Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
handlockban ha feljön az esetek 70%ban sztem lenne haszna mert +2laphúzást engedélyez egy farseerrel szemben
valamint igaz hogy 1el kevesebb removal de a siphon soul helyett is be lehet tenni
de egy priest elhiszem hogy kevesebb értelmét látja
Az a helyzet, hogy majdnem az összes gyenge lapra igaz az, hogy bizonyos helyzetekben csodákra képesek. De nekem pont ez a bajom ezzel is! Ez a játék olyan random néha, hogy a hajamat tépem. Még tegyek be a dekkembe egy olyan olyan lapot, ami ha a csillagok együtt állnak, akkor tutiszuper? Nem teszem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hunter ellen mész kezedben ott a 2 molten giant van 10 hp-d
lerakod a 2 lényt + taunt + 8 gyógyulás és nem kell félned a dupla killcommandtól mindjárt
nem mondom hogy kurvajó lap, mert nem az de a control deckekben amik nem tudnak gyógyulni lesz helye
Alapból szerintem a 3dmg/3hp se vészes, de így tök korrekt. 5 manáért 3/3 és kizárólag a hősön az a +8HP az szvsz patásállatnemiszerv. 8HP-t 2-3 nulla kis fos lény is lever a köv. körben, meg még leszedik ezt a 3/3-at is, elvégre 5.-6. körben vagyunk alsó hangon.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 20:05:40
a farseer 1 mana/életet ad, míg ez 1,6
persze shaman-pala-dudu számára nem ér annyit, de egy lock vagy mage élvezni fogja
A többivel nagyon nem foglalkozom. Elhiszem, hogy kiváló a sámán, de nekem nem tetszik... erőltettem, de nem jön be.
Ma is nyitottam dekket aréna után... mi volt benne? HÁROM warrior only cucc. Tegnap előtt remek rugó lapokat kaptam. Direkt trollkodik a játék? :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:48:25
Nekem a hősök csak portrék, semmi egyebek. Max az ability ami még érdekel, az is tud segítség lenni, de pl. nem véletlenül nem játszom warriorral sem, az a 2 armoros védelem az egy nagy kerek nulla. A priest 2 healje viszont k. jó, főleg Auchenai után amikor meg epic hero abilty 2 dmg-el :-)
Már az elejétől se úgy tekintettem a hősökre, hogy na akkor palához nem használok pókot, mert a "szent" palához nem illik... ez nem az a játék, nagyon nem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:38:54
Ha már tápolni vagy védeni akarom a hősöm, akkor inkább egy 3/5-ös Belcher taunttal, az is 5 mana.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 19:17:23
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.21. 19:10:53
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy nem rossz lap, de a segge lehetne min 4-es. Ha lesz Mech deck, akkor jó lehet a semlegessége miatt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ma nyitottam 3 paklit mert untam a fejem erre mi virít benne? Indi papa 😄
Egyszerű amúgy, az új lapokat képként spoilerbe 😊 Így nincs se link, se plusz adatforgalom a képek miatt 😄 Bár így is kell egyet kattintani...
Swedish people are albino monkeys
rogue: coin defias shadowstep defias ismét. már első körben elbuktam az egészet
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Utoljára szerkesztette: ktm99, 2014.11.21. 13:03:51
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2014.11.21. 11:33:24
Kitex egy 2/3-as enrage-es lényt, kiteszek egy erőset, meg a knife jugglert vezető pozícióból, mikor kitettem már tudtam mekkora barom vagyok... be is jött, le is szedte köv. körben az erős lényem, mert csodálatosan felpiszkáltam az enrage-est. Epic fail.
Amúgy nyertem, de nyilván nem ezért :-(