A másik két matchupot behúztam druid és dr pala ellen, de nagyon zavaró ez az egész. A hosszú agyalós meccseket szeretem, nem ezt a folyamatos race-t. A Blizzconon is nagyon utáltam, hogy Hunter meg Zoolock ott volt sokaknál. Kolento enm oylan nagyon szimpatikus ránézésre, de ő legalább normális deckeket vitt(Sámán, Handlock, Priest, Token Druid). Ha valakit érdekel a decklist: http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/tournaments/decklists/22946-blizzcon-2014-world-championships-deck-lists
Tarei volt még szimpatikus a versenyen.
dave9004
majd egy éves a játék, sokan vagyunk és csak megtanulunk arénázni is. régebben könnyebb volt elvilet 10-12 win, most már az 5-9 is bravúr, mert már mindenki szedi a jó lapokat, meg jól is játszanak vele.
Mephike
Az nagyon beteg lenne, akkor a legjobb legendás lap lenne. De szerintem még így is sokat fogjuk látni, és ahogy már írták előttem lesz hero, ami előszeretettel fogja játszani.

Shep
Akkor lenne az igazi ha charge-os lenne 😄

Mephike
Az első legend lap, ami tetszik ebből a kiadásból Nem mondom, hogy nélkülözhetetlen, de tetszik.

Shep
Nem csak azon múlik de nagyban függ tőle. 1x volt olyan, hogy azt éreztem,, na igen ez most egy jó pakli (paladinnal) és meg is lett a 8 győzelem, a többinél már a paklikészítésnél éreztem ,hogy ez egy hulladék, és úgy is lett 2-3 győzelmek esetleg 4.

Tinman
Megvan az első fatique győzelmem. Egy poénból, kizárólag a napi hülye quest (40 spellt lőjj el!) miatt összeszórtam egy mage-et. Warrior ellen mentem szórt ki 2 legendary-t is, de bebirkáztam őket, sokat húzott lapot és tök jól kitartottam, míg el nem fogytak a lapjai.

És erre mit csinál? Kitesz egy 1/3-as pain-es miniont, mely lapot huzat vele ismét :-DDD

Egész addig tartogatta... há' nóóóóómális? :-D

Le is ment a HP-ja kis segítségemmel pár körön belül nullára.

Ugyanez volt nekem is tegnap este. Priest aréna 3/3 lose 😄 Mocsokszar lapokat kaptam, bár a priesttel amúgy sem vagyok még annyira jó.