Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
én meg azon agyalok, hogyha van egy arany lapom meg egy normál, és bontok egy normált, akkor az automatikus cratftolás a már meglévő aranyat vagy a legutóbbi normált craftolja? (first world problems)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

én bármilyen aranyat kapom kb elsőre betöröm 😄
nem vonzanak, majd ha fix 8 győzelem lesz arénán akkor érdekelni fog

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Én meg pont az nézem, hogy melyik az az arany lapom amiből a normál már megvan 2x és betöröm azért, hogy kraftoljak olyat amiből még nincs 2 😄

BattleTag: kabel15#2672

Semmi 😄 De jól néz ki, én egyébként is meg szeretném szerezni az összes lapot aranyban 2x 😄 Jól sejtem, hogy a Naxxos arany lapokat csak lecraftolni lehet?
Shep
Igazából mi értelme ezeknek, úgyis csak az ellenfélét látod jobban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elég jól néz ki 😊 De ugyan miért nem lehet hetente kiadni egy újat, vagy mittudomén 50 goldért venni darabját sokféléből...vagy 500 goldért arany hátlapot<#whatever>
qetuol
e havi hátlap

Utoljára szerkesztette: qetuol, 2014.12.01. 09:53:17

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Szerintem rank 20-25 kozott legalabb annyi esely van ranked-et nyerni, mint casualt, sot...

Botond
Jaja, dec 10 talán.
Devv
Akkor mindenkinek megvan az új card back?
Én csak a napi küldit szeretném teljesíteni casualban, de ilyen fullos priest deckbe futok bele sylvanassal meg ysera-val + malygos rogue-ba. Az ilyenek mér nem rankeden powerkednek??
0-2, 6-2, 6-3
seggbe deathwingeztek 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

3 dropból van elég hogy az elején meg tudjam nyerni és a 3 flamestrike segít
4Wnél tartok amúgy és volt 1 meccs amit Ravenholdt nyert meg

Az a durva, hogy ha bemákolsz egy pyroblasot, ebbe simán benne lenne a 10 körüli win.
istenem aludni kéne sztem, mert 2ből 2x nyomtam hero power polimorph előtt ...

sztem sima 3-3 lesz sajnos, de sebaj a tudásom a gond inkább mint a draft

Fireball jól jönne. Amúgy nem rossz kis draft, a mana curve nem néz ki rosszul, de finisher nem nagyon van. A vége felé én frostboltot szedek ki spellbreaker helyett, már csak mert baromira kell majd a removal, hogy védd a minionokat, így komoly endgame nélkül.
arenavalue-val összeraktam egy mage arénát 😄
kiváncsi vagyok mi lesz belőle 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Ó hogy a makker rohadékja. Nincs már lapja 1 lappal tud nyerni erre pont azt lopja át tőlem. Á nem szívat az rng, á dehogy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ok de nekem még egy csomó sima lap is hiányzik és nem csak legendaryk. Arénát meg utálom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 21:38:34

Úgy tudom mostanában lesz Wow raid nyitás, szóval alapból lesznek gondok a battle.nettel.
De most akkor Arénából már csak új lapokat lehet majd szerezni? Ez mekkora szar már, onnantól ha régi lap kell akkor nyitni kell mindig 100-ért? Amúgy megmondjam mi lesz indulásnál? 1 hétig örülhetünk ha tudunk játszani, gondolom a szervereknek rögtön annyi lesz és fél órás várakozások lesznek mire beenged a game.
kabel15
Én is ezen gondolkodtam, hogy bekészítek pár energia italt meg kaját a nagy nyitásra. Aztán lehet hogy 1 óra után úgy felhúz hogy elmegy tőle a kedvem 1 életre 😄

1200 goldból letolok kb 10-12 arénát, közben meg jön még gold questekből is. Induláshoz bőven elég lapot kapok, elvégre itt nem a hiányzó 10-12 fontos lapnak kell szurkolni. Minden pack új lehetőségeket nyit. Sámánnal már kb minden megvan AlAkiron kívül, ezen kívül craftolni is van félrerakva dust, ha megtetszik egy lap. Ezért nem erőltetem most már a sima paklikat. Azért nyitogattam én is a hónapban. 20-áig úgy csináltam, hogy 500 gold fölött toltam egy arénát és ha a nyereményből összejött 100 gold nyitottam boostert. Pont ugyan úgy be tudom zúzni az új lapokat is dustért és lecraftolni a maradék 6-7 lapot ami kéne, ha úgy alakul.

Az új arénát várom már nagyon, ahová még nincsenek tierek, meg guide-ok, meg úgy összességében is fun lesz, ahogy mindenki próbálgatja az új lapokat casulaban. Én nagyon várom már.
kabel15
Úgy vagyok vele, hogy amit meg lehet szerezni most azt megpróbálom. Legalább fejlesztem az aréna tudásomat is. 5-6 win re be kéne álnom most már fixen. Mert röhej hogy 11 win után megyek 2 győzelmeset.

Shep
Én nem arénázok, ugyanúgy gyűjtöm tovább a goldot és 1 ilyet, meg 1 olyat fogok nyitni felváltva. Elején veszek 5-6 új paklit, hátha mákom lesz és jókat kapok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 20:53:01

Shep
Hát abból az 1200 aranyból nehezen. 😊

kabel15
Amúgy szerintem ne spóroljatok, inkább csináljátok most arénát ha még hiányzik kártya. Most ha szerencséd van arénában kihozod 0 ra a pakli árát ha nem akkor is 1 alap pakli 70-80 aranyba kerül. Plusz kaptok dustot vagy valami mást. Ha kijön a kieg az alap paklikat csak 100 gold ért lehet venni. Szóval onnantól kezdve nehezebb lesz megszerezni az alap lapokat. Én legalábbis így gondolom.

Pont ezért volt érdemes elrakni kis goldot. Lesz 1-2 hónap amíg részt vehetsz az új meta kialakulásában.
dave9004
3.-a az legit idő a kiegre.
hétfőn-kedd éjjel mint magic the gathering spoilernél megmutatják a maradék kártyákat, aztán jöhet a kieg.
Shep
Szerintem egyébként érdemes kivárni amíg a pro-k egcsinálgatják az új lapokból a szuper paklikat és utána el lehet kezdeni az ahhoz szükséges lapokat legyártani. Bár ez mint tudjuk Ördögtől való, meg mit tudom én 😊

Mephike
Jelenleg 3200 dustom van, goldom semmi. Az új kiegből nem láttam olyan sok lapot, ami tetszene. Szóval esélyes, hogy én még egy jó ideig az alap boostereket fogom nyitni, arénában úgy is az újat fogom kapni.

Shep
Szerencsétlen Féreg Tv-s gyereket is alázza az RNG keményen. Mintha magamat látnám 😄

Igazából én azért rakosgattam félre, mert az új lapok többségét jó ideg csak arénában fogom látni. Az a terv, ha összejött aranyból 100+ gold, akkor nyitok 1-1 normál decket is, mert nekem nagyon hiányos még az alapkészletem is(1 Cabal, 1 Shild slam, 1 Brawl, 1 soulpriest, 1 Acent of lore kéne még a drágább lapokból, hogy játszható legyen az általam szeretett 4 class). Bezzeg a démonidézős fosepic kiesett. 😄
én meg aréna + pakli niytás orrvérzésig 😄
rájöttem h leszarom, van 2,4k dustom de úgyis csinálok egy jarát 😄

Shep
Én meg Leeroy óta semmit pedig minden másnap nyitok egyet. Nekem amúgy 1200-am van most, mert ma is nyitottam egyet csak tudnám minek, de lehet, hogy a kiegig nem nyitok már újat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 19:07:27

Most én ostoba voltam.
15 paklit vettem goldból mielőtt bejelentették a kiegészítőt.
1 Legend volt benne, az is megvolt már. <#idiota>
Minden lapot betörtem, (mert 15 pakliból 1 újat se nyitottam) de lecraftoltam 2 Ancient of Lore-t.
Druiddal viszont nem játszok soha...
Fuckin logic.<#banplz>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.11.30. 18:50:52

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én meg folyamat elverem minden pénzem 😄
de nyitottam 2 legendaryt a hónapban 😄

Nekem is csak 1200 gyűlt össze, de arénázni elég lesz.
Korán van az még szerintem.
Nincs eléggé feltüzelve a nép.
És a karácsony is messze.
Nekem is csak 1700 aranyam van...
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.11.30. 18:10:44

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kedden 8 órás maintance. Lehet reménykedni.
Shep
Ez mi?

igen, bár én paypalon keresztül tolom mert sokszor kapok oda casht
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.30. 15:16:59

Devv
Hogy egyből kártyáról húzza le az összeget?
közvetlen is lehet vásárolni tudtommal

Devv
Na kinyitottam a 4. szárnyat. Ami vicc, hogy az utolsó szárny 5,99-be kerül és a legkisebb felrakható összeg a battlenet-re 5 euró vagy other ami min. 10. Ugyanis meg akartam venni az 5. szárnyat...
Shep
Ez a Malygos mágus deck milyen mocsok undorító, egy szaros random 3-as lövő is 8-at sebez. Utálom az ilyen kombókat.

random arena 3-3 -> baron geddon + golden mountain giant 😄

Ja, az aranyos. Sztem nálam már azt hiszik trollkodok, annyira ki szoktam számolni ellenük.
Devv
Ez az! Este már én se tudtam végignézni...
Én tegnap nagyon benéztem 1 meccset freezemage-el handlock ellen.
Próbáltam 15ön tartani az életét. Jax és Alex miatt.
Na mondom van annyi sebzés a kezemben, hogy jöhet a brust.
Elszámoltam, 1 hp-ja maradt.<#fejvakaras>
Ö megköszönte és kirakta Alexet.