Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Earth Elemental, Jaraxxus 😄
dave9004
jó az a cannon. 3-5-ért sebez is kettő random nem mecht- warlock lap, szóval lehet lesz egy zoo féle mech warlock sztárkodás is
Devv
Argent Commander, Gladiator's Longbow
Antonidas és Pyroblast 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Pont ez volt, + az én kezem ótvar volt nagyon😄 Gyakorlatilag lépni alig bírtam a 3. körig, később majdnem megfogtam, de bőven túlerőben volt.
Amúgy kinek mi a kedvenc lapja közületek? 😄 Tudom, hogy rengeteg jó van, de biztos akad egy, amit különösen kedveltek, vagy sokszor megmentett már stb...😄
Shep
Pedig a murloc már nem olyan erős, bár ha jól húzza fel őket akkor még mindig brutális, gyakorlatilag csak elkezdődik és már vége is a meccsnek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pure mech+egg 😄
Az előbb jött ellenem egy murlockos warlock 😄 warmurlock 😄DD Hát, a 6. körig bírtam 😄
egyébként közbe nézegetem a fel cannont és szép lassan lehet megbarátkozok vele 😄
kicsit gyengébb mint a yeti, de 3/5 mint a taszdingó és stealth minionok ellen használhatónak tűnik
legalább az end turn jobb mint a start turn (aka demolisher)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez a mech jóval érdekesebb, mint a murlock. Nem annyira zoo-s, inkább jól összehangolható komplettebb pakliknak tűnnek azok, amiket ebből ki lehet hozni.
kijött még 2 lap
a fel cannon sztem gyenge, bár pure mechben lehet haszna
a clunker pedig csak pure mechben hasznos kicsit murloc synergy klónozás

Shep
Én ennek nem is állítottam soha az ellenkezőjét. Az előbb lehet félre érthető voltam, na mindegy 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.18. 19:43:30

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akkor sztem te is elfogadod hogy nem attól függ hogy ki mennyi lapot vesz hogy hány fajta sikeres olcsó deck van
hanem hogy mennyi új lap jön egy ccg esetén ez a normális sztem
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.18. 19:38:41

Shep
Már láttam.

Arénába se lesz rossz. Jó korai minion 2/3-al, később meg segíthet boardcontrolban.
Tinman
Ez egy druida only lap... senki nem állítja, hogy egy juggler nem férne meg mellette a dekkben. Nekem egyébként még mindig nincs jugglerem, pedig gyak. naponta nyitok már dekket -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dudu earlybe sztem a 2/3 taunt nagyon fasza, főleg ha a combora építesz és várod mikor jön be
később pedig a 3/2 taunt sem rossz mert le kell szedni

NecroJoe
Hát, én inkább vinnék egy knife jugglert helyette kb. BÁRMIKOR.

Necro

Tinman
Szerintem is... az szimpi benne, hogy flexibilis. Jó lenne 3/2? Ok. 2/3 kéne inkább? Ok. Helyzettől függően jól kijátszható, ráadásul még picit később is lehet haszna, elvégre csak bele kell verni, hogy eltakarodjon.

Ott a helyzet, hogy kint egy sérült lény 5/3-al... verne bele arcodba, te meg kitolod 3/2 tauntal. Kínos. 2 manáért szuper!

Vagy szegény priest ellen... dobná ki a Holy Novát, ez meg ott maradt tauntnak, mert 2/3-al tetted ki. Ouch :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.18. 19:26:29

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nekem nagyon tetszik és a dudunál eddig se nagyon volt 2drop minion nah ez pótolva és sztem joval faszább mint pl egy unstable ghoul

a pénzügyi modellhez ajánlom ezt a South Park részt, elég szépen leírja hogy kiket és hogyan kell fejni

a balance miatt érdekesebb amúgy hogy 5 vagy 15 pakli van ami körbe tudja verni egymást és nyilván az előbbi esetén könyebb megtartani

Tinman
Ez ennyiért nagyon korrekt.

Shep
Hát ez magában nem nagy kaland.

Shep
Hát én 120 új laptól nem várok nagy csodát, a jobbak esetleg bekerülnek a mostani paklikba és kész. Eleve a Blizzardnak nem feltétlenül célja az ,hogy legyen 66 féle pakli, mert nehezebb kordában tartani a dolgot és a kezdők kedve hamar elmenne ha pl. egy olcsó zoo-val már nem lehetne sikereket elérni és akkor ki venné pénzért a paklikat?

Roppant egyszerű lenne a megoldás. Playmodeban banolhatsz egy classt.
dudu 2drop
hmm, ez tetszik most találtam

ennyi random mellett nem hiszem
simán lesznek olyanok (lehet én is) akik a randomra építve akarnak érvényesülni
és 1-1 jól időzített random meccset tud nyerni (pl most is a brawl,yseria,misdirect)
és a mákerek szépen haladhatnak majd

dave9004
kieg után meg kis idővel kb megint lesz 2 cancer pakli, aztán sírás ismét.
dave9004
nee 😄 én usa szerón olyanba futottam bele, hogy két golden succubus-a is volt benne, meg raid leader 😄 mondjuk r20 plays 😄
Én azt utálom, ha feladja. Oké, talán még a vége előtt belefér, mikor már nincs esélye, de ha pl. leütöm egy lényét ami kellett volna a kombójához az 5. körbe és utána feladja az szégyen. Küzdjön már a győzelemért, hátha húz egy jó lapot és fordít. Ezért izgalmas.
Shep
De utálom azokat akik megköszönik ha feladod. Szerintem rohadt nagy bunkóság.

Ezért is várja mindenki nagyon a kieget. Mindenki ugyan azzal a Hunterrel és Warlockal játszik, ami nem tesz túl jót a játék szavatosságának. Ahogy fórumon olvasgattam, Európában még jobb a helyzet mint az USA szerveren. Nagyon jól jönne, ha a kieggel kicsit színesebbé válna a meta, mert jelenleg csak ezzel a két primitív deckel és ezek countereivel lehet haladni rankeden.
Devv
Ennyi! Egyszer futnának bele a beastjeimbe...
Tinman
Első körbe na mit tesz ki? 3/2-es Flame Imp-et... amikor már a 15. ilyet látom, kedvem lenne kilépni. Annyira egyformák, hogy szinte manára pontosan megmondod mit tesz ki a következő körben. Sigh.

igen, sőt shaman 2 ugyanolyan DR-t is rátud rakni asszem

MI történik akkor, ha egy deathrattle lényre rakok újabb deathrattel tulajdonságot? Tegyük fel van egy nerubian eggem + a druidával rárakok egy olyat, hogy treant lesz belőle ha meghal. Akkor mind2 érvényesül és lesz egy nerubianom meg egy treantom a tojásból?
Devv
Olyan szép kreatív játék ez, mégis minden warlock ezzel a gagyi hordával jön, mindegyik kopp egyforma, oké nyernek (ha nyernek), de mit élveznek ezen?
nap tanulsága : counterspell >> flare 😄

A rugó nagyon nem fekszik nekem...mindig az van, hogy vagy épp legyőzöm vele az ellent, vagy épphogy egy kört kések, megölnek, pedig a következő körben biztos lenne a győzelmem...😄
Devv
Nyerjek 5-öt shamannal vagy warlock-al: shamannal bohóckodok casualban, eddig 3-ból 3-at hoztam, pedig még feral spiritem sincs. Viszont a dust devil-től úgy félnek, mint a tűztől, nem csodálom... 😊
qetuol
nem heal effect, csak annak néz ki. ha a max HP-ját megnöveled valaminek pl 4/5(max5)-ről 4/7(max7)-re változtatod, akkor kvázi gyógyítod is kettővel, mert nem 4/5(max7) lesz belőle, hanem 4/7(max7). szóval a HP növelés értéke az aktuális HP.hez is hozzá lesz adva, különben a hogy nézne már ki, hogy egy fullos 4/5(max5) lény statja 4/5(max7)-re változik a 4/7(max7) helyett? az olyan, mintha megsebezte volna valami.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Épp tegnap akartam a Windfury Harpyra + windfuryt tenni 😄 Gondoltam majd 4x támadok, de semmi nem történt, ugyanúgy csak 2x tudtam 😄
sztem fals a vita, fogadjuk el hogy így működik
minden hp növelő buff silence esetén heallé válik

DarkHorSe
De ez nem heal effect, ha az lenne triggerelne a northshire clericel.

Swedish people are albino monkeys

dave9004
nem szar, mert a 2 healt nem szed le silence. akkor az összes healt le tudnád mindig silencelni.
Shep
Ugyanezt írtam én is. 😊

DarkHorSe
Szoval

4/3 lerakom sebzodik 3at 4/7 a max elete > pw shield
4/5 az elete, (serult piros) max elete 4/9 lett
SILENCE
lesz belole 4/5 a max elete meg 4/7 lett
Szoval a +2 hpt nem szedte le a silence csak a +2hp max eletet (szerintem a +2hpt is le kene szednie)

Szerintem most igy mukodik, ez meg szar.

Shep
Nem is kell, a lényeg, hogy 4/5 marad 😊 A többi csak duma.

DarkHorSe
Nem birom feldolgozni 😄