40521
  • Negritis
    Zeke III-t néztem ahogy tolja, de nekem most túl "drága" viszont a harcrendszert szeretem és a téma is jónak tűnik
    de ez itt nagyon off :D
  • Mephike
    Ezt csak érdekességként itt hagynám.
  • Zozo0122 #13070
    Ezzel amúgy hülyéskedtek, hogy irányítja az RNG-t? :D Így szokták tényleg mondani, irányítod, vagy uralod az RNG-t, vagyis figyelembe veszed és valamilyen szinten manipulálod. Jó példa erre a Shredder: először ütjük, utána teszünk ki lényt, nehogy Doomsayer jöjjön belőle...:D Ha nem cinikusan mondtad, akkor bocsi, meg se szólaltam :)
  • 1Darton1
    Pedig nem is streamer az inas.
  • Shep
    Na Amaz szépen kikapott, úgy látszik másik gyerek jobban irányította az RNG-t :)
  • Zozo0122 #13067
    Lol, épp ez történt, Harrison meg Loatheb kivégzik, ha ellenem jön :) Druiddal voltam rugó ellen. Szegény nagyon szívott, bár az is benne volt ebben, hogy tudom, hogy hogyan kell játszani a deckjét :)
  • Shep
    Legyen igazad!
  • Zozo0122 #13065
    Talán ez csak egy hosszan tartó rossz széria neked nyitásban/játék közben és hamarosan megindul a szekér :)
  • Shep
    Egy év alatt nem nyitottam annyi legendaryt mint te itt pár hónap alatt. Mondjuk ezt nem sajnálom tőled, nem tudnék vele mit kezdeni.
  • Zozo0122 #13063
    Következő meccsem egy rugó ellen:

• Tinman #13062
    Ban. -.-
  • Devv
  • Zozo0122 #13060
    Erre gondolsz? Mostmár befejezem erre a hónapra...:D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.15. 21:06:22
  • Devv
    Újabb makkerség következik! Hamarosan...
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.15. 21:01:55
  • Shep
    Biztos.
  • Negritis
    ő is reptilián, mi?
  • Shep
    Az nem mák volt, irányította az rng-t.
  • Negritis
    az interjú is jó volt most :D
  • Mephike
    Nem semmi volt, ahogy Amaz nyert :)
  • Negritis
    Amaz bemákolta az ellenfélnél Cho-t ami elérte hogy döntős lehessen :D
  • DarkHorSe
    bocs
  • 1Darton1
    Most megy egy verseny Katowice-ben.
  • Pio
    Milyen stream?
  • 1Darton1
    Azért annyira nem fogalmaztam bonyolultan, hogy ilyen durván félreértsd.
  • Negritis
    a stream minősége csak nálam cinkes?
  • DarkHorSe
    Kit erdekel hogy neked mi tetszik, tobb millio dollart gyujtott ossze az ehezo gyerekek szamara. Szerintem ez a sema igazan elfogadhato.
  • Negritis
    én is szoktam :D bár ennél kevesebb a "súly" rajtam :D
    de az sokszor segít végiggondolni a dolgokat, ha mormolod amit csinálni akarsz mert néha ha "kimondod" akkor rájösz hogy hülyeség :D
  • 1Darton1
    A kis pufi Malfoy magában beszél. :/
  • 1Darton1
    Ebben egyetértünk. Viszont ha az igazságra vagyok kíváncsi, akkor inkább olvasok oknyomozó riportokat, mintsem az ő hülyeségeit hallgassam.
    Aki botrányra és kamuszenzációra vágyik, az pedig például nála megtalálja a számítását.
  • Negritis
    nah god of rng on da stage :D
  • Zozo0122 #13042
    Szerintem akkortól, ha teljesen új a koncepciója, egészen új dologra épít. Vannak nyilvánvaló deckek, mint pl. a Mechmage, arról lazán elhiszem, hogy egyszerre megalkotja több ember. Viszont pl. a Miracle Rogue anno, vagy pl. egy handlock olyan átgondolt pakli, amit kétlek, hogy egy időben többen megalkotnak és elég egyedi is. Megalkotta valaki, sikeres lett, és utána átalakítgathatják, attól még részben ugyanaz. Most pl. facehunter variánst 30-at ki lehet találni, viszont igazán műküdőképes warrior pakli csak egy van. Oké, az igaz, hogy egyelőre még kevés lap van, szerintem 1-2 év múlva sokkal több féle alapanyagból lehet dolgozni. :)
  • Shep
    Attól viszont még lehet igaza, hogy a nézettség oltárán áldoz.
  • 1Darton1
    Az az üzleti séma, amit ő követ nekem totál semleges. Működőképes, de nem lenne képem hozzá.
    Mivel a játékokkal kapcsolatos (főként demagóg és szenzációhajhász) meglátásait pusztán pénzszerzési célzattal fogalmazza meg, így eleve kétkedve fogadom.
    A politikai nézeteivel kapcsolatban viszont sokszor egyet tudok vele érteni.
  • Shep
    Úgy látom akkor a következő vitatéma az lesz, hogy mikortól számít valami saját decknek.
  • DarkHorSe
    Persze nem lesz mindenben igaza, lehet o nem szeretni meg utalni de vannak jo meglatasai szerintem.
  • 1Darton1
    Azért, mert elérte a legendet, még nem lesz mindenben igaza.
    És egy deck attól még nem lesz saját, mert egy már meglévőben kicserélt pár lapot.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.03.15. 16:58:10
  • Negritis
    szép dolog, ha valaki egyedi és új decket hoz, de ritka mint a fehér holló

szezononként van mondjuk 3-4 akkor az már hatalmas dolog de azok jó része is redditen már megy koncepció szinten
  • Pio
    Azt én is elértem, de a közelében se vagyok az élmezőnynek. :)

A vége a legjobb amúgy: "How do you know, where'd you figure it out? I'm f*cking Athene!" :D
  • Shep
    Ez a játékos akiről te beszélsz Zetalot :)
  • Zozo0122 #13033
    Na, ha saját decket épített és azzal érte el a legendet, akkor nyugodtan mehet az élvonalba :) Egyébként nem igazán ismerem a tagot, de nálam az élvonal az, aki nem csak, hogy pro és jól ismeri az alap deckeket, hanem amennyire tudja irányítja az RNG-t és saját működőképes deckekkel mutatja meg azt, hogy tényleg nagyon jó, és nem mások deckjével tolja napi 12 órát. Ezért a kedvencem Kolento. :)