40521
  • Negritis
    bloodlustos shamantól kaptam ki oil rogue-gal sztem én vagyok idegesebb :D
  • Shep
    Ez mekkora forma Istenem. Retkes sámánnál 4 lap, ebből 2 reincarnate meg egy sylvanas, majd ezek után na mondom oldjuk meg valahogy nálam még kint egy tőle áthozott pók, voljinnal ellopom Sylva életét meg kirakok egy wild pyrot, majd nyomok egy smiteot, na kit vitt ár a rohadék? Hát elmegy a picsába az ilyen makker!
  • Shep
    Akkor lassan utolérlek :)
  • Negritis
    majdnem 12ig, de úgy hogy 8 vereség 2 győzelem -> 5 vereség megint pár W :D
    most szép lassan mászok vissza 10-re, de mocskosul szenvedős a dolog
    mondjuk az se segít hogy nem "top" a mentális állapotom :D

az a baj hogy nincs "goto" deckem
    tempo mage, oil rugó, midrange hunter mind szenvedős
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.20. 23:39:37
  • Shep
    Az az új hátlap a játékban igen bénán fest. Vajon az arany sámánok közül hány született bot segítségével, még a kitiltások kezdete előtt?
  • Shep
    Meddig sikerült visszaesned?
  • Negritis
    mill dudu is van legenden, ott sokan csak "mókáznak"
    shamanból van egy közepesen jó control
    és egy aggro mech amiket szoktam látni

amúgy vicc hogy milyen "szériában" vagyok az utbbói időben :(
  • DarkHorSe
    van belole legend deck is, baratkozz meg a gondolattal :o
  • Shep
    Na ismét 14 ** és megint se előre se hátra, ideje paklit cserélni.
  • 1Darton1
    Legenden kifejezetten sok a shaman és a priest, szóval nagyon finoman kell hozzányúlni, hogy ne essenek át a patás túloldalára.
    Én eleve úgy vagyok vele, hogy a mostani meta rendkívül kiegyensúlyozott, talán most van a legjobb formában a játék eleje óta. Ettől függetlenül várom a vérfrissítést, mert szeretek alkalmazkodni.
  • Zozo0122 #13547
    Hát nem olyan nagy szám, a heroic lesz király a sárkánypikkelyekkel :)
  • Devv
    Nem szar, nem vagyok öreg! :)
  • Shep
    Nem értem miért van mindenki ráizgulva arra a béna hátlapra, amit ráadásul alig látsz a játékban.
  • Tinman #13544
    Ennyire nem lehet szar megöregedni... ne már
  • dave9004
    rank 26on biztos :D
  • Devv
    Na. Már villognak az új hátlapok. Mindjárt az első ellenfelemnél is. Kár, hogy nekem pelenkát kell vennem a pénzből. Illetve nem kár. :)
  • Zozo0122 #13541
    Ja. Rohadt unalmas már ez a hunter/mechmage uralom. Hunternél amúgy is miért nem lehet megadni a lehetőségét egy jó control decknek? A midrange se rossz, de valami kemény control kéne. Hova kell erőltetni ezt a rákfolyamot? Jöjjön csak fel a priest meg a shaman, azok legalább nem faék kasztok, kemény betanulást igényelnek :D
  • DarkHorSe
    Shaman szerintem eletkepes, thaddius shaman nagyon allat :D
  • dave9004
    ha a sámán és a priest életképes lesz, akkor az már fenekestől nagy változás lesz
  • 1Darton1
    De nem is a lapok hasznosságáról van szó, mert azt valóban nehéz előre megbecsülni. Az különösen nem érdekel, hogy valami celebek milyennek tartottak/tartanak bizonyos lapokat. Viszont most a játék készítői állítják, hogy majd ez a pár lap fenekestül felforgatja a metát. Egyelőre nem látok erre mutató jeleket.
  • karmacoma
    Pl ott volt Naxnál a Zombie Chow, Mad S., Undertaker, Death Bite, Dark Cultist wing. az se véletlenül volt negyedik és nem első. :D
  • Zozo0122 #13536
    Csak olyan ne legyen mint Dr. Boom. Pofátlanul OP, rá vagy kb. kényszerítve, hogy legyártsd, mert mindenkinek van és egymagában meccset nyer. Bár ez más típusú kieg, de attól még itt is megléphetik ezt, aztán meg szar indokokkal támasztják alá, hogy miért nem nerfelték azonnal, vagy miért merték ezt így kiadni.
  • karmacoma
    Baromi nehéz belőni ezeket megjelenés előtt. Pl a Belchert egy rakás szarnak tartották a Nax előtt ennyivel, ahogy GVG-nél mindenki Troggzorra izgult és olyan lapokat nem tartott semmire, mint a Mustár, a coghammer vagy az annoy'o tron.
    Én most a Flamewalkert, a Lava Shockot és a Gang Bosst érzem olyan lapnak, amik komolyan módosíthatnak meglévő archetípusokat. Abban egyetértek, hogy eddig nem jött ki klasszikus "wow" lap. Mondjuk egy-két power creep minden kiegészítőben van, szóval tuti lesz valami beteg lap még.
  • Negritis
    van :D csak nem jött fel :D
  • Tinman #13533
    Poly-d nincs? ^^
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.20. 15:23:04
  • Negritis
    pala turn 1 : skip
    mage turn 1 : mana wyrm
    pala turn 2 : juggler
    mage : coin kirin - counter spell
    pala turn 3 : mustár :D

kár hogy Yseria-ra nem igazán van válaszom

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.20. 15:04:40
  • qetuol
    akarsz fogadni? :) a "Choose one" ugyanolyan druid-specifikus képesség, mint a "Combo" a roquenál vagy az overload a sámánnál
    én inkább arra tippelek, hogy vagy Deathrattles vagy valamilyen feltételhez kötött Battlecry effektus lesz
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.03.20. 14:36:57
  • 1Darton1
    Nekem is ez jut eszembe minden egyes újonnan meglebegtetett lapnál. Már meglévő, jól bevált paklikat színesítenek vele.
    Ahhoz, hogy nagyot változzon a meta, nem kevés új típusú lapra lenne szükség (ami a gvg esetében nagyjából meg is valósult).
    Már nem sok lap maradt, ami ezt megteheti. 1-1 class lap nem hiszem, hogy nagy fordulatot hozna, és maradt még 9 semleges lap, amiből 4 legendary. Szóval vagy valami nagyon erős lapot (lapokat) rejtegetnek még, vagy nem jön be a számításuk.
    Egy sárkányos paklira esély van, de az sem biztos, hogy úgy sül el, ahogy ők szeretnék.
  • Zozo0122 #13529
    Nefarius szinte biztosan neutral legend lesz, de mivel 2 alakja van és mindkettőnek láthattuk a képét (statok sajnos nem látszanak) így könnyen lehet, hogy attól még druid módra választható lesz, hogy nem druid lap.
  • Shep
    Ja értem, én vagyok a hülye, mert te nem ismered a zászlókat. Hát logikus.
  • TBTPumpa
    Nem a zászlót néztem te nagyokos. Azt ki nem szarja le. A csaj érdekel, mert Aranyrugózik.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.20. 13:12:59
  • qetuol
    druid módra tuti nem választhatunk, mert akkor az druid lap lenne, viszont kaszt-specifikus lapok nem lesznek legendaryk, Nefarius pedig nevesített lapként valszeg legend lesz
  • Shep
    Jó az kínainak is. Látom otthon vagy a zászlótanban :)
  • TBTPumpa
    Szegény koreai kislány de szomorú. Látom azért már mindenki az előrendelői hátlappal nyomja. Jó kis reklám ez.
    Meg Dr. GG is megérkezett.
  • karmacoma
    Igen, nekem is eszembe jutott. Akkor nem kell az 1 manás kis izékkel szórakozni controlban.

Amúgy nekem azért tetszik eddig a kieg, mert nem op őrület mind, hanem korrekt lapok, amiket adott pakliban lehet majd hasznosan használni. Nagyobb szükség van ezekre a meta színesítő lapokra, mint 2-3 auto include lényre. Mondjuk még csak kb a harmadát láttuk. Lehet lesz új Boom/Belcher.
  • Shep
    Hát eddig valóban nem mutattak olyan lapot ami miatt megérné, de még elég sok lap van hátra amit nem láttunk.
  • Negritis
    eu vs cn-t nézi valaki?
  • Zozo0122 #13520
    Amúgy kinyomhatnák végre Lord Nefariust, látni akarom, hogy külön lapon lesz e a sárkány alakja, vagy egy lapként és druid módra választhatunk...ja meg a priest és druid class lapjait legyenek szívesek, kösz Bli$$ard
  • Zozo0122 #13519
    Jah, a magma rager a legrosszabb mind közül. Úgy tudom ők is a Blackrock Mountainben nyomják, ideje buffolni őket !
  • Tinman #13518
    Tauntok mögé betette és nem tudtam mivel leszedni. Mire leszedtem 10HP-t vert vele arcba.