40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #13152 nem nagyon tudok mondani másik olyan control decket ami az aggro-midrange és control deckek ellen is legalább 50%al megy -
Folyamatosan rámegyek de tudod mi van, mindig (na jó nem, csak 80%-ban) ott rohadnak a pakli alján, ha véletlenül fel is jön akkor meg tudod mi a képlet? 5-ből 4x azonnal leszedik hiába rakok rá pl. pws-et. Druidánál pl. kapásból mindig ott a wrath. Persze lehet mondani, hogy nem kell kijátszani egyből, ami igaz is de mikor nincs más akkor muszáj. -
Ok, ez igaz lévén annyit én is hozok a szintemen de akkor sem az igazi szerintem -
Zozo0122 #13149 Én amikor priesteztem átlagos kezeim voltak, de mindig tudtam mit kezdeni. Azt kéne megnézni, hogy mit csinálsz mulligannél. Próbáltál agresszívan rámenni a clericre? -
Negritis #13148 miért? bármi ellen legalább 50%al áll fel kivéve az olaj rugót -
Annyira azért oda sem. -
Figyelj tök mindegy mivel játszom minddel ugyanez van. Annyi ,hogy mondjuk priesttel 15 perc egy meccs ha nem aláznak szarrá 4 kör alatt mert csak varázslat van a kezemben, vagy 6 manás cabal, addig hunterrel 5 kör alatt eldől, max húzni lehet még egy kicsit a dolgot de a lényeg 5 kör után látszik. Egyszerűen hihetetlen mennyire peches vagyok, szoktam nézni Zetalotot, na nála 1x nem láttam olyan kezdőkezeket mint amiket én kapok és nem az a gond ,hogy 1x 2x, hanem folyamatosan, ez teljesen lenullázza a játék élvezeti értékét. Úgyhogy a játékot nálam át kellene nevezni (Bad)LuckStone-á :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.16. 20:48:55 -
Negritis #13145 a priest verseny pakli :D oda tökéletes, de ladderre nem ideális -
Zozo0122 #13144 Hagyd a priestet, állj rá másra, amíg meg nem állapodsz egy másik classnál. A priest csak bosszúságot okoz neked , ráadásul most gyenge. -
Semmi gond legalább te örülj ha én már csak kínomban tudok nevetni ezen a szaron.
Mondjuk azt legalább adott 35-öt, ennyi öröm van az ürömben. Amúgy eszembe jutott, hogy betörök mindent priestet kimaxolom és kész, igazából egy basic paklival is ugyanannyi esélyem van, mint egy fullossal ez már rengetegszer bebizonyosodott, akkor meg minek a jó lapok a napi küldetéshez? :) -
tudom h szar a káröröm, de sokszor felnevetek milyen szerencsétlen vagy :D
am meg por. ennyi craftolj jobb lapokat -
1/3-as aréna majd ezek után nyitottam egy olyan paklit amiben nyilván olyan lapok voltak amik nem voltak még meg legalább 100x. -
Jogos. -
Bár az lett volna benne. Én szeretem a Wisp-et! És így kell helyesen leírni: WISP :) -
Volt benne 4 whisp? :DDDDDDDDD -
Rossz volt a lapjárás de vettem egy 40 dustos pakkot és megnyugodtam... -
Grat, az remek lap!
(It's time to delete this program! :D) -
Utolsó reménysugárként mondom nyomok egy arénát. Persze, hogy a legjobb lapokat kaptam. Legerősebb lényem a 6/5-ös aréna tag. -
Gyere töröljük egyszerre :D -
Zozo0122 #13133 Ez igen
Mi történt?
-
Baszná meg a kurva anyja ezt a buzi játékot! -
40G-os quest, mage/shaman.
Mage, van Boom, próbáljuk ki.
1. vs. Druid Azonnali concede. :-D
2. vs. Priest méghozzá mechpriest :-D. Tuti nyerek gondoltam. Azt viszont nem, hogy már a 6. körben. Nemstabil átjáró Illidan Stormrage-et dobott, amit 3 szaros manáért kitettem. Onnantól nem volt kérdés, hogy ki nyer. A 6. körben mikor bebirkáztam a Sunwalkert akkor nyomott concedre.
Hát ez így nem túl sok kihívást nyújtó quest volt :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.16. 14:41:29 -
Hát régen bizony, de amúgy most komolyan. Mit ad nekem ez a játék, igazából semmit. Hetente 3-4 jó parti a többi meg idegeskedés, ezért felesleges játszani. -
Negritis #13129 elég rég hallottuk ezt :D
KT meg jó, de szituációs :D -
A K'T nagyon op egy lap. Csak beírom, nehogy elfelejtse valaki... -
Én meg lehet letörlöm a picsába. -
Szerintem a Mech sáminak van a legnagyobb burstje a mech paklik közül, hála Rockbiter + Doomhammernek és a Crackleknek.
De ugyanakkor a Mech sámi fut ki a leggyorsabban a szuflából a mech paklik közül. -
Negritis #13125 kétlem mert 2 napig rá se nézek a játékra :D -
Negritis #13124 az aggro mechshaman annyira van jó mint a többi hasonló mech deck
csak hát aggro annak minden előnyével és hátrányával
a control deck belőle annyira nem jó az tény -
6 meccs, 1-et tudtam megnyerni. Egyszerűen hihetetlen az egész. Tudom ,hogy szarul játszom de ennyire azért nem, az 52% nem annyira szar, persze most ez már csak 50. Mondjuk a priest az 52 de a warlock most sikeresen lehúzta.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.16. 13:07:04 -
Hát handloccak tényleg szart nem lehet csinálni, belező valami gyíkember lehet. -
jónak jó, al akir, de jelenleg lehet helyettesíteni a burst kedvéért egy doomhammerrel.
Neptulont már kevésbé, Lava Shock lap után pedig sztem egyáltalán nem -
Na ez is jól kezdődik 3. körben unstable portálból kirakja az órás óriást, aha köszi. -
Lehet példákat hozni erre is, arra is de a sámán legendary igen is jó lap ahogy szerintem Neptulon is az. -
Már feltörtem a malacperselyt :) -
Pio #13117 Sámán sajnos jelenleg eléggé életképtelen class. Van többféle ötletes deck is vele, de egyik se konzisztens. -
Hát a múltkor kihozta ellenem a sámán, de nem fordult meg neki a meccs. Lehet késö volt már.
Arról meg ne is beszéljünk, amikor a mind control tech tiriont hoz át, de az már rng. :D -
Akkor most jön a nyerő széria :D -
Lehet, de korántsem lesz olyan hatékony. Pl. Tirion meccsfordító tud lenni. Ahogy a sámánnál a windfurys tauntus kutyafüle is. -
Pio #13113 Aljas trükk ez, hogy csak akkor kapod meg a játék eddigi talán leglátványosabb hátlapját, ha az egészet megveszed valódi pénzért.
Biztos mindenki goldért vette Naxxot és ki kellett találni valamit. :D