40521
  • Negritis
    hát nem tudom, rank 11-10 között liftezek félig odafigyelve
    de tracker szerint nem annyira egyoldalú az ellenfelek száma
    mondjuk van jópár meccs amit nem "követtem" le , mert laposról mentem

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.21. 15:52:13
  • Shep
    Akkor az úgy nem jó.
  • Zozo0122 #13595
    Lenyomtam a maget, következő: mage. Fokozódnak az élvezetek :D
  • Zozo0122 #13594
    Jah, nincs gondom az elverésükkel, azzal van gondom, hogy rohadt unalmas a meta :D Csak 1 cabal van és nincs Voldzsin.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.21. 15:26:59
  • Shep
    Elverném neked a mágusokat, persze csak ha megvan minden lapod a pap paklihoz :)
  • Zozo0122 #13592
    Az miért lenne jó?:D
  • Shep
    Nem cserélünk accot 1 napra? :)
  • Zozo0122 #13590
    Váltottam druidra - mage :D
  • Zozo0122 #13589
    Megint 11-en vagyok, mage,mage,mage,mage,médzs,MÉDZS,MÉDDZZZSSSS :D Aztán jött egy shaman, agyonvert Sylva reincarnate comboval stb. Ez megy itt :D Kb. annyira élvezetes, mintha a saját karomat vágnám le egy fűrésszel.
  • Shep
    Egyébként úgy fest érdemes kivárni vagy 2 hetet és utána elkezdeni rankedezni és akkor már nem olyan ideg örlő a mezőny. Ráadásul sokkal változatosabbak is a meccsek, nem csak az a 2 féle pakli pörög. Persze ha az ember beéri a mezőnyt nyilván megint jönnek a kis rák rajok.
  • Shep
    Bukd vissza magad és lesznek érdekes paklik, vagy menj előre :) Most 13-on vagyok és teljesen élvezetes itt a játék, meglepő paklik, mágust meg alig látok, főleg pala, meg hunter.
  • Zozo0122 #13586
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már rosszul vagyok a mechmagetől is :D Jöhet a beígért metafrissítés, mert a mostani unalmas meccsek tömkelege, néha előkerül egy pap vagy egy warrior esetleg egy rugó, azok izgalmasak a többi unalom. Pontosan tudod mi után mi fog következni, csak a lapjárásodon múlik kb. minden. Legalábbis mechmage ellen mindenképpen. Jönnek ma ki új lapok?
  • Shep
    Majd ha előrébb jutsz ahol az aggroözön tart, nem így fogod gondolni :)
  • imikszde00
    rank10
  • Shep
    Na de hol, rank 15-ön? :)
  • imikszde00
    ez a démonlock egész jó :) eddig csak egy rák tudott elverni ! 7 meccsből :)
  • avengir
    Ez alapáján jöhet is a nerf valamelyik lapnak az első körös kivégzős druidás kombónál, oké hogy irl esélytelen összehozni, de kivitelezhető tehát ellenkezik a lefektetett koncepcióval....
  • Shep
    Természetesen :)
  • Zozo0122 #13579
    Sap,sap :D
  • Shep
    Mondtam már ,hogy utálom az olajos rugót? Kirakok 2 belchert, gondolom sejtitek mi volt a válasz rá?
  • Shep
    Spoilerba, mert túl nagy :DDDDDDDDDDDD
  • Mephike
    Bocs, ez kihagyhatatlan most :)
  • Shep
    Na, a vas szamuráj feladta :)
  • Shep
    Hát mert megérdemled :D Amúgy én nem erről beszéltem, hanem az ilyen hirtelen aggro gyorsulásról, kaszttól függetlenül.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.21. 13:23:42
  • Negritis
    mer az milyen mikor a köcsög priest mind1 mit csinálok ellopja a lényem?

minden classnak megvannak az előnyei és hátrányai
  • Shep
    Asszem ma nem játszok.
    Róg első kör coin fegyver.
    2. borbély robot
    3. kör borbély robot +cold blod a másikra
    4. kör 2 méreg
    5. kör yeti
    6. körben megölt mert természetesen volt még nála egy olaj is. Ez milyen undorító már. Ezért fos ez a játék ,hogy ilyen instant killeket lehet csinálni. És ismét 14 **. Úgy tűnik ez van nekem engedélyezve ebben a szarban.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.21. 13:12:09
  • TBTPumpa
    És még azt mondják, hogy Nozdormu semmit nem ér.
    Mekkora yolo már ez:

Homokvihar pls!
  • Negritis
    ahogy nézem a Hawkeye féle shamant eléggé controlnak tűnik
    ami érdekes a freeze mage ellen :D
  • Negritis
    eu vs cn s2 bracket és menetrend akit érdekel
  • Tinman #13568
    Az a legszebb, amikor másik mechmage ellen csinálod ezt, neki meg szar a keze... az priceless :-D
  • Shep
    Tegnap én úgy jártam ,hogy 2. körben már két mechwarperje volt 3. körre meg tele lett az asztal, biztos volt esélyem.
  • Devv
    Tudom. Amúgy a bónusz, hogy ott van a kezében a második sensei. A belchert még kiraktam, de amikor lejött a második sensei, akkor concede. Már farmolni se hagyják az embert.
  • Tinman #13565
    Mondhatnám, hogy fúúú, de mocsok, de néha nekem is bejön hasonló mage-el vagy rugóval. Ez sajna ilyen, ha a kezdő kézben ott vannak a kulcs lapok, akkor véged.

Most toltam Rank15-ön egy mage ellen. Mechmage volt, én meg ilyen saját keverékkel, amiben minden van, amit én jónak gondolok. Nekem elég jól indult a start, már akkor tudtam, hogy 90%, hogy win lesz és továbbra is kegyes volt az rng és hamar elvertem. Jó játékos vagyok? Nem. Kegyes volt az rng? Igen. Ez ilyen :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.21. 11:41:16
  • Devv
    Szerintetek?
  • Shep
    Szerintem előbb várd meg a kieget, hogy lásd mennyire változnak a dolgok és esetlegesen mi kerül be/ki.
  • Shep
    Hát nekem nem nagyon működik ez a 40-es kveszttel való trükközés, az elnyomás után is rendre 40-est kapok vissza ráadásul olyanokat amiket ha játszok biztos, hogy teljesítek, pl. priest 2, 100 seb az ellenbe, idézési költség stb. Még itt is szívat a játék.
  • Mephike
    Őszinte leszek, nem éri meg. A contorol warival lvl 10-20 között szenvedtem, azért is váltottam egy agro mech deckkel vele. Persze a topban biztos használhatóbb, de rengeteg olyan meccsem volt, amikor nem jött a fiery war axe az első körökben, csak a 4+ manás lapok, és a sok aggro deck megzabált.
    Szóval idővel lecraftolhatod a hiányzó dolgokat, de lapokat ne áldozz be érte.
  • dave9004
    facewarrior
  • Negritis
    hmm, azon agyalok hogy megéri-e rááldozni 2.8k dustot arra hogy "kész" legyen a control warriorom
    gromash-2xshieldbash-brawl hiányzik
    mondjuk "csak" 2.1k dustom van most
  • Shep
    Utálom az összes rohadék sámánt. Legtrógerebb kaszt a játékban.