Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erasmus4
Ez a hülye húzogatós módszer... fejbe nyomtam magam egy soulfire-el mert felengedett az egér gomb 😄, arena meccs oda is. Miért nem lehet kattintással kijelölni aztán köv kattintás a célpont.

DarkHorSe
Micsoda nagy problema, ra kellett kattintani a linkre. Legkozelebb nezd meg hova mutat, aztan ha nem tetszik ne is nyisd meg, igy megkimelnel minket is attol, hogy a sirasodat kelljen olvasni.

Swedish people are albino monkeys

qetuol
akit nem érdekel, az nem akar megynitni egy új oldalt, de mégis meg kell tennie, ha látni akarja a lapokat, amiket sokkal egyszerűbb lenne képként itt látni, majd tovább gorgetni, mint egy külön ablakba megnyitni nem releváns infókkal 😉

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Mephike
Nem akarok vitát szítani, de nem hinném, hogy direkt reklámnak számít. Van 2 ezzel a játékkal értelmesen foglalkozó oldal, az egyik ebből az mana addict. Akit érdekel és itt a fórumon hozzászól, szerintem már ezerszer jártak ezeken az oldalakon.

qetuol
és mi lenne, ha a képet raknád be, nem pedig reklámoznád azt az oldalt?

Nem hiszem el, újabb golden hero, most egy rugó jött 😄 Ezt viszont szépen le is győztem <#hawaii>
kabel15

BattleTag: kabel15#2672

de járhatna az enyémbe 😄
főleg ha a keresett pénz felét elihatom 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Ez a Legendarylea tuti a pincébe jár napozni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akkor mákom volt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
elvileg a tempo dr priest a megoldás a hunterekre
mert countereli?
nem volt könnyű de mind3at vertem

Na jó....előbb rankeden...rank 19, mágus.

Jön egy hunter, de arany hunter volt, már itt tudtam, hogy baj lesz 😄 Szépen játszogatunk, nagyon jól játszott, de jól jöttek a lapjaim és tartottam a boardot meg a lapelőny is nálam volt 😄 Aztán jött a pokol...Feugen - megöltem 😄 Stalagg - silence, majd megöltem (huhh 😄), utána Cairne, mondom na neeeee...lebirkáztam, szóval megúsztam a deathrattlet 😄 Ezután érkezett valami goblin legendary meg pár kis nyomorék, ezeket le flamestrikeoltam 😄 Ezután Ysera, nagy nehezen legyűrtem, erre kibaszott egy Sylvanast, ezt lefirebomboztam, erre Ragnaros, na ezt már csak befagyasztani tudtam, de semmit nem ért, majd ezután végszóként kibaszta Alexstrasszát 😄 Köszi <#eplus2> Itt Ragnaros kivégzett. Mondjuk arra is büszke voltam, hogy idáig kibírtam 😄
dave9004
egy beasttel zeli pakliban lehet jó lesz...
Bár a sámán Far sight-ja is játszhatatlan
yep 😄 nekem még nincs meg csak ugye kispók néa azt dobja 😄

Lol. Én is agyaltam rajta mikor megkaptam a Beastet, és kurva vicces volt, hogy agyalok Einhorn az Finkle, Finkle az Einhorn
Elég erősnek tűnik, de sztem ezzel lassítani akarják a Huntert. A legtöbb pakliban van 1 max 2 db Highmane, a többi beast creeper szerű olcsó cucc. Persze a a laphúzás+ ingyen minion jó dolog, de ez talán segít valami új midrange-control hunter megjelenéséhez, ami drágább beasteket használ.
Nem elég erős még a hunter...
Devv
Ezt nekem találták ki! Amikor 2-ért kiraksz egy highmane-t az nem semmi!
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.11.20. 17:10:46
Mephike
kabel15
Archmage Antonidas pipa <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
sok a dr priest, pont a dr huntered miatt 😄
most esett le hogy a Finkle Einhorn honnan rémlik 😄

Devv
Láttátok már a credits-t? Megjelennek a készítők kártyaként, elég mókás.
közbe már rank 11 vagyok a DR hunteremmel 😄

egyébként csak én találkozok sok DR priestel?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.20. 16:42:56

nekem tetszik 1-2 effectje de amíg nincs meg minden lap addig nem éri meg számomra foglalkozni velük
még akkoris ha a legendarykon és néhány epicen kívül minden megvan

Shep
Töröm is őket befele, meg amúgy is idegesítenek a villogó lapok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

engem nem vonzanak a goldenek, de izlés kérdése
számomra többet ér hogy meglegyen a jobb lapok minthogy goldenből legyen pár

Én is tartom őket amíg lehet.
Devv
Én se bontok mindig tutit: bontottam egy golden Bloodsail Corsair-t, ami valószínűleg csak a gyűjteményemet ékesíti majd. Nekem bejönnek a golden kártyák.
dave9004
itt megy
valakinek megy a game?

5W fölött gyakoriak mert azzal a legkönnyebb elvileg

dave9004
arénában már csak mage-ek vannak? 4. jön zsinórban ellenem
Botond
Szerintem meg pont elégségesek a kommunikációs lehetőségek. Az a 6 emote mindenre elég. Nekem még mindig el tudta magyarázni az ellenfél, hogy most besz*ptam, vagy most ő b*szta el, hogy csak szerencsém volt, vagy hogy b*szodjak meg. 😄 És én is el tudom mutogatni neki, hogy értem én, hogy még van 25 hpja, de jól gondolja meg mitcsinál, mert most rak utoljára ebben a partiban, meg azt is, hogy ugyan van még 16 hp-m, de ebből már nem lesz énekes halott. 😄
Mephike
Kedvencem az, amelyik amíg jól áll, addig well done-t nyom mindenre amit csinálsz, amikor pedig Te dominálsz és már a végjáték van, akkor meg húzza az időt és mindig az utolsó pillanatban passzol.

DarkHorSe
pont ezert nincs 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

erasmus4
Annyira idegesítő hogy nincs ingame chat, néha annyira jól esne elküldelni a halál faszába némelyiket...

Druidtól láttatok már Malygos+moonfire kombo decket? Most alázott meg 21 HP-ról 😄
Zickler
Ha kap valamit a paladin, amivel meg tudja növelni, akárcsak 1-el is a fegyvere sebzését, akkor nagyon hatékony lap lesz.

Battletag: Muhee#2716

Ne becsüljétek alá az 1/1 erejét. 😄 3 Manából sztem ez baromi jó kombó. 3 Token+egy fegyó.
Jobban belegondolva viszont szerintem az echoing ooze-nál is gyengébb, az 1/2 sokkal jobb mint az 1/1 xD + annál a buffok ugye duplán számítanak.
DarkHorSe
nem hinnem hogy a harom 1/1tol fog feltamadni a paladin, meg az 1/4 fegyotol

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Mephike
Jól látod, a pala rushba tökéletes, a késessel jól fog működni. A fegyver és a kis 1/1-ek meg tökéletesek equality után. Jah arról ne is beszéljünk, hogy szerencsére nincs randomitás ezen a lapon 😊

Szerintem elég gyengus ... max. egy rush pakliba lehet jó, máshova nem. Az unleash-al összehasonlítva pedig kb. borzalmas 😄 és azt a lapot se nagyon játszák már, max 1 darabot. Arénában jópofa lehet, ott fontosabb a board presence.
Elég jó tempo lap. kihúzhat korai aoe-t, és akkor is marad a fegyó, amit viszonyt gyakran kell majd Truesilverre áldozni. Talán kicsit jobban elterjednek majd a buffoló pala lapok. 4. körös argussal is jól összejátszik. Ez végre tényleg lehet build changer lap egy classnak.
Szépen meg fog nőni a paladinok száma 😄
Devv
Hú ez fasza!
Shep
Kár, hogy paladin 😊

qetuol
OMG ez killer...