40521
  • TBTPumpa

• Negritis
    kivéve a prep :D

amúgy mára ráhagyom a játékot és stream se lesz :D
    zsinórba buktam 11 meccset elment az életkedvem is :D
  • Devv
    Arra akartam kilyukadni, hogyha egy adott kaszt legendje nincs meg vagy egy epic, attól még lehet jót összerakni.
  • Shep
    Odáig szenvedés nélkül jutottam el, a szenvedés azóta van ,hogy 12-14 környékére értem. Na meg 18-nál volt az a bohóckodás de úgy döntöttem új módszert vetek be, nem nézem hol tartok csak megcsinálom a napi 60 aranyat és lépek.
  • Shep
    Sylvanas, boom, MILLHOUSE :D és Onixya aki lehet majd jó lesz valamire ha kijön a kieg.
  • TBTPumpa
    Csütörtökön Amerikában, pénteken EU-ban Preorder! Örülünk Vincent?

• dave9004
    neutral legendek?
  • Devv
    Jaj de hülye vagyok, hiszen van tirionom = loatheb + coghammer :P
  • Devv
    Nekem sincs Tirionom, mégis ott vagyok 13-on, ahol te szenvedés nélkül. Az más kérdés, hogy keveset rankedezek. :) Persze a kérdés úgy szólt, hogy mihez van lapod.
  • Zozo0122 #13103
    Hmm. Hát nem tudom, szerintem a +2/+2 early gamebe sok :/
  • dave9004
    lassú, 3ért 2/2 szal önmagában is fos.

persze mindent lehet nerfelni aminek a kombója összejön egyszer :D szal nerfelni kéne a lightwell-inner fire kombót :D
  • Zozo0122 #13101
    Találtam még egy nerfelni való lapot: Iron Sensei. Szerintetek?
  • dave9004
    benbród huge meta change-t ígér a BRM-el
  • Negritis
    10 meccset mentem eddig ma 10ből 5 mage, akár a close béta végén :D
  • Negritis
    gvg előtt is játszható volt, csak ugye egy ultra control verzió volt belőle
    kb mint a control wari, ami ha nem is annyira de elég drága volt

nekem az a bajom hogy a mustár egy control deckben is képes megoldani az aggro győzelmet
    nem azt hogy elbír az aggro deckekkel hanem kb lemossa őket úgy hogy alapvetően control a deck
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 00:58:38
  • dave9004
    hát gvg előtt játszhatatlan palából játszható lett, de nem verhetetlen, szal kellett neki :D
    én azon nevetek, mennyire lehúzták előzetesen a lapot, hogy minek neked 3 kisarc :D aztán jött a negyedmester :D
  • Negritis
    én nem haragudnék rá azért mer "túj jó játékos"
  • Negritis
    újabb tanulság
    counter spell hiába fogja meg a spell anton sajnos ad érte fireballt
  • Zozo0122 #13094
    Az a másik bajom :) Egymaga eltossza a metát :D
  • Negritis
    mikor huntert játszott az volt a bajod :D

duplicate -> loatheb -> a wari kb kiherélve :D
  • Zozo0122 #13092
    Szerintem az találta ki aki Boomot Van valami idióta ott a Blizznél aki vagy túl Op kártyákat vagy nagyon fosokat talál ki. Más: Xixo olyan népszerűvé tette a midrange lockot, hogy az előbb megint jól elvert egy. Nem akar ez a srác mással játszani?
  • Negritis
    ezzel vitatkoznék, de mind1

amúgy a gnomish experimenter melyik "zseninek" a fejéből pattant ki? ( nem elég hogy 3 mana 3/2)
    tipikusan a semmire nem jó képessége van ami nem jó, cserébe kb elintézi hogy kikapj (portal dobta, mondom hátha nem szopat be -> ragnaros pápá :( )
    mondjuk megnyerte a meccset hálisten :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 00:39:35
  • Zozo0122 #13090
    Az a lap kell a palának. Nagyon kellett neki.
  • Negritis
    amúgy ez a mostani paladin elég OP
    érdekes hogy a mustár nerfet senki nem emlegeti
  • Negritis
    én most R10en vagyok, 5 mage w a küldim, megnézem betok-e menni egyszámjegyre
  • Shep
    Nekem tök 8, kb ugyanazt tudom hozni minden paklimmal ami mint látható semmire nem elég.
  • Negritis
    ez a tempo mage tetszik :D végre megint egy mage deck amit tudok rankedon tolni :P

mondjuk van egy vicc abban hogy hétvégén nem játszottam erre ma 3ból 3x mage mirror rank 11en :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 00:09:08
  • Shep
    Druidánál nincs FoN, sámánnál asszem minden lényeges megvan, rugónál a 1 prep nincs ami fontos, warlocknál a 2 molten, magenél az echo, warriornál szinte semmi nincs meg ami fontos, palánál nincs tirion, Legendarykból a class lapokból csak Voljin, Godzilla, Flame leviathan, Anti és Jax van meg. Tehát lényegében csak mage, hunter és priest az ami úgy ahogy megvan. Gondoltam már rá amúgy, hogy megfogom és betörök mindent a szarba és azt a 2-3 hőst akiket játszok kimaxolok de akkor meg a napi küldetésekkel lennék gondban, basic paklikkal azért nem annyira egyszerű casualban nyerni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.16. 00:10:13
  • Negritis
    van egy félkész handlockja is asszem
    kár hogy legend alatt se a handlock se a priest nem túl jó
  • Zozo0122 #13083
    Neked amúgy priesten meg hunteren kívül mihez van lapod?
  • Shep
    Nekem is, meg ha véletlenül van is streak utána vissza is veszi.
  • Shep
    Ja amúgy coldlight is volt benne, mert azt átszedtem tőle. Fura pakli volt az tuti, de nem véletlenül volt ő sem 14-en :D
  • Zozo0122 #13080
    Nálam az megy, hogy nyerek 2x és pont streak előtt nyomnak le :D Legutóbbi 2 alkalommal control warrior, nehéz rajtuk átvergődnöm :D
  • Negritis
    anti control :D mill hunter :D
  • Shep
    Most nézem a trackert priesttel ebben a hónapban pont 50%, asszem akkor ennyit arról ,hogy 50% is elég a rank 5 eléréséhez.
  • Shep
    Én meg 14 ** -ról. Tegnap előtt voltam 12-őn majd vissza ide és azóta csak itt vagyok és mondom nem az a legzavaróbb, hogy itt ragadtam ,hanem, hogy olyanok vernek el, mint az a pocsékul játszó róg. Ha nem látom nem hiszem el ,hogy ilyen van és mégis el tudott verni, mert folyamatosan mákolta a szükséges lapokat.
  • Zozo0122 #13076
    Ez tényleg furcsa deck lehetett. Na de itt se jobb a helyzet, szinte értelmetlen játszanom is, 2 napja nem bírok elmozdulni 11-ről. Semmivel :D
  • Shep
    Na ilyen huntert még tuti nem láttatok. Első kör coin sniper, 3. kör táncoló kardok, 4. kör a 2/4-es goblin ami +4-et kap ha 6+ lap van az ellennél az ötödikben meg az órás gólem. Nyilván volt esélyem.
  • Shep
    Istenem, 14-re hogy jutott el ez a gyerek az olajos rugóval ezzel a hulladék játékkal de a legszomorúbb az ,hogy mégis lemákol. Néha tényleg nem értem ezt a játékot. A kombókat rendre nem játszotta meg, 5/2-es fegyverre bf-et nyom ahelyett hogy előbb ütne vele meg hasonlók. Eszméletlen és ilyen ver el.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.15. 23:07:30
  • Shep
    De, poénból írtam.