Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
csak hogy tudd ki irányít 😄
ma ellenem mage, coin heropower -> arc!!
rank 11en, no comment 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Tényleg vicc amúgy: az ellenfelemnek 1 hp-ja van és semmi az asztalon se a kezében, nekem 3 hp-m van és van lent 5 minionom. Köv körében lehoz egy ragnaFOS-t. Sose találjátok ki, hogy kit sebzett a ragnaFOS!
Ti is sok secret mage-el találkoztatok mostanság rankeden? Valahogy nekem bedobott 2-t egymás után. Sámánnal elég kellemetlen. Fent van folyamatosan 2-3 secret, baromi körülményes körbejátszani. Egész hónapban nem laddereztem és új a dolog(rank 12-n volt).
Shep
Nem tudom mondtam -e már de rohadtul utálom, hogy vagy minden bejön, vagy semmi. Ez a játék emiatt nem jó!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ugyanígy jártam, de megint ez van ami tegnap még ment a hunterek ellen ma már nem, pedig nem változott senkinek a paklija. Ezt utálom ebben a játékban, a végletességet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mivel létrázol?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kabel15
Én is neki ültem délután kicsit rankedeleni. rank 11 ről indultam 3 ból 3x hunter jött szembe. Inkább mentem arénázni 😄

BattleTag: kabel15#2672

erasmus4
Egyszer velem is volt ilyen par honapja. Irtam forumra is, de mikor par ora mulva megneztem mar toroltek a topicot.

Zickler
Majd meglátjuk, hogy teljesítenek... Tekintve hogy szinte csak arénát játszok, én mindenképpen használni fogom a Macit és a Fel Cannont. Clunkert csak akkor ha kapok mellé 3-4 másik mechet.

Battletag: Muhee#2716

Tinman
Rám ne hallgasson senki, nekem eddig a legjobb eredmény aréna 7. győzelem, ami vicc... evvan, majd belejövök :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pure dudu lap és dudunak nincs 2 dropja én ezért erősnek gondolom, de Tinman szerint fos 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
Miért? A mostani Zoo, Hunter által dominált metában (amit mind annyira utáltok), nagyon jó early drop lehet, feltartóztathatja az agresszív játékot.

volt már mind 😄
dudu 2/2+1már le is lett szólva, pedig nekem tetszik 😄

Netdeckkeltem 1 hunter paklit, mert mindenki szerint OP.
Hát R13-ról R7-ig jutottam kb dél óta. <#banplz> (nem folyamatos játékkal)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mephike
Pedig a világbajnokságon is kijött, hogy egy szinttel a többi deck fölött van.

kabel15
Vicc hogy ennyire op a Handlock.

Zickler
Új lapok, egyelőre nem láttam még őket itt a topikban, azért merem belinkelni őket, de szóljatok ha tévedek.
Fel Cannon
Anodized Robo Cub
Screwjank Clunker

Tinman
Jártam már így arénában... azt hittem az én hibám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kabel15
2 órát hagytam, addig stream et néztem. Aztán kiléptem. kaptam egy szép piros X et.
Remélem az ellenfelem se különbet.

Devv
Megy még a meccs? 😊
kabel15
Akkor várok vele, videot csináltam szóval küldöm blizzard bácsinak.

Shep
Igen, legalábbis nekem legutóbb az volt.

kabel15
De ha kilépek bukó az aréna meg a győzelmem is?

én normálban jártam tegnap így sajnos

kabel15
Megint van egy bug amivel nem jár le az ellen köre?
Arénában 10 perce lebegteti a kártyáját az asztal fölött. Közben esélye nincs már kövi körben nyernék.
De nem fejezi be a játékot. Eleinte még reagált is meg nézegette a kártyáimat. Most már nem reagál semmire és az ideje se tellik.
Ez így vicc.

mana addict verseny közvetítés megy épp twitchen ha érdekel valakit

Mephike
Mesh deckbe jó, amúgy felejtős kategória. Egy biztos, ezért a lapért még mindig nem érzem azt, hogy tonna számra kellene nyitnom a GvG boostereket.

Nem, csak egy másik mechnek adja a bónuszt.
a kérdés inkább az hogy önmagát növeli-e

qetuol
nyilván randomban. a köröd végeztével nem tudsz már választani

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Na most ez randomra adja, vagy te választod, vagy mi van?

qetuol
ma valahogy feszült vagy, akarsz róla beszélni? 😛

DarkHorSe
Latom a szovegertelmezes nem az erosseged.
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.11.22. 09:55:47

Swedish people are albino monkeys&#65279;

qetuol
új rogue lap (kicsiben, hogy ne foglaljon sok helyet)

és linkben a tudjukkinek <#integet2>

Shep
11 de jó lenne hó végére 8-9-be jutni, mert múlt hónapban megvolt a 10.

Tinman
Sokat nem érnek, néha bejön nekik és akkor pezsgőbontás, de többször nem. Ettől függetlenül nálam is van ilyen lehetőség, de ha csak erre támaszkodnék 90%-ban csak vesztenék priest-el, ehelyett 90%-ban nyerek vele :-)

Devv
Hol vagy rankeden?
Shep
Na egy aggro mágus deckkel sikerült haladnom kicsit, priest ellen viszont esélytelen.

Devv
A kombó életképes szerintem, kivégzésre jó, de erre építeni a paklit nem érdemes.
dave9004
közben nyitottam egy arena paklit mielőtt mákerre neveznétek, kb 20 aréna óta a 2. epic v magasabb lap 😄
Jaraxxus....de már volt egy
dave9004
r17 alatt eltűnnek. még hónap végén sincs 10 körül
Amúgy ezek a 3-4 lapos Priest kombók életképesek? Én is találkoztam mostanában Priestel, aki kb az összes fos sok hp-s lényt pakolgatta ki, és várta az inner fire-t. Sámánnal alapból van két silence+2 hex, mellé meg a Sylvanas+reincarnate. Nem tűnik logikusnak 3-4 kártyát egy minionba sűríteni, hogy aztán azokat 1 manával el lehessen pusztítani. Azért mindenkinél van removal/silence.
Néha trollkodok velük 😄 Amikor sejtem, hogy nincs náluk a jó lap....Ez is belekezdett a Lightwell felhúzásba, már 0-14 volt 😄 De itt már nagyon féltem, hogy feljön a comboja, úgyhogy lebirkáztam <#eplus2>
DarkHorSe
Veled ellentetben engem nem igazan erdekel hogy ki hogy linkeli az uj kartyakat. Azert nyugodtan vergodhetsz tovabb, jo nezni.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tinman
Grat!

Bár priestet ölni könnyű... ha szar a lapjárása csak hápogni tud és várni pontosan arra a lapra amit nagyon szeretne, de csak nem jön, mire jön addigra késő, ismerős :-)

Éééés megöltem egy arany papot. Pedig hozott Deathwinget meg minden finomságot 😊 Rank 17, csak úgy száguldok. Na persze, ugrálok 17 és 19 között 2 napja 😄D
qetuol
várjál, berakom a sötétlónak a linket is, mert ő inkább kattintgatni szeret. <#banplz> SötétLónak

benőmenő
El tudnám képzelni a pala paklimban!
Kár, hogy epic, mert így a büdös életben nem fogom kinyitni :/
Devv
Kell!