40521
  • Zickler
    Uramisten, valaki consructedban használ tankot, meg Ogrét?
  • Tinman #13232
    Váááá ez mekkora volt!

Megint druid: Első körös Shredder -.- Megoldottam, de elég rendesen levert. Neki 33 HP nekem 20. Kint van egy 6/7-es minionja.

Boom-ot kidobtam. Felhúzta minionját testet kiütötte, de az ő minonja is megdöglött. Kint maradtak a bombák és semmi más!

Kidobja Tankot! Kel Thuzadot kidobom, bombával leszedem shieldet, 4 dmg-et belever tankba, másik bombával szintén tankra megyek az is 4 dmg-et belever tankba, a tanknak annyi.

Tehát mit oldott meg a Boom?

1. 6/7-es minion + ráhúzás!
    2. 7/7-es divine shield-es tank.

7 manáért!!! HÉTÉRT!

Dr. Boom = Legbetegebb kártya ever!

KT miatt bombák újra visszajöttek :-) Amikor ez megtörtént 33HP-nél nyomott instant concede-t...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.17. 16:21:54
  • Tinman #13231
    Rankeden druid 4. kör -> Ysera. Hát nemtom mi lesz ebből... egyelőre rettegek :-/

Nyilván... 4 kör múlva halott voltam, képtelen voltam leszedni, mert utána tauntok mögé tette :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.17. 16:09:03
  • Tinman #13230
    Érdekel, ha 8-kor online leszek ránézek!
  • Devv
    Ja ok, akkor 8-kor.
  • Shep
    Mondtam ,hogy 8 körül de csak ha érdekel valakit, magam szórakoztatására nem kapcsolom be.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 15:45:02
  • Devv
  • Shep
    amazé majdnem tök ugyanez csak neki a cabal helyett +1 pwd van.
  • Shep
    Nem mondod :D
  • Negritis
    még nem megy :D
  • Zickler
    Itt az enyém:

Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.03.17. 15:31:47
  • Devv
    Írtátok itt páran, hogy a priest szét szopatja a control warriort. Most a saját bőrömön tapasztaltam. Szerintem anyám még most is csuklik...
  • Shep
    Ha minden igaz.
  • Shep
    Van pontos decklistje?
  • Devv
    Linket a csatornádhoz!
  • Negritis
    másold amit most tol amaz :D

és igen sunwalker :D
  • Zickler
    sünjáró az sunwalker? :D
  • Shep
    Na sikerült belőni a streamet. Csináltok egy szenvedésre szánt priest paklit? :D
  • Negritis
    azzal szokták indokolni hogy lassú és sünjárót is ezért nem használják elvileg
    de amúgy jah belcher miatt került ki sajnos
  • Zickler
    Cairne igazából nem lassú, csak a 4/5-s stat mostanában nem a legjobb. Sludgeal nem tud igazán mit kezdeni, Loathed és Sylvanas meg egyben megeszi. (szerintem)
  • Negritis
    nekem asszem ragnaros az amit nyitottam és használom is :D
    ezen kívül jones,tbk,cairne (bár nax óta túl lassú) amit hasznosnak találok
    és ugye van még malorne,mogor,toshley,baron, gruul, malygos,yseria ami esett de nem rakom be sehova
    és persze amiket craftoltam : tonyó,leeroy, greenskin (pirate öcsi :D),szilvalé,dr poole és lexikeű

meg kéne tanulni arénázni, hogy teljes legyen a "laplistám" de jó ez így :D
  • Shep
    Hát de Groomashról én csak álmodozok :D Anti is olyan ,hogy a mechmage pakliba jó amivel kb annyit játszom ,hogy a napi küldetéseket megcsinálom, amúgy igazából GvG-ig az is egy szar lap volt. Na jó nem szar, de felejthető.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 15:13:55
  • Zickler
    Szerintem az egyetlen legendary amit használok, és packból nyitottam az Grommash (meg ugye Sneed), minden mást én is craftoltam.
  • Shep
    Össze a büdös lószart, mindig ugyanazokat kapom. Normális legendaryt pl. még nem is nyitottam (Antit kivéve), ami használható azt úgy gyártottam le a sok szeméthalomból.
  • Negritis
    átlag 7w? :D az pronak minősül :D
    sztem az átlag 5 már nagyon jó afelett meg pro
  • Zickler
    Pro? Dehogyis. GvG óta nagyon szar vagyok, éppen hogy csak tudom tartani a 7 wines átlagot. Nem egyszer mentem az elmúlt napokban 2-3 -at, 3-3- at. Egyébként ugye napi kb. 3-4-5 aréna runból összejönnek a lapok.
  • Tinman #13207
    Na most ennek mennyi az esélye? ^^

Eleve legendet nyitni se túl gyakori, de, hogy 4x kinyitod ugyan azt?

Jó, világos, hogy 1 éve játszol, de akkor is durva.
  • Negritis
    hány decket nyitottál amúgy? :D
    vagy aréna pro vagy? :D
  • Zickler
    Mondtam, hogy szeret engem :3
  • Tinman #13204
    5x Sneed

WTF
  • Zickler
    2-3 -as aréna után:

Amikor megjelent a GvG, Sneed volt az első lap amit instant lecraftoltam, mert annyira tetszett. Szerintem időközben ő is megszerett engem, mivel kb. csak őt nyitom packokból, ha legendaryt nyitok. De nincs szívem betörni :D

Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.03.17. 14:42:17
  • Shep
    Ott vagyok, hogy jelenet mellé hozzáadtam a játék felvételt de ott a tulajdonságokra nyomva csak a battlenet vagy monitor jelenik meg felvételi forrásként.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.17. 14:10:09
  • Negritis
    hozzáadtad a HS-t a jelenetekhez? :D
  • Shep
    Na addig jutottam az OBS-el, hogy elindítom, de valamiért csak a battlenet képernyőt mutatja, a HS-ba hiába lépek be azt nem.
  • Pio
    Ajánlom figyelmedbe Kolento egyik rank1 deckjét a sok közül. :)
  • Tinman #13198
    Ranked, de még mindig 17-en kínlódok, kb. 3 napja. 16-ra, majd újra vissza, megint le, megint vissza. Mindegy questelni teljesen oké.
  • Negritis
    arena v ranked?
    arénában value pick a DL mert ritka hogy egyből le tudd szedni

rankedon meg simán jó lehet az adott deckbe főleg ha ennyi a facehunter és mechmage aminél ritka hogy olyan lapot hozzon le ami kárt okoz és maga a deck általában tempo hátránnyal tudja csak leszedni
  • Tinman #13196
    Ezer éve nem láttam, de látom még mindig van olyan aki komolyan gondolja Deathlordot.

Priest kitette, rögtön a köv. körben levettem, le is hozott nekem egy 6 manás 6/5-ös lényt, amivel kb. ott rögtön megnyertem a meccset. Még 2 körig küzdött, aztán nyilván nem tudott mit kezdeni vele.
  • Pio
    Azért fura dolgokat termel ki magából a HS community (még az UT nerf előtti időkből):

• dave9004
    sajna hulladékfos a matchmaking nekem itt éjjel, remélem nappalra megjavul. (1 meccs aztán nem talál ellenfelet, megint egy meccs, megint nincs ellenfél..)