40521
  • Negritis
    és az rng is direkt olyat rak elém amit nem tudok megverni :D
    ettől függetlenül nem csak én mondom hogy nem jó a mostani metában a handlock
    viszont a verseny az nem ranked hálisten
    mondjuk ezért is láthatóak olyan lapok amik amúgy nem :D
  • Shep
    Mert szarul játszol :)
  • Negritis
    nem csak ez a probléma, most nem is működik rendesen
    előtte volt kb 65-70%os win%om vele márciusban ez 48 körül van az komoly különbség
  • Shep
    Mert akkor nyomták a streamerek is, most az olajat nyomják, most az megy jobban. Mindig az pörög inkább amit ők játszanak.
  • Negritis
    én is naponta találkozok egyel nagyjából 30-40 meccs alatt :D
    ahhoz képest hogy ut nerf előtt ez volt 8-10 :D
  • Shep
    Aha, és hányan játszanak HS-t? :)
  • Shep
    Belező is azzal lett legend, én meg naponta találkozok legalább egyel.
  • Negritis
    szezon végére van 1000+ legend játékos :D
  • Negritis
    most épp naguidan vs lifecoach megy :D
    handlock vs oil rogue :D

a vicc hogy rankedon nincs handlock viszont versenyen rendszeres :D
  • Shep
    Szerintem te túl sok videot, meg streamet nézel :)
  • imikszde00
    Tenyleg itt tartunk, hogy ezen vitatkoztok? Ez nevetseges, lassan lesznek esport hulliganok? :D wtf!?
  • DarkHorSe
    Elerte a legendet, en oda raknam ennyi :D Raadasul sajat paklival nem ilyen masoltal.
  • Negritis
    HS-ben a legjobbak közé nem tenném
    másodvonal és a tipikus megyek a metadeckel játékos volt amit láttam belőle
    de a megmondóságban nagyon menő (már a leeroy videója is idegesített)

versenyen pl nem láttam egyszer sem (nem néztem mondjuk minden versenyt)
  • DarkHorSe
    Athene minden jatekban a legjobbak koze tartozik akarmivel jatszik, tetszik nem tetszik ez van.
  • Shep
    Azért csak eljutott legendig párszor, ami itt a többségről nem mondható el. :)
  • Shep
    Nem ezt mondtam, az, hogy neked nincs nem jelenti azt ,hogy 10 másik embernek meg igen, de mind írtam lépjetek túl a dolgon én többet nem hozom szóba.
  • TBTPumpa
    Huhh. Ez a megmondóember. Áttért LoL-ról HS-re? Mert egész eddig LoL-ozott, persze ott is folyton ilyen "okos" szófosása volt. Aztán gondolom szépen útbaigazították, így másik "játékot" kellett keresnie szegénykémnek. A LoL egyik legnagyobb ribanca volt (gyakorlatilag FIZETETT annak, aki feladta ellene a meccset, csakhogy jobb helyezést érjen el). Nembaj, most itt is megmondja a tutit, mert kell a nézettség a YT partnerséghez. Példamutató és tisztességes "sportember"! Ja nem, az egy másik műsor...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.15. 16:02:47
  • 1Darton1
    Szóval most már mindenkinek van ilyen, csak rajtad kívül senki nem veszi észre.
    Én maradok a gyíkembereknél.
  • Negritis
    ez a csávó már párszor volt szánalmas, de ez a feltételezés megint vicces
    HA csak 1 fajta deck lenne minden classból akkor lenne értelme
    HA létezik a belenyúlós algoritmus, tegyük fel hogy létezik
    DE mi alapján dönti el hogy 2 deck countereli-e egymást?
    control priest pl a freezemagere counter über aggro mechmage ellen esélytelen
    de ez már fordítva van az aggro/dr mech priest esetében

remélem értitek, hogy miért vagyok szkeptikus ezzel kapcsolatban, athene meg tipikus ufo hívő
  • DarkHorSe

errol ennyit
  • Shep
    Szerintem nem csak nálam történik meg de mind írtam IGAZATOK VAN, LÉPJETEK TÚL A DOLGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mephike
    Nekem megfelel az rng, kétségtelen, hogy az emberben jobban megmarad a rosszul elsült dolgok, de azért ha a kezemet a picike szívemre teszem, van, hogy nekem van iszonyú mákom.
  • 1Darton1
    Tegyük fel, hogy a te esetedben valóban valamilyen mintát követ a random generátor. Mi az oka annak, hogy ez csak nálad történik meg?
    Óriási vagyonokat nyerhet ezzel az, aki csak neked beépítette ezt a külön algoritmust.
  • Shep
    Mondtam már ,hogy igazad van lépjél túl rajta!!!!
  • Negritis
    nyugodtan szidhatod, csak támaszd alá valamivel, ennyit kérek
  • Negritis
    te pedig nem adod meg a lehetőségét sem annak, hogy a dolgok jól működnek csak a hiba nem a rendszerben hanem benned van
    mert a blizzt könnyebb hibáztatni

tudom hogy 2015ben a rage és qq a menő, de nekem nem olyan hibáim vannak a játékkal, hogy a "gép szivat" hanem a saját játékom nem jó
    és a metában nem működik az a deck amit szeretek
    de az nem a blizz hanem a közösség hibája
  • Shep
    Igazad van. Belátom jó az Rng, többet nem szidom.
  • Negritis
    nem ott tartunk, hogy van egy félig meddig megalapozott állítás (ráadásul azt még mindenféle tracker nélkül csinálták kézzel)
    ami neked kevés, de egyáltalán semmilyen cáfolatot nem tudsz felmutatni
  • Shep
    Már vártam ,hogy ezt valaki felhozza, csak annyi a gond ,hogy nem bűnösségről beszélünk csak hibáról és feltevésekről. Ti túlságosan komolyan veszitek ezt az egészet, és még a lehetőségét is kizárjátok annak, hogy esetleg valami nem stimmel.
  • Pio
    Minek ezt egyáltalán tesztelni vagy miért kéne bizonygatni bármit is annak, aki szerint a játék rendeltetésszerűen működik?
    Ott az ártatlanság vélelme. Te vádolod valamivel a Blizzardot, Neked kellene bebizonyítani az állításodat.
  • Shep
    Ok tehát ott tartunk egyik sincs bizonyítva tehát ugyanolyan jogos ha én azt mondom ,hogy szar, mint ha te azt mondod, hogy jó.
  • Negritis
    ezt mondom :D csinálj nagyobb mintát amivel cáfolod hogy jól működik
  • Shep
    2000 kezdőkéz az mi? Semmi. Első kérdés eleve az lenne, hogy honnan származik az rng.
  • Negritis
    redditen volt fent egy "teszt" ahol csináltak valami 2000 kezdőkezet és adott lapokra nézték hogy mi az előfordulási gyakorisága és kb úgy jött ki ahogy kell

próbálom megkeresni de nem találom, eleve a hsnél nem azon megy a hiszti rng terén hogy "szar" hanem hogy sok
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.15. 14:39:35
  • Shep
    Mutassál már bizonyítékot arra, hogy jó az RNG-je, ha mutatsz itt be is fejeztem, soha többet nem hozom szóba!
  • Negritis
    nekem továbbra sincs bajom az rng-vel, eleve nincs olyan sok alkalmazható algoritmus rá
    de tapasztalatok szerint úgy működik ahogy kell ha elég nagy mintát nézel

szóval ez is olyan, hogy szerinted meg pár összeesküvés elmélet szerető ember szerint szar
    mások szerint meg nincs baj vele, de alátámasztani a fikázók nem tudják a másik oldal néha megteszi, de le vannak hurrogva hogy fanboyok
  • Shep
    Én értem mit akarsz de a póker azért kicsit másabb, mint a HS, lehet hasonlítgatni csak felesleges, mivel míg a pókernél egy hitelesített és jóváhagyott rng van licenszelve addig a hs-nél max valami olcsó vacak lehet, már egyáltalán licenszeltek valamit és nem házon belül tákoltak össze egy ilyen "remekművet". Egyébként meg nem létezik tökéletes random generátor, az online pókeré is igen messze áll tőle a többibe most ne is menjünk bele a HS-é meg még ahhoz képest is gyenge. Ha a pókeré egy Ferrari akkor a Hs-é max egy Trabant.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.15. 14:28:27
  • karmacoma
    Azért hsz-t értelmezni megtanulhatnál. A mintázatot figyeld meg, hogy megértsd miért így nyersz Hearthstoneban. Ez volt az alapfelvetés. Már megint elmentél ebbe a csal az rng irányba.
  • Devv
    Beszarás: Shaman-pirate dekk jött ellenem (rank14). Gyorsabban kezdett, de aztán megfordítottam. Olyat topdekkeltem, mint a ház (savage roar, force nélkül is elég volt)...
  • Shep
    Mit nézzek rajta? Nem érdekel, tudom amit tudok, aki úgy érzi pókerezzen tovább, de az online pókertől csak a kaszinó a nagyobb gazemberség.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.15. 13:39:03