Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ok, lehet szarul magyarázom, hogy nem érti mindenki de én igen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Attól még 4/7 hogy 4/3 a sebződés miatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pethy23
Ahoz hogy 4/7 legyen kell egy circle vagy 2 heal, itt most nem erről beszéltünk.
dave9004
várj hat.
mivel +hp az = plusz max élet és plusz annyi heal
Ebből a plusz max életet leveszi, de a healt nem (a 4/3-ast healelte így 4/5-re)
Shep
Nem érted. Leveszi. Van egy 4/7-es lényed lehívod sebződik 3-at de ettől még 4/7 marad. Rárakod a PWS-et 4/9-lesz de mivel kapott +2-t ezért 4/5. silence ekkor lekerül róla minden és visszakerül 4/7-be de mivel neked csak 4/5-ön volt ezért marad is 4/5.

DarkHorSe
Igen, enis igy gondoltam. Aztan pw shield +2hp meg huzok egy lapot es ha ezt silencelik 4/3 lesz, de nem mivel 4/5 marad. Mivel a silnce ezt az efektet nem veszi le. meh Azt hittem hogy leveszi.

Tehat a +hp effektek a leny alap eletet novelik(es nem gyogyitjak meg) es ezekre a silence nem hat, eleg gaz.

Swedish people are albino monkeys

Shep
Silenccel sosem lesz 4/7

Pethy23
4/3 marad mivel a battlecry lehíváskor megtörténik.
DarkHorSe
Szoval ha lerakom az injured blademaster alapbol ugy 4/3 lesz, ha ezutan silencelem rogton akkor meg 4/7 lesz? Nem igazan vilagos 😄

a pw shield meg nem heal csak +2 hp buff meg huz egy lapot, a northshire cleric se aktivalodik vele tudtommal.

Shep
Azért mert alapból 4/3 ugye a PWS-el adsz neki +2-t így már ugye 4/5 na már most ha silence-led akkor mi történik? Lényegében semmi. A 4/7 -ből lehetne 4/9-ed de mivel leveszel róla mindent 4/7 lenne de mivel sosem volt max hp-n ezért marad 4/5.

dave9004
áááá 😄
mert a pw shield buff és heal egyben
az alap 4/7-es kapott egy plusz kettes életet és healt is. a silence meg csak a buffot tünteti el a healt nem. így a 4/3-as megmarad 2 heal-lel így lesz 4/5
Pethy23
Mert ha silenceeled akkor olyan mintha korábban healelted volna, tehát 4/5 sebzett blademaster lesz belőle, a statja alapból 4/7 amit battlecry szed le 4/3-ra. Érthetőbben nem tom bocs 😄
DarkHorSe
amugy 4/5 lesz csak kivancsi vagyok hogy miert 😛

dave9004
4/7
DarkHorSe
Es miert 😄

Pethy23
4/5
DarkHorSe
Szoval akkor mennyi lesz a blademaster a silence utan?😊

dave9004
pontosabban utánanézve, ha megváltozik a max értéke
"Érdekes (nem feltétlenül hatékony) “gyógyító” trükk: Ha valamely hatástól egy sérült minion maximális HP értéke megváltozik (pl Hunter’s Mark, Equality, Crazed Alchemist) majd erre a lényre Silence kerül, maximum értékére megy vissza a HP-ja. Az Injured Blademaster például 4/7 lesz."
dave9004
kizárt. ugyanis alapjába véve az egy 4/7-es lény ami battlecry-jal kap egy -4-es debuffot. amit eltávolítasz róla akkor 4/7 lesz ismét
ha pw shield van rajta akkor is 4/7 lesz, nem 4/9
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.18. 10:14:54
Pethy23
4/5 lesz a blademasterből 😊
kabel15
Ugyan úgy 2x fogsz támadni vele.
Mondjuk az elég OP lenne ha túlélne 1 kört, 3. körben kapna egy Wundfury és egy Rockbiter-t. 3. körben megkínálni az ellent 4x5DMG el.
De szerintem semmi nem történik.
Egyébként nem ártana egy olyan mód ahol lehetne kisérletezgetni.
Második esetben pedig 4/3 lesz szerintem.

BattleTag: kabel15#2672

Szerintem elso esetben semmi, masodikban 4/3 lesz a blademaster.

dave9004
egyest nem csináltam még, de blademastert ha silenceled akkor átvátl 4/7-re nem?
DarkHorSe
Mi tortenik ha a Thrallmar Farseerre windfuryt adunk?
Mi tortenik ha az ellenfelunk kirakott egy injured blademastert adott neki power world shieldet majd ezt mi silenceljuk?

😛

rászántam magam egy arénára, mage lett de asszem kár volt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amikor azt hiszed meglehet végre Priest ellen:
Nyitásom: Tojás reincarnate tojás. Nem hagytam húzni, de 5 lapból előadta, a Soulpriest+Circle+circle kombót. WP.
Amaz priestjében is benne volt ma mikor legend #5-10 között ingázott, de sztem rankedon nem éri meg

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ezt az előbb műveltem...Ysera már 4. körben lenn volt😄DDD Brutál ez az Alarm-O-Bot 😊

Shep
Mondjuk Trump is berakta a warrior paklijába de olyan nagy hasznát nem vette akárhányszor néztem.

azért mondom így amúgy, mert versenyen az ellenfél tuti hogy control wari/jaraxus handlock/hunter közül valamit használ és emiatt erős lap a Jones, de ugye rankedon sok a zoo-aggro ami ellen gyenge

Shep
Ok, ebben kiegyezhetünk 😊

verseny lap és nem ranked ez a "helyes" számomra

MIért van a Hearthstone videók fele alatt bevágva ez a szaxofonos zene?😄 Van ennek valami eredete? Mindig akkor vágják be, amikor előkerül valami legendary lap 😄

Shep
Harrison azért jó lap, mert a streamerek elkezdték használni 😊

Shep
Így van. Gyakorlatilag jó drágán lehívtad és egy 3-as idézésű lény le is szedi köv körben.

Shep
Ezt mondom ,hogy magasan de túlságosan is magasan. Én tuti nem raknám be egy pakliba.

A dupla storm mindig is alap volt nálam 😊 Elég kevés board clearje van a shamannak, ami van azt be kell pakolni.
Harrisonnal kapcsolatban: ha arra gondoltok, hogy egy lap kb. 1,5 mana és tegyük fel h 1 weapon charge-ot veszel el vele, úgy rögtön egy 3,5 költségű 5/4-é válik ami már baromi jó + ugye a fegyvert megsemmisíti!
Sajnos nekem is be kellett paklolnom a dupla ferralt rankedhez. Pont a dupla undertaker-Golem sámánomból lett dupla ferral, dupla storm sámán. 😞
4/5 jobb lenne egyébként, a 4 hp túl kevés

Én pont a golemet találom gyengének mostanában 😄 Valahogy túl kevés mindenben, hiába ad 2 lényt a boardon ha azok szinte semmire sem jók. Silence... elég ritkán találkozom vele mostanában, az Unboundra pedig épp ezért nagyobb removalokat használnak el pl. Eviscerate, Shield Slam. Így tulajdonképpen én arra használom, hogy ezeket kicsaljam az ellentől a későbbi nagy lényeim eltávolítását pedig megnehezítsem. A ferallal meg pont kombózik is.
Shadet nem használom, valahogy nem tetszik. A sok overload tényleg problémás lehet, főleg aggro ellen, één ezért használok 2 feralt és 2 defender of argust - ezekkel már elég sok tauntom van ahhoz hogy túléljek
A Hunter rajzás miatt terjedt el újra, Warrior ellen szinte mindig vaule, ráadásul sámánból is elég sok van, és a Doomhammert csúnyán visszafogja az, hogy a control paklik többsége mostanában játssza a Harrisont. Ha húzol vele két lapot, akkor 5/4-es testel zseniálisan jó. Kb Acient of lore, csak fegyver remove-al.
Mephike
Az ooze kétségtelenül jó lap, de Harrison egészen más kategória. Igen fegyvert pusztít mindkettő, de kb itt meg is szűnt a hasonlóság közöttük. Harrison nem véletlenül magasan értékelt lap.

Most nincs előttem a decklistem, de ha jól emlékszem a DR sámánomban a Golemek, a controlban dupla ferral spirit foglalja a 3-as slotot. ha nem ez lenne a shade-et is stabilabb lapnak érzem. Abban igazad van, hogy gyakran kihúz egy silence-t, de én nem éreztem nagy hasznát. Persze ha úgy rakod össze a decket, akkor jöhet ki belőle szép, de én igyekszem kerülni a túl sok overloadot, és még azokkal együtt se éreztem soha benne a nagy potenciált.
Shep
Szerintem az egy erősen túlértékelt lap. 5-ért 5/4, ez már maga nem nagy kaland. Leszed egy fegyvert és húzhatsz még lapot, hát ok ez még hagyján de akkor már inkább 2-ért egy oze, ami ráadásul ha olyan ellen nyomod akinek nincs fegyvere még korai játékban is nyugodtan kijátszható.

Amúgy igazad van. Hülyén írtam. Dr druidnál volt, hogy második körben már harves golem jött. Neki jó úgy, de átlag druid inkább később coinol WD után erős lényeket.
Szerintem az Unbound azért nagyon jó lap mert még ha nincs is overload-os kártyád amivel feltápold az ellenfél általában nagyon tart tőle és értékes removalokat elhasznál egy kis vacak 3 manás lényre, amivel nagy előnyhöz juthatsz. 😊 Nekem minden shaman deckben alap!
Devv
Harrison Jones! Első bontott legendarym, király lap, hál' Istennek nem törtem be, itt is sokan lebeszéltek róla. Tényleg nagyon szitu függő, de amikor támad és az ostorcsapás hang az EPIC!
Shep
Mázlista 😊

Hát nem tudom. Deckje válogatja.
coin-wg sztem nem kifejezetten jó play