40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #13396 igen, mindig kedden jött az új asszem
szal van 1 heted a 700g kifarmolására (ami Quest nélkül is megoldható :D) -
Egy vagy két szárnyat megveszek... vagy nem tudom... vagy menet közben farmolok rá, csak az a baj, hogy nekem nem jön össze 7 nap alatt a 700. -
Zozo0122 #13394 Naxxnál hogy volt? Hetente megjelent egy szárny? -
Hát az még messze van a 3500-tól. -
Az a baj, hogy farmolok a kiegre és még csak 880-on vagyok, mert menet közben azért vettem. -
A shredder is millhouse-t dobott. :) -
Legalább 10-et :) -
Zozo0122 #13389 Akkor nyiss paklit, ne hagyd veszni a szerencsét :D -
Akkor 1 napra pro lehetsz, aki tudja irányítani :) -
Ma én vagyok az rng! :) -
Persze, csak mondom ,hogy milyen szerencsém volt már megint :) -
szerencsére az ilyen paklik a ritkák, szal ne a secret mageből indulj majd ki. ha csak az ver meg akkor már rendben lesz. elv handlock is húzós neki -
Mentem 1 kört savjz DL paklijával. Jó a pakli de belefutottam egy olyan mágusba aki az összes létező secretet bepakolta a paklijába, és a makkernak még fel is jött egyből a kirin duplicate kombó, utána csak ontotta a szart magából, úgyhogy nyilván sikerült elverni. Ja unsatble portál beastet adott neki meg ilyenek. Hát persze, én meg átszedtem tőle két portált egyik adott egy 2/5-ös charegos szart, a másik meg valami olyan jó lap volt, hogy már nem is emlékszem rá. -
Zozo0122 #13383 4 napig tartó szenvedés után végre rank 10
-
Legyorsulni a facehuntert egy mechwari deckkel... az érzés megfizethetetlen :) -
:D -
ezen most röhögtem h honnan került hova :D:D -
Mind Control Tech másodszor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem, nem ismerem.
"Igen, és erős laphiánnyal sajnos." <- itt írta te szerencsétlen... -
1Darton1 #13376 Nem vagyok biztos benne, hogy ismered a kifejezés jelentését (nem laphiányra utal). -
Zozo0122 #13375 Igen, és erős laphiánnyal sajnos. Druid volt, 1db lore, legend is csak Ysera volt benne meg talán Loatheb. -
1Darton1 #13374 Attól még alapvetően minél jobb deckre érdemes törekedni, különösen akkor, ha azonos tudású játékosokat feltételezünk és nem extrém eseteket. A véletlent pedig még nem is vettük figyelembe.
Habár nem tudom, hogy ez az állításod mihez is kapcsolódik. -
Zozo, azt írtad a 7 volt a legjobb eredményed, vélhetően egy koncepció hibás dekkel.
-
A tudás a játékosban van (és a hiba is), ezért lehet elverni egy hibátlan dekket egy hibás dekkel. -
Na ezt este megtesztelem, jónak tűnik, régebben én játszottam ilyet, működött is, akkor mentem le 9-re, utána viszont jött a gvg és a sok mek megölt mindent. -
Ha rng, akkor ez az én formám:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1Darton1 #13369 Haha, és az első adandó alkalommal be is bizonyítod, hogy mégsem. Nem tartott sokáig, de tudhattad volna, hogy ilyesmit meggondolatlanság állítani. -
Negritis #13368 alapvetően a control priest is az
SŐT a facehunter is és az olaj rugóban is kevés a hiba -
1Darton1 #13367 Igazad van, pontatlanul fogalmaztam. Koncepcióhibásat kellett volna írni.
Egyébként még abban az értelemben is tudok hibátlan decket mondani, például a közkézen forgó control warrior paklikat lehet annak tekinteni. -
"tele van hibás deckekkel"
Mutassál már egy hibátlan dekket!
-
Zozo0122 #13365 Nagyon szívesen megtenném, de mint mondtam befejeztem. Komolyan gondoltam. -
1Darton1 #13364 Ennek speciel semmi köze közvetlenül a pénzhez. Csak simán rontaná a játékélményt, még a tiédet is, csak nem látod át a következményeit.
Azt nem állítom, hogy a későbbiekben nem lesz ilyen jellegű változás, de jelenleg egyáltalán nincs rá szükség.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.03.18. 15:43:18 -
rossz a deathlord nem rossz a deathlord, ha tudtok, nézzetek bele Savjz streamjébe, vmi kínaitól másolta a priest paklit amivel tolja. érdekes 2 lightbombbal, 2 deathlorddal, gilblin stalkerrel, velens chosennel, nincs auchenai, voljin stb -
1Darton1 #13361 Nem kizárt, hogy vannak hiányosságaim a magyar nyelv terén, de nálam az a kifejezés, hogy sokat kell tanulnom egy picit összefüggésben van a tapasztalattal.
A ladder azon része bizony gyenge, tele van hibás deckekkel és sokat tévedő játékosokkal. De ha tévednék, akkor nézd el nekem, mert mostanában csak streamen látom azt a szakaszt.
Nem is vétózok meg senkit semmiben, észérveket szoktam felhozni logikátlan állításokkal szemben, amelyeket te rendre figyelmen kívül hagysz. Aztán ismételgeted ugyanazt téves meglátásod, hátha valaki megszán.
Elhiszem, hogy más fórumokon kerülik a konfliktust (van is elképzelésem róla, hogy miért), de az nem feltétlenül helyes viselkedés, mint ahogy az ellentéte sem. Ha megijedsz attól, ha valaki érdemben reagál egy hozzászólásodra, akkor még van hová fejlődnöd kommunikációban.
Belemagyarázásban tényleg jó vagy, még akkor is, ha érvelésben kevésbé. A brainstormingról, a többség akaratáról, megszokásról és a változásról nem szerencsés, hogy engem próbálsz kioktatni. -
Ja, én is utálok priest ellen játszani :) Az tényleg pénzfeldobás kategória. -
Negritis #13359 főleg a priestnek :D
idegesít hogy a velens chosen után bukom a meccset a midrange deckjeimmel :D -
Szerintem meg nerfet mindenkinek :) -
Negritis #13357 én pedig leírtam neked részletesen, hogy miért hibás az ötleted (szerintem)
amúgy új hős szinte biztos hogy lesz, mindig azt mondják hogy "jelenleg" nincs tervbe véve
ergo nem úgy halad a tesztelés ahogy kéne :D -
Zozo0122 #13356 Csak egy ötlet volt az 50 hp, nem nyújtottam be törvényjavaslatot, hogy változtassák meg. :D Nekem tetszene, de pénzügyileg rossz döntés lenne, tehát tudom, hogy egyelőre nem fognak hasonlót sem meglépni. A későbbiekben talán, de akkor sem az aggro kiírtásáért, hanem azért, mert rengeteg új lehetőséget be lehet dobni, és esetleg elszállhatnák a lapokkal. A yugiohban is az volt, hogy 2000 hp, aztán 4000, majd 8000...bár nem a legjobb példa. -
Negritis #13355 az a baj, hogy te úgy gondolod hogy ennek a játéknak jót tenne az aggro kihalása és hogy erre a legegyszerűbb megoldás az hogy adunk 50 hp-t minden hősnek
pedig mind2 feltevés helytelen
1. az aggro nagyon sok aktív játékos egyetlen mókája
kevesebb játékos -> kevesebben költenek 1-2$-t a játékra -> kevesebb bevétel -> leszarja a blizz
2. az aggro a kezdő játékosok egyetlen valid lehetősége, hogy normális sikerélménye legyen
gyorsan beleunnak -> kevés tartós játékos -> kevesebb bevétel-> leszarja a blizz
3. az 50hp nem csak a face deckeket nyírná ki, hanem a midrange és kombó deckeknek is vége lenne
cserébe mindenki freeze mage-t tolna és alexa lenne az új "boom"