Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bgh-hex-earth shock - tbk
mindenre ott a válasz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem is gondoltam de igaz lehet. Ma pont toltam 2 handlock ellen rankeden. Mindkettő win lett. Ha van 15 dmg burst asztalon/kézben, akkor tényleg gyorsan meg lehet fogni a meccset. Az alá nem merem ütni, mert jönnek a moltenek+taunt, következő körben meg Jaxus
sajnos továbbra is igaz hogy a handlock legnagyobb ellenfele a shaman 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

jah a 7w is jó, de nekem az is tökéletes ha dudu-shaman-lock-mage-hunter közül kell valahogy 5w 😄

nem hős fuggő az mmr

Shep
Ez a legjobb, mert a gép ellen is lehet nyomni, úgy meg hamar megvan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Wow! Ilyen questet se kaptam még ^^ (Tegnap is 60G-s volt, megérem elverni a lét :-D)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Jó azért ez az ukrán kölyök, mindig ott van az élmezőnyben.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.30. 09:54:54

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkHorSe
1st $ 10,000 Kolento
2nd $ 5,000 ThijsNL
3-4th $ 2,500 Lifecoach StrifeCro

Swedish people are albino monkeys

Shep
Na ki nyerte?

De jó meccsek voltak ezek. Mindig csodáltam kolento milyen nyugodt tud maradni az ilyen meccseken. Nem nagyon szokott bepánikolni szar szituban.
Jobban kellett volna igyekezni, így nem tudja duplázni a ghoult...ezek a fél órás körök bakker 😄
Devv
Durva!
Csak bele akartam kukkantani, de emiatt most megnézem a döntőt 😄
games4ever
Jó kis meccs volt. 😄

Na ezért a meccsért megérte a zoo-s szenvedést végignézni.
Belenéztem, ez a fatigue fight a végén durva volt 😄D
Shep
Ez a Reynad gyerek mindig olyan képet vág, mint aki be van szívva.

Devv
De hatásos. Viszont Kolento szépített! <#eljen>
Köszi! Én pont elfelejtettem. Olyan szánalmas Zoo-t látni versenyen.
Devv
Köszi, hogy szóltál, engem érdekel!
games4ever
Akit esetleg érdekel és nem szeretne lemaradni, nemsokára kezdődik a Kolento vs Strifecro negyeddöntő a Dreamhacken. Aztán majd a döntő.Itt lehet nézni. 😊

Devv
Na végigszenvedtem. Azt hiszem átmegyek aggroba a warriorommal...
Hehe, én is pont ezt kaptam mára. Én mondjuk örültem neki, mert Rouge a kedvenc herom. http://pbrd.co/127bAPH Ezzel le is daráltam gyorsan. Imádom ezt a csapkodós deckem. Sajnos aggro ellen nagyon gyenge, szóval rankeden esélytelen.
Devv
Én szeretek is velük játszani, söt minden kasztot szeretek és mivel nem mentem rá egy kasztra ,ezért egy-két dekkem gyenge...
erasmus4
Nekem csak ez a kettő a bajos az összes többivel van egy elfogadható deckem.

Devv
Ugyan ez a napi küldim, nekem se egyszerü megcsinálnom, 3-at hoztam rogue-al, 1-et warriorral. Gyengék a dekkjeim, de majd felfejlesztem öket.
erasmus4
Általában ezt a q-t elszoktam dobni de msot pont ennyi kell az arenához 😊.

Mephike
Próbáld ki ezt, cserélhetsz benen lapokat, a lényeg, hogy a tempó nálad legyen.

erasmus4
6 vereség zsinórban casualban de ilyen 5 legendarys emberkék ellen milyen mmr van ebben a játékban azokkal a hősökkel amikkel szar vagyok miért ad brutális ellenfeleket?

erasmus4
Ezzel a 2vel sosem játszom és mivel az ellenfelek csak controll warrrik egy olyasmit próbáltam összerakni de nincsenek hozzá lapjaim

Mephike
Warriorral nem megy? Egy olcsó és gyors rush deckkel nem lehet gond.

erasmus4
Rugó warrior 5 win a napim már nem tudom mióta küzdök vele, lockal 10 perc alatt meglenne.... Minek kapok ilyen szutyok heros q-kat 😊?

Nekem még csak az első szárny van meg, de ezt már kimaxoltma, úgyhogy gyűjthetem a következőt. nagy kár, hogy heroicért nincs plusz kártya...
Tinman
Több órát rászántam, mire meglett és bizony ez volt a trükköm... olcsó charege-os lények, és ha gáz van levenni az attackjukat.

Ami nekem nagyon vérpisálás az Grobbulus heroicon... nagyjából megvan az elv, de egyszerűen még 1-2 kártya nincs meg hozzá, így nem tudtam lenyomni. Ha 30x nem menetem neki akkor 1x sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Itt a győztes pillanat, nagyon durva a hasonlóság a kettő között😄

Várjunk csak...most nézem, hogy kb. ugyanígy győzhetted le, ott virít a 2 guardian a kezedben én meg itt magyarázok <#banplz> Vagy tudtomon kívül ez egy ismert taktika rá heroicon csak épp beletrafáltam? 😄
Meglett Maexxna is heroicon, szintén palával 😄 Az idiótájával jól kicsesztem 😄 7 szörnye volt kinn, ebből 1 tojás. Mindegyiknek levittem az attackját 1-re,tehát egy körben max 6-ot sebezhetett rám, de nálam meg volt Guardian of kings 😄DDDD A szörnyeit direkt nem támadtam, hanem ilyen elven archer meg vaddisznó szintű lényeket küldtem a pofájába úgy, hogy vigyázzak arra, hogy visszajöjjön a kezembe a guardian 😄 Később feljött még 1 guardian, tehát küldhettem több lényt is, de végül kimúlt <#eplus2>
napi Q-hoz összeraktam egy control palát és egész jól megy slyvanas és tirion nélkül is

<#taps>

Tegnap majdnem meglett Maexxna is, pappal voltam, azon múlt az egész, hogy a 4 szörnyemből 2 volt taunt és azokat dobja e vissza a kezembe...hát persze, hogy azokat. 😄
Ezt nem annyira tudom hová rakni. Kb 4-5 új Druid lap kéne, hogy valami beast synergy kialakuljon. Addig nem éri meg.
kabel15
Egyébként az új hunter lap
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha másra nem is de egy remove előcsalogatására minden képen hasznos lesz. Azt a kártyát ha valaki nem tudja leszedni akkor szinte lőttek a játékának.

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Ez asszem még nem volt.
Új druid lap
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Én általánosságban beszéltem a hunterekről abba pedig bőven belefér elég sok Dr lap ami igen csúnya tud majd lenni.

Tinman

<#buck>

Azért ha 2 manából kapsz 1 beastet és kiraksz egy secretet és megmarad a boardod, az brutális előny egy olyan partiban, ahol kb 7-8 körre kell tervezni. Az persze igaz, hogy control hunterben jön majd meg az igazi ereje.
sztem is inkább a control deckben lesz szerepe
sylvanas + reincernate vol2 😄

egyébként a DR lapok jól működnek a hunterrel és ezért használja őket
valamint ha feljön neki undertaker akkor könnyebben alakít ki board controlt amivel több esélye van
de az is tény hogy nem a +2 sebzés + 1lap és +1 trap nyer majd meccset ott
nyilván egy control deck ellen segíthet, de azoknak is lesz fegyvere ellene

Zickler
Egyébként mér megint úgy érzem, hogy elfelejtett valaki utána nézni 1-2 dolognak. Igaz, aláírom a Hunter valóban DR lapokkal játszik, de ezek közül egyikse olyan brutális dr effekt. Most valahogy arra akarok kilyukadni, hogy a hogy hunter nem azért használja hogy a DR lapjait, mert a DR effektek annyira kellenek neki (na jó talán egyedül a mad Scientist), hanem maguk az alap lapok jók neki, az már csak egy plusz hogy van rajtuk egy szép kis DR. Ezek után én valahogy nem érzem annyira erősnek a Feign Death-et a mostani Hunterben. LEGESLEGJOBB esetben, kap belőle 2 hiénát + 1 csapdát, és talán betöl 2 damaget Leper Gnome-ból. Valahogy jobban el tudom képzelni egy esetleges Control Hunter pakliban, Cairnel és Sylvanassal.

Battletag: Muhee#2716

sztem a gyors win inkább a shamantól lesz várható 😄
flametongue + improved dust devil + 2x rockbiter 😄

Shep
Hunternél az a nagyon durva mikor úgy nyit, hogy első kör undertaker 2. kör még egy meg még egy DR lap, olyankor már gyakorlatilag fel is lehet adni, nincs visszaút. Természetesen úgy, hogy ő kezd. Na és akkor ezek után még majd nyom egy DR aktiválót és 3 kör alatt nyer hú de izgi lesz 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.28. 23:48:42