Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tinman:
Akkor téged is nagyon kedvel a random 😉
Darkhorse: 20 paklinál már tuti többet bontottam, szóval 5%-os esély mellett akár már lehetett is volna közte valami értelmes 😄
A másik lehetőség, hogy egy semleges legendást kinézel magadnak, amit több deckben is hasznosítani tudsz, és arra gyűjtesz. (Ragnaros, Sylva, stb)
ZÉRÓ legendaryt nyitottam!
Ha a Naxx wingek nem lett volna egy sem lenne :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Swedish people are albino monkeys
Még epic lapom is csak összesen 4 van (Ice Block, Kidnapper, Earth Elemental, Sea Giant), de ezek közül is 2 kb totál használhatatlan a jelenlegi paklijaim mellett. Pedig mindig megcsinálom a napi küldiket, és néha azon kívül is játszogatok tovább a 3 győzelmenként járó 10 aranyakért...
Kezdem kicsit úgy érezni, ez a játék nem szimpatizál velem... 😄
Egyébként ha kraftolásra adnám a fejem, így az elején mint lenne érdemesebb inkább? Több olcsó lapot legyártani, vagy kevesebb jobbat? Illetve inkább 1-1 hős pakliját kéne jobban rendbe szedni, vagy inkább általánosságban jól használható lapokat készíteni?
Én inkább a több, olcsóbb, általános lapok felé hajlanék így az elején, de gondoltam inkább megkérdezem a tapasztaltabbakat is 😊
Jelenleg kb 500 dustot tudnék felmutatni, ha betörném az értéktelenebb arany lapjaimat. Ennyivel érdemes már egyáltalán kezdeni valamit, vagy gyűjtögessek még?
Battletag: Muhee#2716
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
De mondta bárki is hogy az ötödik körben ki kell játszani? Logikusan vársz addig ameddig az ellenfeled elnyomott 1, jobb esetben 2 silencet, és addig valószínűleg már bőven meglesz 8/7 vagy akár 10/7.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2014.12.01. 23:57:02
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
BattleTag: kabel15#2672
És valamikor már abba kéne hagyni, a kártyák elásását, vagy az azok nerfeléséért való könyörgést, azelőtt hogy azok egyáltalán megjelentek volna.
Köszönöm a figyelmet, ennyi voltam.
És ismét szóvá teszem, A HUNTER NEM ATTÓL A TETVES 2 DAMAGETŐL + 2 HIÉNÁTÓL ÉS A KEZÉBEN LÉVŐ +1 BEASTTŐL FOGJA MEGNYERNI A MECCSET.
Utána kijött a Mana Addict, Ironfur Grizli, Young Pirestes.
asszem kiégtem...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De az hogy van hogy ő kifogja az AFK osokat meg az idiótákat?
2. körben Frost shock az 1-1 totemre, Whisp+Coin és hero power amiből kapott 1 Healing totemet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A Deathrattle-ket nem tünteti el, csak aktiválja őket. Amennyiben később normálisan meghal az adott lény, ismét aktiválódik a Deathrattle-je.
OMG, mostantól a játékosok 99% hunter lesz.
Azon filótzam, hogy ez is kicseréli-e magát a hero-val, mit Jax.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Swedish people are albino monkeys
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
6-7. körben kell kijátszani egy belcher után amire ment el removal 😄 ott lesz belőle 8/7 is már simán és meg lehet kínálni egy HP duplázással is akár 😄
asszem violet teacher, imp master, dupla murloc , boarmaster aktív részesei lehetnek a metának 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
hát ennek a lapnak a működésére kiváncsi vagyok, Hero Abiltyvel jól fog proccolni

Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.01. 13:52:52