40521
  • Zozo0122 #13193
    Csak játszom a gondolattal, de Jax nélkül nem kezdek ilyesmibe.
  • dave9004
    és akkor lesz egy félkész paklid megint.
  • Zozo0122 #13191
    A dust amit shadowflamekre fordítok, meg esetleg még 1-2 kiegészítő lapra + idő :D
  • Negritis
    elégnek elég lehet :D
    veszteni valód van? :D
  • Zozo0122 #13189
    Médzs a játék elején tetszett nagyon, azóta alig toltam vele, Antonájdasz meg nincsen. Mondjuk mekmédzshez nem is lenne kedvem. Esetleg valami démonos cuccal próbálkozhatnék, csak sajnos nincs Shadowflame és Jaraxxus. Bár a 2 raret craftolhatnám...Malganis elég lehet egy működő démon deckbe?
  • Negritis
    tempo mage ftw :D
  • Zozo0122 #13187
    Én 3 napja itt vergődök :D Nincs áttörés...se rugóval, se midhunterrel, se druiddal.
  • Negritis
    :D
    1 győzelemre voltam a rank9tól 3x ma :D
    aztán jött 15 körüli Lose streak és 11 környékén sikerült "megállapodni" végül :D
  • Zozo0122 #13185
    Megint winstreak, rank 10 előtt mechmage, cafatokra verem, erre topdeck fireball win. Ettől annyira megörültem, hogy mára befejeztem :D
  • Zozo0122 #13184
    Okés, hány órára tervezed? Ha megoldható ne 9 és 11 között :(
  • Negritis
    nekem nincs kedvem játszani most(1 meccset mentem este hogy a klános streamet megnézzem működik-e csak épp fosakodott a twitch), és a streamelérse se akarok rákapni, főleg hogy hétfőtől elvileg dolgozok :D
    de hétvégente lehet lesz azért stream mikor itthon vagyok az asztali gépemmel
  • Shep
    Kösz, na majd holnap. Ha sikerül belőni este nyomok 1 órát és láthatjátok a csodát :D
  • Negritis
    értelemszerűen :D
    viccet félretéve íme egy guide
  • Shep
    Én direkt visszabuktam 17-re, hogy legyen egy kis élmény, hát nem. Most amúgy már egyre közelebb vagyok a törléshez. A streamet még megnézném ,hogy lássátok, hogy kínlódok.

Hogy kell amúgy beállítani ezt az OBS-t?
  • Zozo0122 #13179
    Végem, ma mindenki kiakad Amúgy megértem, nem emberi ez a meta, sosem tudhatod mire számíts, persze amikor winstreakem van és végre felcammognék 10-re akkor jön a szokásos nyomorék hunter és megtöri a streaket. Ma rugóval próbálkozok, mert druiddal csak visszacsúsztam picit...
  • Shep
    És megint áthúzza.Elmegy a picsába ez a fosláda takonyszar játék!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.16. 23:13:46
  • Shep
    Öcsém ez a kurva játék. Portálból megkapom Nozdut, na mondom poén lesz, erre a retek nem a polit szedte át tőlem. Á ez a tetves szar még ezt a kis örömöt is elveszi tőlem.
  • Negritis
    a "duci" csávó ellen volt 1 olyan meccse asszem
    talán mechmage ellen hogy nem volt aoe removal mégis szépen megoldotta a dolgokat
  • Shep
    Melyikre gondolsz?
  • Negritis
    az a baj hogy Amaztól nehéz tanulni mert ő az RNGre épít :D
    mondjuk az egyik mech elleni priest meccsét nézd meg párszor tegnapról mert kb aoe nélkül lehozta úgy ahogy illik
  • Shep
    Inkább Zetatól, vagy Amaztól.
  • Negritis
    este sokan játszanak meló után
    míg nap közbe az "egyetemisták" vannak akik tudják is mit csinálnak

de ez csak tipp, simán lehet hogy délelőtt a pro NA playerek itt gyakorolnak :D
  • Negritis
    az hiba lenne sztem, mert túl late az ramp dududa, handlockba jó tud lenni
    de egy midrange-ben késő

ha vicc volt bocs

deck leírásból közben

:
    Arcane Intellect is as nearly as good as Echo of Medivh is in a Tempo based Deck which delovopes its board so quickly. Arcane Intellect is OK, Echo of Medivh is cheating. Deal with it.
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.16. 21:31:07
  • dave9004
    nekem az a furább inkább h ami éjjel megy, az nappal nem, vagy fordítva. így aztán haladni nem tudok mert ragequitelek h márpedig este ment akkor most miért nem :D
  • Devv
    Shep, Kolento priestezik. Tanulj!
  • Devv
    Amúgy nálam így estére helyre állt a rend, nyerek jókat! :)
  • Devv
    Nálam mindig ott a kezdőbe a wrath. Nagyon ritka, amikor nincs.
  • Shep
    Kel Tuzad :D
  • Negritis
    az nem lételeme a decknek
    2. duplicate megfelelő "pótlása" de lényt vagy polit is használhatsz sztem
  • Shep
    Ekóm nincs, többi megvan. Streamet előbb még be kellene állítani. A programot már leszedtem hozzá :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.16. 21:09:36
  • Shep
    "Ok, I mean not ok but ..." Zetalot :D
  • Negritis
    tempo mage-hez van lapod? erre gondolok
    sztem tegyél egy próbát vele, akár most streamen és akkor a küldid is megmarad
  • Shep
    Hát ne nekem mond, mindig náluk van, de tényleg, ha mágussal vagyok akkor a 2/3-as akármilyen első hívásomra azonnal nyomják.
  • dave9004
    hát a wrath az nem feltétlenül keep
  • Shep
    Ma nem jó, mert priestes küldetésem van de csak 40-es, nem pazarolhatom el :) Holnap este.
  • Zozo0122 #13157
    Én nézném :D Amúgy ha gondolod fel is vehetsz játékon belül és próbálgathatjuk mi válna be.
  • Negritis
    átérzem a gondjait :D
  • Shep
    Na Zetanak sem megy a pala ellen.
  • Shep
    Egyébként összerakom a streamet és megnézheted a legrosszabb és egyben legszerencsétlenebb játékos kínlódásait, de csak ha érdekel :) Sőt abban is benne vagyok, hogy ti rakjátok össze a paklit :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.16. 20:57:20
  • Shep
    Én tudok. UNINSTALL :D