Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Na ez elég nájsz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hearthpwn-ról másoltam hogy ne csak magyar linkek menjenek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Nem rossz 😊

dave9004
ezek a kártyák egyre nagyobbak 😄
új pala fegyó nem rossz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

még egyszer elmondom, nem jó minden deckbe és csak bizonyos esetekben van haszna
handlockban ha feljön az esetek 70%ban sztem lenne haszna mert +2laphúzást engedélyez egy farseerrel szemben
valamint igaz hogy 1el kevesebb removal de a siphon soul helyett is be lehet tenni

de egy priest elhiszem hogy kevesebb értelmét látja

dave9004
handlockozok sokszor én is, egyelőre még a belcher-t többre vélem. esetleg meg lehet majd próbálni 1 belcher helyére, de akkor jobb lenne 3 manáért.
dave9004
na nemrég vert el Cherrywarrior arénán 😄
Tinman
Értelek.

Az a helyzet, hogy majdnem az összes gyenge lapra igaz az, hogy bizonyos helyzetekben csodákra képesek. De nekem pont ez a bajom ezzel is! Ez a játék olyan random néha, hogy a hajamat tépem. Még tegyek be a dekkembe egy olyan olyan lapot, ami ha a csillagok együtt állnak, akkor tutiszuper? Nem teszem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sámánban is jól jönne néha. Amúgy az új fegyó nagyon kemény, és a szavazás azt mutatja, lesz új class legend mindenkinek. Ennek örülök.
mondom egy handlock szituációt neked
hunter ellen mész kezedben ott a 2 molten giant van 10 hp-d
lerakod a 2 lényt + taunt + 8 gyógyulás és nem kell félned a dupla killcommandtól mindjárt

nem mondom hogy kurvajó lap, mert nem az de a control deckekben amik nem tudnak gyógyulni lesz helye

Tinman
Egyetértek. Nem elég, hogy 3 mana, de tök olcsón kitehető és gyógyíthatod egy erősen sérült lényed, vagy injured blademastert :-)

Alapból szerintem a 3dmg/3hp se vészes, de így tök korrekt. 5 manáért 3/3 és kizárólag a hősön az a +8HP az szvsz patásállatnemiszerv. 8HP-t 2-3 nulla kis fos lény is lever a köv. körben, meg még leszedik ezt a 3/3-at is, elvégre 5.-6. körben vagyunk alsó hangon.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 20:05:40

nem vagyok erről meggyőzve
a farseer 1 mana/életet ad, míg ez 1,6
persze shaman-pala-dudu számára nem ér annyit, de egy lock vagy mage élvezni fogja

Tinman
Vesszek meg kipróbálom 1x ezt az angry chickent 5 manából palával (+4/+4 rányomva) :-D

dave9004
csak hasonlítsd össze egy másik commonnal: Earthen Ring Farseer. 1000x többet ér
Tinman
Priest, mage és pala, meg van egy crazy warlockom, nagyon rush/aggro, ha bejön, akkor 6. körben vagy feladják, vagy a 7.-ben halottak, ha nem, akkor szokott az lenni, hogy a hőse ott van pár HP-vel és visszahozza, bevédi magát én meg vesztettem.

A többivel nagyon nem foglalkozom. Elhiszem, hogy kiváló a sámán, de nekem nem tetszik... erőltettem, de nem jön be.

Ma is nyitottam dekket aréna után... mi volt benne? HÁROM warrior only cucc. Tegnap előtt remek rugó lapokat kaptam. Direkt trollkodik a játék? :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:48:25

Devv
Valamelyik magyar oldalon láttam olyat, hogy lovag dekk. 😊 Le is húzták rendesen...
Igen, rájöttem 😊 Csak ha a játékosok többsége úgy ahogy tartaná magát ilyesmihez, akkor én is belemennék a játékba, de már elfogadtam, hogy itt ez nincsen 😄 Mehet egy pakliba démon, szentéletű lovag, varázslólány, robot, goblin, hatalmas szörnyeteg, csirke meg bárány is <#eplus2> Tegnap kezdtek ellenem egy arany Angry Chickennel 😄 Mondom ez nem létezik, hogy valaki ilyen lapot rak a paklijába csak úgy, biztos fel akarta húzni, lecsaptam és vagy 5x benyomta a gúnyolást 😄
Devv
Mivel játszol még a priesten kívül?
Tinman
Hűűű ez nagyon meglepő volt amit írtál ^^

Nekem a hősök csak portrék, semmi egyebek. Max az ability ami még érdekel, az is tud segítség lenni, de pl. nem véletlenül nem játszom warriorral sem, az a 2 armoros védelem az egy nagy kerek nulla. A priest 2 healje viszont k. jó, főleg Auchenai után amikor meg epic hero abilty 2 dmg-el :-)

Már az elejétől se úgy tekintettem a hősökre, hogy na akkor palához nem használok pókot, mert a "szent" palához nem illik... ez nem az a játék, nagyon nem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:38:54

Devv
A közös cél érdekében össze kell fogni! 😛
Persze, nyilván én is vegyítem a dolgokat 😄 Imp master + violet teacher simán megférnek egymás mellett, bár vicces amikor együtt vannak pályán 😄 De az, amikor a warlock divine shieldet rak egy démonra 😄DD Vagy valaki 2 élőholt közé bevág egy Argust 😄 Vagy a pap Chow-al kezd, stb...😄
Devv
Érdekes amit írtál, de a gyakorlatban nincs ilyen, hogy mi hova illik. A Belcher minden pakliba alap nekem.
Amúgy a Belcher marha jó lap, de kicsit zavar valahogy az, hogy pl. papok meg paladinok rengetegszer használják 😄 Oké, ez nem az a játék, amibe bele kell élni magam, de azért ne egy pap vagy pala dobjon már fel egy ilyen ocsmányságot. Vagy amikor warlockok nyomatják a divine shieldes lényeket 😄 Kezdek leszokni arról, hogy nem ragaszkodok annyira a herokhoz illő lapokhoz, mert különben kivégeznek. Ha valamit be kell tenni, akkor be kell tenni (a pakliba jelen esetben😄).Bár nem panaszkodok emiatt, mert a közös lapok száma így is kevés...bár ha már itt tartunk az összes lap sem túl sok még 😄
nem sok kontrol deckel játszottál ezek szerint

Devv
Ez egy common vigyázat!
Tinman
Ez arénában egy nagy kalap kaki, casualban esetleg... nem ott sem :-D

Ha már tápolni vagy védeni akarom a hősöm, akkor inkább egy 3/5-ös Belcher taunttal, az is 5 mana.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:17:23

Nyilván nem 5. körös lap, heal-es kontrol pakliba lehet jó de a 3/3 nagyon kevés.
Shep
Szerintem a gyógyítás miatt más pakliba is beférhet simán, bár ha nem csak a hőst gyógyítaná hanem te adhatnál célt neki akkor úgy ütősebb lenne 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.21. 19:10:53

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
A kedvedért körbenézhetek nagyobb képért is a neten 😉
Amúgy nem rossz lap, de a segge lehetne min 4-es. Ha lesz Mech deck, akkor jó lehet a semlegessége miatt.

dave9004
5. körben 3-3-as azt jelenti kb hogy buktad a meccset
Na, most beraktad linkkel, meg képpel is 😄 Hogy volt merszed? A linkre kattintani kellett, a kép meg a fél monitort kiatakarja <#banplz> Valaki tegye be spoilerbe is az új lapot linkkel + képet <#integet2> Amúgy jó lap 😊 Úgy néz ki, mintha a voodoo doctort gépesítették volna 😄
Shep
Nekem ez tetszik amúgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nagyobb nem volt? Amúgy szerintem ha már képet raktok be rakjátok spoilerbe és akkor senkinek nem lehet kifogása ellene, bár 1-et még úgy is kell kattintani, úgyhogy lehet tévedek 😊

1 sör lesz 😄
ma nyitottam 3 paklit mert untam a fejem erre mi virít benne? Indi papa 😄

Mephike
Hm, ez kissé nagy lett, elnézést.

Mephike

Lássátok mennyire jó fej vagyok.

Mephike
Új lap, most másik oldalról.

benőmenő
Spoiler mögött is betölti, csak nem látod 😄
<#idiota>

Egyszerű amúgy, az új lapokat képként spoilerbe 😊 Így nincs se link, se plusz adatforgalom a képek miatt 😄 Bár így is kell egyet kattintani...
DarkHorSe
Uristen valaki nem kepet linkelt <#rinya> ra kellett a linkre kattintani <#rinya><#rinya>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

mage azért még megoldja 😄

dave9004
olyan szinten aláztak meg arénában....
rogue: coin defias shadowstep defias ismét. már első körben elbuktam az egészet
qetuol
ha neked nem probléma, akkor kattints, a sírást meg nem kell olvasni. teljesen mindegy, mire mutat a link, ha meg akarom nézni az új lapot, valamire muszáj kattintani, ezért lenne egyszerűbb ha nem kellene semmire. (remélem van annyi eszed, hogy ezt a sírást nem olvasod el)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

ebbe is bele lehet kotni, adatforgalom szempontjabol jobb a link
Utoljára szerkesztette: ktm99, 2014.11.21. 13:03:51

erasmus4
Lehet az egerem adja meg magát, már csomószor a kör végi átadás gombra se tudok kattintani, az asztalon meg semmi baja.. , eddig ilyen nem volt.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2014.11.21. 11:33:24

erasmus4
Ha kézből veszed ki akkor nem csak ha már lent van a boardon

dave9004
bármilyen fura, de nekem kattintással is működik
Tinman
Ma én is extrém barom voltam arénában mage-el.

Kitex egy 2/3-as enrage-es lényt, kiteszek egy erőset, meg a knife jugglert vezető pozícióból, mikor kitettem már tudtam mekkora barom vagyok... be is jött, le is szedte köv. körben az erős lényem, mert csodálatosan felpiszkáltam az enrage-est. Epic fail.

Amúgy nyertem, de nyilván nem ezért :-(

Tinman
Szvsz sokkal user friendlybb, ha itt a kép és rögtön látjuk, hogy ki mit dicsér vagy éppen szid. Nekem mindegy, hogy link vagy sem, de barátságosabb, kényelmesebb a többi fórumozónak az ide betett kép.